09.05.05, 12:05
Mój narzeczony chciałby abym ubierała często seksowną bieliznę (na codzień i
do łóżka). Np ponczochy zapinane do pasa czy gorsety itp. A ja nie przepadam
za taką bo jest niewygodna. Co robić?
Obserwuj wątek
    • magdzie Re: Bielizna 09.05.05, 12:06
      no mnie tez by nikt nie przekonal do zakladania gorsetu na codzien...
      ale podczas 'zabaw' dlaczego nie?
      • waldenb Re: Bielizna 09.05.05, 12:10
        zależy jak często do zabaw. obawiam się że mam jakiś opór co do tego.
        • magdzie Re: Bielizna 09.05.05, 12:15
          czym jest spowodowany ten opor?
          ze to moze wydawac sie zbyt smiale, wulgarne?
          za bardzo w stylu Moulin Rouge?;)
          podczas 'uprawiania milosci' musicie sie dobrze bawic, facet nie bedzie patrzyl
          na Ciebie jak na przebrana lalke, tylko bedzie chcial zobaczyc Ciebie. musisz
          postarac sie czuc swobodnie z takimi cudenkami na sobie;D

przelam sie
          • maitresse.d.un.francais Widzę tu sprzeczność 20.07.13, 21:51
            tylko bedzie chcial zobaczyc Ciebie. musisz
            postarac sie czuc swobodnie z takimi cudenkami na sobie;D

Skoro ONA czuje się źle, to jak facet chce zobaczyć "ją"?

Facet chce zobaczyć kobietę ze swoich fantazji - i partnerka ma się w nią wcielić. W d... ma oglądanie swojej partnerki.
            • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Widzę tu sprzeczność 20.07.13, 22:30

maitresse.d.un.francais napisała:

> tylko bedzie chcial zobaczyc Ciebie. musisz
              > postarac sie czuc swobodnie z takimi cudenkami na sobie;D
              >
              > Skoro ONA czuje się źle, to jak facet chce zobaczyć "ją"?
              >
              > Facet chce zobaczyć kobietę ze swoich fantazji - i partnerka ma się w nią wciel
              > ić. W d... ma oglądanie swojej partnerki.

Oczywiście. Nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Wszyscy wykorzystujemy ludzi do realizacji SWOICH potrzeb. Na tym w praktyce polega miłość. Trzeba tylko dbać aby osoba którą wykorzystujemy w żadnym calu krzywdzona nie była.
            • six_a Re: Widzę tu sprzeczność 20.07.13, 22:37
              po ośmiu latach to już chyba sprzeczność się przedawniła.
    • waldenb Re: Bielizna 09.05.05, 12:31
      mysle ze jest troche w tym racji ze czuje sie jak w "k**". I te ponczochy do
      pasa. Raz się tak ubrałam i miałam właśnie takie myśli i nie czułam się
      komfortowo. Ale on chciałby abym się tak ubierała często bo mówi że go to
      podnieca jak mam takie coś na sobie i on to wie...
    • mmagi Re: Bielizna 09.05.05, 12:39
      moze cos z nim nie tak?;-)
    • waldenb Re: Bielizna 09.05.05, 12:50
      Myślisz, że to nienormalne?
      • mmagi Re: Bielizna 09.05.05, 12:54
        nie wiem czy nienormalne ale mysle ze szybko mu sie to opatrzy,mozna sobie
        robic rózne niespodzianki ale zeby wymagac na codzien taka bieliznie to troche
        dziwne :)
        • aureliana Re: Bielizna 09.05.05, 12:56
          powiedz mu, ze ciebie podnieca mysl, ze on ma na sobie np skorzane gatki;)))
          zoabczymy jak sie bedzie czul;)))
          zawsze mozesz mu mowic, ze masz te gorsety pod ubraniem, nie pozwalac sie
          dotknac i mowic, ze to taka gra;)))
        • waldenb Re: Bielizna 09.05.05, 12:57
          Mnie się to także niepodoba ale zależy mi na nim i staram się coś z tym zrobić.
          A do łóżka też zakładacie np ponczochy? Jeszcze jestem w stanie zrozumieć
          wyjście np na kolację.
          • vadee Re: Bielizna 09.05.05, 17:44
            a ja lubię pończoszki i seksowną bieliznę, na codzień też [gorsety to może przesada] :D mojego Mężczyznę bardzo to cieszy :D
            • waldenb Re: Bielizna 10.05.05, 09:49
              I takie do paska ? I do łóżka też zakładasz? Bo to jest tego typu sprawa.
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Bielizna 20.07.13, 22:31

waldenb napisał:

> Myślisz, że to nienormalne?

Tak. Nienormalne jest że czujesz się jak ku... ze względu na to co na siebie włożysz.
        • maitresse.d.un.francais Re: Bielizna 20.07.13, 23:43

> Tak. Nienormalne jest że czujesz się jak ku... ze względu na to co na siebie wł
          > ożysz.

Z cyklu "Każdy Polak, od budowlańca po akademika, robi za domorosłego psychologa".
          • ipsetta Re: Bielizna 21.07.13, 00:10
            > Z cyklu "Każdy Polak, od budowlańca po akademika, robi za domorosłego psycholog
            > a".

tia, ona przecież mogła być ku...
    • fabiani Re: Bielizna 09.05.05, 15:07
      Myślę, będąc mężczyzną, że niektórym to się podoba. Ja do takich należę. Może
      faktycznie bez przesady z częstotliwością ale w miarę potrzeb i rozsądku. To
      podnieca i elektryzuje.
    • sweet_pink Re: Bielizna 20.07.13, 14:57
      1. pończochy i pas to jest NORMALNA bielizna. jednym kobitkom wygodnie w rajstopach innym w rajstopach nie wygodnie. gorset to już niestety wychodzi z użycia i coraz częściej z sekszopem się kojarzy, a szkoda bo dobry cudownie modeluje sylwetkę.
      2. bielizna to sprawa na tyle osobista, że wara komukolwiek od tego jakie gacie/stanik noszę (bo to ja muszę z nimi na tyłku/biuście cały dzień spędzić)...gdzieś tam w przypadku totalnego zaniedbania bieliźnianego (brud, totalnie niedopasowanie) wypada delikatnie zwrócić uwagę, ale to tyle. nikt nie ma prawa narzucać nikomu czy i co ma nosić pod spódnicą.

Co robić?
      Opcja A) Zabrać faceta do sklepu z dobrą bielizną, gdzie cena stanika zaczyna się w okolicach 2 tysi...obsługa pomoże dobrać bieliznę i spokojnie znajdziesz gorset/pas w którym będzie Ci wygodnie - o ile pan pokryje rachunek kupujesz i czasem nosisz.
      Opcja B) kategorycznie odmawiasz noszenia teraz i zawsze i na wieki wieków...normalny facet od tego nie umrze, ani nie nabawi się impotencji, ani na dziwki chodzić nie zacznie. Teraz Ci jęczy bo widzi, że może coś ugrać.
      • ipsetta Re: Bielizna 21.07.13, 00:11
        ja nie wiem, pink, ale póki co jesteś moją forumowa idolką!
    • mila2712 Re: Bielizna 20.07.13, 19:05
      seksowna bielizna to niekoniecznie musi być gorset, pończochy z pasem itp....

idź do sklepu i kup subtelną bieliznę z koronką ...
    • kitty4 Re: Bielizna 20.07.13, 20:59
      A w co masz " ubierać" tę seksowną bieliznę? W buty, czapkę , szalik może ?
    • maitresse.d.un.francais Na co dzień, czyli do roboty? 20.07.13, 21:52
      Niech se sam ponosi.
    • maitresse.d.un.francais Ale narzeczony czy chłop? 20.07.13, 21:53
      Narzeczony = chłop po zaręczynach.
    • gree.nka Re: Bielizna 20.07.13, 22:07
      do łóżka w pończochach?
      to ten narzeczony pewnie kładzie się w skarpetkach i pewnie jeszcze takich na podwiązki
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Bielizna 20.07.13, 22:33

gree.nka napisała:

> do łóżka w pończochach?
        > to ten narzeczony pewnie kładzie się w skarpetkach i pewnie jeszcze takich na p
        > odwiązki

Jak znajdziesz kobietę którą podnieca zdejmowanie facetowi skarpetek to będę w nich do łóżka przychodził :D

p.s. Najgorsze że naturalnie takie kobiety są :D
        • six_a Re: Bielizna 20.07.13, 22:36
          > Jak znajdziesz kobietę którą podnieca zdejmowanie facetowi skarpetek
          dlatego powinien założyć pończochy
          trochę dłużej się to ściąga, kto wie, czy to nie byłby hit ars amandi takie ściąganie z faceta.
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Bielizna 20.07.13, 22:44
            six_a napisała:

> > Jak znajdziesz kobietę którą podnieca zdejmowanie facetowi skarpetek
            > dlatego powinien założyć pończochy
            > trochę dłużej się to ściąga, kto wie, czy to nie byłby hit ars amandi takie ści
            > ąganie z faceta.

Taaa, najlepiej kabaretki, żeby go jeszcze na nogach wydepilować :D
            • six_a Re: Bielizna 20.07.13, 22:49
              >żeby go jeszcze na nogach wydepilować :D
              o, widzisz? przyjemne z pożytecznym:)
            • maitresse.d.un.francais Re: Bielizna 20.07.13, 23:36

> Taaa, najlepiej kabaretki, żeby go jeszcze na nogach wydepilować :D

A co sobie macie żałować. :-P I gorset obowiązkowo plus trzy godziny dziennie chodzenia na wysokich szpilkach. :-PPP
              • gree.nka Re: Bielizna 21.07.13, 10:47
                ciekawe jak szybko bedzą zrzucać z siebie te ciuszki :)
                • kalllka Re: Bielizna 21.07.13, 12:29
                  od 2005 tak se sciagaja, to chyba im wolno ( idzie).
                  pas od ponczoch zajmuje nawiecej czasu , wiem bo sciagalam ( pewnej stuletniej babci)
                  mozna by rzec, ze taka operacja cala epoke zajmuje, mozna zdazyc dojrzec , zzolciec, a nawet zgnic... greenko.
                  • gree.nka Re: Bielizna 22.07.13, 06:55
                    chyba mniie nie lubisz
                    • kkk Re: Bielizna 22.07.13, 09:12
                      nie wiem co takiego neiwygodnego jest w sexownej bieliźnie?
                      pończochy samonośne np. sa o wiele wygodneijsze niz rajstopy, fuuj, nienawidze rajstop, trzeba podciągac je pod pachy, tyłek paruje...a pończochy? lżej, wygodniej, a jak w jednej oczko pójdzie można wymienić na nową z innej pary, nowej w tym samym kolorze oczywiście :DLD
                      stringi koronkowe? nie nosze nawet innych majtek bo odznaczaja się na tyłku :/ obrzydliwie to wygląda ale widzę ze masa młodych dziewczyn, kobiet wybiera takie własnie obszerne barchany:/
                      • maitresse.d.un.francais Re: Bielizna 22.07.13, 17:33
                        kkk napisała:

> nie wiem co takiego neiwygodnego jest w sexownej bieliźnie?

to że TOBIE jest wygodnie, nie oznacza, że WSZYSTKIM jest wygodnie, prawda?

niektórzy noszą normalne FIGI (nie żadne barchany, barchany to co innego). A żeby się nie odznaczało pod ubraniem, wystarczy nie ubierać się w obcisłe gacie podłej jakości, tylko pasujące z dobrego materiału.
            • triismegistos Re: Bielizna 22.07.13, 16:12
              Khm... Moje słonko niedawno dla mojej przyjemności paradowało w pończochach i gorsecie. Szpilek w jego rozmiarze nie było. Na skarpetki nie refleektowałam.
    • mariuszg2 Re: Bielizna 21.07.13, 00:19
      waldenb napisał:

> Mój narzeczony chciałby abym ubierała często seksowną bieliznę (na codzień i
      > do łóżka). Np ponczochy zapinane do pasa czy gorsety itp. A ja nie przepadam
      > za taką bo jest niewygodna. Co robić?

Jak to? Chodzisz do lóżka przed slubem?
      Zgorszenie siejesz....ale masz rację to jego wina....dobrze ze nie chcesz mu ulegać i zakładać niewygodne gorsetny i inne pożałowania godne szatańskie fatałaszki...kobieta musi się szanować....i mieć kota....odpowiadając na Twoje pytanie...kup kota...do mnie się jeden przybłąkał tunajt.... jest czarn, przynosi pecha, ma dibła w oczach a jutro go spalę...dobranoc...
    • martadyna Re: Bielizna 22.07.13, 02:49
      wymysl cos podobnego dla niego. Np. gdyby to moj juz-maz trul caly czas ze on chce mnie widziec w tym I w tym bo go to podnieca (a czego ja za bardzo nosic nie lubie), to ja bym mu zaproponowala cos podobnego, w przypadku mojego meza bylyby to garnitury (bo nie posiada ani jednego), I postawilabym sprawe tak: nie ma problem kochanie, tak czesto jak ty bedziesz dla mnie nosil na co dzien garniture, bo dla mnie to jest TAAAAAAKIE sexowne, tak czesto ja dla Ciebie bede nosila sexowna bielizne. w tym wypadku moj maz by sie poddal :-)
      • lanou Re: Bielizna 22.07.13, 02:51
        Droga naokoło. Nie można po prostu powiedzieć "nie bo niewygodne"? Poza tym nie ma chyba mowy w temacie o ciągłym truciu :)

A w czym Twój mąż chodzi na ważne spotkania i rozmowy kwalifikacyjne? Albo na kolacje rodzinne? :P
        • martadyna Re: Bielizna 25.07.13, 01:52
          moze masz racje.... zalozylam z gory ze partner dziewczyny/pani z postu glownego uprzykrzal jej sie z tematem sexy bielizny; pomyslalam tak bo chyba gdyby to byla jednorazowa prosba, to nie bylby to chyba problem zeby szukac porady na forum? :-)
          apropos mojego meza: pracuje w branzy nie wymagajacej garniturow :-) na wazne imprezy rodzinne zaklada dobre (w znaczeniu: nie wycierane, bez dziur tu I tam) jeansy I biala koszule, ew. do tego ciemna kamizelke. wyglada na tyle przyzwoicie ze go ze soba zabieram :-)
    • coffei.na Re: Bielizna 22.07.13, 09:24
      no wiesz...może się nie znam,ale taka do łóżka to chyba długo na Tobie nie zostaje??przynajmniej nie powinna...
      co do "na codzień"...nie lubisz mieć świadomości,ze masz filuterne majtusie i zeksi staniczek na sobie??
      co z Ciebie za kobieta!!!! :P
      • kkk Re: Bielizna 22.07.13, 10:27
        tak samo podejrzewam z bielizną nocną... kobiety śpią w asexualnych bawełniakach, albo pizamkach w dziecinne wzory, nadrukowanki w misie i inne :D
        sexowna może być również wygodna, sama osoboście nie znoszę sztucznych śliskich 'satyn' bo nie pzrepuszczają owietrza ale sa inne materiały, i nie infantylne zdziecinniałe wzory ;)
        • coffei.na oj tam 22.07.13, 11:29
          kkk napisała:

> tak samo podejrzewam z bielizną nocną... kobiety śpią w asexualnych bawełniakac
          > h, albo pizamkach w dziecinne wzory, nadrukowanki w misie i inne :D
          > sexowna może być również wygodna, sama osoboście nie znoszę sztucznych śliskich
          > 'satyn' bo nie pzrepuszczają owietrza ale sa inne materiały, i nie infantylne
          > zdziecinniałe wzory ;)

bzdyry :P
          nie ma to jak spocone ciałko,śliskie...mokre...satynka przykleja się do ciała..wilgotne włosy opadają na rozanieloną twarz...euforia ogarnia Cie do szpiku kości...
          • dreemcatcher Re: oj tam 22.07.13, 13:10
            o to jeszcze są kobiety które chcą seksownie wyglądać.
            Pisz dalej podoba mi się to... wyobraźnia pracuje czekam na dalszy rozwój wydarzeń
            • coffei.na dream on.... 22.07.13, 15:08
              dreemcatcher napisał:

> o to jeszcze są kobiety które chcą seksownie wyglądać.
              > Pisz dalej podoba mi się to... wyobraźnia pracuje czekam na dalszy rozwój wydar
              > zeń

takie rzeczy...to tylko do uszka...po cichutku...tajemniczo....
              ....oj nie ja nie seksowna...ja jedynie jak Renatka Beger...w oczach mam....:)
              • dreemcatcher Re: dream on.... 22.07.13, 15:58
                ale o owsie nie myślisz ?:)
                ot spłoszyłem niewiastę :)
                • coffei.na Re: dream on.... 22.07.13, 16:02
                  dreemcatcher napisał:

> ale o owsie nie myślisz ?:)
                  > ot spłoszyłem niewiastę :)

nie...zupełnie nie...bardziej o tym kto go je....:P
                  oj Drimer...jam nie z tych płochlywych :)
          • maitresse.d.un.francais aseKSualnych, seKSownych 22.07.13, 18:16
            poza tym istnieją bawełniane piżamki BEZ infantylnych wzorów.

https://4lejdis.pl/data/offer/62/00615780/3929/1_ehhKCbHPCcMeekWKhhMk.jpg
        • maitresse.d.un.francais A co cię obchodzi, kto w czym śpi? 22.07.13, 18:16
    • akle2 Re: Bielizna 25.07.13, 08:57
      Mam nadzieję, że są to prezenty dla Ciebie, a nie zmuszanie do wydawania połowy Twojej pensji na gadżety.
      Od czasu do czasu można założyć czemu nie, ale codziennie to przesada. Z resztą nie bardzo mogę sobie wyobrazić pończochy z pasem pod dżinsami albo gorset pod podkoszulkiem/topem.
    • lalalady7 Re: Bielizna 13.08.21, 13:53
      Hej, W takim razie zapraszamy do nas ladyline.pl/Ladyline.pl
      Serdecznie pozdrawiamy :)
    • lalalady7 Re: Bielizna 13.08.21, 13:59
      Hej, W taki razie zapraszamy do nas Ladyline.pl
      Nasze Klientki są mega zadowolone z zakupionych u nas sexy koszulek, haleczek, kpl.... Jesteśmy pewni, że i Ty będziesz :) Dobrego dnia!
    • mail-na-gazecie Re: Bielizna 14.08.21, 00:42
      Cóż trzeba mieć coś z wampa, żeby lubić taką bieliznę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka