Dodaj do ulubionych

Polacy Rodacy !!!!!!!!!

12.02.05, 10:43
Nie uważacie że Polski naród powoli stacza sie nap psy gdzie się człowiek nie
obejrzy tam zawsze zobaczy jakiegoś lumpa żebrającego o 20 gr na jabola albo
jakąś dziwke stojącą pod latarnia rozpylającą w powietrzu same choróbska
ewentualnie ludzi odmiennych inaczej czyli domniemanych pseudo kiboli lub
inaczej łysych no przecież to są początki końca.
Obserwuj wątek
    • Gość: xy2 Re: Polacy Rodacy !!!!!!!!! IP: .48.242.* / 80.51.176.* 12.02.05, 10:57
      mnie oni najmniej przeszkadzają. co mi przeszkadza dziwka- nei korzystam z jej
      usług i przecież tobie też nikt nie każe z nich korzystać. To samo lumpy- w
      okolicy gdzie mieszkam kręci sie kloszard który zbiera butelki i puszki. powiem
      ci ze szkoda mi go. czesto jak gdzieś rano wychodzilam dawalam mu kilka złotych
      (wiadomo ze na alkohol) a on odśnieżał mi mojego bolida. nie żebrał.
      a co do łysych pseudo kiboli to faktycznie sie zgadzam- to jest dramat
      • spazmus Re: Polacy Rodacy !!!!!!!!! 12.02.05, 11:07
        .Po części nie zrozumiałaś pytania ale czasami tak bywa nie piszę komu
        przeszkadzają ci ludzie tylko czy uważacie tak jak ja że zamiast lepiej nam byc
        będzie coraz to gorzej no bo przeciez ci wszyscy ludzie maja rodziny(nie
        współczuje dziwkom)które mogą im pomóc a jednak nie zostawiaja ich na pastwe
        losu czy my tez kiedys tacy będziemy ????.Wiedząc że nasz wójek czy dziadek
        chodzi głodny po sniegu nie zastanowimy sie nad tym ???.to jest poprostu
        ludzkie zobojetnienie na druga osobę.A kiboli powinno sie mordować tak po
        prostu za całokształt ja mógłbym bycć katem i pracować dobroczynnie za darmo
        powybijał bym tych j.e.b.a.n.y.ch. sku...synów co do nogi bez skrupułów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka