Dodaj do ulubionych

brak pciągu:(

IP: *.welnowiec.net 26.02.05, 17:54
Zastanawiam się czy wszystko ze mną w porządku.Zaden ze spotkanych ostatnio
przeze mnie facetów nie pociąga mnie fizycznie. Poszukuję, poszukuję
odpowiedniego i niestety nie udaje mi się:( Czy kiedykolwiek takiego znajdę?
Czy po raz drugi w życiu uda mi się w kimś zauroczyć?
Obserwuj wątek
    • opelvectra Re: brak pciągu:( 26.02.05, 18:08
      Po raz drugi, po raz setny, uda Ci sie, nie martw sie. Nie szukaj na sile, nie
      mysl o tym, a samo sie stanie:) a potem to sie az zdecydowac nie mozna:)
    • Gość: verte Wsiądź do pociągu byle jakiego....n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 18:44
      • Gość: .................. Re: Wsiądź do pociągu byle jakiego....n/t IP: *.dialup.sprint-canada.net 26.02.05, 18:47
        To jakiego tam typa szukasz, polskiego, germana, a moze afrykana?
    • diabel.tasmanski Ty się niezastanawiaj ty daj im szanse 26.02.05, 19:26
      Jak cie jakiś porzdnie przeleci to bedziesz miała taki pociąg że podpaski przez
      miesiac będą w użyciu :)
      • Gość: .................. Re: Ty się niezastanawiaj ty daj im szanse IP: *.dialup.sprint-canada.net 26.02.05, 19:33
        Ty diabel masz racje. Niech nie szuka tylko da sie znalezc i bedzie po
        problemie.
        • diabel.tasmanski Re: Ty się niezastanawiaj ty daj im szanse 26.02.05, 19:36
          Nie ma sie dawać znaleźć , tylko dawać. Cwicxzenie czyni mistrzem

ja zawsze mam racje z wyjątkiem sytuacji kiedy jej nie mam
          • Gość: .................. Re: Ty się niezastanawiaj ty daj im szanse IP: *.dialup.sprint-canada.net 26.02.05, 19:44
            No niech ci juz bedzie. Ty to jakgdyby rozkazujesz. Kobieta pewnie
            przed toba posluszna jest, co sie rozumie.
            • diabel.tasmanski Re: Ty się niezastanawiaj ty daj im szanse 26.02.05, 19:49
              Jak chce być szczesliwa to jest posłuszna
              • Gość: .................. Re: Ty się niezastanawiaj ty daj im szanse IP: *.dialup.sprint-canada.net 26.02.05, 19:51
                Czyli to ona posluszenstwo wyznacza, nie ty?
            • Gość: marta uparta Re: Ty się niezastanawiaj ty daj im szanse IP: *.iscnet.pl 26.02.05, 19:51
              wracajac do problemu ras:))) jasne ze Niemki sa brzydkie, a ostatnio mialam
              traumatyczne przezycie z grupa NAGICH Niemiek ( w róznym przedziale wiekowym) w
              saunie w auqa parcu:))) o tych urodziwych Niemkach to mialo byc dla tego
              zdegustowanego, który kwestionuje urode Polek:))))
              ale tak w temacie: podobno Niemki za mlodu bywaja straszliwie puszczalskie, ale
              potem, jak wyjda juz za maz sa dobrymi i wiernymi zonami. Mieszkales w
              Niemczech, wiec znasz nacje troche, myslisz ze to prawda?
              • Gość: .................. Re: Ty się niezastanawiaj ty daj im szanse IP: *.dialup.sprint-canada.net 26.02.05, 20:01
                Wiesz, po pierwsze nie chce, a po drugie nie moge sie wypowiadac na
                ten temat (mysle ze nikt tu ekspertem byc nie moze). Mowisz o
                puszczalnosci sie Niemek. Przeciez nie moge powiedziec na zadna kobiete,
                ktora ze mna poszla do lozka ze byla puszczalska. Niemki mi same do
                niego nie wlazily, nawet musialem sie ogolnie wiecej wysilic przed Niemka
                niz przed Polka, ale to juz sprawa inna (jezyk, zamoznosc moja w tym
                czasie do jednej i drugiej byla inna, choc ta sama, znajomosc Polski i z
                nia spraw zwiazanych, ogolne dogadanie sie itp.). Jakie Niemki sa zony?
                Mam o nich dobre zdanie, choc ja wole kobiete mniej "sztywna", w ktorej
                jest wiecej kobiety a mniej chlopa. Mysle ze wiesz co mam na mysli.
                • Gość: marta uparta Re: Ty się niezastanawiaj ty daj im szanse IP: *.iscnet.pl 26.02.05, 20:08
                  a tak sie tylko zastanawiam, bo kiedys slyszalam taka opinie, dzieki za
                  odpowiedz. Generalnie jednak ciesze sie ze jestem Slowianka:)) pozdrawiam
              • Gość: beatab Re: Ty się niezastanawiaj ty daj im szanse IP: *.stunet.tu-freiberg.de 26.02.05, 20:47
                na pewno nie można uogólniać, ale usłyszałam kiedyś taki (beznadziejny nawiasem
                mówiąc) argument, który miał mnie "przekonać": mój kumpel nie miał takiego
                problemu z xyz (xyz jest Niemką, ale to może/zapewne czysty przypadek)
    • sagis nie spotkałaś jeszcze tego,który pasuje do Ciebie 26.02.05, 20:12
      genetycznie. Chemię(pierwszy etap-zauroczenie) właśnie natura wymyśliła, aby
      jedynie genetycznie dobierać partnerów do dalszego pomnażania gatunku.
      Brzmi może trochę zbyt przyziemnie, ale tak wygląda miłość.
      Straszne, bo można nawet pokochać mordercę, czy kogoś z kim normalnie nie
      chcielibyśmy mieć nic wspólnego.
      Dlatego później jest tyle rozczarowań, ale też nic bardziej nie wiąże ze sobą
      tak różnych ludzi-kobietę i mężczyznę:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka