ydorius 27.05.02, 09:16 O tej porze, jak normalnie (a raczej nienormalnie) się pojawiam, to ktoś już jest... Hej, potopiliście się (w bagnie/smutku/rozpaczy/calvadosie)? .y. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick Re: (b) dziwne.... 27.05.02, 09:18 masz rację - nikogo nie widziałam... ja też tak nie do końca pritmona dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: (b) dziwne.... 27.05.02, 09:20 Może ich co pożarło (porwało)? A może złośliwie się chowają (Ty na przykład wychłynęłaś z odmętów bagna niczym, eeee, Afrodyta...) .y. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b) dziwne.... 27.05.02, 09:33 z tą afrodytą dziś to ja bym tak bez brawury... bardziej jak szop pracz - oczka podkrążone, ruchy takie pozorne...:) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ nie takie dziwne 27.05.02, 09:40 drodzy obywatele i obywatelki toć jezd poniedziałek... witam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: (b) dziwne.... 27.05.02, 09:40 no poza tym, wynurzyłaś się z bagna, nie z morskiej piany... To też chyba mam wpływ... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ ygreku 27.05.02, 09:45 a z czego ja sie wynurzyłam, ze tak spytam? agick jak afrodyta to ja jak co? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: ygreku 27.05.02, 09:52 Jak Helena. Ledwo się wynurzyłaś, a już zaczynasz mieszać. :-)) .y. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: ygreku 27.05.02, 09:55 no tak, ale helena to tak raczej bezwolnie mieszała (dała sie porwac i nie protestowała) a ja jestem aktywne mieszadełko:) a tyś jest kim w mitologii? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: ygreku 27.05.02, 10:06 Aktywnie to mieszała Medea. Ale myślę, że wolisz być Heleną..? Jam jest tym bykiem, który porwał zjednoczoną Europę. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: ygreku 27.05.02, 10:11 nie, no jasne, ze wolę być Heleną... Niekoniecznie to było mądre ale przynajmniej ładne. Lepsze coś niż nic:) A nie chcesz byc Achillesem? Kupimy ci plaster na piętę... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume (b)ul, bul, bul 27.05.02, 09:54 wynurzam się z bagna jak potwór z loch ness dziń dybry :) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ su 27.05.02, 09:56 my tu mamy mity greckie a ty z jakimiś celtyckimi potworami... no konwencję nam zmieniasz, no... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume eee tam 27.05.02, 09:58 raczaj działam na Was ogólnorozwojowo poza tym nessie też człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: eee tam 27.05.02, 10:02 dzisiaj jest bardzo ważny dzień - pensje nam płacą... muszę się skoncentrować. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: agick 27.05.02, 10:05 staram się wyglądać jak najbardziej zapracownany pracownik w biurze.... przerzucam papiery, potrząsam głową, gadam do siebie - paranoja.. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Afro, 27.05.02, 10:08 Ty przypadkiem nie pracujeszw Telekomunikacji..? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Afro, 27.05.02, 10:18 eeee.....nie.... ani w sferze budżetowej... marketingiem się zajmuje - takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ jakie eee tam? 27.05.02, 10:03 ja niby mieszam jak nie przymierzając helena to jak Ty dopiero mieszasz, he? ty jestes taki kon trojanski a nie nessie Odpowiedz Link Zgłoś
wasia (b)agienna mitologia 27.05.02, 10:06 aise_ napisał(a): > ty jestes taki kon trojanski a nie nessie To ja mogę być Kassandrą: czarno widzę moje szanse na wysiedzenie dzisiaj w biurze tych 8 godzin... pzdr, wasia aka blondie Odpowiedz Link Zgłoś
suzume wiecie, co? 27.05.02, 10:10 bagno jest dla wszystkich. niemożna odrzucać nessie tylko dlatego, że jest niegrekiem (a skąd wogóle taka pewność? a może to uchodźca?) rasizmowi stop! wasia: jak masz klimat to możesz nawet być wieszczkiem terezjaszem Odpowiedz Link Zgłoś
wasia su, mam tylko klimatyzację, z Terezjasza nici (nt) 27.05.02, 10:11 suzume napisał(a): > bagno jest dla wszystkich. niemożna odrzucać nessie tylko dlatego, że jest > niegrekiem (a skąd wogóle taka pewność? a może to uchodźca?) > rasizmowi stop! > > wasia: jak masz klimat to możesz nawet być wieszczkiem terezjaszem Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: wiecie, co? 27.05.02, 10:20 tak jest - bagno dla każdego, kenio dla milionów, calvados for free... komu by tu dziś dzień słonia..... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: tak jest 27.05.02, 10:32 słońce dla słoni, księżyc dla księży, rezerwaty dla indian..... porządek musi być...! Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ su 27.05.02, 10:24 ja nic do uchodźców nie mam ale chcesz zamienić bagno w obóz dla uchodźców???? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume aise 27.05.02, 10:28 zaraz obóz i zaraz uchodźców... walczę tylko o mojego milusia (vel peta) - czy ja się czepiam twojego kota, nietoperza, ropuchy i całej reszty zoologa czarownicy??? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no niby nie 27.05.02, 10:30 ale one siedzą cicho i nie straszą przechodniów a kot to nawet jest pożyteczny bo łapie myszy pod pokładem submarina... a co pożytecznego robi nessie? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ P.S. do poprzedniego 27.05.02, 10:32 ten twoj nessie to chyba kwika zeżarł... no bo gdzie jest kwik??? hę? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume P.S. do peesa 27.05.02, 10:34 primo: nessie jest jarszem secundo: już kwik da sobie radę Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ kwik to sobie da 27.05.02, 10:37 ale moja ropucha to już niekoniecznie... z tym jaroszem to nie przesadzajmy bukoś też twierdzi, ze nie pije... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume no bo Ty to tak wszystko dosłownie bierzesz 27.05.02, 10:38 a licentia poetica? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: no bo Ty to tak wszystko dosłownie bierzesz 27.05.02, 10:41 na poetica to ma neomon licentia ale gdzies go w bagnie wsiorbało Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no to trzeba mu qrna pomóc 27.05.02, 10:43 neomon nie jest taki znów lekkostrawny... coś na przeczyszczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: eee 27.05.02, 10:48 no dobra z nonem sobie da rade a co jak zeżarł też czarlsa (nie wspomnę,że ygrek też zamilkł...) to już nie takie fajne - takiej dawki alkoholu to on pewnie w życiu nie wypił... może się rozpęknąć (tudzież rozpęc) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: P.S. do poprzedniego 27.05.02, 10:35 kwik oficjalnie przemierza stratosferę..... i okolice oczywiście... ja bym raczej zapytała gdzie jest gutek vel bukimen.....ten to pewnie zaborsuczył gdzieś... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume no jakto, qrna, co? 27.05.02, 10:33 pilnuje submarina i przepięknie gwiżdże arie z 'szecherezady' Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: no jakto, qrna, co? 27.05.02, 10:37 a gdzie neo vel rashomon...???? ja się grzecznie pytam gdzie męska część bagna.....nie licząć kota ygreka na posterunku [znowu zwiną mu bramę....] Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ ja tam nic nie będę sugierować 27.05.02, 10:39 ale ostatnio widziano rashomona jak karmił nessie... nie żebym coś twierdziła... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ neon żyje!!! 27.05.02, 10:53 no to nessie zeżarl albo ygreka albo bukosia... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ bidulek - chyba go jednak lubie... 27.05.02, 11:00 to może wrogów mu dawać? jest wrogożerny? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: bidulek - chyba go jednak lubie... 27.05.02, 11:01 aise_ napisał(a): > to może wrogów mu dawać? > > jest wrogożerny? chcesz, żeby się struł? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ a skondże! 27.05.02, 11:03 swojego szefa sama zjadasz a dla nessie żałujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: a skondże! 27.05.02, 11:05 aise_ napisał(a): > swojego szefa sama zjadasz a dla nessie żałujesz? ale ja jestem dorosła - a to dopiero tysiącletni osesek Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: a skondże! 27.05.02, 11:06 no to możemu mu papke zrobic (neon ma chyba jeszcze te betoniarke), zeby nie musiał gryźć... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ja tam nic nie będę sugierować 27.05.02, 10:53 czym karmił...? to bardzo interesujące bo ja słyszałam wersję, że poleciał w kosmos na wycieczkę - jako ten drugi miliarder.. a myśmy nie wiedzieli, że z miliarderem mamy do czynienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Jak Dżejson docierał Złote Runo:) dź.dobry 27.05.02, 10:51 Tu Dżejson, Tu Dżejson (zwany przez yGreków Jasonem, ale nie tym Jasonem Connery co grał w drugiej edycji serialu Robin Hood) Złote Runo jak mnie słyszysz? - Słyszę cię dobrze aż mi futro miło-zmiękło na Twój głos, odbiór - To tylko syntezator klonowy, wiesz że normalnie jestem na bezdechu, odbiór - kiedy będziesz na wyspie, odbiór - jak Agronauci zbiorą grzyby, zapuścili się w las pełen Leśników i kurka szmatka rwą kurki i gąski, chcesz jakieś marynaty, odbiór - grzyby nie mają wartości odżywczych, ale możesz przywieźć parę słoików, to Ci runa dam w przetworach, łodbiór - tylko czy Bagno pozwoli, by uszczknąć kawałek runa z bagna (bo bagno to inaczej Runo zwane tysz poszyciem leśnem, konfiturą Pawłowa, bądź ziemią niczyją) odbiór - spytam, odbiór - to ja, Dżejson z Towarzystwa Gospodarczo Agronautycznego wyłanczam się..., bez odbioru, odbiór - pa... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: bukoś też zyje! 27.05.02, 10:59 jeszcze chwileczka, jeszcze momencik, poniedziałek w bagnie zacznie się kręcić.... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: a jazon z gwiezdnego patrolu? 27.05.02, 10:58 no proszę , uderz w stół a nożyce się odezwą..:) jak tam rajtuzy Bukimen..? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 rajtuzy? 27.05.02, 11:08 ha! a jednka widziano mnie na miesicie... bede jak watykan... ani nie potwierdzam ani nie zaprzeczam... Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Re: widziano cie w rajtuzach? 27.05.02, 11:13 stary masz przerąbane... jak mnie widziano w rajtuzach to przez 5 lat nosiłem brodę bo mi w nią pluli myśląc że zgwałciem Robin Hooda . Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Jak Dżejson docierał Złote Runo:) dź.dobry 27.05.02, 10:57 tu Komisja Agroturystyki Bagiennej, komendante Muso Linare... jakie runo ja się pytam - a paszport macie...? a pozwolenie..?? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Jak Dżejson docierał Złote Runo:) dź.dobry 27.05.02, 11:00 agick napisał(a): > tu Komisja Agroturystyki Bagiennej, komendante Muso Linare... > jakie runo ja się pytam - a paszport macie...? a pozwolenie..?? a kasę na cło??? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: Jak Dżejson docierał Złote Runo:) dź.dobry 27.05.02, 11:02 kase na cło Dzejson wezmie jak te rakiete co nią w kosmos poleciał sprzeda a grzybki moga byc dla nas na zagryche Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Jak Dżejson docierał Złote Runo:) dź.dobry 27.05.02, 11:04 aise_ napisał(a): > kase na cło Dzejson wezmie jak te rakiete co nią w kosmos poleciał sprzeda > a grzybki moga byc dla nas > na zagryche może być, ale runo zatrzymujemy aż do chwili uiszczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: Jak Dżejson docierał Złote Runo:) dź.dobry 27.05.02, 11:05 no zrozumiałe a potem może sie nam gdzieś zapodziać, wiesz jak jest... biurokracja bagienna gdzieś posiała... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Jak Dżejson docierał Złote Runo:) dź.dobry 27.05.02, 11:20 znaczy, tego, no, ono się już jakby trochę zapodziało (tam, gdzie wiesz) a raszu, to niech nas nie straszy, bo jak go nessiem poszczujemy, to konwencja genewska nie pozna Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Su... 27.05.02, 11:27 suzume napisał(a): > znaczy, tego, no, ono się już jakby trochę zapodziało (tam, gdzie wiesz) > a raszu, to niech nas nie straszy, bo jak go nessiem poszczujemy, to konwencja > genewska nie pozna Nie pozna!!! Nie pozna??? Moja siostrą, której nigdy nie miałem ma na imię Konwencja! a po mężu jej dali Genewska! a z Nessiem to ja w jednym Lochu siedziałem i pokątnie śmy nie raz goworzyli i pili z Jeziora gdy Bagnu się dopiero ząbki wyrzynały... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ neomon 27.05.02, 11:30 wy nam tu kitu nie wciskajcie bagno bylo uzębione od urodzenia a poza tym bagno istnieje od wielkiego bigbanga nessie jeszcze wtedy nie wiedziało że będzie nessie a edison (ten od neonów) też jeszcze nie wiedzial jak sie nazywa... Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Aisze 27.05.02, 11:35 aise_ napisał(a): > wy nam tu kitu nie wciskajcie wy mi tu "wy mi tu" nie wciskajcie!!!!!!!! :))))) > bagno bylo uzębione od urodzenia chyba w onirycznych snach ;) > a poza tym bagno istnieje od wielkiego bigbanga chyba od wielkiego dzwonu ;) > nessie jeszcze wtedy nie wiedziało że będzie nessie chyba.... chyba tak? > a edison (ten od neonów) też jeszcze nie wiedzial jak sie nazywa... edison nie wiedział!!!! ale jego son wiedział bo był Son of Edison!!!!! wy mnie tu historią nie tego krępujcie bo Pomysłowy Dobromir był Słowianinem a ja mu pokój na Nikczemnej wynajmowałem... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume raszu 27.05.02, 11:35 wdech, wydech, wdech, wydech joga w chacie dla wszystkich i już się tak nie ekscytuj, bo eks-cytaty to... zresztą wiesz jak jest > Nie pozna!!! > Nie pozna??? > Moja siostrą, której nigdy nie miałem ma na imię Konwencja! i znowu zmyślasz siostrą to ona zostaa w konwencie, ale wtedy to jej imię zmienili > a po mężu jej dali Genewska! jak po mężu, skoro ona była siostrą? > a z Nessiem to ja w jednym Lochu siedziałem > i pokątnie śmy nie raz goworzyli i pili z Jeziora > gdy Bagnu się dopiero ząbki wyrzynały... tratatata - ja nessiego od małego Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ su i rasz 27.05.02, 11:39 powiem tak: R: niech se bedzie że Ty bagno i nessie od urodzenia ale i tak to MY mamy runo... S: ale mu dałam co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Re: su i rasz 27.05.02, 11:42 aise_ napisał(a): > powiem tak: > > R: niech se bedzie że Ty bagno i nessie od urodzenia > ale i tak to MY mamy runo... > > S: ale mu dałam co nie? no do wiwatu aise macie runo cholernie złote ;) i za to was Agronauci lubieją!!!!!! :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: su i rasz 27.05.02, 11:45 rashomon napisał(a): > i za to was Agronauci lubieją!!!!!! > :)))))))))) mój drogi. galernicy sabmarinowi należą do zakonu agronautów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume aise i rasz 27.05.02, 11:43 > R: niech se bedzie że Ty bagno i nessie od urodzenia > ale i tak to MY mamy runo... otóż to, bo najważniejsze, że kto ma runo, tennie runie > S: ale mu dałam co nie? aise, nie kop pana, bo się spocisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: aise i rasz 27.05.02, 11:50 nie spoce sie ja przyzwyczajona do wysiłku fizycznego poza tym troche gimnastyki nie zaszkodzi w imie tej na h... co ją kwik postuluje Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: aise i rasz 27.05.02, 11:52 > poza tym troche gimnastyki nie zaszkodzi > w imie tej na h... co ją kwik postuluje wy mnie tu h.... nie straszcie bo ja już wsiąkłam kap kap Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ ależ kapitanie... 27.05.02, 11:56 nikt kapitana nie straszy któżby śmiał?? no nie... no skond... to na h... to mi sie (misie)tak jakoś wyrwało... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ kapitanie... 27.05.02, 12:02 > to na h... to mi sie (misie)tak jakoś wyrwało... niczym z młodej piersi...? ach to były czasy...przed zgrupowaniem.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ kapitanie... 27.05.02, 12:54 aise_ napisał(a): > a PO zgrupowaniu? PO? no , były takie zajęcia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Pod Twoją Obronę Uciekamy.... 27.05.02, 12:04 Kwik (tu publiczne dzieńdobry na ćwierćzgięciu lędźwiowym:) wybacz Aise dziecko się grzybkow najadło i mąciwodę Wodniczynka jedna :) chyba że miała na myśli hihi abo co? Abe Kobo Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Pod Twoją Obronę Uciekamy.... 27.05.02, 12:57 > (tu publiczne dzieńdobry na ćwierćzgięciu lędźwiowym:) trzy ćwierci do śmierci? już to przerabiałam. wczoraj:) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Re: Pod Twoją Obronę Uciekamy.... 27.05.02, 14:00 kwik napisał(a): > > (tu publiczne dzieńdobry na ćwierćzgięciu lędźwiowym:) > > trzy ćwierci do śmierci? > już to przerabiałam. wczoraj:) dobrze że w teorii bo praktyka trwa tylko chwilę a zostawia się całe Bagno łez za sobą Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Re: raszu 27.05.02, 11:40 suzume napisał(a): > > a po mężu jej dali Genewska! > > jak po mężu, skoro ona była siostrą? siostrą po mężu z brata opata a jej mąż Jan Maria Genewska! > tratatata - ja nessiego od małego od małego? od małego to ja... sikam na stojąco :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: raszu 27.05.02, 11:46 rashomon napisał(a): > a jej mąż Jan Maria Genewska! genewska to jest zmora z jeziora genewskiego > sikam na stojąco > :)))))))))))))))))))))))) to są właśnie różnice anatomiczne między chłopcami a dziewczynkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Re: raszu 27.05.02, 11:51 suzume napisał(a): > to są właśnie różnice anatomiczne między chłopcami a dziewczynkami :) zatem ten wątek uważam za zamknięty :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Re: Jak Dżejson docierał Złote Runo:) dź.dobry 27.05.02, 11:11 suzume napisał(a): > może być, ale runo zatrzymujemy aż do chwili uiszczenia :) ja Wam uiszcze ja wam zaraz tak uiszcze, że was Konwencja Genewska miliardem papierów zasypie!!!!! :))))) Kasa jest przecież z Euro-py płyniem pozwolenie jest (ustne typu wargowo-zębowego) Agro-paszport tysz jest u mienia wsio jest nu te cigarety ja nie znaju otkud Polszo jo majo Aise grzybek wam się zachciewa a schylać się to nikomu się nie kce a jeśli o Jasona z Gwiezdnego Patrolu chodzi to ja znam tylko Gwiezdny Petrol taka benzyna do Skodzianki że jak wlejesz i depniesz to pierdut lotnicze wymięka (petrol doda ci skrzyyyyydeu) i kierowca jak Annakin pomyka po trupach wszechleciwego wszechświata z LeM jako PL na zderzaku Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ ty nas rasz nie strasz... 27.05.02, 11:27 bo my tom konwencję genewskię to mamy w .... bagnie nesie ją zjadl i robi tak ze wszystkim co nam nie pasi i jeszcze potem rozdziobia ją kruki dawaj grzybki i nie marudź a runo sie zapodziało i tyle skond weźniemy jak nie mamy? Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon ja was rasze nie strasze, ja was konwertuję... 27.05.02, 11:32 bo armię Glonów tworzę!!!!! i trzeba mi wiernych dziewoj w zastępie które łakną grzybków bo tak naprawdę to grzybki jeszcze przed tym jak Gates został MicroGatesem nazywały się RASHROOMS !!!!!!!! nie zagniecie na mnie swe pa-ro-le > dawaj grzybki i nie marudź > a runo sie zapodziało i tyle > skond weźniemy jak nie mamy? ty mnie tu mamą nie strasz bo dzwoniłem na czas i byłem grzeczny jak Uszatek. do stu tysięcy gadających komórek !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: ja was rasze nie strasze, ja was konwertuję... 27.05.02, 11:39 rashomon napisał(a): > nie zagniecie na mnie > swe pa-ro-le parole, parole, parole jak powiedział hamlet, kiedy nie szło mu zakuwanie włoskich słowek... Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Re: ja was rasze nie strasze, ja was konwertuję... 27.05.02, 11:43 suzume napisał(a): > parole, parole, parole > jak powiedział hamlet, kiedy nie szło mu zakuwanie włoskich słowek... a ja myślałem że zaśpiewał "Ciał ciał Italia Ciał aliverderczi....." Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: ja was rasze nie strasze, ja was konwertuję... 27.05.02, 11:48 rashomon napisał(a): > a ja myślałem że zaśpiewał > "Ciał ciał Italia > Ciał aliverderczi....." nieeee potem rzucił się do gosy rycząc "voooolaaaareee, o o" Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Re: ja was rasze nie strasze, ja was konwertuję... 27.05.02, 11:53 suzume napisał(a): > potem rzucił się do gosy rycząc "voooolaaaareee, o o" do fosy bez forsy i włochów na klacie Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: (b) dziwne.... 27.05.02, 11:29 Jezu, no. Ledwo zdążyłem dojechać do pracy, a wyście naprodukowali z osiemdziesiąt listów. Obudziłem potwora! .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bo Re: (b) dziwne.... IP: *.acn.pl / 10.133.134.* 27.05.02, 11:31 Ydoriusie! Bierz się do roboty! Na papu zarabiaj! A nie pałętaj się tutaj! Bo Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Po-Budka? 27.05.02, 11:37 Ja go swoim scyzorykiem pomisiam i spać pódzie Lessie Lessie Nielsen znaczy Nessie Potworze jeden DO BUDY! RAZ RAZ! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume raszu 27.05.02, 11:41 nie męcz MOJEGO nessiego znajdź sobie własną potworę co za komunizm na tym bagnie, jak pragnę... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik nie tylko on 27.05.02, 11:45 w rajtuzach i pelerynie z wielkim B. wszyscy widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume całe bagno widziało bukimena 27.05.02, 11:50 i jeszcze, że mu oczko poszło w rajtuzach dzień dobry, kwisiu - jak tam po weekendzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik witojcie su 27.05.02, 11:54 > dzień dobry, kwisiu - jak tam po weekendzie? nieprzyjemnie :) wolę weekend niż po weekendzie. pobagienniłam po meksykańsku. było git. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: witojcie su 27.05.02, 11:56 grunt, że łikend się udał > pobagienniłam po meksykańsku. było git. chili con carne con la cucaracha :) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: witojcie su 27.05.02, 12:03 la cucaracha, la cucaracha cha cha cha cha Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: witojcie su 27.05.02, 12:03 > grunt, że łikend się udał masz 103% racji. grunt. > chili con carne con la cucaracha :) nic z tych rzeczy. z tych innych:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: witojcie su 27.05.02, 12:07 > nic z tych rzeczy. z tych innych:) zrobiłaś sobie maraton "filmów życiowych"? carmen pilar kocha ramona manuela, ale on woli marię mercede? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: witojcie su 27.05.02, 12:31 qrna... wywala mnie na okrągło, nie moge wysyłać... co jest w mordę jeża..? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: witojcie su 27.05.02, 12:54 > zrobiłaś sobie maraton "filmów życiowych"? carmen pilar kocha ramona manuela, a > le > on woli marię mercede? nie, ale widzę, że "jesteś w temacie". pożyczysz jeden na jesienny wieczór? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: witojcie su 27.05.02, 12:56 kwik napisał(a): > nie, ale widzę, że "jesteś w temacie". pożyczysz jeden na jesienny wieczór? > ;) kochana,kablówkę kupiłam tylko dla kanału 'romantica' ps: jak wczoraj studiowałam program tv, to znalazłam (na polsacie chyba) telenowelę 'amor latino'... i już wiem skąd gutek takiego nicka wytrzasnął :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: witojcie su 27.05.02, 12:59 > ps: jak wczoraj studiowałam program tv, to znalazłam (na polsacie chyba) > telenowelę 'amor latino'... i już wiem skąd gutek takiego nicka wytrzasnął :) sugerujesz, że gutek.......? naprawdę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: witojcie su 27.05.02, 13:03 kwik napisał(a): > sugerujesz, że gutek.......? naprawdę? > :) nie, no skądże "zbieżność nicków przypadkowa" a postaci z telenoweli są całkowicie fikcyjne ;) z drugiej strony... on to wogóle ma jakieś takie odchyły latino... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: witojcie su 27.05.02, 13:05 > z drugiej strony... on to wogóle ma jakieś takie odchyły latino... "nic co ludzkie, nie jest nam obce"? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: witojcie su 27.05.02, 13:06 kwik napisał(a): > "nic co ludzkie, nie jest nam obce"? > :))) zwłaszcza, że to niewyczerpana kopalnia wiedzy o prawdziwych i życiowych problemach przedstawicieli klasy średniej argentyny i okolic... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: witojcie su 27.05.02, 13:16 > zwłaszcza, że to niewyczerpana kopalnia wiedzy o prawdziwych i życiowych > problemach przedstawicieli klasy średniej argentyny i okolic... grunt to samodoskonalenie i rozwój osobisty :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: witojcie su 27.05.02, 13:19 kwik napisał(a): > grunt to samodoskonalenie i rozwój osobisty > :) i poszerzanie horyzontów - precz z zaściankowością :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik to co, jedziemy? :) 27.05.02, 13:32 > > grunt to samodoskonalenie i rozwój osobisty > i poszerzanie horyzontów - precz z zaściankowością :))) poszukiwanie nowego wymiaru świadomości Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: to co, jedziemy? :) 27.05.02, 13:41 tak jest - telenowela, czyli gwiezdne wrota "we're going to ibisa [coś tam, coś tam], we're gonna have a party" Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: to co, jedziemy? :) 27.05.02, 13:44 > "we're going to ibisa [coś tam, coś tam], we're gonna have a party" a to nie było we're going to a pizza...? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: to co, jedziemy? :) 27.05.02, 13:47 kwik napisał(a): > > "we're going to ibisa [coś tam, coś tam], we're gonna have a party" > a to nie było we're going to a pizza...? > :)))))))))) tyż tak myślałam, ale zobaczyłam lyrica i się rozczarowałam :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: to co, jedziemy? :) 27.05.02, 13:49 > tyż tak myślałam, ale zobaczyłam lyrica i się rozczarowałam :((( i zrobiło się lirycznie.... :)) ps. w bagnie?lirycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: to co, jedziemy? :) 27.05.02, 14:00 kwik napisał(a): > ps. w bagnie?lirycznie? no tak, bo bukimen zgubił lirę, jk przelatał nad bełemką Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: to co, jedziemy? :) 27.05.02, 14:01 hmmm, w takim razie wtedy wydawało mi się, że jest antrakt. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: to co, jedziemy? :) 27.05.02, 14:16 kwik napisał(a): > hmmm, w takim razie wtedy wydawało mi się, że jest antrakt. > :)) nieeee, to był artefakt Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: to co, jedziemy? :) 27.05.02, 14:24 > albo złudzenie astygmatyka astygmatyka, czyli nauka o tym, że stygmatów nie ma? (znaczy, że są złudzeniem) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: to co, jedziemy? :) 27.05.02, 14:27 > astygmatyka, czyli nauka o tym, że stygmatów nie ma? (znaczy, że są złudzeniem) tak. wcielam ją w życie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik maraton w jedzeniu makaronu! ;-))) (n/txt) 27.05.02, 14:55 wasia napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b) dziwne.... 27.05.02, 13:07 i potwierdzam, że buki nosi rajtuzy i w przerwach (najczęściej zasilania) pojawia się jako Bukimen.... rabuje biednych i bogatych i ma pelerynę.... i omal nie zabił wypłocha deską do chleba (bo mu jajówę zeżarł, zabić chwasta...! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b) dziwne.... 27.05.02, 13:17 agick napisał(a): > zabić chwasta...! wyrwać, agick, wyrwać! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b) dziwne.... 27.05.02, 13:20 qrna... fakt, pomerdałam.... kawy..? peta..??? zabić szefa...???? PENSJA WPŁYNĘŁA !!!!!!! "jezu jak się cieszę z tych króciutkich (????)* kiedy kieszeń pełną forsy mam... mogę wtedy myśleć trochę jakoś ściślej i ukadać nowy plan.." * nie pamiętam jak to szło..... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 wskszeszeń 27.05.02, 13:22 prosze bardzo... mimo iz chcesz mnie sponiewierac.. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: wskszeszeń 27.05.02, 13:34 Bukimen, ja Ciebie sponiewierać...?????????? nigdy w życiu !!! ja Ciebie bardzo, ale to bardzo lubię - i w tych rajtuzach Ci twarzowo...... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ale czy nie uwazasz 27.05.02, 13:37 ze piżdżąca czerwien tych rajstop nie kontrastuje zbytnio z moja duza czerwona nalana gemba? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: chłe, chłe, chłe.... 27.05.02, 13:36 chłe, chłe... chłeeee... ale o zo hodzi..? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: hehe... 27.05.02, 13:37 nie ciesz się tak, czarlee. primo chodziło o chwasta, który wtargnął do domu i zjadł jajecznicę oraz ukradł bieliznę ojcu primo secundo: widzę, że słabo u kolegi ze znajmomością slangu młodzieżowego..słabiutko..z czym do Europy? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kwik... 27.05.02, 13:48 ja tam nie wiem... ja jadam widelcem i nozem... ja nie nalezalem nigdy do zadnej grupy mlodziezowej... lubie sie uczyc, mam wykrchmalone kolnierzyki, przechodze po pasach, nie deptam trawnikow... przeprowadzam staruszki przez jezdnie, dokarmiam golebie, a zima i jesienia sarenki... jestem ksiegowym mimo ze chcialem zostac mikrobilogiem... pozdrawiam ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik czarlee 27.05.02, 13:52 bardzo się cieszę (zwłaszcza za gołebie i staruszki na pasach). i pozdrawiam Ciebie również, nieustająco. ps. nieznajomość prawa nie zwalnia od odpowiedzialności karnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ignorantia iuris nocet 27.05.02, 13:55 moje iq wynosi ok. 4 tysiecy/m3... a agick... lyso lyso... ciekawe czy tez bedziesz taka madra jak zaczniesz miec problemy z zakolami... ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ignorantia facti excusat 27.05.02, 13:59 > moje iq wynosi ok. 4 tysiecy/m3... w układzie SI? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: hehe... 27.05.02, 13:48 kwik, na Ciebie zawsze można liczyć, że jak coś nie tego to Ty na ziemię sprowadzisz - i co buki, łyso...??? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: hehe... 27.05.02, 13:53 agick, cicho. bo całe miasto się na mnie obrazi, i co będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: hehe... 27.05.02, 13:56 spoko, spoko - wykupiłam wszystkie udziały w: piekarni rozlewni clavadosa sklepie u Zochy i innych strategicznych miejscach nie obrażą się - ręka, któa rządzi miską i butlą calvadosa rządzi światem !!! (mała przeróbka pieska snoopy'iego)... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: hehe... 27.05.02, 14:02 jest takie słowo ODETCHŁAM (jak ktoś głęboko oddycha), jest, a nie jakiś lądek... Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Re: hehe... 27.05.02, 14:11 kwik napisał(a): > ufffffff, ODETCHŁAM Z ULGĄ podatkową bo w dodatku jak już nie pada to możesz oddać parasolkę do lombardu pani Ostrowskiej i skasować trochę zeta :))) Buk może zmienisz te czerwone jak korale na jakieś wytworniejsze w sklepie RAJ STOP czy też Raj StÓp bo jak skoczymy na Japonki to nie przejdzie a wiesz jakie one są niskie głowy na poziomie rajstop i znaczka BMW ; Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ale podstawowym problemem 27.05.02, 14:14 (lac. problemus generalis) jest: czy beda tam kabaretki? ja sie nie chce chwalic... ale kabaretki na moich nogach wygladaja wprost fantastycznie... niezaprzeczalnie fantastycznie...nosze rozmiar XXL... sluchaj rasz... a przyjmuja rtam karty? wiecie jaki mam numer karty? to wam powiem: 69 69 69 69 69... przypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: buki, fakt to 27.05.02, 14:24 kompletny przypadek.. a kabaretki Ty nosisz pończochy czy rajtki..? mogę pożyczyć jak coś... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ale j amam dlugie 27.05.02, 14:27 nogi... prawdopodobnie bym ci podarl... znaczy sie pączohy nisze... ale bez pasa... ale jakbys mi pozyczyla tez pasa tobym chetnie sprobowal... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: też mam długie włosy..... 27.05.02, 14:37 buki, pas i gorset do odbioru w skrytce 33 na Centralnym - za budą z hot dogami... Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Ale Młyn! 27.05.02, 14:22 właśnie w Radiostacji leci Rasz ale nie Dżenifer ale to naprawdę nie ja śpiewam tym falsetem (facet ala falset) Buk karty przyjmują ale nie wiem czy o tym numerze tam chyba najpierw trza mieć 0 700 lub prefiks natomiast kabaretki to co innego zielona karta i wymiękamy na Moulin Rouge słuchaj a Kankana zadensujesz? tylko te kępy potockie wypadałoby zgolić zresztą ja nie chcę o niczym wiedzieć ja tylko chciałem zamówić absynt i zmówić paciorek za różne stare zawody świata... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Ale Młyn! 27.05.02, 14:26 a u nas grechuta.... Boże, co ja Ci zrobiłam..? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Ale Młyn! 27.05.02, 14:29 a u mnie Air księżycowy a to dzionek właśnie w Polsce, naszym kraju nad Wisłą pięknym Odpowiedz Link Zgłoś
kwik chłopcy 27.05.02, 14:26 > podatkową bo w dodatku jak już nie pada to możesz oddać parasolkę do lombardu > pani Ostrowskiej i skasować trochę zeta > :))) parasol (nie parasolka!)został zahibernowany:) i wysłał sms, że się dusi:))) > bo jak skoczymy na Japonki > to nie przejdzie ale koniecznie w japonkach inaczej nie da rady > i znaczka BMW bmw zostawta w spokoju. wiecznym.wietrznym.skutecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Hop-cyk 27.05.02, 14:36 kwik napisał(a): > parasol (nie parasolka!)został zahibernowany:) > i wysłał sms, że się dusi:))) teraz to tak nie widać od razu płci a czy nie jest tak że za przetproszeniem Parasol-ka to inaczej gówniany parasol kaka :))))) > bmw zostawta w spokoju. wiecznym.wietrznym.skutecznym. lubimy to słowo na trzy litery :)))))) co????? ale to tylko maszina wriemieni ps Kwik oj chyba jestem nienorm..... piję bawarkę i to z własnej woli !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik cHops-clyk 27.05.02, 14:41 > lubimy to słowo na trzy litery > :)))))) > co????? nieeee. a wiecie od czego to skrót? nie, no to wam powiem: Będziesz Mieć Wydatki. > Kwik > oj chyba jestem nienorm..... :)))))))))))))))) chcesz certyfikatna nienorm...? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Dwójka Kwik! 27.05.02, 14:49 > nieeee. a wiecie od czego to skrót? > nie, no to wam powiem: Będziesz Mieć Wydatki. albo Bo Mam Większego :)))) > :)))))))))))))))) > chcesz certyfikatna nienorm...? > :)))) sama wiesz że trzeba będzie w dwóch egzemplarzach ;) ps a ja myślałem że ktoś mi powie że bawarka jest zdrowa i dobra bo niemiecka od dziecka a tu Dyplomy... Dziwne......... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Oryginał+Kopia 27.05.02, 14:54 > sama wiesz że trzeba będzie w dwóch egzemplarzach > ;) ja już mam:) > ps > a ja myślałem że ktoś mi powie bawarka jest zdrowa i dobra bo niemiecka od dziecka - a tu dyplomy... to nie dyplom to świadectwo oryginalności, czy jak mu tam było :) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Pani z Xero 27.05.02, 15:05 kwik napisał(a): > ja już mam:) w tajemnicy przed Mistrzem!!!!???? a teraz 13 przysiadów ino migusiem... > to nie dyplom > to świadectwo oryginalności, czy jak mu tam było :) nie trzymajmy się tak słów bo nas zgubią (choć przecież ludzie to tylko litery:)))))) Szekspir miał rację słowa, słowa, słowa Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Pani zero 27.05.02, 15:11 > a teraz 13 przysiadów > ino migusiem... raz, dwa, trzy, cztery....... pietnaście(!) i parasolem go, i parasolem :))) > nie trzymajmy się tak słów bo nas zgubią > (choć przecież ludzie to tylko litery:)))))) tesz tak uważasz czy uwierzyłeś w teorię tego pana? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 z tego xero jest nmiej niz zero... 27.05.02, 15:16 uuuuUUUUUuuuuuUUUUU... a ja kocham cie... lalalalala... tak mocno... jejejejeje... ze nawet sobie tego nie wyobrazasz... UUUUUuuuuUUUUUuuu wiec odrzuc emocje na bok... i kochaj mnie jak ja kocham cie.... ten tekst mojego autorstwa przegral swego czasu z tekstem andrzeja mogielnickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 pomidory? 27.05.02, 15:30 sofcik (to to samo co lajcik)... gorzej butelki... chcesz autograf? na staniku... albo gdzies tam... czy jakos tak... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik współczuję 27.05.02, 15:33 > sofcik (to to samo co lajcik)... gorzej butelki... aaaa, to powód problemu z innego wątku? współczuję. :))) - chcesz autograf? auto grat? nie, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Pani serio 27.05.02, 15:20 kwik napisał(a): > > > nie trzymajmy się tak słów bo nas zgubią > > (choć przecież ludzie to tylko litery:)))))) > > tesz tak uważasz czy uwierzyłeś w teorię tego pana? > :) też jestem 50/50 ale w kwestii słów jest taka myśl którą uważam za podstawę słowologii stosowanej: Najważniejsze jest by to, co powiedziane dosłownie traktować dosłownie, a to co powiedziano metaforycznie - metaforycznie. (a może sam to wymyśliłem....:)))) ps świat to żart :)))))))))) serio!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Pani serio? 27.05.02, 15:35 wiem. dlatego mam swój prywatny certyfikat na niernormalność. Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Re: Pani serio? 27.05.02, 15:39 kwik napisał(a): > wiem. dlatego mam swój prywatny certyfikat na niernormalność. pokażesz........? Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Re: Pani serio?-errata 27.05.02, 15:51 kwik napisał(a): > przepraszam. > > to ja przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ha! 27.05.02, 16:42 wlasnie pobilem twoj rekord. ten manu to byl teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ha! 27.05.02, 16:48 bukowski27 napisał(a): > wlasnie pobilem twoj rekord. ten manu to byl teraz? mój? nie rozumiem. poważnie. manu był w ubiegły czwartek. a co? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no twoj rekord 27.05.02, 16:54 ktory ustanowilas 196 postaem... bo ja ustanowilem 197... a kaska nas wogoel pobila... aha... nie. no... kaska.. to jest kwik... moja kuzynka... yyyy... wlsciwie ciocia.... yyyy.. ale nie... nooooo... swietnei wygladasz dzisiaj kaska... (krzyczy) TO NA RAZI EKWIK... MY JUZ IDZIEMY!!!! (wiesz kwik... kaska jest cholernie nerwowa jak mnie widzi w poblizu innych kobiet... zwlaszca atrakcyjnych brunetek...) tak kasiu tedy tedy... to moze ja dzisiaj zrobie obiad...? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Na obiad za pozno!!!!!!! 27.05.02, 16:59 O! I kropka! (Kaska krzyczy kiedy sie zdenerwuje:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik kochani 27.05.02, 17:00 ja jezdem jego kuzynkom, co przyjechala skądśtam. i obiad jusz wam zrobilam. prosze: wasze ulubione tłuczone ziemniaki ze skwarkami. no i zsiadle mleko, obowiązkowo. przyjechalam tu rozejrzeć się za jakomś szkolom. może gastronomicznom? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 tak jest... 27.05.02, 17:03 zdecuydowanie polecam ci gastronoimicznom... kochany kwkiu... tluczone ziemnaki najpierw nalezy ugotowac. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Ja nie lubie skwarek!!!!!!!!!!! 27.05.02, 17:03 (Kaska nadal wrzeszczy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Ja nie lubie skwarek!!!!!!!!!!! 27.05.02, 17:07 kasiulek napisał(a): > (Kaska nadal wrzeszczy:))) to dla pani beda bez skwarek. a pan to tylko wybrzydza, a moze sam ugotowalby cos? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Nie bede gotowac!!!!!!!!!! 27.05.02, 17:09 kasiulek napisał(a): > (Kaska nadal wsciekla:))) ciociu, co tak krzyczysz. niech on gotuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ja tam moge ugotowac... 27.05.02, 17:19 bukowski27 napisał(a): > ...tylko kto to potem zje? kaska jest chętna, jak widzę powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: ja tam moge ugotowac... 27.05.02, 17:20 Hihi, sam bedziesz jadl!:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś