Dodaj do ulubionych

Czy mogę prosić admina...

IP: *.kki.krakow.pl 05.01.05, 10:42
żeby poruszył w redakcji temat stworzenia nowego forum, niech się na przykład
nazywa frustrat? Dla koneserów, boskich i innych dziwnych zakompleksionych
stworzeń. A poza tym, ludzie kochani, ignorujcie ich po prostu. Jak się z
nimi chandryczycie, to im miód płynie na ich kalekie serca. Po cholerę im
robić dobrze? A w ogóle to czemu przy okazji takich forumowych scysji wszyscy
wyzywają tych palantów od gejów. Bardzo proszę, nie obrażajcie gejów
pokrewieństwem z takimi kreaturami jak na przykład koneser. Co macie do
gejów? Bo ja nic.
Obserwuj wątek
    • lena_zienkiewicz Re: truskawkaaaa 05.01.05, 10:47
      a nie możesz traktować postów boskiego z przymrużeniem oka?Ja tak robię od
      samego początku i naprawdę w niczym mi one nie przeszkadzają.
      • Gość: boski Re: leno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 10:50
        bo wiesz one dotykają widocznie jej czułe miejsca, a ze nie potrafi sama przed
        sobą sie przyznac do swoich niedociagniec wiec chciałby usunac kazdego kto jej
        o nich przypomina.
        • Gość: Truskawka Leno i Boski IP: *.kki.krakow.pl 05.01.05, 11:08
          Nie, po prostu nie rozumiem po cholerę wchodzą na forum kobieta jacyś kompletni
          mizogini. Bardziej mówię tu o Koneserze, choć załapałam się też na parę takich
          akcji Boskiego. I nie chodzi mi tu o jakieś pitu pitu, żarciki i bibułkowe
          kwiatki. Chodzi mi o obraźliwe posty w stylu stare baby z obwisłymi cycami i
          piiiiiiip. Boski, to że jestem niedoskonała to wiem. Ale to wcale nie znaczy,
          że muszę wysłuchiwać chamskich pyskówek pod adresem kobiet. A ostatnio ciężko
          przedrzeć się przez to forum nie napotykając na takie smuty. Nie wiem komu to
          potrzebne.
          • lena_zienkiewicz Re: truskawka 05.01.05, 11:10
            a zauważyłaś, że właśnie jego wątki "cieszą się największą popularnością?"
            • Gość: Truskawka Re: truskawka IP: *.kki.krakow.pl 05.01.05, 11:18
              Wiem i to mnie właśnie z lekka wkurza. Ale cóż, takie jest życie. Lepper,
              Giertych, Beger też cieszyli się w pewnym momencie największym zainteresowaniem
              mediów i szeroko pojętego tłumu. A nie wyczułaś odrobiny ironii w moim
              pierwszym poście? Przecież wiem, że nie mogę stąd nikogo wywalić. Ale mogę
              dosadnie wyrazić moje rozdrażnienie. Czytałaś wątek konesera? To pod jego
              wpływem jakoś tak kompletnie straciłam dystans do tych wszystkich biednych
              chłopców, którzy tu wyładowują swoje frustracje.
              • lena_zienkiewicz Re: truskawka 05.01.05, 11:20
                czytałam i wiem, że to są "jaja" :) Pewnie, że możesz wyrazić swoije
                zdanie.Lubię cię truskawko :)
              • Gość: xy2 wlasnie ze mogą IP: .48.242.* / 80.51.176.* 05.01.05, 11:31
                mnie raz boski juz stąd wywalił:)
                • Gość: Truskawka Re: wlasnie ze mogą IP: *.kki.krakow.pl 05.01.05, 12:07
                  Jak to cię wywalił??????!!!!!
                  • Gość: xy2 zablokował mnie IP: .48.242.* / 80.51.176.* 05.01.05, 12:09
                    i nie mogłam wysłać postów z mojego IP:)
          • Gość: boski to moze na koneserze sie skup a nie na mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 11:13
            skoro gdzies tam dawno temu cos przeczytałas. A to ze sobie pisze to mam prawo
            wyrazac swoją opinie, czesto jest to jednak najprawdziwsza prawda i w sumie
            jedyna na tym forum.
            Opisuje prawdziwy swiat a nie jakies złudzenia, skoro kobiety tak wygladaja to
            trzeba to powiedziec i juz.
    • sagis Pozwól im przynajmniej przez chwilę poczuć się 05.01.05, 10:59
      wspaniałymi, rozrywanymi przez kobiety, mężczyznami.
      Niech mają tą chwilę tutaj w anonimowym necie:-)
    • Gość: admin nie zgadzam sie IP: .48.242.* / 80.51.176.* 05.01.05, 11:29
      • Gość: boski ty masz mniej lat niz pisałas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 11:38
        napisz co twoj tata tak namieszał w twoim zyciu?
        • Gość: xy2 po co IP: .48.242.* / 80.51.176.* 05.01.05, 11:57
          to i tak nie ma juz znaczenia.
          wiecje nie namiesza bo sobie nie pozwole
          • Gość: boski Re: po co IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 12:04
            Jesli jesteś kobietą to wydaje mi sie ze jesteś młoda i nawet mam pewne
            przypuszczenia.

Ojciec przewaznie chce dobrze dla corki.
            • Gość: xy2 Re: po co IP: .48.242.* / 80.51.176.* 05.01.05, 12:07
              mam 30, miesiąc i 3 dni:)
              mówiłam ci ze stara dupa zemnie:)
              • Gość: boski Re: po co IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 12:49
                tak? a moze to twoj salon jest?
                • Gość: xy2 Re: po co IP: .48.242.* / 80.51.176.* 05.01.05, 14:25
                  juz nie pracuje w tym salonie ale mam nadzieje ze niedługo w innym
    • dupa.nie.zawodowiec bo z idiotami nigdy nie wie. oj nie wie sie... 05.01.05, 11:46
      ale jak mi odwala, to pisze o takich pimpusiach jak truskaweczka
      • Gość: aa Re: bo z idiotami nigdy nie wie. oj nie wie sie.. IP: *.chello.pl 05.01.05, 12:48
        truskaweczka jest gupia:P
        • Gość: Truskawka Re: bo z idiotami nigdy nie wie. oj nie wie sie.. IP: *.kki.krakow.pl 05.01.05, 14:15
          Nie chce mi się z tobą dyskutować.
    • Gość: xy2 Boski, jak mam wylogować brzydki nick IP: .48.242.* / 80.51.176.* 05.01.05, 14:48
      pomóz bo ja go nie chce:(
      chce sie zalogować inaczej i nie mogę.
      NIE BADZ ŚWINIA
      • Gość: aa Re: Boski, jak mam wylogować brzydki nick IP: *.chello.pl 05.01.05, 17:37
        truskaweczka jest gupia:P ma wlochate nogi i wasik
        hie hie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka