Gość: tusia IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 23.12.04, 21:14 powiedziałam precz. Kilka minut temu. Rok czucia się nikim. Won! Rok za długo dostawał to na co nie zasługiwał! Preeeeeeeeecz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ela Re: zostawiłam go IP: *.prest.pl / *.prest.pl 23.12.04, 22:08 I dobrze łobuziakowi.. Ehh.. jak ja takich facetów nie znoszę. Dlaczego kobietki są takie głupie czasami? Tyle fajnych facetów chodzi po świecie, nie takiego sobie znajdziesz.. Pozdrawiam i gratuluję zdecydowania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albano Boczello Re: zostawiłam go IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 24.12.04, 13:27 Bo same tego chcecie! Niewiecie kogo szukacie i tak jest i wcale się temu nie dziwie jak se pościelesz to tak się wyspisz Odpowiedz Link Zgłoś
viiking Re: zostawiłam go 24.12.04, 15:42 Wlasnie w ten sposob odbywa sie selekcja naturalna w przyrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: zostawiłam go IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 13:05 Brawoooooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: zostawiłam go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 15:17 I dobrze zrobiłaś. Ja tak samo postapiłam prawie rok temu, po paru latach bycia razem. Długo, bardzo długo zastanawiałam sie nad tą decyzją. Ale teraz, po czasie, wiem że dobrze zrobiłam, chodź wtedy biłam się z różnymi myślami, bo ciagle go kochałam. Nigdy wiecej nie pozwole się poniżac, nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: zostawiłam go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 16:14 I bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś