Gość: renia IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 14.06.02, 12:11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renata Re: n/t IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 14.06.02, 12:16 wierna1 napisał(a): > Coś ty dzisiaj taka płodna? Wierna nie dzisiaj, ja jestem ale zycie strasznie plodna, a dzisiaj mam taki normalnie zajebisty (ups) humor, ze shok, jakos mi tak zabawnie:))) i sie bawie, a kuchnie mam sprzatac. Kurde lece! aha! Masz @ Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: n/t 14.06.02, 12:18 Gość portalu: renata napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Coś ty dzisiaj taka płodna? > > Wierna nie dzisiaj, ja jestem ale zycie strasznie plodna, a dzisiaj mam taki > normalnie zajebisty (ups) humor, ze shok, jakos mi tak zabawnie:))) i sie bawie > , > a kuchnie mam sprzatac. Kurde lece! aha! Masz @ Ja też mam humor, jak nigdy. A to za sprawą pewnego mężczyzyny z forum. Napisał do mnie na skrzynkę i strasznie mnie rozbawił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: n/t IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 14.06.02, 12:21 wierna1 napisał(a): > Ja też mam humor, jak nigdy. A to za sprawą pewnego mężczyzyny z forum. Napisał > > do mnie na skrzynkę i strasznie mnie rozbawił. Ktoren to taki zartownis? Wierna no co bedzie z bombelkami no! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: n/t 14.06.02, 12:29 Gość portalu: renia napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Ja też mam humor, jak nigdy. A to za sprawą pewnego mężczyzyny z forum. Na > pisał > > > > do mnie na skrzynkę i strasznie mnie rozbawił. > > Ktoren to taki zartownis? Wierna no co bedzie z bombelkami no! Nie bedem tu rzucala imionami, a juz ty wiesz kto. No pisalam przeciez , ze nie dam rady na gazete. Wypij sobie szampana za swoje zdrowie w moim imieniu. Bedziesz miala bombelki. A potem bom i z belki na glebe. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: n/t 14.06.02, 12:13 Gość portalu: renia napisał(a): bardzo ciekawy temat watku, mysle ze bedzie wiele odpowiedzi, przekonasz sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: n/t IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 14.06.02, 12:17 agick napisał(a): > widzę, że masz dzisiaj szczytową formę tfurczą.. ano :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 powiedziala, co wiedziala IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 14:08 niewiele :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia mario IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 14.06.02, 14:15 Gość portalu: mario2 napisał(a): > niewiele :o) Dzieki ze dorzuciles swoje 5 groszy, najbardziej za ten usmieszek na koncu, bo lubie ten nos miedzy oczami i ustami:)) ja takiego nie potrafie czy nie chce mi sie czy cóś. A co tam u Ciebie, powiedz co Ty wiesz bo ja jak widzisz potrzebuje prostego jasnego doinformowania. Z gory dzieki, pzdrw, r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom renia IP: *.11.vie.surfer.at 14.06.02, 22:07 skad masz polskie literki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia liloom IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 15.06.02, 00:25 Gość portalu: liloom napisał(a): > skad masz polskie literki? sprowadzilam se z polski:)) Odpowiedz Link Zgłoś