kryzysowa_narzeczona75 19.05.05, 15:26 bo wlasnie podjelismy decyzje o kupnie wymarzonego mieszkania. Kocham kredyty hehehe. A plakac bede pozniej, przy splacie :) No sorki za to chwalipiectwo, ale ciesze sie jak dziecko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:28 :) nie takie te kredyty straszne. Lepsze to, niż płacić komuś za wynajem. Życzę udanego zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzysowa_narzeczona75 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:29 Dzieki wielkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:30 no to gratuluję ;) to kiedy parapetówa? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kryzysowa_narzeczona75 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:34 Jak znajdziemy dewelopera z tym moim wymarzonym. No i gdy cena nas nie powali :) No dobra, dobra, zaprosze was dziewczyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:31 Gratulacje choć z natury jestem wrogiem kredytów i wszelakiego zadłużania się. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzysowa_narzeczona75 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:35 No wiesz gdyby nie mozliwosc kredytowania, to jeszcze przez 20 lat bysmy mieszkali w kawalerce :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 22:43 a POLITYCE z tego tygodnia jest poradnik jak kupić mieszkanie na kredyt, wieeeesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kryzysowa_narzeczona75 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 23:06 No teraz to wiem :) Jutro polece kupic. A dzisiaj juz padam od nadmiaru wrazen. Ide spac i snic hehehe. Dzieki wielkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:31 No to teraz proszę się zagłębić w lekturę... coby mądrze podpisywac :DDD Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzysowa_narzeczona75 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:35 spoko, bede sie na FK radzic :) Bedziecie mialy mnie serdecznie dosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:44 ciesze sie bardzo razem z toba, wiem cos o tym:)) Polecam sie w kwestii porad wykonczeniowych- to moje hobby- dekoratorstwo wnetrz:)) Jeslis z Wawy, to moze cos podpowiem, w sensie lokalizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
kryzysowa_narzeczona75 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:48 Z W-wia, ale skoro juz sie zadeklarowalas i mam swiadkow, to zmusze ciebie do odwiedzin na wykonczenie (mieszkania i siebie przy mieszkaniu) :) Dzieki wam wszystkim bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Lubie Wroclaw:)) 19.05.05, 16:14 Jak juz kupisz, pzreslij mi plan mieszkania, cos wymyslimy:)) Jak bedziesz wybierala kieruj sie wystawa ( znaczy usatiweniem mieszkania wzgledem stron swiata- pewnie lubisz slonce i jasne mieszkania?), umiejscowieniem pionmow kanalizacyjnych i wentylacyjnych ( istotne pod katem ew, pzrerobek, pzresuniec) wielkoscia balkonu, co wchodzi w standard wykonczenia, historia dewelopera, sprawdz plan zagospodarowania ( czy ci pzred nosem za pare lat nie wyrosnie cos, czego nie bedziesz chciala ogladac), zezwolenie na budowe i papiery firmy. I czytaj uwaznie umowe!!!!! Trzymam kciuki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Lubie Wroclaw:)) PS 19.05.05, 16:15 sprzawdxz, czy deweloper pzrewiduje piwnice lub jakies komorki- to wazne, bo gzdies rozne szpeje, rowery itp trzymac trzeba. Aha, i jesli nie macie samochodu, wazne, zeby miejsce parkingowe nie bylo obowiazkowe- to zwykle wydatek ok 25.000.... zupelnie czasamin niepotzrebny. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzysowa_narzeczona75 Re: Lubie Wroclaw:)) 19.05.05, 20:23 aaaaaa, zaczynam sie bac :))) Sprawy techniczne pozostawie mezczyznie, jakby co to bedzie jego wina :) A co do planow zagospodarowania, to bylo pierwsze o czym pomyslalam. Bo jak mi hipermarket pod nosem wybuduja, albo autostrade to sie zaplacze. No i oczywiscie zapraszam do Wroclawia nie tylko na wykonczenie mieszkania :) Odpowiedz Link Zgłoś
wilk11 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:50 To mi podpowiedz. Co sądzisz o marinie? (ale nie domek tylko mieszkanie) Odpowiedz Link Zgłoś
kryzysowa_narzeczona75 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:52 Ale nie wiem o jaka marine tobie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kryzysowa_narzeczona75 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 15:55 a sorki, to chyba do margie to pytanie bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 16:10 Lokalizacja super, tylko drogo. Poza tym, ja wole akurat Zoliborz- nie lubie takich osiedlowych blokowisk.. Zoliborz ma te zalete, ze takich osiedli nie ma wogole, sa tylko plomby. POlecam pzrejazdzke po warszawie, jest duzo inwestycji, o ktoych wogole nie slychac, np na ul. Kiwerskiej wybudowal sie dom, na razie sa 2 mieszkania spzredane a nigdzie w gazecie ani w necie tej inswestycji nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 20:38 Tylko nie daj sie upuscic w jakis ogromny areal ze niby za 120 m to niewiele wiecej zaplacisz niz za 80m, ale pomysl o czynszu. Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: Skacze jak glupia z radosci 19.05.05, 20:45 Przyłączam się do gratulacji. My kupiliśmy póltora roku temu za pożyczoną kasę (skąd wziąć tyle gotówki na raz)i choć ciągle się urządzamy a ja pracuję po 10-12 godz dziennie jesteśmy szczęsliwi. Nie ma to jak na swoim. Trzymam kciuki. :) Odpowiedz Link Zgłoś