magdass2 10.08.05, 21:46 mOJ FACET NIE LUBI SIE całwoac w usta!!Niby jest anm dobzre arzem ale nie rozumiem takeigo zachowania.Tłumaczy iz wie ze kobiety lubia byc namietne calowane ale on nie lubi tego robic.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twitti Re: cZY TO NORMALNE??? 11.08.05, 08:36 Moze masz nieswiezy oddech i nie chce ci robic przykrości...? Odpowiedz Link Zgłoś
somebody23 Re: cZY TO NORMALNE??? 11.08.05, 11:33 Ja się lubię całować ale podczas stosunki mi to strasznie przeszkadza. I mój facet nie ma nic przeciwko temu. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Prostytutki podobno nie całują w usta. 11.08.05, 11:51 To jest zarezerwowane tylko dla ukochanej osoby. Może faktycznie boi się, że śmierdzi jemu z ust, albo boi się bakterii. Tylko on to wie. Ja np. nie mogłabym pocałować się z kimś kogo nie kocham. Ble. Uwielbiam całować się z moim ukochanym. A, on też to uwielbia:-) Gdyby nie lubił, to myślę, że z czasem zaczynałoby mi brakować czegoś bardzo ważnego w naszym związku i pewnie nie byłoby to dobrze. Myślę, że nie mogłabym być z nim dłużej. Zawsze pocałunek był ważny w związkach. Wyraża on całą miłość. Odpowiedz Link Zgłoś