Dodaj do ulubionych

mamdylemat, wyslalas zdjecie (nie)boskiemu ?!

18.02.05, 15:09
naparwde?!
Obserwuj wątek
    • boski.zawodowiec no jakies wysłała i tylko ty sie jakos wstydzisz 18.02.05, 15:11
      wiesz prawie wszystkie juz wsyłały:)
    • mamdylemat Re: mamdylemat, wyslalas zdjecie (nie)boskiemu ?! 18.02.05, 15:12
      a w zyciu... musialabym wczesniej na nosowke zapasc albo na inne chorobsko!
      • boski.zawodowiec to czyje jest to zdjecie? trzydziecha tez je miała 18.02.05, 15:14
        czyli nas oszukałas?
        • mamdylemat Re: to czyje jest to zdjecie? trzydziecha tez je 18.02.05, 15:14
          eeee... bez histerii... kogo oszukalam tego oszukalam...
          • margie Re: to czyje jest to zdjecie? trzydziecha tez je 18.02.05, 15:16
            ufff.
            Nieboski, to ze ktoras ci wyslala, to nie znaczy ze prawie wszytskie. I to ze
            prawie wszytskie, nie oznacza, ze reszta tez powinna:)))
            • boski.zawodowiec margi ty masz tylko kompleksy i sie wstydzisz 18.02.05, 15:17
              gdybys była faktycznie taka jak sie opisujesz to bys mnie powaliła z nog
              pieknym zdjeciem abym sie zatkał a ty takie podjazdy robisz i sie przechwalasz
              jaka to nie jesteś.
              • mamdylemat Re: margi ty masz tylko kompleksy i sie wstydzisz 18.02.05, 15:19
                oj zaluj, ze nigdy margie nie ujrzesz, zaluj, synu, zaluj...
                • boski.zawodowiec no własnie chce być powalony z nog skoro taka 18.02.05, 15:20
                  piekna i seksowna ponoć.
                  • margie ja tu nie jestem od powalania 18.02.05, 15:23
                    harcerzykow:)))
                    • mamdylemat Re: ja tu nie jestem od powalania 18.02.05, 15:24
                      hehehehehe... kocham cie margie, harcerzykowi az getry opadly hehehehehe
                    • boski.zawodowiec no to powal mezczyzne czyli mnie! 18.02.05, 15:28

• mamdylemat Re: no w?asnie chce byc´ powalony z nog skoro taka 18.02.05, 15:23
                    malo powiedziane!!!!!!!! a jesli madra jest - a zdaje sie, ze tak - to pewnie
                    nigdy fotki ci nie przesle. jako to bylo? nie dla psa kielbasa? (hmm w wypadku
                    margie to poledwiczka pierwszej klasy!!!!!!!!!!!!)
                    • margie dobrze, z enie politechnik 18.02.05, 15:24
                      znaczy schabik ( kumasz z czego to? bo nieboski w zyciu nie zajarzy:)
                      • mamdylemat Re: dobrze, z enie politechnik 18.02.05, 15:26
                        zabij ale nie pomne.
                        • margie MIS!!!!!!!!!! 18.02.05, 15:44
                          scena w kiosku. Potem byl poradnik spelologiczny ( watrobka). Sorry, ale Misia
                          znam na pamiec:)))
                          • mamdylemat Re: MIS!!!!!!!!!! 18.02.05, 15:56
                            oj tak! doszlam do tego przed chwila, az do przyjaciela zadzwonilam, co by
                            potwierdzil moje domniemywania. hehehe
                    • margie jezusicku 18.02.05, 15:26
                      dobzre ze sama siedze w pokoju, bo sie smieje do monitora:)))
                    • boski.zawodowiec one chce na wymiane ale ja bym chciał aby jednak 18.02.05, 15:29
                      wysłałą ona pierwsza
                      • mamdylemat Re: one chce na wymiane ale ja bym chcia? aby jed 18.02.05, 15:30
                        eeee, jakos wierzyc mi sie nie chce, ze margie fotke ci chciala podeslac. cos
                        konfabulujesz...
                        • boski.zawodowiec chciała naprawde tylko ze ja mam byc pierwszy 18.02.05, 15:31
                          ale sadzac z tego jak mnie nie nawidzi ( ja do niej nic nie mam) to troche sie
                          obawiam wysąłc jako pierwszy, skarbie a ty jak myslisz ona ładna jest czynie?
                          • mamdylemat Re: chcia?a naprawde tylko ze ja mam byc pierwszy 18.02.05, 15:42
                            ladna, dojrzala, seksowna i atrakcyjna.
                            • boski.zawodowiec to niech sie pokaze skoro taka niezła 18.02.05, 15:43

• mamdylemat Re: to niech sie pokaze skoro taka niez?a 18.02.05, 15:48
                                nie dla psa kielbasa, jakem rzekla onegdaj.
                                • boski.zawodowiec Re: to niech sie pokaze skoro taka niez?a 18.02.05, 15:51
                                  masz czasami w słowniku takie słowa ze ja nie wiem czy ty nie jestes sporo
                                  starsza odemnie kociaku:)
                                  • trzydziecha1 hihihi 18.02.05, 15:52
                                    przepraszam, ale ten przebłysk rozbrajającej zamokrytyki mnie rozbawił ooooh
                                    trzymam krzesla...
                          • margie Re: chciała naprawde tylko ze ja mam byc pierwszy 18.02.05, 15:48
                            dwie kwiestie.1. Mezczyzna nie jestes. Znaczy jestes w sensie plciowym, ale na
                            tym koniec.
                            2. Nie toleruje bledow ortograficznych ( nie mylic z literowkami). Dysgrafia,
                            dysrafia, co chyba u ciebie nie wystepuje, dla mnie to niechlujstwo jezykowe,
                            niedouctwo, brak erydycji i elokwencji.
                            Aha, no i 3 kwestia. ja cie nie nienawidze, chociaz powinnam sie moze obrazic
                            za ta rencistke:)) emerytka by mi bardziej pasowala:))Ty mnie bezgranicznie
                            smieszysz i odczuwam cos na ksztalt lekkiej pogardy.....
                            • boski.zawodowiec Re: chciała naprawde tylko ze ja mam byc pierwszy 18.02.05, 15:56
                              pogarda czyli nienawisc
                              po drugie mam nawet zaswiadczenie tłumaczace dlaczego robie tyle błedow
                              ortograficznych, wiesz potrzebne mi było na uczelnie.
                              po trzecie jestem mezczyzną i to bezkompromisowym, byc moze nie stu procentowym
                              gentlemanem ale gdy ktos odnosi sie do mnie przyzwoicie moze liczyc na to ze
                              bede kulturalny wobec niego.
                              Wiesz tyle dzieczyn co juz było w moim zyciu siwadczy chyba z enie jest zle ze
                              mną, problem w tym ze ja nie zwracam uwagi na kobiety ktore nie maja siły
                              wewnetrznej( wiesz co to takiego?) byle co mnie nie zadowala i przez to
                              wiekszosc czasu jestem sam i nie mam stałej partnerki a chetnych jest nie mało
                              i nie mam na mysli tego forum:)
                              • mamdylemat Re: chcia?a naprawde tylko ze ja mam byc pierwszy 18.02.05, 15:58
                                hehehehehe to sie czyta jak pamietnik adriana molle'a hehehe
                                zaswiadczenie by uniknac wojska tez sobie skombinowales?
                                • boski.zawodowiec wiesz studenci nie muszą isc do wojska:) 18.02.05, 16:01
                                  kto to adrian molle bo nie znam:) wybaczysz mi chyba te niewiedze:)
                                  • mamdylemat Re: wiesz studenci nie musza˛ isc do wojska:) 18.02.05, 16:02
                                    eeeeeeeee, chyba nie... o twej ewntualnej pracy i kontaktach z wielkim swiatem
                                    pogadamy, jak sie deczko doksztalcisz.
                                    • boski.zawodowiec Re: wiesz studenci nie musza˛ isc do wojska:) 18.02.05, 16:06
                                      ewentualnej pracy? ja juz mam zajecie do tego jeszcze to ja zatrudniam wiec nie
                                      szukam pracy no moze jedynie w jakąs nowa branze bym chciał wejsc najlepiej
                                      nowoczense technologie:))
                                      A kontakty z wielkim swiatem to coz narazie musze stac sie wielkim
                                      przedsiebiorca aby miec szanse na zaistnienie.
                                      Moja ochota na seks z toba nie jest spowodowana checia wzbogacenia sie
                                      słoneczko:)
                                      • mamdylemat Re: wiesz studenci nie musza˛ isc do wojska:) 18.02.05, 16:09
                                        jaka szkoda, ze ja nie mam ochoty na seks z toba.
                                        i cos mnie sie zdaje, ze konfabulujesz. jak ktos bez studiow moze prowadzic
                                        swoj biznes? no chyba ze sprzedajesz na elegro plakaty miss hilton.
                                        • boski.zawodowiec Re: wiesz studenci nie musza˛ isc do wojska:) 18.02.05, 16:14
                                          no koncze studia wieczorowe a do tego nie siedze w jakies skomplikowanej branzy
                                          czy tez finansach wiec nie mam problemow z interesami, a no i oczywiscie jest
                                          jeszcze troje innych osob w zarzadzie:)( wiesz mamy zarzad)
                                          dlaczego nie chcesz sie ze mną kochac? i dlaczego jestes taka szorstka dla mnie
                                          jesli ja juz prawie ze na kolanach do cibie pisze (do nikogo jeszcze tak
                                          grzecznie i z takim szacunkiem nie pisałem na tym forum)
                                      • margie wydalo sie!!!! 18.02.05, 16:11
                                        jesli boski zatrudnia, to pewnie ma agencje:)) Wybor jest wielki: modelek (
                                        malo prawdopodobne) towarzyska ( dosc prawdopodobne) lub sprzataczek ( wielce
                                        prawdopodobne)
                                        • boski.zawodowiec Re: wydalo sie!!!! 18.02.05, 16:14
                                          zatrudniam kucharzy , kelnerow, sprzataczki, kasjerki oraz kierowce , pasuje?
                                          • mamdylemat Re: wydalo sie!!!! 18.02.05, 16:19
                                            i dawaj! bawimy sie w grill bar "rozen" na trasie warszawa krakow!
                                            • mamdylemat aha! 18.02.05, 16:20
                                              a ten kierowca to na klientow z lapanki lub okolicznych wypadkow.
                                            • boski.zawodowiec no fajny mi grill bar 18.02.05, 16:25
                                              jeden budynek z wyposazeniem ponad 2 mln.PLN wprawdzie nie przezmnie zarobione
                                              ale to sie chyba nie liczy. Drugi troche tanszy ale tez bardzo nowoczesnie
                                              wyposazony.
                                              To jende z najlepszych restauracji w małopolsce jesli chodzi o zajazdy oraz
                                              restauracje przdrozne.
                                              • mamdylemat Re: no fajny mi grill bar 18.02.05, 16:26
                                                hehehehe przykro mi nie szlajam sie po drogach malopolski. do krakowa wole
                                                latac.
                                                • boski.zawodowiec Re: no fajny mi grill bar 18.02.05, 16:30
                                                  nie mam niestety potrzeby odwiedzac warszawy narazie( moze kiedys gdy cos tam
                                                  zaczne działać) ale z tego co pamietam to samolotem w sumie prawie ze najtaniej
                                                  wychodziło:)
                                          • margie Catering!!!! 18.02.05, 16:21
                                            moze to ty dowozisz mi kanapki do firmy codziennie?
                                            • mamdylemat Re: Catering!!!! 18.02.05, 16:22
                                              margie!!!!!!!! hehehehehehehehehehehehehehehe... na boga! hehehehehehehehe...
                                              zlituj sie hehehehehehehehehe
                                            • boski.zawodowiec Re: Catering!!!! 18.02.05, 16:26
                                              sa tez kanapki dla przejezdnych ale ich nie rozwozimy:))
                                • margie z tym Adrianem to trafilas 18.02.05, 16:12
                                  idealnie:)) ciekawe, co boski czyta? hustlera? a moze poradnik
                                  spelologiczny? :))
                                  • mamdylemat Re: z tym Adrianem to trafilas 18.02.05, 16:14
                                    nie sadze, mniemam, ze on lekture zakonczyl na serii "poczytaj mi mamo"
                                    • boski.zawodowiec prostak by poszukał w wyszukiwarce ja sie 18.02.05, 16:34
                                      przyznałem ze nie wiem bo nie wiem i sie zupełnie tego nie wstydze.
                              • margie pogarda i doswiadczenie 18.02.05, 16:08
                                mne sie pogarda razcej z brakiem szacunku kojarzy, niz z nienawiscia, ale jak
                                mowilam, erudycja:))Prawdziwosc mezczyzny nie liczy sie w pzrebiegu ( tzn ile
                                lasek przelecial) tylko miedzy innymi w tym, ze potrafi byc gentlemanem w
                                kazdej sytuacji. I ma klase. A sorry, jakos tego u ciebie nie widze. Nie masz
                                tez dystansu do samego siebie i na kazda zaczepke, ktora w jakikolwiek sposob
                                dotyka twojej rzekomej sobowosci, urody i atrakcyjnosci reagujesz zbyt
                                agresywnie- kompleksy? brak klasy?harcerstwo? niedojrzalosc?
                                Bezkomprosomisowosc nie ejst cecha meskosci, wybacz.Co do sily wewnetrzej nie
                                bede sie wypowiadac.
                                • mamdylemat Re: pogarda i doswiadczenie 18.02.05, 16:10
                                  hehehehehehehe... przestan margie, bo teraz ja kawa w monitor nieelegancko
                                  pluje hehehehe
                                  ja tam stawiam na hercerska bezinteresownosc hehehehe to mi u facetow imponuje
                                  hehehehehehehe
                                • boski.zawodowiec Re: pogarda i doswiadczenie 18.02.05, 16:17
                                  no wiesz te zaczepki co do moich atutow sa o wiele bardziej agresywne i
                                  chamskie. Mysle tez ze ludzie majacy kompleksy własnie z taka pogardą atakuja
                                  kogos kogo zupełnie nie znaja a jedynie co jakis czas widza na forum.
          • boski.zawodowiec słucham?:))) wiec bardzo prosze o prawdziwe:) 18.02.05, 15:16

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka