Gość: Liver IP: 157.25.84.* 17.07.02, 12:56 Dla mnie bomba. wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=933659&dzial=010600 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick Re: O bzykaniu... 17.07.02, 13:00 ogórki pełne.... co następne - o kicaniu..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: O bzykaniu... IP: 157.25.84.* 17.07.02, 13:04 Kucnął mi komputer. Chyba z tego upału. Musiałem zresetować...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: O bzykaniu... 17.07.02, 13:09 Gość portalu: Liver napisał(a): > Kucnął mi komputer. Chyba z tego upału. Musiałem zresetować...:))) połóż się i poleż chwilę.....pogoda marna, ciśnienie poszło w dół... ja się do niczego dziś nie nadaję tylko łóżka (bez podtekstów...:) spać mi się chcę okrutnie... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 zaklad entomologii stosowanej. 17.07.02, 13:11 ja mysallem ze cos takiego to istnieje tylko w komiksach. czlowiek uczy sie przez cale zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: zaklad entomologii stosowanej. 17.07.02, 13:14 są rzeczy na świecie, co się filozofom nie śniły.. nie martw się bukowski - tak samo było z wróbelkami... niby nie miały kolanek a tu się okazuję, że jednak mają..... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no wlasni eagick. 17.07.02, 13:15 to rodzi podejrzenie (w mojej glowie) ze moge sie jeszcze wielu rzeczy dowiedziec... nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: no wlasni eagick. 17.07.02, 13:18 bukowski27 napisał: > to rodzi podejrzenie (w mojej glowie) ze moge sie jeszcze wielu rzeczy > dowiedziec... nie sadzisz? zdecydowanie..... dla mnie na przykład ogromnym szokiem był fakt usłyszenia odgłsów z sypialni moich rodziców........ wiesz co robili..?? grali "QUAKE"........ bosze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: no wlasni eagick. IP: 157.25.84.* 17.07.02, 13:21 Co ty znowu ... Chciałabyś usłyszeć inne odgłosy ? Czyżby odgłosy bzy... ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: no wlasni eagick. 17.07.02, 13:27 Gość portalu: Liver napisał(a): > Co ty znowu ... > Chciałabyś usłyszeć inne odgłosy ? > Czyżby odgłosy bzy... ?:))) słuchaj... tych innych to może i bym się spodziewała ale takich...???? moja Mama ma 52 lata.....:)) a Tata 54..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: no wlasni eagick. IP: 157.25.84.* 17.07.02, 13:36 No to może chcieli się odmłodzić. Co im bronisz. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Agick 17.07.02, 13:55 agick napisała: > są rzeczy na świecie, co się filozofom nie śniły.. > nie martw się bukowski - tak samo było z wróbelkami... niby nie miały kolanek a > > tu się okazuję, że jednak mają..... A co z bocianami, którym się kolanka w drugą stronę wyginają...? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: O bzykaniu... IP: 157.25.84.* 17.07.02, 13:12 No to może jakaś kawka by pomogła. W dzień to ja zasnąć nie mogę nawet gdybym chciał. P.S. Co Ci się nie podoba w tym bzykaniu ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: O bzykaniu... 17.07.02, 13:20 > P.S. Co Ci się nie podoba w tym bzykaniu ?:))) wszystko mi się podoba.....:) bzyku bzyku.. bzyk bzyk... bzyk....:) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: O bzykaniu... 17.07.02, 13:12 agick napisała: > Gość portalu: Liver napisał(a): > > > Kucnął mi komputer. Chyba z tego upału. Musiałem zresetować...:))) > > połóż się i poleż chwilę.....pogoda marna, ciśnienie poszło w dół... > ja się do niczego dziś nie nadaję tylko łóżka (bez podtekstów...:) > spać mi się chcę okrutnie... No to chlapnij sobie kawusie, ja chyba tak właśnie zrobie chociaż piję tylko jedną dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: O bzykaniu... 17.07.02, 13:29 agick napisała: > chlapię już trzecią..... Ja sobie zrobiłam drugą, tylko ten dzisiaj tak mi się dłuuuuuuży... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: O bzykaniu... 17.07.02, 13:30 lastka napisała: > agick napisała: > > > chlapię już trzecią..... > > Ja sobie zrobiłam drugą, tylko ten dzisiaj tak mi się dłuuuuuuży... tzn dzień mi się dłuży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonija Re: O bzykaniu... i o kawusi IP: *.waw.cdp.pl 17.07.02, 13:26 Ja wypiłam już 3 kawusie... i nic spać !!!! Pozbyłam się tylko magnezu, a wraz z nim odchodzi dobry humor !!! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: O bzykaniu... i o kawusi 17.07.02, 13:30 a ja od rana siedzę śnięta.. chłepczę kawę i jestem tak zmęczona jak koń po westernie.... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 dobra dobra dobra agick... porozmawiajmy lepiej o 17.07.02, 13:33 twoim punkcie G. to gdzi ety go masz w takim razie? Odpowiedz Link Zgłoś
agick no dobra... 17.07.02, 13:37 ale najpierw ustalmy pewne rzeczy - napisałeś, że wystraczy 4,5 do 5 cm żeby móc stymulować ten punkt i że dłuższego nie potrzebujesz.... czyli skoro masz 5 cm to boję się, że nic z naszego związku nie będzie.... wiem, że mam go ale gdzieś tak po środku - pomiędzy przełykiem a zołądkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: no dobra... IP: 157.25.84.* 17.07.02, 13:39 5 cm ???? To ile ten biedak ma lat ?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: no dobra... 17.07.02, 13:50 albo 7 albo 97...... (wiem to po informacji o włosach, twierdzi, że nie ma zbyt wiele....i zwala to na karb wieku....:) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no szkaoda agick... no szkoda... 17.07.02, 13:39 a tak cie lubialem... hmmm... hmmm... co prawda nigdy zadna nie narzekala.. ale to bylo dawno... j ai mlody bylem... i wlosy na glowie.. taaaaa... no coz... moze kiedys... jakis platonioczny zwiazek... taaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
agick no szkoda... 17.07.02, 13:48 bo ja Ciebie też lubiam... (można powiedzieć, że myjam zęby..?) ale gdybym Cię nie lubiałą to bym powiedziała że to klejny frustrat z małym siusiaczkiem....:)) (tak jak pewnemu panu przy barze czas jakiś temu, który snuł mi argumenty, że nie ilość tylko na jakość....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 tak mu powiedzials??? 17.07.02, 13:54 to znaczy to ty bylas... nono... niezla blondyna... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: tak mu powiedzials??? 17.07.02, 13:58 powiedziałąm mu jeszcze, że jak ma wątpliwości to niech zdejmie spodnie (to było w "scenie") a z całą pewnością wystawimy mu ocenę.... (parę osób przy tym barze siedziało)... no palant był.... ani go znam ani nic - dosiadł się i mówił głupie teksty... sam sobie winien.. Odpowiedz Link Zgłoś