gosiaes 26.08.05, 11:26 Mam już dość tego siedzenia w domu, dwa miesiące urlopu!!!! Zaczynam dostawać pie..a, nie chce mi się już gotować, prasować i robić ogórków....Grrrrrrrrrr -chyba se coś zrobię (może kawkę na początek:DDD) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiaes Re: Mam dosyć urlopu..... 26.08.05, 11:36 na to wychodzi. I tak wszyscy zazdroszczą tych wakacji, a ja bym chciała sobie do Tunezji pojechać np. we wrześniu, to nie można bo praca....... Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Mam dosyć urlopu..... 26.08.05, 11:42 ja Ci nie zazdroszczę mam jeszcze do odebrania 2004 rok:) w Tunezji ludzie sa mniej sympatyczni niz w europie, zróbcie zielona szkołe na jerbie pojedziesz za friko:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaes Re: Mam dosyć urlopu..... 26.08.05, 11:45 nic z tego, zielona szkoła to może być tylko na wsi za stodołą - bida - ot co: ((( Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Mam dosyć urlopu..... 26.08.05, 11:49 w tunezji też jest bida:) no moze tylko stodół nie maja?;) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Mam dosyć urlopu..... 26.08.05, 11:32 tez mi cos! dosyc po dwoch miesiacach? ja jestem w domu na l4 od 28 stycznia! do roboty wroce okolo marca:/ Odpowiedz Link Zgłoś