santacruz2000 30.07.05, 18:51 rodzinka pojechala na wycieczke nad Niagare, a ja siedze przed monitorem czytajac beznadziejne posty. Chyba mi odj...balo!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elutka_111 Re: Ale ze mnie pajac... 30.07.05, 18:56 A czemu nie pojechałeś z nimi??? Odpowiedz Link Zgłoś
santacruz2000 Re: Ale ze mnie pajac... 30.07.05, 19:55 nie pojechalem, poniewaz wczoraj (a raczej dzisiaj nad ranem wrocilem z balangi klubowej i nie moglem sie podniesc z wyra).Coz, pojade tam sam, to tylko 40 minut drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
showinista Re: Ale ze mnie pajac... 30.07.05, 20:12 racja jesteś pajac, ale już wszyscy wiedzą żeś pajac amerykansky Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Ale ze mnie pajac... 30.07.05, 20:18 Aaa ... ja myślałam, że Ty u nas mieszkasz, ale jak masz tylko 40 minut drogi, to zamiast marudzić pakuj się i goń pozostałych!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
santacruz2000 Re: Ale ze mnie pajac... 30.07.05, 20:26 z calym szacunkiem do pozostalych dziewczyn/kobiet na forum (te niech nie czytaja)- showinistka: a co zal ci dupe sciska, bo musisz siedziec w Wypizdzikowie Gornym czekajac az twoj przydupas golodupiec sie zjawi byscie mogli razem skoczyc do GS-u a pozniej on bedzie walil browara za zeta na plazy nad stawem a ty pelna zgryzliwosci i zalu przeszukiwac okolice by znalezc jelenia z beemka rocznik 84? Glupia lampucerska dupa jestes. Narx Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Ale ze mnie pajac... 30.07.05, 20:30 O cholera ... ale po niej pojechałeś ... trochę ostro, ale w sumie nie wiem, co Cie do tego skłoniło, moze masz z nią jakieś potyczki za sobą;) Uciakaj do rodziny podziwiać piękno tego świata!!! ;) A nie stresuj się przed kompem:)))))) Ps. ja powiem szczerze, zazdroszczę Ci, ale nie kasy (bo z tego co napisałeś masz ją) ale widoków! Też chciałabym móc pojechac tam i zobaczyć:)))) A nie siedze przed kompem, czekam na chlopaka aż wejdzie na neta i nawet winka wypić sobie nie mogę bo a.nie mam b. jade autem po mamusię:)))) Pozdrawiam i zmykaj stąd! niech Cię nie widzę, ale nie zapomnij o pocztówce :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
showinista Re: Ale ze mnie pajac... 30.07.05, 20:48 palancie chciałeś się pochwalić,że mieszkasz w hameryce . w kraju sobie nie radziłeś za to pewno dobrze ci idzie przy usuwaniu azbestu. nie tylko słabo piszesz ale i czytasz showinista to facet. w polszcze nie da się kupić browara za złotówkę nawet w gs-ie. beemka? nie wolę awensis. nie danerwuj się tak bo w pracy możesz spaść z rusztowania. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Ale ze mnie pajac... 31.07.05, 07:01 showinista napisał: > palancie chciałeś się pochwalić,że mieszkasz w hameryce . .... W obu powyższych postach trafnie oceniłeś zakompleksiałego pajaca! To "pajac" łamane przez "dupek" :))) Pisze na F Kobieta, aby chociaż w ten sposób wywołać zainteresowanie płci pięknej, bo w realu jest permanentnie olewany przez kobiety:)) Nie reaguj na jego posty, niech bidula pofantazjuje - nie odreagowane kompleksy mogą z nie zrobić np. seryjnego mordercę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis A,może to jest impotent:-)))))) 31.07.05, 11:37 Najlepiej jak pójdzie do seksuologa, a nie będzie wyładowywał się anonimowo w necie na kobietach. To jemu nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Miło mi,że tą wypowiedzą potwierdziłeś moje przypu 31.07.05, 11:34 szczenie, że tylko przechwalasz się. Siedzisz w internecie, bo jesteś beznadziejny, bez pieniędzy, a tutaj dowartościowujesz się. Zobaczcie, jaki jestem super i ile mam kasy:-))))))Stać moją rodzinę na wycieczkę nad Niagarę:-)))))))))))))) Tam beemka nie jest miarą dobrobytu, czy wyższego statusu. Tylko u nas łysole i bezmózgowce upatrzyły ją i bezczeszczą taki dobry samochód. Odpowiedz Link Zgłoś