Dodaj do ulubionych

makijaż permanentny w Łodzi

23.02.09, 07:38
Dziewczyny szukam DOBREGO zakładu kosmetycznego lub studia tatuażu
żeby iść zrobić po raz 2 miakijaż oczu. Niestety nie wiem gdzie ???
Studio w którym robiłam wcześniej makijaż jest już zamkniety nad
czym bardzo ubolewam :(
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • martyna2805 Re: makijaż permanentny w Łodzi 10.06.09, 21:47
      Cześć robiłam sobie ostatnio makijaż ust i jestem bardzo zadowolona
      z efektów, dlatego mogę ten gabinet polecić z czystym sumieniem jak
      chcesz mogę podać Ci telefon (42) 637 77 70
      • makop Re: makijaż permanentny w Łodzi 28.12.09, 14:12
        super dziękuje bardzo
      • Gość: Kaja Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.centertel.pl 16.02.10, 10:02
        Cześć polecam też dziewczynę która bardzo ładnie wykonuje
        makijaż.Podaje tel 0507 29 69 69
      • Gość: margos888 Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.12, 10:35
        Polecam Panią Kasię Kubiak.Jest profesjonalistką-mój makijaż wykonała doskonale.Pani Kasia ma indywidualne podejście do klienta, wszystko dokładnie tłumaczy i objaśnia przed zabiegiem, wspólnie z klientem ustala odpowiedni kształt, kolor. Jest również bardzo ciepłą, miłą i cierpliwą osobą. Podczas zabiegu panuje bardzo sympatyczna atmosfera. Pani Kasia dba o to, aby zminimalizować dyskomfort w postaci strachu i bólu, jaki niestety występuje przy tego typu zabiegach. Naprawdę gorąco polecam Panią Kasię i ...makijaż permanentny-podkreślił on moją urodę i jest to duuuża wygoda!Wykonałam u Pani Kasi makijaż permanentny brwi, a teraz myślę o ustach:)
        • Gość: IWA Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 23.12.12, 23:18
          Również polecam . Bardzo fachowa obsługa.Konkretna osoba. Makijaż bardzo dokładnie wykonany tak jak chciałam.Byłam przerażona efektem zaraz po,ale P.Kasia zapewniała,że to przerysowanie po kilku dniach zblednie i tak się stało. Oczywiście za każdym razem gdy dzwoniłam odbierała,a jeśli nie to oddzwaniała i cierpliwie udzielała informacji.Polecam
          • Gość: biedrona Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 28.12.13, 20:11
            A ja robiłam sobie ostatnio kreski takie pogrubione i brwi na Piotrkowskiej 232, w salonie fryzjerskim :P nawet nie wiedziałam wcześniej że tam jest kosmetyka i makijaż a tu o ;p bylam się uczesać a wyszłam zapisana na makijajż hihi :) kolorek brwi mi sie bardzo podoba i oko też inaczej wygląda z tymi kreskami, tylko przede mną jeszcze ta korekta ale nie bolało tak mocno to sie już nie boje tak jak przed pierwszym razem. Robiłam u P. Ani (nie wiem czy tam sa inne kosmetolożki ale chyba nie)
            • Gość: Lilka Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 14.03.14, 19:16
              Ja polecam Panią Kasię chyba się narażę niektórym,ale ja zadowolona wyszłam bardzo i zamierzam wrócić. Poza tym bardzo trudno się do niej umówić na już na teraz to też o czymś świadczy. Nie wiem ja jestem bardzo za i polecam.
        • Gość: Arianna Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.44-151.net24.it 20.10.14, 11:39
          Wystrzegajcie się tej kobiety . To co ona mi narobiła na twarzy to wola o pomstę do Boga !!! Brwi brunatne do bladu Krzywe i grube . Ona chyba się mści na ładnych dziewczynach . A opinie pozytywne sama sobie pisze . Ja do niej poszłam po przeczytaniu tych opini . Zaraz hak ktoś choć złego napisze to odpowiada cały dzień na forach siedzi . Na poprawkę w życiu nie pójdę idę na laser żeby do życia wrócić !!! Niech oba się zastanowi bo życie ludziom rujnuje !!!
          • Gość: Arianna Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.44-151.net24.it 20.10.14, 11:42
            Mowa o katarzynie kubik !!!
            Wystrzegajcie się tej kobiety . To co ona mi narobiła na twarzy to wola o pomstę do Boga !!! Brwi brunatne do bladu Krzywe i grube . Ona chyba się mści na ładnych dziewczynach . A opinie pozytywne sama sobie pisze . Ja do niej poszłam po przeczytaniu tych opini . Zaraz hak ktoś choć złego napisze to odpowiada cały dzień na forach siedzi . Na poprawkę w życiu nie pójdę idę na laser żeby do życia wrócić !!! Niech oba się zastanowi bo życie ludziom rujnuje !!!
            • Gość: Katarzyna Kubiak Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.play-internet.pl 14.11.14, 14:17
              Witam serdecznie z tej stronie Katarzyna Kubiak.Makijażem zajmuję się od bardzo dawna. Mam wielkie doświadczenie i prowadzę w tym zakresie szkolenia. Zajmuję się tylko tym. Nie przypominam sobie w mojej karierze zawodowej opisanej sytuacji przez Panią. Zawsze pytam czy ktoś jest zadowolony i czy wszystko jest dobrze:) Wszystkie klientki do mnie wracają na korekty ,a wiem to po ankietach:)) Jeśli jednak była Pani u mnie serdecznie zapraszam i proszę o dokładne wytłumaczenie co jest nie tak. Wątpię,żeby była to klientka tylko konkurencja.Wszystkich serdecznie pozdrawiam i zapraszam do nowej siedziby na Piotrkowską 82 Katarzyna Kubiak
            • Gość: Aneta K Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.31.209.169.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.11.14, 14:32
              Na pewno konkurencja :-)... mnie jak kolor na ustach wydawal sie za malo widoczny to poprawialysmy z Pania Kasia. Brwi i kreski gora / dol idealne. Niedlugo wybiore sie na poprawki ;-)... pozdrawiam Pani Kasiu...
              • Gość: Katarzyna Kubiak Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.play-internet.pl 14.11.14, 15:04
                Wszystkie zainteresowane Panie makijażem permanentnym lub korektami nieudanych makijaży serdecznie zapraszam na bezpłatne konsultacje. Co więcej za 2 tygodnie będzie również zmiana strony internetowej. Będzie tam więcej informacji o samym zabiegu i więcej zdjęć prac ,tych starszych i nowych. Serdecznie zapraszam Katarzyna Kubiak 507 29 69 69
                • Gość: Natusiasta Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.as13285.net 14.02.16, 17:17
                  To ze tutaj odpisała pani Kubiak jest dowodem ze jednak faktycznie sama pisze sobie recenzje. Ja jeszcze nie zrobiłam zonie makijażu brwi ale nuz niedługo. A co do Pani Kubiak wystarczy zajrzeć na Facebooka na jej profil, mega Krzywe, ja byłam w szoku jak poraz pierwszy zobaczyłam. Problem w tym ze każdemu mozna zrobic makijaz ale tylko prifesjonalistki poradzą sobie z brwiami ktore maja mniej naturalnych wlosow. Te gęściejsze poprostu sie zagęszcza. A pani Kubiak zatrzymała sie w latach 90 chyba robiąc nadal tatuaże ludziom na twarzy. Zupełnie pomija metodę cienia lub piórkowa o microblandigu juz nie wspomnę. Podobnie pani Boron, owszem robi ładne ale czy zawsze dopasuje kształt odpowiednio klijetce...? barwniki tez dają wiele do zyczenia. Pozdrawiam
    • Gość: beata Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: 178.73.49.* 26.09.10, 09:12
      Ja miałam wykonywany makijaż permanentny w Warszawie.I powiem Wam ze to jedno z najlepszych rozwiązan jeśli chcemy wygladac naprawde dobrze bez względu na pore dnia.
      A jesli jest perfekcyjnie wykonany to radośc jest jeszcze większa.
    • Gość: Ala Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 21.02.11, 21:22
      Witam ja robiłam makijaż permanentny u Pani Ani wiem , że uczy w szkole kosmetycznej chyba na Kościuszki znam tylko tel 889 559 310.
      Byłam bardzo zadowolona przemiła profesjonalna obsługa i co ważne kreska na oku jest nadal czarna a nie niebieska !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Asia Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 10.05.11, 08:37
      Polecam Anetę Rosińską:)
      • Gość: Magda Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.centertel.pl 07.11.11, 14:29
        Zgadzam się z Tobą Kaya...Też polecam Panią Kasie tel 507 29 69 69 więcej informacji na stronie www.katarzynakubiak.pl
        • Gość: Azis Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.12, 22:44
          Pani Kasia uratowała moją twarz po nieudolnie wykonanym makijażu permanentnym brwi, które dzięki jej umiejętnościom wyglądają teraz bardzo dobrze, żałuję tylko, że nie trafiłam do niej od razu :-( Z całą pewnością mogę ją polecić, jest w 100% profesjonalna, bardzo dokładna i przykłada dużą wagę do zadowolenia klientki z końcowego efektu. www.katarzynakubiak.pl
          • Gość: asik Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 05.02.12, 19:20
            Niestety prawda jest taka, że na makijażu permanentnym nie można oszczędzać. Przestrzegam przed wszelkimi gruponami oraz super promocjami. Ja jestem ofiarą takich praktych. Miałam wykonany makijaż w Klinice Zdrowia i Urody Magnolia, który został przeprowadzony w sposób skandalicznie nieprofesjonalny. Na szczęście trafiłam na Panią Kasię Kubiak, która okazała się prawdziwą cudotwórczynią i uratowała mój makijaż brwi. Na szczególną uwagę zasuguje podejście Pani Kasi do klienta - wszystko jest dokładnie wyjaśnione i poprzedzone szczegółowymi pytaniami. Pani Kasia robi makijaż do momentu aż będziemy w pełni zadowolone. Jest absolutną perfekcjonistką i profesjonalistką. Z czystym sumieniem polecam Panią Kasie Kubiak!
            • Gość: Aga Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 14.03.12, 16:18
              Witam

Chciałam sobie zrobić makijaż właśnie w klinice Magnoli ale skoro Pani nie poleca to czy można tel do pani Kasi? Czy ona robi w domu czy w gabinecie.?

pzdr Aga
              • Gość: Kamila Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.centertel.pl 18.05.12, 17:46
                strona Pani Kasi to: www.katarzynakubiak.pl tam jest telefon mail itd itp.... Polecam bardzo sympatyczna ,dokładna i profesjonalna osoba
                • Gość: Agnieszka Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: 195.149.64.* 13.07.12, 12:25
                  Korzystałam z zabiegu wybielania zębów i jestem zadowolona :)
                  Podsumowując: skutecznie, bezboleśnie i pełen profesjonalizm.
                  Polecam Kasie!
            • Gość: Martyna/WA-WA Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.183.255.23.dsl.dynamic.t-mobile.pl 24.03.12, 20:06
              Witam serdecznie,
              Również polecam Panią Kasię Kubiak:) jestem bardzo zadowolona z wszystkich przeprowadzonych zabiegów makijażu (brwi, usta, kreska zagęszczająca rzęsy). Wszystkie zabiegi były przeprowadzane bardzo profesjonalnie co jest bardzo ważne w tak inwazyjnych zabiegach. Cenie sobie również bardzo indywidualne podejście do klienta oraz miła atmosferę. Wcześniej wykonywałam makijaż permanentny w salonie Pani Boroń - nie polecam; / Panią Kasie poleciłam mojej przyjaciółce, która podobnie jak ja, jest bardzo zadowolona z wszystkich zabiegów.
              • Gość: Manga Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.12, 21:37
                Również polecam panią Kasię Kubiak!Pełen profesjonalizm i precyzja w każdym calu, do tego przesympatyczna osóbka. Uwielbiam korzystać z usług pani Kasi, mam już kreseczki górne i dolne oraz brwi, może kiedyś zdecyduję się też na usta ;) Polecam naprawdę bardzo!
              • Gość: kacperek Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.centertel.pl 28.07.12, 20:44
                Kasia Kubiak?! Makijaz permanentny na Kopernika wykonuje P. Małgosia Boroń, jakaś Kasia tam chyba kiedyś pracowała, ale sam makijaż chyba od lat wykonuje tam właścicielka salonu.
                • Gość: KATARZYNA KUBIAK Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.centertel.pl 26.08.12, 21:35
                  WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE NA WSTĘPIE BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM MOIM KLIENTKOM ZA POZYTYWNE I MIŁE OPINIE.CIESZĘ SIĘ,ŻE MOJA PRACA JEST DOCENIANA I SĄ PANIE ZADOWOLONE.
                  PRAGNĘ RÓWNIEŻ ZAZNACZYĆ ,ŻE W KOSMETYCE PRACUJĘ OD 12TU LAT I MAM WŁASNĄ FIRMĘ ,WŁASNĄ DZIAŁALNOŚĆ I NIGDY NIE PRACOWAŁAM DLA PANI BOROŃ.
                  DOMYŚLAM SIĘ,ŻE USIŁOWANIE NAS ŁĄCZYĆ JEST CHWYTEM MARKETINGOWYM
                  KONKURENCJI.

POZDRAWIAM

KATARZYNA KUBIAK

• stylistka_femelo.com Re: makijaż permanentny w Łodzi 13.02.12, 10:12
      Polecam Anetę Rosińską. Na prawdę jest godna polecenia.
      • moika5 Re: makijaż permanentny w Łodzi 22.05.12, 10:11
        słuchajcie dziewczyny! ostanio robiłam makijaż permamentny ust z calkowitym wypełnieniem oraz kreskę typu eliner w Margaret Spa. wyszło super!!! A poza tym warunki sterylne i podejście indywidualne . Ja bardzo polecam! podam namiary www.margaret-spa.pl/
        makijaz wykonuje pani z dużym doświadczeniem, to ważne.
        • Gość: rafaleczka Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.122.rev.vline.pl 11.07.12, 15:18
          haj, mozecie podlinkowac jakies zdjecia brwi po makijazu?
          chciałabym a boję sie!
          • Gość: Julia Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 23:36
            Polecam Katarzynę Kubiak. Robiłam sobie u niej makijaż permanentny ust i nie żałuję. Doradzi jeśli chodzi o odpowiedni odcień, jest cierpliwa i dokładna. Pełen profesjonalizm. Jak będę robić sobie jeszcze permanentny to tylko u niej. Wejdź sobie na jej stronkę: www.katarzynakubiak.pl/ obejrzyj zdjęcia i niczego się nie bój:)
            • bea12346 Re: makijaż permanentny w Łodzi 25.09.12, 19:00
              większość zdjęć sciągniętych z internetu . Wpisz w google permanent make up > Grafika i się przekonasz. Jak taka osoba może robić MP nie mając swoich zdjęć
              • Gość: Kinga Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.centertel.pl 28.09.12, 14:17
                Pani Kasia ma tylko swoje zdjęcia i każda osoba ,która się zgodzi przed zabiegiem na zdjęcie ma je wykonane przed jak i po zabiegu.Sama się zgodziłam i widziałam swoje jak i zdjęcia innych . osób. Pani Kasia ma swoje prace również na fb,które opisuje. Nie sądzę,żeby to nie były jej prace...Poza tym makijaż wykonuje już od wielu lat i widać,że ma doświadczenie. Nie wiem ja nie żałuję.Mój makijaż wykonała super.Przede wszystkim jest cierpliwa i skupiona na pracy.Długo robiła rysunek,ale za to perfekcyjnie.Jestem zadowolona i polecam. Namiary na Panią Kasię 507 29 69 69 www.katarzynakubiak.pl
            • Gość: Anna Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 21.01.13, 21:26
              Jeśli w Łodzi to stanowczo polecam Panią Kasię Kubiak. Robiłam wcześniej makijaż u innej osoby i nie byłam zadowolona.U pani Kasi robiłam poprawkę brwi.W tej chwili jest super kształt i kolor.Bardzo miła i dokładna kobieta.Teraz zastanawiam się nad ustami :) Polecam www.katarzynakubiak.pl
          • Gość: hathor Re: makijaż permanentny w Łodzi - kasia kubiak IP: *.15-1.cable.virginmedia.com 23.09.12, 22:31
            Pani Kasia robiła mi makijaz permanentny ust, miła i cierpliwa, zawsze słuzy poradá. Kompetentna obsługa i bardzo wysoka jakość usług. Wszystko bez pośpiechu, na co jestem bardzo wyczulona. Zawsze elastyczna czasowo i pomocna, ja dolatywałam na zabiegi z UK i nie miałam nigdy problemu ze zmiana godziny lub daty. Korzystam z tego gabinetu i pewnie tak dalej będzie. Miejsce godne polecenia.
            • ivona121 Re: makijaż permanentny w Łodzi - kasia kubiak 04.11.12, 22:25
              Witam !!! Panie zainteresowane makijazem permanentnym !!! W LODZI !!!
              Pragne polecic profesjonalistke w tej dziedzinie Pania Katarzyne Kubiak.
              Osobiscie przeszlam szkolenie pod okiem Pani Kasi, ktora przekazala mi wiedze na temat mp w bardzo czytelny sposob. Przez caly czas sluzy mi pomoca, cierpliwe udziela odpowiedzi na nurtujace mnie pytania.
              Polecam zajrzec na strone Pani Kasi www.katarzynakubiak.pl
              pozdrawiam
              • Gość: Magdalodz Re: makijaż permanentny w Łodzi - kasia kubiak IP: *.service.infuturo.it 24.11.13, 12:12
                Ja po przeczytaniu komentarzy u niej zrobiłam ona sama sobie te komentarze pozytywne pisze a jak ktoś daje negatywny to za chwile odpisuje ze to konkurencja . Zrobiła mi czarne a jestem blondynka wyryte krechy rycze od dwóch miesięcy i błagam żeby zeszło . Nie dajcie się dziewczyny jak ja bo twarz to nie żarty ..
                • Gość: Katarzyna Kubiak Re: makijaż permanentny w Łodzi - kasia kubiak IP: *.toya.net.pl 25.11.13, 09:03
                  Jeśli są osoby,które są niezadowolone to zapraszam. Na razie nic mi o takich nie wiadomo.Każdy kto korzystał z moich usług wie,że jeśli jest taka potrzeba jest kolejny zabieg,który nie jest odpłatny.Jestem w stałym kontakcie z moimi klientkami i dbam o wysoki poziom usług co świadczy też między innymi fakt ,że jestem na rynku 14 lat. Doświadczenie też trzeba zdobyć.
                  Po każdej wizycie proszę,żeby klientki napisały klika słów o mojej usłudze. Nie piszę sama bo nie mam na to czasu. Pragnę zaznaczyć ,że zajmuję się również szkoleniami i współpracuję z Urzędem Pracy tak więc jestem osobą która dba o prestiż i reputację.
                  Niestety wszystkim się nie dogodzi,a konkurencja jest okrutna.Po trupach do celu.
                  Pozdrawiam serdecznie Wszystkich i zapraszam na bezpłatną konsultację i możliwość dowiedzenia się o zabiegu więcej.
                  Katarzyna Kubiak
                • Gość: Mojra Re: makijaż permanentny w Łodzi - kasia kubiak IP: *.toya.net.pl 14.03.14, 16:54
                  Masz rację. Mam nieodparte wrażenie, że te wszystkie komentarze nt. Pani Kasi Kubiak są na jedno kopyto, jakby pisała je jedna i ta sama osoba.
                  Styl tych peanów a na koniec podawane namiary usuwają wątpliwości co do ich autorstwa.
                  Pozdrawiam
              • Gość: monis-ia78 Re: makijaż permanentny w Łodzi - kasia kubiak IP: *.centertel.pl 07.10.15, 18:29
                Polecam Panią Kasię Kubiak!!pełen profesjonalizm, dokladny rysunek przed wykonaniem makijażu, zapewnienie klientce pełnego komfortu w postaci znieczulenia, relaksującej muzyki i ciepła z kominka ktory pali się w super klimatycznym salonie.Pani Kasia poprawiala mi brwi po nieudanym zabiegu ktory robilam w znanym salonie w Łodzi.Dziekuję Pani Kasiu jestem bardzo zadowolona z moich przepięknych brwi.Monika S.
        • Gość: maria Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.tbcn.telia.com 21.09.12, 14:18
          ja rowniez robilam permanentny w margaret spa i jestem zachwycona, efekty zapieraja dech w piersiach, moja twarz wyglada inaczej, od razu mlodziej, swiezo, tak wyraziscie, no super, jestem nieustannie obsypywana komplementami. Naprawde polecam, moje brwi nabraly wspanialego ksztaltu, no i te spojrzenia....
          • Gość: aneta Re: makijaż permanentny w Łodzi - Katarzyna kubia IP: *.15-1.cable.virginmedia.com 23.09.12, 22:33
            Pani Kasia robiła mi makijaz permanentny ust i zageszczenie brwi, miła i cierpliwa, zawsze słuzy poradá. Kompetentna obsługa i bardzo wysoka jakość usług. Wszystko bez pośpiechu, na co jestem bardzo wyczulona. Zawsze elastyczna czasowo i pomocna, ja dolatywałam na zabiegi z UK i nie miałam nigdy problemu ze zmiana godziny lub daty. Korzystam z tego gabinetu i pewnie tak dalej będzie. Miejsce godne polecenia.
            • Gość: Ania Re: makijaż permanentny w Łodzi - Katarzyna kubi IP: *.toya.net.pl 11.07.13, 09:11
              100% profesjonalizmu,polecam Panią Kasię Kubiak.Dokładna ,cierpliwa i miła osoba.
              Robiłam u niej kreski teraz zastanawiam się nad brwiami:)
              • Gość: Ola Re: makijaż permanentny w Łodzi - Katarzyna kubi IP: *.toya.net.pl 21.08.13, 20:50
                Bardzo miła i sympatyczna osoba ,a przy tym wszystkim wie co robi.
                Profesjonalna i dokładna do przesady. Robiłam u Pani Kasi brwi i kreski teraz przymierzam się do ust:) Polecam jak dla mnie rewelacja. Ceny też przystępne.
    • Gość: aba Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.centertel.pl 28.07.12, 20:37
      Byłam u Boroń na Kopernika, ja i moja koleżanka robiłysmy kreski, wyszło super, naprawde polecam
      • Gość: vikikam Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: 79.162.69.* 26.08.12, 10:42
        a ja robiłam u Boroń i żenada powinna zająć się czym innym...nie polecam chyba,że ktoś chce korektę....
    • Gość: Iza Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.ppp.as43234.net 28.08.12, 00:40
      Witam bardzo goraco polecam pania Katarzyne Kubiak , ktora swietnie wykonala moj makijaz brwi ,naprawde jestem zadowolona,poniewaz brwi wygladaja bardzo naturalnie tak jak chcialam :)! ( 507-296-969).
      • doricz1981 Re: makijaż permanentny w Łodzi 02.10.12, 14:40
        Witam
        Ja wykonywałam makijaż górnych kresek, byłam w "salonie" na Tatrzańskiej przy Przybyszewskiego (po schodach na gorze, nad rossmanem ),tam jest również fryzjer i kosmetyka, dokładnie nie pamiętam jak się nazywał ale nie polecam!
        Po pierwsze pani która wykonywała zabieg prawie wógole nie poinformowała jak zabieg będzie wyglądał (wiedziałam tyle co przeczytałam w necie), nie wspomniała o ewentualnych komplikacjach (mam na myśli alergie etc), nie wiem czy się to praktykuje w profesjonalnych salonach ale nawet nie otrzymałam dokumentów dot. wyrażenia zgody na zabieg, który powinnam podpisać! NIC ze mną przed zabiegiem nie przedyskutowała, ani kształtu, ani tym bardziej jaki kolor pigmentu bym chciała, sama o to zapytalam....kiedy już miałam znieczulenie na powiekach, oznajmiła, że ma tylko czarny!!! Oprócz tego leżalam na łóżku obok innych 3 pań, które były na innych zabiegach a do mojej "Pani" co chwila przychodziła jakaś koleżanka i rozmawiały o różnych aspektach życia. AHA i zajebiscie bolalo!!!! Poziom niżej niż podłoga!!!! NAPRAWDĘ NIE POLECAM
        • Gość: Kasia Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: 79.162.96.* 02.10.12, 16:40
          Do doricz1981 przede wszystkim powinnaś przed zabiegiem zostać poinformowana o przeciwwskazaniach do zabiegu.Wypełniasz ankiety między innymi medyczną.Ważna jest grupa krwi to już bardziej informacja dla osoby która wykonuje zabieg gdyż wie jak może reagować skóra na pigment.Po wypełnieniu wszelkich dokumentów następuje rysunek.Rysunek często trwa dłużej niż sam makijaż.Po pełnej akceptacji rysunku przechodzi się do wykonania makijażu.
          Wspomniałaś również o alergii.Powinnaś mieć zrobioną próbę i zgłosić się po 2-3 dniach na konsultację czy wystąpił odczyn czy nie.Jeśli nie,wtedy można wykonać bezpiecznie zabieg.
    • Gość: Agata Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.centertel.pl 04.11.12, 21:27
      Gorąco polecam Panią Kasię Kubiak.Bardzo profesjonalne podejście,miła obsługa i ładny efekt. Robiłam sobie brwi i usta i jest tak jak chciałam chociaż zaraz po zabiegu byłam w strachu bo makijaż był bardzo intensywny.Pani Kasia zapewniała mnie ,że niestety przez kilka dni tak będzie,że to normalne.Teraz jestem już po korekcie po drugim zabiegu i jestem bardzo zadowolona.Szczerze polecam.W przyszłości myślę o kreskach ,ale na razie się boję:)
    • Gość: Agata01010101 Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 06:17
      TAK, TAK, TAK I JESZCZE RAZ TAK! - to jest moja odpowiedź na pytanie, czy bez obaw można oddać wykonanie makijażu permanentnego w rączki Pani Kasi.
      W październiku miałam wykonywany makijaż ust, bez problemu Pani Kasia zlikwidowała moją asymetrię warg, dziś mam piękne kształtne usta, które wyglądają bardzo naturalnie.

Natomiast to, co wyróżnia Panią Kasię, poza oczywiście fachem i doświadczeniem to podejście do klienta - tu nie ma mowy o narzucaniu swojej wizji (każda moja sugestia, co do koloru i kształtu była analizowana i wspólnie ustalałyśmy, co można z tym zrobić).

Moje słowa znajdują poparcie w czynach, już dziś zdecydowałam się na kolejny makijaż u Pani Kasi - będą to brwi :)), a pomyśleć, że jeszcze m-c temu drżałam na samą myśl, jak to będzie ;)
    • Gość: Ewa Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.centertel.pl 27.11.12, 18:33
      Polecam Panią Kasie Kubiak.Kiedyś robiłam u niej makijaż . Po kilku latach ją odnalazłam i zrobiłam odświeżenie mojego makijażu.Byłam zadowolona za pierwszym razem jak i obecnie. Bardzo miła osoba,która stwarza miłą atmosferę.Nie namawia na siłę tylko szczegółowo omawia co pasuje ,a co nie.Oczywiście decyzje podjęłam sama.Bardzo cierpliwa.Widać,że lubi co robi.
      Polecam w 100%.

pozdrawiam Ewa
    • Gość: Monita Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.tomaszow.mm.pl 12.01.13, 15:09
      Bardzo polecam p. Katarzynę Kubiak (katarzynakubiak.pl) wszystko robi profesjonalnie. Doradza ,oraz jest bardzo życzliwa i miła :) Wszystko robi z precyzją i dokładnością. Końcowy efekt jest u niej najważniejszy (robi wszystko by klientka była zadowolona). Ceny przystępne ale kto patrzy na cene przy takim profesjonaliźmie :) Z czystym sercem polecam bo sama miałam zabieg brwi i przyznam że efekt zdumiewający :)
      • plus.kot Re: makijaż permanentny w Łodzi 10.02.13, 21:35
        Witam.
        Rowniez polecam Pania Kasie.Wlasnie tutaj znalazlam adres do niej i rzeczywiscie zdecydowanie jestem usatysfakcjonowana efektem.Ma sie poczucie,ze jest sie w dobrych rekach.Najpierw przedyskutowalysmy jakich kolorow uzyjemy do moich ust i brwi,nastepnie narysowala kontury i byla sklonna dokonywac korekty az do momentu kiedy bylam 100% pewna, ze to wlasnie to czego oczekuje.Caly zabieg przebiega sprawnie a przy tym Pani Kasia jest osoba bardzo mila i "elastyczna " czasowo co mialo dla mnie duze znaczenie jako,ze mieszkam zagranica i bedac w Polsce zazwyczaj jestem ograniczona czasowo.
        Jestem wiecej niz bardzo zadowolona.
        • Gość: Gosia Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 21:02
          Ja myślę o brwiach. Wie ktoś może ile kosztują? :)
          • Gość: Ala Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 20.03.13, 16:14
            Ceny kształtują się od 400-900zł w zależności u kogo w jakim salonie.
    • Gość: Magdalena Madej Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 03.04.13, 09:31
      TAK, TAK, TAK I JESZCZE RAZ TAK! Nigdy nie będę żałować, że się zdecydowałam! Już od dawna nie mam brwi i rysowanie kresek było dla mnie męczarnią. Na gołą skórę ciężko narysować dwie proste kreski.. Godziny stania przed lustrem, zmazywania, rysowania .. Aż płakać się chciało. Z pomocą przyszła mi Pani Kasia. Zrobiła mi dwie piękne brewki. Teraz już nie muszę się o nic martwić :)
    • Gość: lilka Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 11.04.13, 22:43
      Witam

Szukam drugiej osoby chętnej do wykonania makijażu brwi w Salonie Boroń, dwie osoby w cenie jednej.
      • Gość: Beata Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 15.04.13, 22:29
        Wykonywałam pierwszy raz makijaż permanentny w Warszawie nie byłam zadowolona,później w Łodzi w jednym z gabinetów też nie było rewelacji. Później od koleżanki fryzjerki dostałam namiar do Pani Kasi Kubiak.Przede wszystkim przemiła i sympatyczna osoba. Ma bardzo fajne podejście do klienta. Nie namawia na siłę.Proponuje i przedstawia różne opcje,a klientka sama decyduje.Moje brwi wymagały dużej korekty.Teraz mam ładny kształt i kolor. Co ważne jest też konsultacja ,która nie jest zobowiązująca do wykonania zabiegu.Skorzystałam z niej bo bałam się iść tak z marszu po moich niemiłych doświadczeniach.Nie żałuję,jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim panią,które biją się z myślami do kogo się udać,żeby nie wyglądać później fatalnie.
        • Gość: ola Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 17.06.13, 11:56
          Ja polecam P Monikę Grzelak jest szkoleniowcem i porawiała mi brwi, których nikt nie chciał się podjąć, 2 zabiegi i rewelacja, dałam namówić się na usta i nie żałuję BEZBOLEŚNIE I SZYBKO 663-260-634
          • Gość: Ewelina Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 21.06.13, 09:44
            Czytałam dużo opinii ,byłam na konsultacjach...dzwoniłam do salonów i wybrałam Panią Kasię Kubiak i muszę przyznać,że nie żałuję.Bardzo fachowa,profesjonalna obsługa.Dodatkowo przemiła osoba.Precyzyjna,dokładna i cierpliwa bardzo:) Polecam mój makijaż jest piękny:) zrobiłam brwi ,a teraz myślę nad ustami.
    • Gość: Barbara Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 23.06.13, 21:05
      Bez dwóch zdań zdecydowanie pani Kasia Kubiak. Gorąco polecam.Strasznie cierpliwa osoba aż chyba do granic. Znam siebie i wiem jak wymyślam więc pani Kasia zniosła mnie :) Bardzo ładnie ,estetycznie wykonany makijaż brwi.Jestem zadowolona i namawiam koleżanki.
    • Gość: Karolina Em Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.play-internet.pl 30.06.13, 14:47
      Polecam Panią Katarzynę Kubiak, jako osobę o wysokich kwalifikacjach w tej dziedzinie a co najważniejsza z talentem i pewną ręką. Pani Katarzyna wykonała u mnie zagęszczenie linii rzęs oraz kreski na górnej i dolnej powiece. Efekt wspaniały. Sam zabieg przebiega w miłej atmosferze. Pani Katarzyna dba o higienę podczas zabiegu co skutkuje szybką regeneracją miejsc poddawanych zabiegowi. Mam w planach jeszcze makijaż brwi i nie wyobrażam robić go u innej osoby.
    • Gość: Aneta K Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.31.45.81.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.08.13, 22:37
      Witam....z pelna swiadomoscia i calym serem polecam Pania Kasie Kubiak. Pelny profesjonalizm. Mila obsluga...Pani Kasia zna sie na tym co robi. Wszystko tlumaczy a jak juz troszke bardziej boli ;-) uzywa wiecej znieczulenia. Po oczach- brwi i kreski umowilam sie juz na usta ;-) Dziewczyny nie zastanawiajcie sie dlugo... Warto...ogromna wygoda... ;-);-);-)
    • Gość: Ola Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 30.08.13, 17:47
      Do Pani Kasi Kubiak na szkolenie z makijażu permanentnego przyjechalam z zagranicy. Mieszkam na stale w Irlandii i moim zdaniem edukacja tutaj jest na bardzo niskim poziomie. Z racji tego, ze jestem z Łodzi, znalazlam tu pare osob prowadzacych szkolenia z makijazu permanentnego (wśrod nich p.Kasie), wyslalam do nich obszerne emaile z pytaniem o przeslanie mi wszelkich informacji na temat szkolen. Pani Kasia odpisala mi jako druga, ale odpowiedziala mi na kazde pytanie bardzo szczegolowo. Poczulam, ze nie robi problemow, aby udzielic mi kazdej potrzebnej informacji. Nie mylilam sie, pare razy rozmawialysmy przez telefon przed kursem, i na kazde moje pytanie udzielila odpowiedzi. Z powodu tego, iz mialam malo czasu kurs trwal 3dni. Byl bardzo intensywny ale konkretny. Pierwszy dzien byla to teoria. Dostalam od Pani Kasi materialy szkoleniowe, ale nie musialam do nich wlasciwie zagladac, gdyz przedstawila mi cala teorie w bardzo przystepny i czytelny sposob. Jesli czegos nie rozumialam, nie balam sie zadawac pytan. Pani Kasia jest szkoleniowcem cierpliwym i spokojnym, poswiecila mi na prawde duzo czasu i dodala otuchy w chwilach slabosci i zwatpienia. Na praktykach nauczylam sie jak podchodzic do klientki, w jaki sposob z nia rozmawiac i oczywiscie zdobylam wiedze praktyczna, jak uzywac barwnikow, jak je ze soba laczyc, ktorych igiel uzywac do poszczegolnych czesci twarzy, konturow czy wypelnien.
      Jestem bardzo zadowolona i polecam szkolenia u P.Kasi Kubiak.

• Gość: kasienkaaa Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.play-internet.pl 18.02.14, 13:50
      Ja polecam zrobienie na Piotrkowskiej 232 sama kiedyś już miałam i tak mnie bolało jak jasna cholera a jak robilam w Skin Studio to w porównaniu do tego co było wcześniej to niebo a ziemia. Ale P.Ania mi mówiła ze ma niemieckie igły i sprzet i rzeczywiście nie czułam takiego szarpania skóry jak kioedyś. I kreski mi wyszły ładnie - jestem b. zadowolona!!!!!!!
    • Gość: Agnieszka Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 19.02.14, 14:44
      Polecam Skin Studio na Piotrkowskiej 232 obok T-Mobile. dziewczyna świetna jest. Moja wcześniejsza kosmetyczka zrobiła mi czerwone brwi, a tutaj poprawiłam sobie i teraz jest cudnie :D
    • Gość: Paulina_Sz Robiłam w salonie 'Kontur' IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.14, 16:26
      Hej
      Ja robiłam makijaż permanentny w salonie "Kontur" w Łodzi. Sam zabieg przebiegł bez najmniejszych zastrzeżeń i problemów, jednak trochę było go czuć.
    • Gość: Żeleczka Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.internetia.net.pl 24.03.14, 10:47
      W Łodzi fajnym salonem jest www.laserdelux.pl/lodz/makijaz-permanentny/ . Robią świetny makijaż permanentny. Byłam u nich kilka razy i zawsze wykonali mi go perfekcyjnie. Dzięki temu make-upowi mam podkreślone usta, brwi i oczy. Świetny efekt i jest bezbolesny.
      • Gość: Bożenia Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 05.06.14, 19:48
        Hej :) zrobiłam sobie po 3 latach korektę starych brwi na Piotrowskiej 232 w skin studio i teraz mi sie bardziej podoba niż stare brwi. Maluję ciągle kreski, mysle żeby też je zrobić ale troszkę się boje . Myślicie ze jak brwi bolały mniej niż w poprzednim gabinecie to kreski też nie będą bolały tak mocno???
    • Gość: Grnia Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.14, 15:50
      Ja robiłam w www.laserdelux.pl/lodz/makijaz-permanentny/ . Efekty są super. Sam zabieg jest nietoksyczny i utrzymuje się do 3 lat. W salonie wykonują go bardzo dobrze.
      • Gość: Ewa Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.14, 11:05
        Fakt co do tych komentarzy Pani Kasi większość jest wysyłana centertel albo toya net... tylko nazwa się zmienia autora. To troche dziwne. Nie uważacie?!
        • Gość: magdonia Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.05.14, 16:35
          Nie rozumiem dlaczego ludzie są tak złośliwi...osobiście wykonywałam u Pani Kasi Kubiak makijaż brwi i jestem bardzo zadowolona i te głupie komentarze na jej temat są nie na miejscu. Jest to naprawdę bardzo sympatyczna i cierpliwa osoba, a przede wszystkim bardzo profesjonalnie podchodzi do tego co robi. Ja jestem jak najbardziej na TAK i jeżeli zdecyduję się jeszcze na makijaż permanentny np. ust to tylko i wyłącznie u Pani Kasi. A póki co umówiłam się do niej na wybielanie ząbków, o efektach tego zabiegu również napisze na forum.
          • Gość: magdonia Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.05.14, 08:38
            Jestem już po wybielaniu zębów u Pani Kasi i z efektu również jestem zadowolona ,jest rożnica o pare tonów, minimalna nadwrażliwość znika już następnego dnia. Dla mnie zabieg jest w pełni bezpieczny i daje dobre efekty. Polecam!
    • Gość: Karolina Duda Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 16.05.14, 20:48
      Również polecam panią Kasię. Idealnie skopiowała brwi,które chciałam które jej pokazałam.
      Jestem bardzo zadowolona. Czytałam wiele opinii o pani Kasi i o różnych jeszcze innych osobach i widzę,że te same osoby źle piszą o pani Kasi o pani Małgorzacie jeszcze paru innych gabinetach ale za to wszędzie pojawia się ten sam adres jednego gabinetu który jest polecany....To jest bardzo zastanawiające ,ale dla mnie też logiczne. Kierujcie się Panie własnym rozumem ja wybrałam dobrze.
    • Gość: Ela Re: makijaż permanentny w Łodzi IP: *.toya.net.pl 22.06.14, 21:58
      Raczej szukajcie osób ,które robią tylko makijaż permanentny lub tatuaże ,a nie robią włosy,paznokcie,nogi ............. itd itp kiedyś poszłam do pani od wszystkiego i teraz żałuję bo mam granatowe brzydkie nierówne bohomazy !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka