dziwna_ja 22.10.05, 12:21 najbardziej męczące jest: no włąśnie co dla was jest męczace? bo dla mnie w chwili obecnej, katar którego nie mogę się pozbyć:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
istna Re: ****************cos ważnego*************** 22.10.05, 12:23 Absurdalne wątki o katarze, które kuszą ciekawym tytułem:) Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: ****************cos ważnego*************** 22.10.05, 12:26 To , że nie mogę znaleść spodni dla siebie!!!!! :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: ****************cos ważnego*************** 22.10.05, 12:57 To ze moj chlopak znowu idzie na sluzbe a ja zostaje sama w domu.I to ze jestem juz po okresie i mam wielka chec na niego a on idzie na sluzbe.I to ze dopiero w poniedzialek ma wolne a ja w poniedzialek ide do dentystki wiec nici z checi i nici z kuszenia :( Odpowiedz Link Zgłoś
jusewa Re: ****************cos ważnego*************** 22.10.05, 14:27 No to masz poważny problem. O ile wiem rokowania w przypadku kataru są beznadziejne. Spisałaś już testament ? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: ****************cos ważnego*************** 22.10.05, 14:32 No to ja pocieszylas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ****************cos ważnego*************** 22.10.05, 16:20 dziwna_ja napisała: > najbardziej męczące jest: no włąśnie co dla was jest męczace? zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: ****************cos ważnego*************** 22.10.05, 16:48 wstawanie do pracy!!! Ale na szczescie nie jutro ihaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
magula-lu Re: ****************cos ważnego*************** 22.10.05, 18:33 tak wstawanie do pracy,zdecydowanie i przestawianie budzika na jeszcze 5 min. snu, co kończy się spóżnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
nescafe81 Re: ****************cos ważnego*************** 22.10.05, 18:21 dla mnie męczący jest brak zaufania mojego chlopaka do mnie zupelnie bezpodstawny!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś