Dodaj do ulubionych

Skacze jak glupia z radosci

19.05.05, 15:26
bo wlasnie podjelismy decyzje o kupnie wymarzonego mieszkania. Kocham kredyty
hehehe. A plakac bede pozniej, przy splacie :) No sorki za to chwalipiectwo,
ale ciesze sie jak dziecko
Obserwuj wątek
    • pierozek_monika Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:28
      :) nie takie te kredyty straszne. Lepsze to, niż płacić komuś za wynajem.
      Życzę udanego zakupu.
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:29
        Dzieki wielkie :)
    • lena_zet Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:30
      no to gratuluję ;) to kiedy parapetówa? :PPP
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:34
        Jak znajdziemy dewelopera z tym moim wymarzonym. No i gdy cena nas nie
        powali :) No dobra, dobra, zaprosze was dziewczyny :)
    • dr.verte Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:31
      Gratulacje choć z natury jestem wrogiem kredytów i wszelakiego zadłużania się.
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:35
        No wiesz gdyby nie mozliwosc kredytowania, to jeszcze przez 20 lat bysmy
        mieszkali w kawalerce :)
        • pierozek_monika Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 22:43
          a POLITYCE z tego tygodnia jest poradnik jak kupić mieszkanie na kredyt,
          wieeeesz? ;)
          • kryzysowa_narzeczona75 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 23:06
            No teraz to wiem :) Jutro polece kupic. A dzisiaj juz padam od nadmiaru wrazen.
            Ide spac i snic hehehe. Dzieki wielkie :)
    • trzydziecha1 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:31
      No to teraz proszę się zagłębić w lekturę... coby mądrze podpisywac :DDD
      Trzymam kciuki.
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:35
        spoko, bede sie na FK radzic :) Bedziecie mialy mnie serdecznie dosc :)
    • margie Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:44
      ciesze sie bardzo razem z toba, wiem cos o tym:)) Polecam sie w kwestii porad
      wykonczeniowych- to moje hobby- dekoratorstwo wnetrz:)) Jeslis z Wawy, to moze
      cos podpowiem, w sensie lokalizacji?
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:48
        Z W-wia, ale skoro juz sie zadeklarowalas i mam swiadkow, to zmusze ciebie do
        odwiedzin na wykonczenie (mieszkania i siebie przy mieszkaniu) :) Dzieki wam
        wszystkim bardzo :)
        • margie Lubie Wroclaw:)) 19.05.05, 16:14
          Jak juz kupisz, pzreslij mi plan mieszkania, cos wymyslimy:)) Jak bedziesz
          wybierala kieruj sie wystawa ( znaczy usatiweniem mieszkania wzgledem stron
          swiata- pewnie lubisz slonce i jasne mieszkania?), umiejscowieniem pionmow
          kanalizacyjnych i wentylacyjnych ( istotne pod katem ew, pzrerobek, pzresuniec)
          wielkoscia balkonu, co wchodzi w standard wykonczenia, historia dewelopera,
          sprawdz plan zagospodarowania ( czy ci pzred nosem za pare lat nie wyrosnie
          cos, czego nie bedziesz chciala ogladac), zezwolenie na budowe i papiery firmy.
          I czytaj uwaznie umowe!!!!! Trzymam kciuki:))
          • margie Re: Lubie Wroclaw:)) PS 19.05.05, 16:15
            sprzawdxz, czy deweloper pzrewiduje piwnice lub jakies komorki- to wazne, bo
            gzdies rozne szpeje, rowery itp trzymac trzeba. Aha, i jesli nie macie
            samochodu, wazne, zeby miejsce parkingowe nie bylo obowiazkowe- to zwykle
            wydatek ok 25.000.... zupelnie czasamin niepotzrebny.
          • kryzysowa_narzeczona75 Re: Lubie Wroclaw:)) 19.05.05, 20:23
            aaaaaa, zaczynam sie bac :))) Sprawy techniczne pozostawie mezczyznie, jakby co
            to bedzie jego wina :) A co do planow zagospodarowania, to bylo pierwsze o czym
            pomyslalam. Bo jak mi hipermarket pod nosem wybuduja, albo autostrade to sie
            zaplacze. No i oczywiscie zapraszam do Wroclawia nie tylko na wykonczenie
            mieszkania :)
      • wilk11 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:50
        To mi podpowiedz. Co sądzisz o marinie? (ale nie domek tylko mieszkanie)
        • kryzysowa_narzeczona75 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:52
          Ale nie wiem o jaka marine tobie chodzi
        • kryzysowa_narzeczona75 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:55
          a sorki, to chyba do margie to pytanie bylo :)
        • margie Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 16:10
          Lokalizacja super, tylko drogo. Poza tym, ja wole akurat Zoliborz- nie lubie
          takich osiedlowych blokowisk.. Zoliborz ma te zalete, ze takich osiedli nie ma
          wogole, sa tylko plomby. POlecam pzrejazdzke po warszawie, jest duzo
          inwestycji, o ktoych wogole nie slychac, np na ul. Kiwerskiej wybudowal sie
          dom, na razie sa 2 mieszkania spzredane a nigdzie w gazecie ani w necie tej
          inswestycji nie widzialam.
    • mamdylemat Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 16:11
      winszuje!!!!!!!!
      • baba67 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 20:38

Tylko nie daj sie upuscic w jakis ogromny areal ze niby za 120 m to niewiele
        wiecej zaplacisz niz za 80m, ale pomysl o czynszu.
    • agent006 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 20:45
      Przyłączam się do gratulacji.
      My kupiliśmy póltora roku temu za pożyczoną kasę (skąd wziąć tyle gotówki na raz)i choć ciągle się urządzamy a ja pracuję po 10-12 godz dziennie jesteśmy szczęsliwi. Nie ma to jak na swoim. Trzymam kciuki. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka