Dodaj do ulubionych

(CZ) 7.50 u mnie SOMBRE.....

IP: *.madison.chorus.net 28.08.02, 14:58
Leeeee....olewka. Podobno to sa biale kolnierzyki na ktorych za duzo
wrzeszczy sie w pracy. Wlazi do sieci- bluzga.

A u mnie 7.50....

...dziz, nie mialam praktyki od zawodow. Kiedy one byly? Pazdziernik? Chyba
mnie te nogi dzis nie poniosa ;)

Ja tez nie moge sie przyzwyczaic... ;)

czeko

milego dnia
Obserwuj wątek
    • Gość: sombre Re: (CZ) 7.50 u mnie SOMBRE..... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.08.02, 15:22
      Hello my choco :-))

Dzizz... jaki ranny ptaszek... Ale jak sie ma tak dobrze, to po co marnowac
      dzien na spanie, co nie? :) A ja odkrylem, ze moge z netii dzwonic internetowo,
      calkiem taniej niz w tepsie... BEWARE! ;-))))))

sombre

• Gość: czeko Re: (CZ) 7.50 u mnie SOMBRE..... IP: *.madison.chorus.net 28.08.02, 15:32
        EEEE najwyzej rzuce sluchawka w dal- tu sie uprawia rozne dziwne sporty ;)))))))

Nic bez ostrzezenia! ;)

A teraz czekusia jedzie ogladac old world wisconsin a pozniej ma spotkanie z
        newcomerami Middleton High. I te bolace nozyny....Gdzie norma zabrala tych
        zadredzonych od masazu?????!!!!

buzi

czeko
        • Gość: Wacuś Re: (CZ) 7.50 u mnie SOMBRE..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.02, 18:26
          cze ;)

kogo zabrała, przepraszam??
          • poison1 Re: (CZ) 7.50 u mnie SOMBRE..... 29.08.02, 08:22
            Gość portalu: Wacuś napisał(a):

> cze ;)
            >
            > kogo zabrała, przepraszam??

Wacek, Ty musisz się zawsze wtrącić nie w porę?:)))
            --
        • Gość: sombre Re: (CZ) 7.50 u mnie SOMBRE..... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.08.02, 18:34
          Tylko rzuc tak, zeby zlapala ja jakas samotna, bogata i mloda Hamerykanska
          female, hie hie ;)))

No pewnie, ze nic bez ostrzezenia. Ale cosik mi sie zdaje, ze chyba to netowe
          polaczenie sobie daruje, bo to nie jest w czasie rzeczywistym i podobno rzutuje
          na jakosc glosu. Nooo, do ciotki to moze i moglbym tak zadzwonic, ale nie do
          czeko :) Ale nie ciesz sie przedwczesnie - sa jeszcze inne mozliwosci :-))))

No i jak tam newcomersi... jest na czym oko zawieszac?

love,

sombre
          :)

• Gość: sombre Niech zgadne...11.52 ? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.08.02, 18:58
            Eeeee, pewnie wrocisz dzisiaj moja pozna noca... Leeee...

Baw sie dobrze my sweetsie :)

sombre
            still
            lublju
            • Gość: sombre 13.04 ? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.08.02, 20:08
              No dobra - ostatni raz teraz wchodze Cie wypatrywac. Baw sie dobrze...

buzi
              sombre
              • Gość: Wacus Tesknota... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.02, 20:41
                widzisz Sombre, nie wazne czy to 300 km, czy 30 000 km, tesknota jest tesknota,
                i jest to chyba najwstretniejsze uczucie na swiecie, choc tak
                blisko "spokrewnione" z miloscia.

NIENAWIDZE TESKNOTY!!!!
                • Gość: sombre Re: Tesknota... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.08.02, 20:58
                  Taaak...
                  Wacus, ale pociesz sie, ze Ty zapewne niedlugo pozbedziesz sie tego uczucia na
                  rzecz radosci obcowania Z... A teraz, jesli tu jeszcze gdzies krazysz, chodz
                  umilmy sobie ten czas oczekiwania jakims piwkiem :) Ja stawiam! :)

sombre
                  • Gość: sombre No tak IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.08.02, 21:55
                    Wacus albo niepijacy, albo zalewa sie lzami... ;) Noo w kazdym razie nie chce
                    ze mna pic :( To ide sam na herbatke. A moja nimfeta pewnie teraz swietnie sie
                    bawi... Enjoy it!:-)

sombre
                    dla czekusi
                    buzi byc
                    musi :-))
                    • Gość: Wacus Piwko... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.02, 22:53
                      sorki sombre, nie było mnie, ale jak masz ochote i jestes, to zdrowie naszych
                      Pan
                      • Gość: sombre Jak piwko to oby zimne! :-) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.08.02, 23:33
                        Jestem!

No to (_) dla Wacusia i (_) dla sombre.
                        A teraz panowie robia (_)(_) za zdrowie swoich kochanych pan! :-))))

Ale czy moja nimfeta mnie jeszcze pamieta... tyle wrazen... Ehhhh.....

Zdrowie!!!

sombre
                        • vacoo Re: Jak piwko to oby zimne! :-) 28.08.02, 23:41
                          jasne, ze Cie pamieta, musisz sie trzymac dzielnie, zdrowko

<piwko jedynie kiedy chlodne ;))>
                          • sombre Re: Jak piwko to oby zimne! :-) 28.08.02, 23:59
                            O, nie mowiles Wacus, ze mamy sie ubrac wyjsciowo ;) Ale juz zmienilem ciuchy :)
                            To moze po jeszcze jednym? :)

(_) + (_) = zdrowie naszych Pan!

:-))))

sombre
                            • vacoo Re: Jak piwko to oby zimne! :-) 29.08.02, 00:01
                              hmm, zapomnialem o jakims wyjsiu? ostatnio nie mam do niczego glowy poza
                              jedna...
                              • sombre Re: Jak piwko to oby zimne! :-) 29.08.02, 00:07
                                Mialem na mysli nasze zalogowane nicki, ze wygladaja jakbysmy wskoczyli w
                                smokingi ;) A sa jakies nadzieje na jeszcze (w zasadzie juz) dzisiejsze
                                pojawienie sie Jej...?

sombre
                                • vacoo Re: Jak piwko to oby zimne! :-) 29.08.02, 00:13
                                  zalezy o kim myslisz ;))
                                  • sombre Re: Jak piwko to oby zimne! :-) 29.08.02, 00:16
                                    Nooo o Twojej Tesknocie :)
                                    • vacoo Re: Jak piwko to oby zimne! :-) 29.08.02, 00:18
                                      niestety Moja Tesknota juz sie tu dzisiaj nie pojawi, ale jest ze mna -
                                      wypelnia moje serce, umysl i dusze - to niby duzo, ale jak strasznie malo...
                                      • sombre Re: Jak piwko to oby zimne! :-) 29.08.02, 00:21
                                        To znak, ze trzeba nam sie czegos napic! Zwlaszcza, ze jest jeszcze jedna,
                                        jakze smutna okazja...
                                        • vacoo Re: Jak piwko to oby zimne! :-) 29.08.02, 00:21
                                          coz takiego smutnego jeszcze?
          • poison1 Re: (CZ) 7.50 u mnie SOMBRE..... 29.08.02, 08:23
            Gość portalu: sombre napisał(a):

> Tylko rzuc tak, zeby zlapala ja jakas samotna, bogata i mloda Hamerykanska
            > female, hie hie ;)))
            >
            > No pewnie, ze nic bez ostrzezenia. Ale cosik mi sie zdaje, ze chyba to netowe
            > polaczenie sobie daruje, bo to nie jest w czasie rzeczywistym i podobno
            rzutuje
            >
            > na jakosc glosu. Nooo, do ciotki to moze i moglbym tak zadzwonic, ale nie do
            > czeko :) Ale nie ciesz sie przedwczesnie - sa jeszcze inne mozliwosci :-))))
            >
            > No i jak tam newcomersi... jest na czym oko zawieszac?
            >
            > love,
            >
            > sombre
            > :)
            >

Love is brutal!!!!!!
    • Gość: czeko jeesteeem n/txt IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 00:20
      • Gość: czeko Re: jeesteeem n/txt IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 00:23
        seems like nobody cares...

...spadam na dinnera ;)

czeko
      • vacoo Witaj i zegnaj... 29.08.02, 00:25
        ...Czeko przyjaciolko Mojej Tersknoty...ja juz musze chyba konczyc, bo rano (wg
        naszego czasu) nie wstane.

Czesc Sombre, dzieki za napitek, zostawiam Cie w dobrym towarysztwie, pa
        • poison1 Re: Witaj i zegnaj... 29.08.02, 08:50
          vacoo napisał:

> ...Czeko przyjaciolko Mojej Tersknoty...ja juz musze chyba konczyc, bo rano
          (wg
          >
          > naszego czasu) nie wstane.
          >
          > Czesc Sombre, dzieki za napitek, zostawiam Cie w dobrym towarysztwie, pa

No, czuję się teraz zażenowna. Postaram się!
          Pa!
    • sombre Chcialem niniejszym oglosic... 29.08.02, 00:24
      ze wlasnie zaczal sie taaaaki smutny dzien... gdyz obchodze dzis tzw. urodziny!
      Czekus kochanie, zdazylas....cmoook :))))

sombre
      • vacoo Re: Chcialem niniejszym oglosic... 29.08.02, 00:27
        To Wszystkiego Najlepszego Towarzyszu w Tesknocie...;))
      • sombre Re: Chcialem niniejszym oglosic... 29.08.02, 00:27
        No ładnie! Poszli... Zostawili mnie w dobrym towarzystwie... lustra :((((

Ychhhh... nie mowilem, ze to smutny dzien?

sombre
        • sombre Re: Chcialem niniejszym oglosic... 29.08.02, 00:28
          No! Juz lepiej :)) Dzieki :))

sombre
          • Gość: Wacus Re: Chcialem niniejszym oglosic... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.02, 00:30
            znajdz Czeko i jeszcze mozesz miec mily dzionek chlopie ;))

niestety uciekam, trzymaj sie...

to jeszcze Twoje zdrowie....

...i na druga nozke, ide, na ra
            • sombre Re: Chcialem niniejszym oglosic... 29.08.02, 00:32
              Trzymaj sie Wacus, dobrej nocy!
              Niech ci sie przysni Twa naga Tesknota...hihihi ;-)
              Dzieki za zyczenia!

sombre
              • Gość: Wacus Re: Chcialem niniejszym oglosic... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.02, 00:34
                sni mi sie codzien - kiedy spie, w ciagu dnia jest przed moimi oczami, w
                myslach i w sercu - to qrna czemu ja cierpie tesknote???
                • sombre Re: Chcialem niniejszym oglosic... 29.08.02, 00:38
                  Oby Twoje cierpienia zostaly sowicie nagrodzone...czego zycze Wam obojgu
                  ja - stary sombre.... bueeeee ;-(

sombre
          • Gość: Wacus Re: Chcialem niniejszym oglosic... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.02, 00:32
            ..hmm..nie ma to jak miec te 19 lat...niekoniecznie po raz pierwszy, ale
            jednak..
            • sombre Re: Chcialem niniejszym oglosic... 29.08.02, 00:33
              Taaaaak, swiete slowa!

hyhyhy

sombre
              • Gość: czeko Jestemmmm!!! n/txt IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 00:36
                • Gość: czeko Re: Jestemmmm!!! n/txt IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 00:38
                  Czy znowu nikt sie nie przejmie???
                  • Gość: Wacus Re: Jestemmmm!!! n/txt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.02, 00:39
                    jak sie przejmowac jak co chwila uciekasz?
                    • Gość: czeko Re: Jestemmmm!!! n/txt IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 00:41
                      A dacie mi zjesc moze??? U mnie jest dinnertime!!!
                      • Gość: Wacus Re: Jestemmmm!!! n/txt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.02, 00:43
                        Gość portalu: czeko napisał(a):

> A dacie mi zjesc moze??? U mnie jest dinnertime!!!

a u mnie jest niestety sleeptime.

bawcie sie grzecnie, albo qrna niegrzecznie - tak przeciez ciekawiej.

pozdrawiam was wszystkich i od Mojej Spiacej Krolewny, caluski ;))
                  • sombre Re: Jestemmmm!!! n/txt 29.08.02, 00:39
                    Ja tu caly czas sie przejmuje kurde!!!

cmok - cmok :)))

sombre
                  • Gość: czeko Re: Jestemmmm!!! n/txt IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 00:40
                    Siedze sobie, patrze w monitor, zajadam sie lodami o smaku kupy (nigdy nie
                    kosztowalam ale tak to sobie wyobrazam...blech...miejscowy przysmak :( ) i
                    czekam zeby usalowac sombre urodzinowo...

czeko
                    • sombre Re: Jestemmmm!!! n/txt 29.08.02, 00:41
                      Tylko nie tymi lodami... ;)

sombre
                      czekajacy
                      na
                      ?
                      • Gość: czeko Re: Jestemmmm!!! n/txt IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 00:42
                        albo z lodami albo nic...

A lody...Sa waniliowe tylko z paskami takiej bardzo bardzo ciemnej czekolady o
                        raczej ziemistym smaku...

Ooooostatecznieeeeee....

czeko
                        • sombre Re: Jestemmmm!!! n/txt 29.08.02, 00:44
                          Ty jestes doooostateeecznie slodka kochanie - nie musisz sie posilkowac zadnymi
                          lodami...

ostatecznie...

?...

sombre
                          no...
                      • Gość: czeko kochany sombre... IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 00:44
                        ...zycze ci wszystkigo najlepszego. Pewnie od wielu osob to uslyszysz ale nie
                        kazdy da ci takie ziemiste, ciemnoczekoladowe, ..... buzi ;)

Mileko roku dwudziestegoszostego!

czeko
                        • sombre Re: kochany sombre... 29.08.02, 00:45
                          chwilo trwaj...
                          • Gość: czeko Re: kochany sombre... IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 00:46
                            Ach sombre...

...bo znowu nas o sprosne rzeczy posadza....

• sombre Re: kochany sombre... 29.08.02, 00:48
                              niech gadaja...

jeszcze raz...

prooosze...
                              • Gość: czeko Re: kochany sombre... IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 00:49
                                co mam jeszcze raz???? ;)

Nic dwa razy sie nie zdarza i zapewne z tej przyczyny...
                                • sombre Re: kochany sombre... 29.08.02, 00:50
                                  No jeszcze jedno buuuuziiiii.... czy tak wiele zadam w taaaaki dzien?

no....

• Gość: czeko Re: kochany sombre... IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 00:52
                                    no dobrze, moge cie cmoknac w policzek....to jeden buziak z zestawu...
                                    • sombre Re: kochany sombre... 29.08.02, 00:54
                                      z zestawu...?
                                      • Gość: czeko Re: kochany sombre... IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 00:56
                                        Sa jeszcze pocalunki w usta, pocalunki francuskie...Niestety sombre, pfla pfla
                                        pfla, dla ciebie nie ma wyboru ;)

czeko
                                        raz i w policzek
                                        • sombre Re: kochany sombre... 29.08.02, 00:58
                                          Leee... to przynajmniej nie trzeba mi bylo tego mowic... w urodziny, leee...;)
                                          • Gość: czeko Re: kochany sombre... IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 00:59
                                            Hie hie hie...

LCB gluptasie

czeko
                                          • Gość: czeko a ja za 15 minut... IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 01:01
                                            spadam na spotkanie z nowoprzybylymi.

bedzie latwiej- bedziemy w tej samej sytuacji obmacywac sie przerazonym
                                            wzrokiem :)

LCB

czeko
                                          • Gość: czeko leeeeeeee IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 01:02
                                            on sobie poszedl i juz mnie nie lubi :(
                                  • Gość: czeko ojoj... IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 00:55
                                    ...widze ze sie obrazil ;)
                                    • sombre Re: ojoj... 29.08.02, 00:56
                                      No gdziez tam! No dziekuje dziekuje kochana... a w ogole to najwazniejsze, ze
                                      zdazylas zanim wezwala sofa...:)))

• Gość: czeko Re: ojoj... IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 00:58
                                        Buzi gluptasie. Wszystkiego najlepszego. A o ta wzywajaca sofe to ja juz
                                        niedlugo zaczne byc zazdrosna :(

czekus
                                        • sombre Re: ojoj... 29.08.02, 01:04
                                          Jestem skarbie jestem! I wiesz, jak bardzo Cie ten tego...:)

Dzieki!

cmoook :)))
                                          • Gość: czeko Re: ojoj... IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 01:06
                                            Taaa...

slowa, slowa, slowa....

I bardzo mnie ten tego lubisz karmic rzodkiewka, hem?

czeko

• Gość: czeko no tylko za specjalna okazja urodzin.... IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 01:07
                                            ...Dam ci buzi jeszcze raz. I co dziw mam na to ochote!

czeko

no ;)
                                            • sombre Re: no tylko za specjalna okazja urodzin.... 29.08.02, 01:09
                                              Wooow, czego ta Hameryca z czlowieka nie zrobi...;))

naucze sie tych buziakow na pamiec...

:)))
                                              • Gość: czeko Re: no tylko za specjalna okazja urodzin.... IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 01:10
                                                Zawsze dobrze robi.....

.......lekcja u Andrzeja22 ;))))

LCB sombre

czeko
                                              • Gość: czeko jeszcze raz happy happy IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 01:11
                                                i musze spadac na newscomersow. Buuuzi.

czekus
                                          • Gość: czeko Re: ojoj... IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 01:08
                                            Uuuu hostdaddy powiedzial ze my zaraz leave....

Wiec zaraz leave...

czeko
                                            • sombre Re: ojoj... 29.08.02, 01:11
                                              Czekus skarbie, to niech ten mytyng bedzie udany, trzymac kciuki bede... przez
                                              sen :)) Bo zmykam na sofe ;) A jutro jak sie obudzisz to moze jeszcze
                                              poswietujemy, co? Jak zdaze, bo jutro ciezki dzien, chyba poza netem...

Uwielbiam!

sombre
                                              KCB!
                                              • sombre Dobrze 29.08.02, 01:22
                                                ze nie zdazylem zrobic drinkow! Bo Ken zadawalby klopotliwe pytania ;)
                                                Jestes mega giga kochana czekus! Dziekuje! Dziekuje, ze jestes...

sombre
                                                LCBBB
    • Gość: czeko ja jestem kochana.... IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 05:54
      .....ale mam szczera nadzieje ze maas cie lepiej ukocha. Ona taaaka laaaadna.

czeko

szczesliwych urodzin! ;)

26
      26
      26
      26
      26
      26
      26
      26
      26
      26
      26
      26
      26

leeee....nie chce mi sie... :(

• poison1 Re: ja jestem kochana.... 29.08.02, 08:25

> .....ale mam szczera nadzieje ze maas cie lepiej ukocha. Ona taaaka laaaadna.
        >
        > czeko
        >
        > szczesliwych urodzin! ;)
        >
        > 26
        > 26
        > 26
        > 26
        > 26
        > 26
        > 26
        > 26
        > 26
        > 26
        > 26
        > 26
        > 26
        >
        >
        > leeee....nie chce mi sie... :(
        >

26te urodziny? Taki małolat? No to życzę 100 lat z Czekoladą w ustach!
    • Gość: czeko 11.10 IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 06:15
      ...ja juz ja sobie dokladnie obejrzalam i pozwalam ci sombre na ozenek ;)

czekus

dobranoc
      • poison1 Re: 11.10 29.08.02, 08:27

> ...ja juz ja sobie dokladnie obejrzalam i pozwalam ci sombre na ozenek ;)
        >
        > czekus
        >
        > dobranoc

Uuuuuuuuuuu! Ale mamy pasztet! A co na to narzeczona Sombrera, niejaka
        Kastanieta?
    • poison1 Re: (CZ) 7.50 u mnie SOMBRE..... 29.08.02, 08:14

> Leeeee....olewka. Podobno to sa biale kolnierzyki na ktorych za duzo
      > wrzeszczy sie w pracy. Wlazi do sieci- bluzga.
      >
      > A u mnie 7.50....
      >
      > ...dziz, nie mialam praktyki od zawodow. Kiedy one byly? Pazdziernik? Chyba
      > mnie te nogi dzis nie poniosa ;)
      >
      > Ja tez nie moge sie przyzwyczaic... ;)
      >
      > czeko
      >
      > milego dnia

Pudło! Żadne białe kołnierzyki, raczej biały fartuszek!
      --

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka