lyche1 11.09.02, 07:40 Dzieńdoberek wszystkim rannym ptaszkom i śpiochom, co dopiero oczęta przecierają. Właśnie mi się robota zbiesiła, więc mam chwilkę dla Was. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_matka_polka Re: Kawa z rana jak śmietana 11.09.02, 07:47 Witaj kolezanko forumowa, co tam poza tym ze nie masz roboty? Zrobilabys tez kawy czlowiekowi. Moze byc bez smietany. Moze byc z mlekiem. Moze byc karmelowa albo zwykla. Ale kurde zrob mie kawy bo normalnie usinam przed tym kompem, :) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Kawa z rana jak śmietana 11.09.02, 07:50 Robótka zbiesiła mi się chwilowo. Może być neska? Z mleczkiem 2% tłuszczu? Zaraz podaję. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_matka_polka Re: Kawa z rana jak śmietana 11.09.02, 07:52 Dawaj łotewer bo mnie normalnie łep spada na klawisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Kawa z rana jak śmietana 11.09.02, 07:59 Mój drogi(droga) podpóreczki sobie zrób. Najlepiej z rączek( jak nie są czymś innym zajęte) Kawusia tu nic nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: Kawa z rana jak śmietana IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 07:54 Apetyt mi zrobiliscie na te kawkie...:) Tez ide sobie zrobic nesce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: Może ktoś ma ochotkę na... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 08:07 lastka napisała: > na takie pyszka kapućino? Ja uwielbiam taka pol na pol kapuczino i kawa z ekspresu- pyszota:) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Kawa z rana jak śmietana 11.09.02, 08:25 Witam również, już po pierwszej kawce. Ja się Wam zaczął dzień? U mnie za oknem sie trochę chmurzy, a miało nie padać... Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Kawa z rana jak śmietana 11.09.02, 08:34 CZeść....... Mam pytanko do wszystkich. Jaki jest Wasz stosunek do bioenergoterapełtów? W poniedziałek byłam u takiej pani i bardzo mnie nastraszyła nie wiem czy jej wierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Kawa z rana jak śmietana 11.09.02, 08:44 lyche1 napisała: > CZeść....... > Mam pytanko do wszystkich. Jaki jest Wasz stosunek do bioenergoterapełtów? > W poniedziałek byłam u takiej pani i bardzo mnie nastraszyła nie wiem czy jej > wierzyć Ja ogólnie rzec biorąc w takie rzeczy nie wierzę. Ale domyślam się, że jak już bym poszła (?) to pewnie by mnie męczyło... A tak naprawdę to po co do niej poszłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Kawa z rana jak śmietana 11.09.02, 08:55 Głowa mnie boli więc poszłam. A ona znalazła mi inne choroby Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Kawa z rana jak śmietana 11.09.02, 09:04 Z bolącą głową to się idzie do lekarza, neurologa zresztą, a nie do bioenergo terapeuty. A teraz dla własnego spokoju te lepiej pójdź do odpowiednich lekarzy, żeby sprawdzić, czy miała rację, bo sie będziesz męczyć - ja bym się męczyła.... Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Kawa z rana jak śmietana 11.09.02, 09:31 Cały problem w tym, że te konowały lekarze nie chcą mi pomóc. Tylko mi nie mów że nie próbowałam. Mogłabym tu niezły wątek rozpocząć na temat lekarzy i ich fachowej pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
maz_ojciec_polak Re: Kawa z rana jak śmietana 11.09.02, 08:43 Cze ! mogę się przyłączyć, czy już po kawie ? Odpowiedz Link Zgłoś
maz_ojciec_polak Re: Kawa z rana jak śmietana 11.09.02, 09:12 aaaaa, to wy takie jesteście..... dobra ! sam sobie zrobię..... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Kawa z rana jak śmietana 11.09.02, 09:12 Właśnie jesteśmy w trakcie jaka pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś