Dodaj do ulubionych

znudziło mi się obracać towary, drogie panie

24.05.05, 19:51
mówicie , że faceci są nieskomplikowani i "wszyscy tacy sami" oraz "facet to
swynia" labo"ostatnio jakaś kobita napisała jak to "nienawidzi facetów"
Tymczasem po pół roku nieustannego "obracania" lasek przestało mi się chcieć
jak wiem,że starość nie radość ale miałem zaledwie parę formułek na rozmaity
podryw np. "romantyczny bolec" , albo "twardziel" albo "porzucony" i wszystko
jest "proste jak kobiety"
hm
Obserwuj wątek
    • trzydziecha1 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 19:56
      ale o co ci własciwie chodzi?
      • losiu4 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 19:58
        pewnie o wspomnienia zgorzkniałego faceta ;)

Pozdrawiam

Losiu
      • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 20:01
        jak nie nadążasz to sie nie wcinaj:)))
        • trzydziecha1 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 20:02
          Po cholerę zakładasz wątek, jak się nie można wypowiedzieć?
          • olka0306 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 20:10
            no tak facet chcial pokazac jaki to z niego "macho" obraca panienki od pol roku
            tylko ze kurcze niebardzo to o nim swiadczy skoro skacze z kwiatka na kwiatek
            sprobuj sie ustabilizowac moze to komus zainponuje bo to ze jest pelno latwych
            dziewczyn juz nikogo nie dziwi, powodzenia
            • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 21:37
              oj to nie chodzi o zdobywanie łatwych , bo one są z zasady do prze....
              chodzi o fajne kobiety
              jesteśmy na forum kobieta a nie dresiara :)

olka0306 napisała:

> no tak facet chcial pokazac jaki to z niego "macho" obraca panienki od pol
              roku
              >
              > tylko ze kurcze niebardzo to o nim swiadczy skoro skacze z kwiatka na kwiatek
              > sprobuj sie ustabilizowac moze to komus zainponuje bo to ze jest pelno
              latwych
              > dziewczyn juz nikogo nie dziwi, powodzenia
              • olka0306 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 22:06
                czekaj bo albo ja nie kumam czaczy albo Ty zaprzeczasz sam sobie chcesz
                powiedziec ze fajna kobieta idzie z Toba tak od reki do lozka? wybacz ale na
                jakim Ty swiecie zyjesz?
                • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 22:10
                  samo w to nie wierzę:)))
                  a co , Ty w łóżku ze starym tylko jednym na całe zycie?

olka0306 napisała:

> czekaj bo albo ja nie kumam czaczy albo Ty zaprzeczasz sam sobie chcesz
                  > powiedziec ze fajna kobieta idzie z Toba tak od reki do lozka? wybacz ale na
                  > jakim Ty swiecie zyjesz?
                  • olka0306 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 22:13
                    haha Slonko a co Ty myslisz ze ja sie byle playboyowi bede zwierzac z kim do
                    lozka chodze? widzisz nie wszyscy sa tak ograniczeni jak...:) pozdrawiam
                    • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 22:29
                      olka tylko nie "byle" ::::))))))

olka0306 napisała:

> haha Slonko a co Ty myslisz ze ja sie byle playboyowi bede zwierzac z kim do
                      > lozka chodze? widzisz nie wszyscy sa tak ograniczeni jak...:) pozdrawiam
                      • olka0306 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 22:35
                        a no tak jak ja moglam Cie tak nie docenic o ja niedobra, napisalbys cos jak
                        czlowiek a nie tak ze teraz polowa populacji na forum uwaza Cie za "byle",
                        pozdrawiam
                        • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 22:36
                          połowa? to nie jest tak źle:) a skąd o tym wiesz?
                          a może to jednak mniejsza połowa:)))))))))))
                          mów mi First Clint Playboy ( FCP )

olka0306 napisała:

> a no tak jak ja moglam Cie tak nie docenic o ja niedobra, napisalbys cos jak
                          > czlowiek a nie tak ze teraz polowa populacji na forum uwaza Cie za "byle",
                          > pozdrawiam
                          • olka0306 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 22:39
                            moze byc nawet FCP 1 tylko widzisz polowy sa rowne nie ma mniejszej albo
                            wiekszej polowy, postaraj sie bardziej, pa
                            • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 22:40
                              no przecież żart to był:(
                              nie widziałaś uśmiechów na końcu???

olka0306 napisała:

> moze byc nawet FCP 1 tylko widzisz polowy sa rowne nie ma mniejszej albo
                              > wiekszej polowy, postaraj sie bardziej, pa
                              • olka0306 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 22:42
                                kurde czekam az mnie zjedziesz jak reszte a tu nic co z Toba?
                                • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 22:43
                                  przepraszam robię się spiący:)
                                  jutro, jak pozwolisz zjadę Cię w dzień
                                  może być?:))))

olka0306 napisała:

> kurde czekam az mnie zjedziesz jak reszte a tu nic co z Toba?
                                  • olka0306 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 22:48
                                    e tam w dzien sie nie liczy, no nie rob mi tego, ja jutro jesli bede na kompie
                                    to dopiro wieczorem nie kazuj mi czekac taki szmat czasu
                                    • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 22:51
                                      olka , przykro mi życie jest brutalne :)))))
                                      w dzień a raczej w samo południe ( jak to u Clinta ) zobaczysz co znaczy brak
                                      litości...:)
                                      dobranoc i do jutra

olka0306 napisała:

> e tam w dzien sie nie liczy, no nie rob mi tego, ja jutro jesli bede na
                                      kompie
                                      > to dopiro wieczorem nie kazuj mi czekac taki szmat czasu
                                      • olka0306 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 22:53
                                        no wiesz ja jestem jeszcze mloda i niedoswiadczona kobieta nadal mam nadzieje
                                        ze ten swiat nie jest taki zly, dobrej nocy mimo wszystko czesc.
                                        • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 08:35
                                          i jak are you ready for a good time:)))?
                                          • olka0306 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 20:36
                                            no dawaj czekam zniecierpliwiona:)
                                            • olka0306 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 30.05.05, 12:40
                                              tak nie ma to jak liczyc na faceta, wszyscy jestescie tacy sami (wyjatki sa
                                              tylko potwierdzeniem reguly:))
              • mickey.mouse Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 16:02
                c.eastwood napisał:

> oj to nie chodzi o zdobywanie łatwych , bo one są z zasady do prze....
                > chodzi o fajne kobiety
                > jesteśmy na forum kobieta a nie dresiara :)
                >
                > olka0306 napisała:
                >
                > > no tak facet chcial pokazac jaki to z niego "macho" obraca panienki od po
                > l
                > roku
                > >
                > > tylko ze kurcze niebardzo to o nim swiadczy skoro skacze z kwiatka na kwi
                > atek
                > > sprobuj sie ustabilizowac moze to komus zainponuje bo to ze jest pelno
                > latwych
                > > dziewczyn juz nikogo nie dziwi, powodzenia

Rozbawiles mnie :))
          • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 21:36
            ależ można ale wypowiedzieć właśnie - a jak nie wiesz o co chodzi kto co
            chciałaś powiedzieć?:)
            • trzydziecha1 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 12:00
              a bo jakoś tak wczoraj nieskładnie to napisałęś, że ni w ząb zrozumieć nie
              mogę, o co ci chodzi.
              Że nibyu kobiety są do bani i nie bedziesz ich obracał, czyli że przerzucasz
              się na facetów????
              • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 12:20
                nieeee
                przerzucam się na stały związek - znudziło mi sie przerzucanie, ponieważ
                odnalazłem kilka typów kobiet
                i wyszedłem z załozenia , że wiecej nie ma
                pomijając fakt, że kazda uważa się za wyjatkową a tak nie jest
                • trzydziecha1 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 12:36
                  jesu jaki ty znudzony jesteś... ciezko ci bedzie, bo wpadłes w rutynę. Żeby sie
                  zakochać, trzeba widzieć coś wyjatkowego w tej osobie. a to czy związek będzie
                  dłuższy czy nie, wychodzi samo z siebie.
                  • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 13:51
                    nie znudzony tylko zblazowany :(
                    serio
                    ale to sie stało - muszę z tym żyć
                    • trzydziecha1 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 13:57

Nie rozczulaj sie nad sobą, OK? Pozdr.
                      ------------------------
                      Głodna jestem.
                      • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 14:01
                        nie jestem rozczulony , bo sam wybrałem taki model życia ( lifestyle )
                        pisałem, że czasem jest ...jak jest
                        a Ty taka zawsze happy?

trzydziecha1 napisała:

>
                        > Nie rozczulaj sie nad sobą, OK? Pozdr.
                        > ------------------------
                        > Głodna jestem.
                        • trzydziecha1 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 14:08
                          Wręcz przeciwnie, mam w tej chwili problem. Ale co mnie nie zabiło, wzmocniło.
                          • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 14:12

a o co chodzi? powiesz?

trzydziecha1 napisała:

> Wręcz przeciwnie, mam w tej chwili problem. Ale co mnie nie zabiło,
                            wzmocniło.
                            • trzydziecha1 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 14:15

• c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 14:17
                                aaa stara zawiedziona panna - wiele takich spotkałem
                                ale po co sobie pacjentem zawracasz głowę skoro on olewa sprawę ?
                                • trzydziecha1 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 14:22
                                  nie, jestem meżatką od 10 lat, głupku. Mamy też dziecko. Zacznij myśleć a nie
                                  szufladkować.
                                  • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 14:27
                                    sorry ale myslałem, że mamy nie mają czasu siedzieć tyle w necie

trzydziecha1 napisała:

> nie, jestem meżatką od 10 lat, głupku. Mamy też dziecko. Zacznij myśleć a nie
                                    > szufladkować.
                                    • trzydziecha1 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 14:28
                                      Jestem w biurze. czepiłęś sie czegoś od czapy i nie na temat. pa
                                      • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 14:30
                                        to jesteś strasznie zapracowana :))))
                                        trzydziecha1 napisała:

> Jestem w biurze. czepiłęś sie czegoś od czapy i nie na temat. pa
                                        • trzydziecha1 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 14:31
                                          Na szczęście nie :D
                                          Inaczej nie siedziałabym tu, to chyba oczywiste.
                                          • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 15:44
                                            to była ironia:)))
                                            • trzydziecha1 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 15:51

No przecież wiem :)
                                              ------------------------
                                              Głodna jestem.
                                              • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 15:52
                                                dla mnie koniec pracy i za parę godzin początek weekendu
                                                sy:)

trzydziecha1 napisała:

>
                                                > No przecież wiem :)
                                                > ------------------------
                                                > Głodna jestem.
                                                • trzydziecha1 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 15:53
                                                  No to miłego :)
    • kochanica-francuza Weź se gnoju strzel w łeb albo w jaja 24.05.05, 20:21
      kobiety NIE są towarami.
      • c.eastwood Re: Weź se gnoju strzel w łeb albo w jaja 24.05.05, 22:09
        i to mówi kochanica "dewizowa":)))

kochanica-francuza napisała:

> kobiety NIE są towarami.
        • kochanica-francuza Re: Weź se gnoju strzel w łeb albo w jaja 24.05.05, 22:33
          c.eastwood napisał:

> i to mówi kochanica "dewizowa":)))

>taka ze mnie kochanica Francuza,jak z ciebie eastwood,koleś.hehe.
          • c.eastwood Re: Weź se gnoju strzel w łeb albo w jaja 24.05.05, 22:39
            niejestem twoim "kolesiem" i nawet nie żałuję- zresztą po twojej non stop
            bytności na Forum wnoszę, że nie masz zbyt wielu "kolesi" w rzeczywiśtości
            i taka jest brutalna prawda o kochanicyżyciu...
            a poza tym jesteś bardzo mało skomplikowana i pewnie z małej aglomeracji:)))

> c.eastwood napisał:
            >
            > > i to mówi kochanica "dewizowa":)))
            >
            >
            > >taka ze mnie kochanica Francuza,jak z ciebie eastwood,koleś.hehe.
            • kochanica-francuza Re: Weź se gnoju strzel w łeb albo w jaja 24.05.05, 22:46
              c.eastwood napisał:

> niejestem twoim "kolesiem" i nawet nie żałuję- zresztą po twojej non stop
              > bytności na Forum

> a poza tym jesteś bardzo mało skomplikowana
              buahahahahha

i pewnie z małej aglomeracji:)))

tak,niestety,z Warszawy - zaledwie dwa miliony mieszkańców
              masz rację,Mexico City jest większe;-)))
              • c.eastwood Re: Weź se gnoju strzel w łeb albo w jaja 24.05.05, 22:48
                zrób mi przysługę i napisz coś od siebie a nie kaleczysz mój tekst. Nie wstydź
                się i pisz po prostu a nie cytuj gdzieś pomiędzy moimi słowami.

> c.eastwood napisał:
                >
                > > niejestem twoim "kolesiem" i nawet nie żałuję- zresztą po twojej non stop
                >
                > > bytności na Forum
                >
                >
                > > a poza tym jesteś bardzo mało skomplikowana
                > buahahahahha
                >
                >
                >
                > i pewnie z małej aglomeracji:)))
                >
                > tak,niestety,z Warszawy - zaledwie dwa miliony mieszkańców
                > masz rację,Mexico City jest większe;-)))
                • kochanica-francuza Re: Weź se gnoju strzel w łeb albo w jaja 24.05.05, 22:56
                  c.eastwood napisał:

> zrób mi przysługę i napisz coś od siebie a nie kaleczysz mój tekst. Nie wstydź
                  > się i pisz po prostu a nie cytuj gdzieś pomiędzy moimi słowami.
                  >
                  >OK.W cytowanym poście chrzanisz jak chora krowa.
            • kochanica-francuza Re: Weź se gnoju strzel w łeb albo w jaja 24.05.05, 22:47
              c.eastwood napisał:

> niejestem twoim "kolesiem" i nawet nie żałuję- zresztą po twojej non stop
              > bytności na Forum wnoszę, że nie masz zbyt wielu "kolesi" w rzeczywiśtości
              >
              ciebie jest na forum tak z dziesięć razy więcej:-))))))))))))))))
              • c.eastwood Re: Weź se gnoju strzel w łeb albo w jaja 24.05.05, 22:49
                nie mnie tylko moich wątków- to jest znacząca róznica. Nie zauważyłaś?

> c.eastwood napisał:
                >
                > > niejestem twoim "kolesiem" i nawet nie żałuję- zresztą po twojej non stop
                >
                > > bytności na Forum wnoszę, że nie masz zbyt wielu "kolesi" w rzeczywiśtośc
                > i
                > >
                > ciebie jest na forum tak z dziesięć razy więcej:-))))))))))))))))
                • kochanica-francuza Re: Weź se gnoju strzel w łeb albo w jaja 24.05.05, 22:56
                  c.eastwood napisał:

> nie mnie tylko moich wątków- to jest znacząca róznica. Nie zauważyłaś?

ziew
    • ml_500 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 20:31
      pewnie ma hurtownie i sie znudził bo towary nie ida...
      • kochanica-francuza Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 20:33
        ml_500 napisał:

> pewnie ma hurtownie i sie znudził bo towary nie ida...
        albo go nie stać na jakieś towary i znudziło mu się obracać je w ręku i nie móc
        kupić...
    • qurara Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 22:02
      A co niby miało byc skomplikowanego w zaciagnieciu laski do łóżka i zauroczeniu jej gadką? Jak takiej plytkiej relacji szukasz to nic dziwnego ze wszystkie kobity ci sie proste wydaja... Sprobuj cos zbudowac z jedna osoba, zwiazek na wiecej niz seks i randki, zobaczymy jak Ci pojdzie :D Podryw jest banalny, trzeba byc jakims paskudnym oblechem zeby z tym miec problem, nie wiem czym sie jarasz. Ale dalej zaczynaja sie schody, co? Hehe...
      • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 22:06
        jest jak mówisz - dalej są schody ...ale ja to robię z "rozpędu" po długim i
        jak sie okazało rozczarowującym końcu związku stałego.
        Takie odreagowanie tylo ale zdziwiłem się , bo niektórych bym o to nie posądzał.
        Ciebie też bym poderwał , no o ile nie jesteś jakimś kaszalotem

qurara napisała:

> A co niby miało byc skomplikowanego w zaciagnieciu laski do łóżka i
        zauroczeniu
        > jej gadką? Jak takiej plytkiej relacji szukasz to nic dziwnego ze wszystkie
        ko
        > bity ci sie proste wydaja... Sprobuj cos zbudowac z jedna osoba, zwiazek na
        wie
        > cej niz seks i randki, zobaczymy jak Ci pojdzie :D Podryw jest banalny,
        trzeba
        > byc jakims paskudnym oblechem zeby z tym miec problem, nie wiem czym sie
        jarasz
        > . Ale dalej zaczynaja sie schody, co? Hehe...
        • qurara Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 22:10
          Ja mam z kim, dziękuję.

A może to znudzenie to sygnał, że czas znowu rozejrzeć się za kobitą na stałe? ;)
          • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 22:12
            o tym nie pomyslałem...może masz rację- wszystko fajnie ale w niedzielę
            wieczorem jest smutno i pusto- wtedy siłownia albo kino ...a wolałbym też w
            domu pobyć
            ale widzisz , wieje pustką:(

qurara napisała:

> Ja mam z kim, dziękuję.
            >
            > A może to znudzenie to sygnał, że czas znowu rozejrzeć się za kobitą na
            stałe?
            > ;)
            • qurara Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 19:13
              Przeczytalam troche twoich postow w tym wątku i stwierdzam że poziom Twojego samouwielbienia i pogardy dla reszty jest wręcz uderzający. Dyskutujesz tylko po to, żeby Twoje było na wierzchu - cholernie to płytkie, zwłaszcza że argumenty to nie podparte niczym osobiste wycieczki w kierunku autora (autorki :D) i dziwne przeswiadczenie ze wszystkie kobiety na forum to pasztety, ktorym sie w zyciu nie uklada. Az takie masz skopane zycie, ze nie wierzysz w normalne, szczesliwe kobiety?
    • chicarica A co, wylali cię z pracy w Biedronce? n/t 24.05.05, 22:04

• c.eastwood Re: A co, wylali cię z pracy w Biedronce? n/t 24.05.05, 22:08
        :)))0 jestes taka dowcipna,
        a Ty jeszcze zasuwasz na warzywach ?

chicarica napisała:

>
      • widokzmarsa a ty co jesteś drugą Skłodowską, że pogardzasz 24.05.05, 22:22
        ludźmi z Biedronki? Pewnie pracujesz a wgencji reklamowej i dajesz dupy za
        dobre kontrakty. Takie laski zazwyczaj wiecej srają niz dupy mają.
        • c.eastwood Re: a ty co jesteś drugą Skłodowską, że pogardzas 24.05.05, 22:31
          no właśnie laska , odpowiedz marsjaninowi....wyżej srasz niż ...?

widokzmarsa napisał:

> ludźmi z Biedronki? Pewnie pracujesz a wgencji reklamowej i dajesz dupy za
          > dobre kontrakty. Takie laski zazwyczaj wiecej srają niz dupy mają.
    • beti777 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 24.05.05, 23:17
      hehe,a moze to ty byles tym towarem dla pan?
      • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 08:37
        z dwóch powodów , nie :)))

beti777 napisała:

> hehe,a moze to ty byles tym towarem dla pan?
        • beti777 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 26.05.05, 01:30
          oswiec mnie jakie to powody?
    • krysica Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 07:11
      No..ja też myślałam, ze facet to urządzenie proste w obsłudze....
      • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 08:37
        e co proszę :)??

krysica napisała:

> No..ja też myślałam, ze facet to urządzenie proste w obsłudze....
        • krysica Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 08:44
          ...z jedną dźwignią....
    • sagis Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci się 25.05.05, 08:42
      nabrać na jakiś głupi tekst.
      Szkoda, że mnie nie spotkałeś, bo od razu zmieniłyby Ci się statystyki:-))))))
      To ja wyczuwam facetów, na jaki tekst chcą wziąć kobietę:-)
      Mój były przeszły też próbował robić ze mną negocjacje, ale przejechał się:-))))
      A, bardzo dobrym jest handlowcem. W swojej dużej firmie, najlepszym.
      Teraz sobie pluje w brodę, że był taki głupi. Nawet chemia miłosna jemu nie
      pomogła.
      • c.eastwood Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 09:25
        ej Sagis weź przeczytaj posty, przecież wyjaśniałem róznicę pomiędzy kobietą a
        dresiarą i to chyba jasne jest
        nie były to jakieś głupie laski

sagis napisała:

> nabrać na jakiś głupi tekst.
        > Szkoda, że mnie nie spotkałeś, bo od razu zmieniłyby Ci się statystyki:-))))))
        > To ja wyczuwam facetów, na jaki tekst chcą wziąć kobietę:-)
        > Mój były przeszły też próbował robić ze mną negocjacje, ale przejechał się:-
        )))
        > )
        > A, bardzo dobrym jest handlowcem. W swojej dużej firmie, najlepszym.
        > Teraz sobie pluje w brodę, że był taki głupi. Nawet chemia miłosna jemu nie
        > pomogła.
        >
        • sagis Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 09:58
          Nie muszę czytać wszystkich postów, a i tak widać, że musiały być to głupie
          laski, jeśli dały się nabrać na takie głupie teksty. Kobieta, która wie, czego
          chce nie da się nabrać.
          Tylko desperatki itp.
          • c.eastwood Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 10:01
            taaak? to Ty zawsze wiesz czego chcesz? zawsze decyzja po tysiącu minutach
            namysłu, negocacji itp. wieje nudą i wyrachowaniem

sagis napisała:

> Nie muszę czytać wszystkich postów, a i tak widać, że musiały być to głupie
            > laski, jeśli dały się nabrać na takie głupie teksty. Kobieta, która wie,
            czego
            > chce nie da się nabrać.
            > Tylko desperatki itp.
            • sagis Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 10:18
              Nie ode mnie wieje wyrachowaniem, jak sam o sobie piszesz.
              Ja właśnie nie dałam się takiemu, który myślał, że jak jestem w nim zakochana,
              to może stawiać mi warunki.
              A, nudzić się ze mną nie można.
              Właśnie to ja unikam takich, jak Ty nudziarzy:-))))
              • c.eastwood Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 12:21
                trzymaj mnie , bo uwierzę

sagis napisała:

> Nie ode mnie wieje wyrachowaniem, jak sam o sobie piszesz.
                > Ja właśnie nie dałam się takiemu, który myślał, że jak jestem w nim
                zakochana,
                > to może stawiać mi warunki.
                > A, nudzić się ze mną nie można.
                > Właśnie to ja unikam takich, jak Ty nudziarzy:-))))
                >
                • white_rabbit Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 12:48
                  Jezeli faktycznie umawiales sie z kobietami z Forum i tak o nich teraz piszesz
                  to widac, ze masz klase i mnostwo taktu. Gratuluje! Tak trzymaj a kobiety na
                  pewno nie zauwaza, ze nie masz dla nich szacunku i beda marzyly o stalym zwiazku
                  z takim wartosciowym mezczyzna. Brawo!
                  • krysica Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 12:50
                    Szorstki w obyciu...jak Brudnu Hary
                    • c.eastwood Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 13:57
                      dziękuję za niezasłużony komplement ale gdzie mi tam do Clinta:((((
                      krysica napisała:

> Szorstki w obyciu...jak Brudnu Hary
                      • krysica Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 14:02
                        no nie wiem....ale tak jakoś mi go przypominasz....
                        • c.eastwood Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 14:04
                          bo trochę to jednak jestem podobny ( z zachowania )
                          a jakie konkretnie cechy?
                          pozdrawiam

krysica napisała:

> no nie wiem....ale tak jakoś mi go przypominasz....
                          • krysica Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 14:05
                            zdecydowanie...
                            • c.eastwood Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 14:07
                              a to akurat strzał w 10-ę
                              ni epomyslałem o tym
                              good for U
                              a Ty jesteś podobna do jakiejs postaci?

krysica napisała:

> zdecydowanie...
                              • krysica Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 14:10
                                Za wszelką cenę ( fizycznie podobna jestem do bohaterki z profilu )....
                                z charakteru? Jestem sobą....
                                • c.eastwood Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 14:13
                                  w mordę ,jak ona wyglądała z profilu?
                                  ale po walce czy przed ?:)

krysica napisała:

> Za wszelką cenę ( fizycznie podobna jestem do bohaterki z profilu )....
                                  > z charakteru? Jestem sobą....
                                  • krysica Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 14:14
                                    :):)No pewnie ze pzred...poszukaj plakatu:)
                                    • c.eastwood Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 14:18
                                      wiem - wszedłem na stronę ale wiesz, że Hilary Swank zawsze grała chłopców,
                                      transwestytów badź babochłopy lub boserki?
                                      • krysica Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 14:22
                                        jako pani detektyw Bezsenności była bardzo kobieca mimo, że ganiała ze spluwą i
                                        miała krótsze ode mnie włosy ( o profil mi chodzi )
                                        • c.eastwood Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 14:30
                                          oui, racja zapomniałem o Bezsenności
                                          tam był bardzo kobieca - do tego stopnia, że jej nie poznałem -
                                          a ostatnio w t.v. był film w którym grała dziewczynkę , która chciała być
                                          chłopcem
                                          tez fajnie ale już antykobieco

krysica napisała:

> jako pani detektyw Bezsenności była bardzo kobieca mimo, że ganiała ze spluwą
                                          i
                                          >
                                          > miała krótsze ode mnie włosy ( o profil mi chodzi )
                                          • krysica Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 14:31
                                            ale odbierając nagrodę za tą rolę była bardzo seksi....
                  • c.eastwood Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 13:52
                    ależ ja tak nie twierdzę - skąd ten pomysł ?

white_rabbit napisała:

> Jezeli faktycznie umawiales sie z kobietami z Forum i tak o nich teraz piszesz
                    > to widac, ze masz klase i mnostwo taktu. Gratuluje! Tak trzymaj a kobiety na
                    > pewno nie zauwaza, ze nie masz dla nich szacunku i beda marzyly o stalym
                    zwiazk
                    > u
                    > z takim wartosciowym mezczyzna. Brawo!
                    • white_rabbit Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 13:55
                      Sorry, troche niedokladnie przeczytalam. Czyli moj post odnosi sie do Twojego
                      traktowania kobiet, z ktorymi byles tak ogolnie. Bo to sie niestety zgadza.
                      • c.eastwood Re: Towary obracałeś, ale kobiety nie udałoby Ci 25.05.05, 13:58
                        no tak i to by się z grubsza zgadzało
                        i dalej utrzymujesz tą samoą opinię?

white_rabbit napisała:

> Sorry, troche niedokladnie przeczytalam. Czyli moj post odnosi sie do Twojego
                        > traktowania kobiet, z ktorymi byles tak ogolnie. Bo to sie niestety zgadza.
    • six_a Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 09:22
      no nie wiem, może kup wózek widłowy :)
      • c.eastwood Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 09:27
        ze dwa miesiące temu przydałby sie spychacz

six_a napisała:

> no nie wiem, może kup wózek widłowy :)
        >
    • liwia_85 Re: znudziło mi się obracać towary, drogie panie 25.05.05, 16:04
      Sprobuj z meskimi dziwk...Zeby zycie mialo smaczek , raz dziewczynka , raz
      chlopaczek.
    • fajnaret Ale ja Ci zazdroszcze KOLEGO!!!!!!!!!!!!! 30.05.05, 12:50
      • c.eastwood Re: Ale ja Ci zazdroszcze KOLEGO!!!!!!!!!!!!! 30.05.05, 13:59
        a czego konkretnie mi zazdrościsz?
        • olka0306 Re: Ale ja Ci zazdroszcze KOLEGO!!!!!!!!!!!!! 30.05.05, 16:38
          mam nadzieje ze to z tym zazdroszczeniem to byla ironia:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka