xeptrek 24.09.02, 11:42 ja też "wyciągnę grabę" pod warunkiem, że to samo napiszesz (że Ci przykro) pod nickiem pozostałych "wcieleń"? Bez żadnych dodatków do tychże nicków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lastka Re: do bardzo_mi_przykro -mam pomysł 24.09.02, 11:44 To nie jest ona, bo wierna zna moje imię a ona owszem napisała ale zupełnie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_ Re: lastka 24.09.02, 12:01 lastka napisała: > To nie jest ona, bo wierna zna moje imię a ona owszem napisała ale zupełnie > inne. > Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: do bardzo_mi_przykro -mam pomysł 24.09.02, 11:48 xeptrek napisał: > ja też "wyciągnę grabę" pod warunkiem, że to samo napiszesz (że Ci przykro) > pod nickiem pozostałych "wcieleń"? Bez żadnych dodatków do tychże nicków > Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_mi_przykro lastka - dlaczego klamiesz? 24.09.02, 11:52 Nic do Ciebie nie napisalam na skrzynke. Nie mam juz ochoty niczego udowadniac. Chcecie to mi wierzcie, nie to nie, ja do Was przyszlam jak do ludzi a Wy sami zdecydujcie. Nic nie bede udowadniac. I zwracajcie uwage jesli ktos sie zaloguje znowu jako bardzo mi przykro z jedynka albo jakas inna kreseczka. To nie bede ja. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: lastka - dlaczego klamiesz? 24.09.02, 11:57 bardzo_mi_przykro napisał: >To nie bede ja. To znaczy ja czyli kto? Myślę, że wszyscy tak jak ja stracili juz orientację. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: lastka - dlaczego klamiesz? 24.09.02, 12:19 bardzo_mi_przykro napisał: > Nic do Ciebie nie napisalam na skrzynke. Nie mam juz ochoty niczego udowadniac. > > Chcecie to mi wierzcie, nie to nie, ja do Was przyszlam jak do ludzi a Wy sami > zdecydujcie. Nic nie bede udowadniac. I zwracajcie uwage jesli ktos sie > zaloguje znowu jako bardzo mi przykro z jedynka albo jakas inna kreseczka. To > nie bede ja. Biedna - już nie masz ochoty? Już Ci się nie chce? Po wszystkich emocjach, których byłaś przyczyną... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Wszystko jedno... 24.09.02, 11:49 ... jeżeli chce naprawdę oczyścić atmosferę tego forum, to niech poznikają jej wszystkie wcielenia i niech zostanie ona sama. Pod jakimbądź nickiem i niech da się wreszcie poznać od dobrej strony... Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_ Re: ni moge sie zalogowac 24.09.02, 11:59 agniecha27 napisała: > ... jeżeli chce naprawdę oczyścić atmosferę tego forum, to niech poznikają jej > wszystkie wcielenia i niech zostanie ona sama. Pod jakimbądź nickiem i niech da > > się wreszcie poznać od dobrej strony... > Pozdrowionka :) > > Odpowiedz Link Zgłoś