Dodaj do ulubionych

Oooo ! (b)ardzo nieladnie....

IP: *.ewave.at 20.07.02, 10:39
Nikogo nie ma.Wszyscy maja weekend.Albo sie w szuwarkach schowali i cos
knuja...Hmm,a moze mysla ,ze cioci Vice na zlosc zrobia jak ich nie ma...A w
bagnie slicznie jest,nenufary kwitna,tatarak szelesci,nessi chla z w(h)ujem w
krzakach ksiezycowe...ide sie opalac...:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: mikra Re: Oooo ! (b)ardzo nieladnie.... IP: *.org 20.07.02, 10:43
      opalać? Vika...opalać się?! chyba przy żarówce wiszącej
      na kablu z pułapu. Niebo szare i ołowiane. w krzakach
      (tam gdzie wuj i nessi) komary tłuste i wściekłe jak
      wygłodzone psy.
      zimno tu. nie masz koca w swojską kratę? ech, wypiło by
      sie też kakao z pianką.... :)))))
      • Gość: Vika Re: Oooo ! (b)ardzo nieladnie.... IP: *.ewave.at 20.07.02, 10:58
        Po mojej stronie bagna slicznie jest.Oooo labadek plynie i drugi z dziecmi-
        labadkami i sarenka na srodku polanki i jelen ryczy do ksiezyca na szczycie
        bagiennego wzgorka(ze jest sloneczko tez to nic jedno drugiemu nie przeszkadza)-
        Taki sielski obrazek jak na niemieckich landschaftach.
        A kakalko bulgocze w kociolku nad ogniskiem,a ja leze na kocyku w piekna
        zielono-czerwona kratke,komary bzycza -owszem ale po cichutku,ptaszki
        spiewaja...rozkosznie jest:-)
        • reniatoja Re: Oooo ! (b)ardzo nieladnie.... 20.07.02, 11:14
          No to czesc babki, ja tylko na minutos sie podlaczylam, bo sprzatam chate,
          jestem zalamana, po co ja sie zawsze zabierram za jakies generalki, na poczatku
          mam zapal a teraz to najchetniej rzucilabym wszystko w diably, ale juz nie mam
          wyjscia, musze dokonczyc robote, z szaf wszystko powyrzucalam, ukladam szoruje,
          doblyszczam, chyba nienormalna jestem... pomocy!!~!!!!

Ps. pisze w gumowych rekawicach na rekach, bo naprawde tylko na minute, wiec
          pozdrawiam i wy sie opalajcie, a ja do niewoli... Wieczorem jade do Epidavros
          na szczescie na Antygone w starozytnym anfiteatrze :)))))):))))))
          SAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znaczy z przyjaciolmi, ale bez meza i
          przychowku milego ktory sprzedalam wczoraj wieczorem przyjaciolom bezdzietnym
          zeby nie mieli tak dobrz, odbiore se w niedziele, moze w poniedzialek, namysle
          se jeszcze hehhe :))) czy w ogole odbierac hehe :)))
          • Gość: Vika Re: Oooo ! (b)ardzo nieladnie.... IP: *.ewave.at 20.07.02, 11:18
            Renia!!!!!!moge Ci pomoc!Wpakuj wszystko ko szafy jak jest.Jak sie nie zmiesci
            to dopchnij drzwi kolanem i zamknij na klucz i powies tam kartke z
            napisem"STRAJK".Robie tak czasem i ...to dziala:-)))))moj chlop nie podejmuje
            negocjacji bo sie boi co z nich moze wyniknac:-))))
            • Gość: mikra Re: Oooo ! (b)ardzo nieladnie.... IP: *.org 20.07.02, 12:02
              aż sie tym pysznym z pianką (tym, co sie w pisowni nie
              odmienia) zakrztusiłam... Renia, jak wyrzut sumienia
              zawisłaś mi nad głową. bo i u mnie generalka by sie
              przydała, oj...
              mój komputer padł i teraz sie biję o klawiaturę drugiego
              kompa z moim wstetnym mężem (bo wstrętny dziś jest jak
              cholera). muszę więc spadać. pa pa
              • Gość: Vika Re: Oooo ! (b)ardzo nieladnie.... IP: *.ewave.at 20.07.02, 12:07
                w bagnie wszystko jest mozliwe nawet odnienne kakalko ,radyjko i kinko(takie z
                tych Malutkich):-)
                • Gość: Vika Re: Obiaaaaaaaaaaaadeeeeeeek11111!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 20.07.02, 13:56
                  Dzisiaj na obiadek zupka jagodowa z kluseczkami,na drugie mloda kapustka z
                  grzybkami i kartofelki z koperkiem.A kapustke robi sie tak:Mloda kapustke
                  rabiemy na kawaly(nie szatkujemy jak do beczki tylko rabiemy jak sie
                  uda).Solimy odrobinke,odstawiamy na godzinke,w tym czasie smazymy grzybki na
                  maselku z cebulka w radlu.Do tych grzybkow pakujemy kapustke z utarta na piorka
                  marchewa i pietrucha(moze byc zielona).Mieszamy,dokladamy maselka i
                  smazymy,mieszajac caly czas az kapustka bedzie mieciutka.Jesli sie probuje
                  przypalac dolewamy po troszeczku wody.Pieprzymy, solimy jeszcze do smaku ale
                  nie koniecznie i zajadamy z kartofelkami ugotowanymi w calosci i upapranymi
                  koperkiem.Aha,zapomnialam grzybkow ma byc objetosciowo tyle samo co kapustki-
                  Nie wagowo tylko "na oko".Nadaja sie kazde grzybki,nawet suszone.
                  Na deser dzisiaj poziomki mrozone z bita smietana i jak zwykle kumpot cioci
                  Viki na rumie.Smacznego,o ile pazury umyte i w czyste ubranka do stolu wszyscy
                  przebrani.Oooo,Nie kochasiu!Nie pokaze cie palcem ale to wstyd,zeby taki duzy
                  chlopczyk przy stole siadal rozczochrany....No teraz moze byc:-)
    • Gość: czeko Re: Oooo ! (b)ardzo nieladnie.... IP: *.chello.pl 20.07.02, 13:55
      jeść! tak, jak mi obiecano! :)
      • norma_jean Pani Prezes! 20.07.02, 14:19
        Podanie o urlop wraz z wyjaśnieniem w wątku o tych co poszli 2.

Ja tu na chwilę, dać znać że żyję i nieustannie o koncernie myślę

Buzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka