margie 11.08.05, 12:25 Mam katar, boli mnie glowa i gardlo.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia-fredzia Re: beede chora..... 11.08.05, 12:30 Zeby nie bylo, ja Cie nie zarazilam :P przeczytaj moj poranny watek, tam duzo lekarstw wypisanych jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood pewnie przez to, ze edzia rzuca gilami po 11.08.05, 12:49 forum jak jej dałem zółta kartkę ( upomnienie takie ) to powiedziała, że mi ją obklei babokami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: pewnie przez to, ze edzia rzuca gilami po 11.08.05, 12:50 Kulaj babola przez lasy i pola :))))... Odpowiedz Link Zgłoś
kryzysowa_narzeczona75 Re: beede chora..... 11.08.05, 12:31 a jak bedziesz miala jeszcze gile, tak jak edzia-fredzia, to bedziesz juz w ogole naj, naj, naj :) A powaznie, to wieczorkiem grzane wino, albo piwo, obok facet i sie wygrzewaj :) I przejmij stery do pilota :) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: beede chora..... 11.08.05, 12:37 facet wyjechany. Ale chyba walne jakiegos procha. Odpowiedz Link Zgłoś
tonya4 Re: beede chora..... 11.08.05, 12:48 walnij i jak mozesz, to nie wychodz. Epidemia jakas, czy co? A kysz! Ide odkazic klawiature:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: beede chora..... 11.08.05, 12:50 a ja już jestem, ale to niestety nie kwestia kataru i bólu gardła Odpowiedz Link Zgłoś
tonya4 Re: beede chora..... 11.08.05, 12:52 a Tobie co? forum nam sie zmienia na zdrowotne jakies :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: beede chora..... 11.08.05, 12:57 no nie wiem, co mi... wczoraj rano oddałam krew na badanka i morfologię, dzisiaj idę na EKG, niemoc jakaś mnie ogarnęła. Po za tym przyznam się bez bicia, żem głupotę uczyniła, bo jak byłam wczoraj w centrum, to stał autobus, w którym chętni krew oddają i ja przy takim osłabieniu, kierując się odruchem serca dałam sobie utoczyć jeszcze 450 ml krwi.. Odpowiedz Link Zgłoś
tonya4 Re: beede chora..... 11.08.05, 13:00 Looo matko. Teraz ktos Ci bedzie musial swojej uzyczyc:) Zjedz czekoladke. Albo wypij winka czerwonego. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: beede chora..... 11.08.05, 13:01 czekam na razie na wyniki badań, po południu mam wizytę u lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: beede chora..... 11.08.05, 13:00 mi jutro tocza, ale przymusowo, bo chca mi watrobe zbadac. ot i cala naga prawda wyjdzie na jaw, okaze sie, ile sobie kasia drinkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: beede chora..... 11.08.05, 13:04 nie przejmuj się, ja też lubię drinkować, a jak mi w styczniu robili próby wątrobowe przy okazji tabletek anty, to wyszło, żem zdrowa jak rydz :)) Nie martw się, do badań biorą tylko w fiolkę, a ja oddawałam honorowo, więc tu jest większa ilość :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: beede chora..... 11.08.05, 13:08 ja czesto mdleje przy tej okazji. ale mnie przynajmniej pocieszylas. ja z tego samego powodu ide sie badac. ale to juz nie powinno nas dziwic... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: beede chora..... 11.08.05, 13:12 hi hi hi... zdziwienia nie odczuwam, a Ty się nie martw, bo masz pewnie tak samo zdrowe wątróbsko, jak ja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: beede chora..... 11.08.05, 13:14 jak do tej pory watroba sie nie pozegnala ze mna, to znaczy, ze ma konskie zdrowie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: beede chora..... 11.08.05, 13:16 u mnnie jest bardzo podobnie, aż sama się zdziwiłam tak pozytywnymi wynikami. Gorzej teraz, aż się martwię, co mi jest. Jeszcze nigdy nie miałam EKG, wiem, że nie boli, ale brzmi poważnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: beede chora..... 11.08.05, 13:17 ojej, ja tez bede miec badania pod koniec sierpnia i tez sie martwie. a ty moze w ciazy jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: beede chora..... 11.08.05, 13:21 nieeee, imposible, biorę anty i jestem świeżo po ... Ty wiesz, po czym Odpowiedz Link Zgłoś
tonya4 Re: beede chora..... 11.08.05, 13:19 Nic nie wykarze, ide o zaklad. To stres . Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: beede chora..... 11.08.05, 13:22 oby to tylko to. Mam duże podstawy do nerwicy, wcześniej nie miałam życia usłanego różami i teraz może to wychodzi, zwłaszcza, że ostatnio tez miałam stresa... Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: beede chora..... 11.08.05, 13:22 mamba, w taka pogode kazdy by sie rozchorowal. Nic ci nie jest, stres, zmeczenie, brak urlopu i wylazi.... Bedzie gut:)) Odpowiedz Link Zgłoś