rzezucha12 28.03.05, 00:30 czy ktos z was zetknal sie z taka sprawa. Poznalem ostatnio dziewczyne i okazuje sie, ze ma wokol sutkow kilka malych, czarnych wloskow, czy kiedys sie z czyms takim zetkneliscie, co o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielomian Re: wlosy na brodawkach 28.03.05, 00:39 Z moich doswiadczen wynika, ze czesc kobiet (raczej mniej niz wiecej) tak ma, przy czym chcac byc zadbanymi powinny usuwac jakos te wloski. Mi to zawsze troche przeszkadzalo i troche zrazalo do kobiety, gdy natykalem sie na takie cos. Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: wlosy na brodawkach 28.03.05, 00:44 oh, jej, jak fajnie ze nie mam tam wlosow, bo usuwanie pewnie strrrasznie boli.....alccc.. ale wlasciwie to jest pytanie do kobiet czy do mezczyzn?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: wlosy na brodawkach 28.03.05, 11:57 Tak, to sie zdarza. Ale to mozna wydepilowac Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyczka1 Re: wlosy na brodawkach 28.03.05, 16:15 oj to musi być ciekawe.Ja na szczęście nie mam..ale jak ona ma kilka to może niech z pęsetki skorzysta Odpowiedz Link Zgłoś
wredota25 hirsutyzm 28.03.05, 16:44 nadmiar meskich hormonow. Tak bywa u kobiet, niektore musza sobie depilowac piersi, brzuch, "wąsik" i inne "nietypowe" miejsca. Bardzo nieprzyjemne schorzenie. Można brać hormony, ale to walka z wiatrakami, przestaje sie je brac, sytuacja powraca. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: wlosy na brodawkach 28.03.05, 21:27 Ja tez mam takie wloski i nie widze w tym zadnego problemu. po prostu je co jakis czas wyrywam... nie boli szczegolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
spragnienie Re: wlosy na brodawkach 28.03.05, 22:26 Mam wiele koleżanek, które mają ten problem, zresztą czy jest to powód do zmartwień????? Trzy włoski na krzyż to nie gąszcz. I nie problem. Depilujemy nogi, choc tam o wiele więcej kłaczków. problem pojawia się, gdy na piersiach jest ich sporo, wtedy to rzeczywsiście sprawa zdrowotna. Endokrynolog, badanie hormonów, leki w razie czego i wszystko wraca do normy. Odpowiedz Link Zgłoś