pariss 11.07.05, 16:10 w niedziele mamy 2 rocznice z moim chlopakiem i bardzo chcialabym sprawic mu jakas wyjatkowa niespodzianke lub prezent. macie jakies ciekawe propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pariss Re: Rocznica 11.07.05, 16:13 no wlasnie w 1 nie bylo zadnej (wystarczajaco wyjatkowy byl sam fakt, ze spedzalismy wtedy wakacje we wloszech) i teraz chcialabym jakos nadrobic... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta881 Re: Rocznica 11.07.05, 16:14 Ja mam we wtorek (za tydzien) druga rocznice i nie mam pojecia jaka zrobic niespodzianke.Myslalam o jakims wyjezdzie (zeby zarezerwowac na weekend pokoj w pensjonacie gdzies w gorach ale nie wiem czy to wypali ze wzgledow finansowych).Wiec moze jakas woda toaletowa....Zycze milego i udanego swietowania!!!Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Rocznica 11.07.05, 16:15 jakis uroczy piknik za miastem, z dobrym jedzonkiem ,w zaciszyny miejscu i sex na łonie natury:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pariss Re: Rocznica 11.07.05, 19:49 po powrocie z zakupow stwierdzilam, ze i tak nic madrego nie wymysle, wiec chyba zrezygnuje z kupienia czegos konkretnego i po prostu bede dla Niego milutka przez caly dzien :) do tego zrobie mu jego ulubiona lasagne, no a na wieczor tez jakas ciekawa perspektywe sie stworzy :> Odpowiedz Link Zgłoś
chantal11 Re: Rocznica 11.07.05, 20:59 Tak,tak zrob,gut idea. napisz potem,czym twoj luby Cie zaskoczyl w te rocznice. Oby nie bylo to zaskoczenie niemile-bo zapomnial:))) Odpowiedz Link Zgłoś