boski.zawodowiec no jakies wysłała i tylko ty sie jakos wstydzisz 18.02.05, 15:11 wiesz prawie wszystkie juz wsyłały:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: mamdylemat, wyslalas zdjecie (nie)boskiemu ?! 18.02.05, 15:12 a w zyciu... musialabym wczesniej na nosowke zapasc albo na inne chorobsko! Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec to czyje jest to zdjecie? trzydziecha tez je miała 18.02.05, 15:14 czyli nas oszukałas? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: to czyje jest to zdjecie? trzydziecha tez je 18.02.05, 15:14 eeee... bez histerii... kogo oszukalam tego oszukalam... Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: to czyje jest to zdjecie? trzydziecha tez je 18.02.05, 15:16 ufff. Nieboski, to ze ktoras ci wyslala, to nie znaczy ze prawie wszytskie. I to ze prawie wszytskie, nie oznacza, ze reszta tez powinna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec margi ty masz tylko kompleksy i sie wstydzisz 18.02.05, 15:17 gdybys była faktycznie taka jak sie opisujesz to bys mnie powaliła z nog pieknym zdjeciem abym sie zatkał a ty takie podjazdy robisz i sie przechwalasz jaka to nie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: margi ty masz tylko kompleksy i sie wstydzisz 18.02.05, 15:19 oj zaluj, ze nigdy margie nie ujrzesz, zaluj, synu, zaluj... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec no własnie chce być powalony z nog skoro taka 18.02.05, 15:20 piekna i seksowna ponoć. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: ja tu nie jestem od powalania 18.02.05, 15:24 hehehehehe... kocham cie margie, harcerzykowi az getry opadly hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: no w?asnie chce byc´ powalony z nog skoro taka 18.02.05, 15:23 malo powiedziane!!!!!!!! a jesli madra jest - a zdaje sie, ze tak - to pewnie nigdy fotki ci nie przesle. jako to bylo? nie dla psa kielbasa? (hmm w wypadku margie to poledwiczka pierwszej klasy!!!!!!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
margie dobrze, z enie politechnik 18.02.05, 15:24 znaczy schabik ( kumasz z czego to? bo nieboski w zyciu nie zajarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
margie MIS!!!!!!!!!! 18.02.05, 15:44 scena w kiosku. Potem byl poradnik spelologiczny ( watrobka). Sorry, ale Misia znam na pamiec:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: MIS!!!!!!!!!! 18.02.05, 15:56 oj tak! doszlam do tego przed chwila, az do przyjaciela zadzwonilam, co by potwierdzil moje domniemywania. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
margie jezusicku 18.02.05, 15:26 dobzre ze sama siedze w pokoju, bo sie smieje do monitora:))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec one chce na wymiane ale ja bym chciał aby jednak 18.02.05, 15:29 wysłałą ona pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: one chce na wymiane ale ja bym chcia? aby jed 18.02.05, 15:30 eeee, jakos wierzyc mi sie nie chce, ze margie fotke ci chciala podeslac. cos konfabulujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec chciała naprawde tylko ze ja mam byc pierwszy 18.02.05, 15:31 ale sadzac z tego jak mnie nie nawidzi ( ja do niej nic nie mam) to troche sie obawiam wysąłc jako pierwszy, skarbie a ty jak myslisz ona ładna jest czynie? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: chcia?a naprawde tylko ze ja mam byc pierwszy 18.02.05, 15:42 ladna, dojrzala, seksowna i atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: to niech sie pokaze skoro taka niez?a 18.02.05, 15:48 nie dla psa kielbasa, jakem rzekla onegdaj. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: to niech sie pokaze skoro taka niez?a 18.02.05, 15:51 masz czasami w słowniku takie słowa ze ja nie wiem czy ty nie jestes sporo starsza odemnie kociaku:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 hihihi 18.02.05, 15:52 przepraszam, ale ten przebłysk rozbrajającej zamokrytyki mnie rozbawił ooooh trzymam krzesla... Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: chciała naprawde tylko ze ja mam byc pierwszy 18.02.05, 15:48 dwie kwiestie.1. Mezczyzna nie jestes. Znaczy jestes w sensie plciowym, ale na tym koniec. 2. Nie toleruje bledow ortograficznych ( nie mylic z literowkami). Dysgrafia, dysrafia, co chyba u ciebie nie wystepuje, dla mnie to niechlujstwo jezykowe, niedouctwo, brak erydycji i elokwencji. Aha, no i 3 kwestia. ja cie nie nienawidze, chociaz powinnam sie moze obrazic za ta rencistke:)) emerytka by mi bardziej pasowala:))Ty mnie bezgranicznie smieszysz i odczuwam cos na ksztalt lekkiej pogardy..... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: chciała naprawde tylko ze ja mam byc pierwszy 18.02.05, 15:56 pogarda czyli nienawisc po drugie mam nawet zaswiadczenie tłumaczace dlaczego robie tyle błedow ortograficznych, wiesz potrzebne mi było na uczelnie. po trzecie jestem mezczyzną i to bezkompromisowym, byc moze nie stu procentowym gentlemanem ale gdy ktos odnosi sie do mnie przyzwoicie moze liczyc na to ze bede kulturalny wobec niego. Wiesz tyle dzieczyn co juz było w moim zyciu siwadczy chyba z enie jest zle ze mną, problem w tym ze ja nie zwracam uwagi na kobiety ktore nie maja siły wewnetrznej( wiesz co to takiego?) byle co mnie nie zadowala i przez to wiekszosc czasu jestem sam i nie mam stałej partnerki a chetnych jest nie mało i nie mam na mysli tego forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: chcia?a naprawde tylko ze ja mam byc pierwszy 18.02.05, 15:58 hehehehehe to sie czyta jak pamietnik adriana molle'a hehehe zaswiadczenie by uniknac wojska tez sobie skombinowales? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec wiesz studenci nie muszą isc do wojska:) 18.02.05, 16:01 kto to adrian molle bo nie znam:) wybaczysz mi chyba te niewiedze:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: wiesz studenci nie musza˛ isc do wojska:) 18.02.05, 16:02 eeeeeeeee, chyba nie... o twej ewntualnej pracy i kontaktach z wielkim swiatem pogadamy, jak sie deczko doksztalcisz. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: wiesz studenci nie musza˛ isc do wojska:) 18.02.05, 16:06 ewentualnej pracy? ja juz mam zajecie do tego jeszcze to ja zatrudniam wiec nie szukam pracy no moze jedynie w jakąs nowa branze bym chciał wejsc najlepiej nowoczense technologie:)) A kontakty z wielkim swiatem to coz narazie musze stac sie wielkim przedsiebiorca aby miec szanse na zaistnienie. Moja ochota na seks z toba nie jest spowodowana checia wzbogacenia sie słoneczko:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: wiesz studenci nie musza˛ isc do wojska:) 18.02.05, 16:09 jaka szkoda, ze ja nie mam ochoty na seks z toba. i cos mnie sie zdaje, ze konfabulujesz. jak ktos bez studiow moze prowadzic swoj biznes? no chyba ze sprzedajesz na elegro plakaty miss hilton. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: wiesz studenci nie musza˛ isc do wojska:) 18.02.05, 16:14 no koncze studia wieczorowe a do tego nie siedze w jakies skomplikowanej branzy czy tez finansach wiec nie mam problemow z interesami, a no i oczywiscie jest jeszcze troje innych osob w zarzadzie:)( wiesz mamy zarzad) dlaczego nie chcesz sie ze mną kochac? i dlaczego jestes taka szorstka dla mnie jesli ja juz prawie ze na kolanach do cibie pisze (do nikogo jeszcze tak grzecznie i z takim szacunkiem nie pisałem na tym forum) Odpowiedz Link Zgłoś
margie wydalo sie!!!! 18.02.05, 16:11 jesli boski zatrudnia, to pewnie ma agencje:)) Wybor jest wielki: modelek ( malo prawdopodobne) towarzyska ( dosc prawdopodobne) lub sprzataczek ( wielce prawdopodobne) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: wydalo sie!!!! 18.02.05, 16:14 zatrudniam kucharzy , kelnerow, sprzataczki, kasjerki oraz kierowce , pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: wydalo sie!!!! 18.02.05, 16:19 i dawaj! bawimy sie w grill bar "rozen" na trasie warszawa krakow! Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat aha! 18.02.05, 16:20 a ten kierowca to na klientow z lapanki lub okolicznych wypadkow. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec no fajny mi grill bar 18.02.05, 16:25 jeden budynek z wyposazeniem ponad 2 mln.PLN wprawdzie nie przezmnie zarobione ale to sie chyba nie liczy. Drugi troche tanszy ale tez bardzo nowoczesnie wyposazony. To jende z najlepszych restauracji w małopolsce jesli chodzi o zajazdy oraz restauracje przdrozne. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: no fajny mi grill bar 18.02.05, 16:26 hehehehe przykro mi nie szlajam sie po drogach malopolski. do krakowa wole latac. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no fajny mi grill bar 18.02.05, 16:30 nie mam niestety potrzeby odwiedzac warszawy narazie( moze kiedys gdy cos tam zaczne działać) ale z tego co pamietam to samolotem w sumie prawie ze najtaniej wychodziło:) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Catering!!!! 18.02.05, 16:21 moze to ty dowozisz mi kanapki do firmy codziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Catering!!!! 18.02.05, 16:22 margie!!!!!!!! hehehehehehehehehehehehehehehe... na boga! hehehehehehehehe... zlituj sie hehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Catering!!!! 18.02.05, 16:26 sa tez kanapki dla przejezdnych ale ich nie rozwozimy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
margie z tym Adrianem to trafilas 18.02.05, 16:12 idealnie:)) ciekawe, co boski czyta? hustlera? a moze poradnik spelologiczny? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: z tym Adrianem to trafilas 18.02.05, 16:14 nie sadze, mniemam, ze on lekture zakonczyl na serii "poczytaj mi mamo" Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec prostak by poszukał w wyszukiwarce ja sie 18.02.05, 16:34 przyznałem ze nie wiem bo nie wiem i sie zupełnie tego nie wstydze. Odpowiedz Link Zgłoś
margie pogarda i doswiadczenie 18.02.05, 16:08 mne sie pogarda razcej z brakiem szacunku kojarzy, niz z nienawiscia, ale jak mowilam, erudycja:))Prawdziwosc mezczyzny nie liczy sie w pzrebiegu ( tzn ile lasek przelecial) tylko miedzy innymi w tym, ze potrafi byc gentlemanem w kazdej sytuacji. I ma klase. A sorry, jakos tego u ciebie nie widze. Nie masz tez dystansu do samego siebie i na kazda zaczepke, ktora w jakikolwiek sposob dotyka twojej rzekomej sobowosci, urody i atrakcyjnosci reagujesz zbyt agresywnie- kompleksy? brak klasy?harcerstwo? niedojrzalosc? Bezkomprosomisowosc nie ejst cecha meskosci, wybacz.Co do sily wewnetrzej nie bede sie wypowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: pogarda i doswiadczenie 18.02.05, 16:10 hehehehehehehe... przestan margie, bo teraz ja kawa w monitor nieelegancko pluje hehehehe ja tam stawiam na hercerska bezinteresownosc hehehehe to mi u facetow imponuje hehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: pogarda i doswiadczenie 18.02.05, 16:17 no wiesz te zaczepki co do moich atutow sa o wiele bardziej agresywne i chamskie. Mysle tez ze ludzie majacy kompleksy własnie z taka pogardą atakuja kogos kogo zupełnie nie znaja a jedynie co jakis czas widza na forum. Odpowiedz Link Zgłoś