moonika_l 09.09.04, 07:13 Hurra! No to melduję posłusznie, że 15 kg jest za mną! M. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margolka123 Re: 59.9!!!!!!!!! 09.09.04, 08:17 Gratulacje! A czy to nie Ty przez przypadek pojekiwalas ostatnio ze waga idzie do gory? I widzisz... Rzeczy martwe potrafia byc zlosliwe Odpowiedz Link
nikanik Re: 59.9!!!!!!!!! 09.09.04, 09:06 Monika! Gratulacje!!!!! Jesteś dla mnie natchnieniem! Jak nachodzi mnie kryzys jakiś to mówię sobie że jednak można - Monice się udało! Trzymam kciuki za utrzymanie efeków!!! NIka Odpowiedz Link
e_wok No i dlaczego mi to zrobilas??? :-)) 09.09.04, 09:35 I teraz nie moge sobie kupic buleczek na sniadanie. Zezarlyby mnie wyrzuty sumienia. Przepadly moje buleczki, przepadly... A powaznie to wielkie gratulacje. Jestes moim guru! Odpowiedz Link
becik10 Re: 59.9!!!!!!!!! 09.09.04, 10:08 super gratutacje . moja waga tez w koncu drgneła co mnie zmobilizowało znowu bo juz nie wierzyłam ze ruszy ale w koncu .pozdrawiam i zycze sobie i wszystkim odchudzaczkom sukcesów Odpowiedz Link
53kilogramowa Re: 59.9!!!!!!!!! 09.09.04, 11:11 gratuluje:) jestem pełna podziwu, to naprawde jest cos!to musi byc cudowne uczucie stawac na wadze a tam tylke kilgramw mniej, i ciuchy takie luźne, oj zazdroszcze;) Odpowiedz Link
julsza Re: 59.9!!!!!!!!! 09.09.04, 13:30 to juz spokojnie "l" w nicku mozesz zmienic na "m" ;) fajnie masz :) Odpowiedz Link
kate22 Re: 59.9!!!!!!!!! 09.09.04, 14:01 Czesc Moniko! Nie chwal sie i tak Cie dogonimy:p A tak poważnie to szczerze gratuluje. U mnie jest tak na przemian nieraz 68 nieraz 67, ale zaczynam biegac wiec licze że to pomoze. Zycze dalszych sukcesów, tylko nie rób z siebie zbyt wielkiego chudzielca:) Kaska Odpowiedz Link
moonika_l Re: 59.9!!!!!!!!! 09.09.04, 20:45 Dzięki za gratulacje, przepraszam za brak bułeczek na śniadanie ;-) ******** w miejscu gwiazdek następował opis tego co zrobiłam dziecku na jutro do szkoły, ale stwierdziłam, że nie będę świnia i apetytu wam robic nie będę. ******** Nicka zmieniac nie będę - po ostatniej zmianie z XL na L straciłam dostęp na forum trzydziestek :( Co do upragnionej od kilku miesiecy "piątki" - do tych wszystkich dziewcząt, które nie wierzą w swoje siły - ja chciałam schudnąć na początku tylko 5 kg - do 70. Potem nieśmiało zaczęłam marzyc o 65. Dopiero dużo później przyszła mi do głowy ta piątka. Można wszystko, tylko strasznie mocno tego trzeba chciec. A chudzielcem na pewno nie będę - taką mam budowę, że od dziecka byłam raczej okrąglejsza, no i kości mam grube (mój mąż ma rękę w przegubie chudszą!). Teraz najważniejsze to nie przytyc. Chociaz jak znam zycie - jutro znowy będzie szósteczka z przodu.. ale mnie to nie strasuje, bo przecież ciągle tak mam. Pozdrawiam i nieustająco trzymam kciuki za wasze powodzenie. M. Odpowiedz Link
nadja Re: 59.9!!!!!!!!! 10.09.04, 12:16 No Moniko Kochana,idziemy leb w leb! :-))) gratuluje! n Odpowiedz Link