biedrona8 15.12.04, 16:34 Pomóżcie!!Co moge kupić mamie,nie mam żadnego pomysłu.Kosmetyki odpadają Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libra.a Re: Prezent dla mamy... 15.12.04, 16:42 a co mama lubi? co ją interesuje? tak uniwersalnie to proponuję: biżuterię ramkę na zdjęcia, album książkę (jaką, zależy od upodobań) szal, apaszkę, rękawiczki filiżankę i dobrą herbatę znalazłoby się więcej propozycji, ale potrzebne są konkrety o mamie Odpowiedz Link
biedrona8 Re: Prezent dla mamy... 15.12.04, 16:51 czym sie interesuje?Ona na nic nie ma czasu,ciagle sie ze wszystkim spieszy Odpowiedz Link
libra.a Re: Prezent dla mamy... 15.12.04, 16:59 to może organizer albo kalendarz książkowy, żeby mogła sobie tam notować co, gdzie i jak Odpowiedz Link
dominika_2003 Re: Prezent dla mamy... 15.12.04, 20:35 moja mama kiedyś zażyczyła sobie ode mnie depilator elektryczny, bo jak się wyprowadziłam to zabrałam swój (tylko to chyba był prezent na urodziny) Odpowiedz Link
grazynka14 Re: Prezent dla mamy... 15.12.04, 20:43 możesz kupić nową obudowę do komórki, jeżeli takową posiada, książkę, płytę, jeśli lubi słodycze to jakieś lepsze też można jej podarować, perfumy, jeśli wiesz jaki zapach lubi, może jakieś ubranie, piżamę, szlafrok, zegarek, biżuterię, obrazek, szkatułkę, lustro itp Odpowiedz Link
amy4 Re: Prezent dla mamy... 15.12.04, 23:07 rok temu też miałam ten problem i w końcu kupiłam moim rodzicom bilety na koncert. takie "ukulturalnianie";) to chyba dobry pomysł...no i dwa prezenty w jednym - dla mamy i taty.:) Odpowiedz Link
aankaa Re: Prezent dla mamy... 15.12.04, 23:36 zorientuj się w mamy terminarzu i zamów/opłać wizytę u kosmetyczki/manicurzystki Odpowiedz Link
zokak Re: Prezent dla mamy... 19.12.04, 21:19 Jeśli mogę coś polecić na prezent, to cudne ramki na zdjęcia, które sama wykonuję. Dopełnieniem będzie tylko wasze wspólne zdjęcie:) Nieskromne to było,ale jeśli kogoś to interesuje to zapraszam do wysłania do mnie maila na zokak@o2.pl,wyślę zdjęcia, Pomyślcie o tym, niepowtarzalny prezent od serca Kufka Odpowiedz Link