pimpek_sadelko 07.03.05, 14:48 pizza sie piecze. mam tylko jedno pytanie: czy moge polowe ciasta schowac w lodowce i rozwalkowac wieczorem? chce mezowi zrobic:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truskawka75 Re: truskawko!:) 07.03.05, 15:52 Wiesz co, ja bym drożdżowego do lodówki nie dawała. Bo drożdżowe to chyba nie lubi zimna, zawsze jest wskazówka, żeby w cieple trzymać. Ja myślę, że możesz je spokojnie do wieczora bez lodówki potrzymać.. Ale w sumie nie wiem, może i można, jak tak nidgy nie robiłam. Daj potem znać jak ci smakowała. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: truskawko!:) 07.03.05, 17:39 ja polozylam na pizze szynke, kukurydze, oliwki, papryke, cebule, ser, pieczarki:-) mniaaam:) dzieki ciasto bylo w lodowce i nic mu sie nie stalo. wlasnie druga partie potraktowalam walkiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: truskawko!:) 07.03.05, 17:44 Ale pod te ingrediencje (bodaj tak to Makłowicz nazywa) sosik z pomidorków był? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: truskawko!:) 07.03.05, 17:45 byl, ja tylko pisalam co oprocz "stalych" rzeczy walnelam na to ciasto:) Odpowiedz Link Zgłoś