bluejaska 30.01.09, 23:19 Bardzo podoba mi się oferta sklepu z biżuterią i bursztynem www.bursztyn-akra.pl Uwielbiam bursztyn. Jest taki ciepły i kojący. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haan87 Re: Sklepy internetowe 13.06.09, 01:52 a ja dorzucę perfumerię e-zapachy.pl - mają spory wybór, częste promocje, warto zajrzeć,jeśli nie możecie znaleźć jakiegoś zapachu w drogerii:) Odpowiedz Link
under-grund Re: Sklepy internetowe 04.07.09, 16:09 tez czesto kupuje na e-zapachy.pl, maja o wiele wiekszy wybor niz w tradycyjnych drogeriach, jak dla mnie najlepsza perfumeria internetowa :) Odpowiedz Link
paulinamoris Re: Sklepy internetowe 22.02.15, 23:17 Polecam sklep internetowy z ubraniami www.oojeeej.pl darmowa przesyłka bardzo dobry kontakt ze sprzedawca :) Odpowiedz Link
anecz_ka85 Re: Sklepy internetowe 18.03.15, 11:27 Rabaty, rabaty i jeszcze raz rabaty znajdziecie na www.fairsquare.com/pl/ Produkty i usługi - wszystko w jednym miejscu. :) Odpowiedz Link
summertime921 Re: Sklepy internetowe 27.03.15, 12:42 ja polecam toproom.pl z czystym sumieniem. Profesjonalne podejście do klienta, ciuchy super :D na pewno na jednym zamówieniu się nie skończy :D Odpowiedz Link
kamilakam1 Re: Sklepy internetowe 17.06.15, 13:45 ja kupuje jedynie na www.sklep.cottonclub.pl Odpowiedz Link
alteralter Re: Sklepy internetowe 07.01.10, 15:39 Kupowałem nowego BlackBerry 9700 w sklepie z palmtopami pod enigmatyczną nazwą: www.sklep-palmtopy.pl -a to ci niespodzianka :) Sklep w sumie w porządku, przesyłka dosyć szybka. Cieszę się, że nie wplątałem się w jakieś problemy z allegro, bo na aukcjach z telefonami to różnie bywa Odpowiedz Link
tomeknarzedzia Re: Sklepy internetowe 19.01.10, 09:18 Polecę swój sklep z narzędziami i elektronarzędziami www.1001narzedzi.pl Odpowiedz Link
grzeg1968 Re: Sklepy internetowe 28.01.10, 10:51 każdy chyba ma jakieś ulubione sklepy internetowe, z których fajnie się korzysta jak mamy do kupienia konkretną rzecz. Tyle, że moja druga połówka zaczyna internet traktować w nieco inny sposób - szuka promocji, rabatów, wyprzedaży, a z tym jest już trochę gorzej, bo ciężko się szuka czegoś jeśli trudno nawet określić, co to ma być...kocham was kobiety:) Odpowiedz Link
grzeg1968 Re: Sklepy internetowe 01.02.10, 11:03 moja żona znalazła serwis z promocjami i już szaleje...:) Odpowiedz Link
wolandlodz Re: Sklepy internetowe 04.02.10, 10:50 od poniedziałku będziemy mogli zaoszczędzić:) www.rewolucyjneprzyciaganie.pl Odpowiedz Link
wolandlodz Re: Sklepy internetowe 09.02.10, 12:49 najlepsze promocje i kupony: www.okazyjni.pl Odpowiedz Link
e-nauka Re: Sklepy internetowe 09.05.10, 17:24 Witam serdecznie. Bardzo proszę o udział w ankiecie, która będzie częścią pracy magisterskiej, a może akurat dzięki niej natraficie na jakiś ciekawy sklep, o którym nie wiedzieliście :) Dotyczy oceny 3. wylosowanych sklepów internetowych, trwa około 20-30 minut w zależności od tego jak dobrze czujecie się w "zakupach internetowych" www.ankieta.samplik.pl/ Każda opinia ludzi takich jak wy, czyli interesujących się sklepami w internecie jest w tym momencie na wagę złota. Warunek: Trzeba być pełnoletnim. Z góry dziękuję wszystkim, którzy pomogą Na zakończenie ankiety wyświetla się mail, przez który można się ze mną kontaktować. Odpowiedz Link
biogaleria_pl Re: Sklepy internetowe 08.04.11, 23:56 Aj kurcze a myslalam ze sobie wypelnie ;p Odpowiedz Link
16milka Re: Sklepy internetowe 01.08.12, 00:12 JA polecam sklep z damską biżuterią topcharms.pl/ modne dodatki, tania biżuteria i na każda okazję. Odpowiedz Link
sylwia3030 Re: Sklepy internetowe 08.09.12, 10:29 Ja uwielbiam srebrną biżuterię, często kupuję w www.753.pl/ mają duży wybór i niewygórowane ceny. Szybka wysyłka bez żadnej ściemy. Odpowiedz Link
bawigo Re: Sklepy internetowe 15.12.12, 19:32 bawigo.pl/ www.facebook.com/BawigoSklepDzieciecy Zapraszam Państwa serdecznie do wyżej wymienionego sklepu z zabawkami. Sklep w najbliższym czasie będzie oferował zabawki wyłącznie uznanych na rynku producentów zabawek. W chwili obecnej czekamy na zawarcie odpowiednich kontraktów z dostawcami. Zachęcam gorąco do komentowania oraz wszelkich uwag i spostrzeżeń co do wyglądu strony bądź prezentowanego asortymentu. Jesteśmy dla Państwa, więc wszystkie uwagi będą mile widziane abyśmy mogli wyjść Państwu naprzeciw oraz poprawić jakoś. Odpowiedz Link
dlapozycjonera.pl Re: hit-zabawki.pl 06.01.13, 15:43 To my zapraszamy właścicieli sklepów internetowych i oczywiście innych stron;) Odpowiedz Link
yotato Re: hit-zabawki.pl 23.02.13, 22:20 Chciałem wam polecić nowy sklep www.metalica.com.pl/ z szafami aktowe BHP. Zajmujemy się produkcją specjalistycznych produktów BHP, które na pewno przydadzą się w każdej firmie i zapewnią komfort pracownikom. Odpowiedz Link
wybre-dna Re: Sklepy internetowe 15.02.14, 17:35 Odkryłam niedawno bardzo ciekawy sklep z walizkami, torbami podróżnymi i akcesoriami (teczki, portfele, pokrowce). Polecam wszystkim planującym wakacje i poszukującym oryginalnych włoskich walizek Roncato: www.esklep-roncato.pl/ Odpowiedz Link
tunia49 Re: Sklepy internetowe 19.07.15, 17:30 Ostatnio dostałam taki portfel zeskory.com.pl/pl/p/Stylowy-damski-portfel-na-zamek-Niebieski/1664. Mają tam ładne produkty. Odpowiedz Link
polodonka Re: Sklepy internetowe 10.04.15, 22:43 POLECAM www.liwia.sklep.pl Nowy sklep naprawdę fajne cichy. Odpowiedz Link
alyys1 Re: Sklepy internetowe 05.05.15, 19:36 zapraszam do nowego outletu internetowego. Polecam świetne obuwie (sandały, baleriny) ze stron ZALANDO, buty House, C&A, Yessica, Peckott, ubrania S.Olivier, Zara Kids i inne. Wciąż poszerzamy ofertę, organizujemy promocje my-outlet.pl Odpowiedz Link
uklejko Re: Sklepy internetowe 20.05.15, 11:07 Coraz częsciej musze zauważyć, że zdarza mi sie robić zakupy w sklepach internetowych, co prawda u mnie wyglada to tak, że najpierw idę do sklepu stacjonarnego, wybieram, analizuje daną rzecz i dopiero wtedy zamawiam przez internet. Zawsze szukam najtańszej wersji ale też w sprawdzonym sklepie, ostatnio kupowałam: www.redcoon.pl/ no i nie mogę się właściwie doczepić:) Zwracam tez uwage bardzo na opcję zwrotów towaru czy tez reklamacji...nie chcę miec później problemów. Odpowiedz Link
alkapask Re: Sklepy internetowe 06.07.15, 19:15 polecam sklep www.alkapask.pl miła obsługa, duży wybór i bardzo dobra jakość produktu, a co najważniejsze paczka dotarła do mnie bardzo szybko Odpowiedz Link
sliwencjusz Re: Sklepy internetowe 13.07.15, 19:47 polecam sklep www.dekoracje-upominki.eu mają przedmioty do wnętrz i upominki na każdą okazje . Bardzo miła obsługa i szybka realizacja zmówionego towaru Odpowiedz Link
swinkamorska123 Re: Sklepy internetowe 16.07.15, 23:19 Finiszuje z budowa domu. Teraz kompletuje liste zakupów w sklepie lazienkaplus.pl Wszystko w jednym miejscu :-)))))) stelaze, baterie, umywalki, drzwi prysznicowe. Cale szczęście, że nie musze tego robic biegajac po miescie. Odpowiedz Link
matyldzik35 Re: Sklepy internetowe 20.07.15, 16:54 ja bardzo lubię sklep z damską odzieża Quiosque ( quiosque.pl/ ) . Mają ładne, dobre gatunkowo ubrania, wysyłka szybka, nie ma kłopotu z zamawianiem . W kilka chwil zamawiam ubranie z dostawa do domu, co może byc prostrzego Odpowiedz Link
lechko2 Re: Sklepy internetowe 17.08.15, 14:23 Mnie coraz częściej zdarza sie kupować przez internet. Bardzo często jest taniej niż w sklepie tradycyjnym a jak dla mnie wygodniej. wiele zakupów mogę zrobić będąc w pracy a już nie muszę marnować swojego czasu na chodzenie po galeriach. Najczęściej wybieram sklepy internetowe, które mają też swój odpowiednik w rzeczywistości, np: www.rossnet.pl/Produkt/Oral-B-Vitality-szczoteczka-akumulatorowa-3D-White-1-szt,96532,1751,292 jakoś bardziej takim opcją ufam! Odpowiedz Link
pol-o56 Re: Sklepy internetowe 17.08.15, 21:50 Też popieram pogląd, że zakupy w internecie oszczędzają czas. Odpowiedz Link
aniela_asnyk Re: Sklepy internetowe 27.08.15, 17:39 ja odkryłam nowy sklep- no dla mnie już nie tai nowy bo zamawiałam kosmetyki dwa razy - istyl.pl . mają niskie ceny i wszystko jest ok, kosmetyki to nie żadne podróbki tylko normalne oryginalne jak w drogeriach :D Odpowiedz Link
mkasiczek Re: Sklepy internetowe 05.09.15, 14:14 Ja polecam sklep naamory.pl Pani, która tam pracuje jest bardzo miła, ostatnio wymieniałam 2 rzeczy, bo źle dobrałam rozmiar i doradziła mi co innego wybrać, ja się upierałam na większym, ale przekonała mnie do mniejszego... na całe szczęście:) Odpowiedz Link
agusska3 Re: Sklepy internetowe 03.09.15, 09:49 ja bielizne kupuje tutaj www.sklep-biustonosze.pl/ Odpowiedz Link
rybcias1 Re: Sklepy internetowe 06.04.16, 10:39 Ja polecam ootdstore.pl/sklep/ mają na prawdę tanio. Ubrania nowe i używane znanych marek a do tego darmowa wysyłka już od 50zł... Odpowiedz Link
prawidlowylogin Re: Sklepy internetowe 23.05.16, 15:45 Polecam thecovershop.pl/ jakość super i ciekawy styl! Odpowiedz Link
balladyna888 Re: Sklepy internetowe 28.10.16, 00:02 Ja wszystkie zakupy robię w sklepie www.alledinge.com Fajne jest to, że można negocjować ceny po zakupie drogą mailową przed zapłatą - zawsze tak robię i dostaję fajne rabaty :-) Polecam. Próbujcie :-) mnie się udaje Odpowiedz Link
4piotrio Re: Sklepy internetowe 17.12.16, 07:29 zobacz lepiej tutaj: ankabizuteria.pl/search?orderby=position&orderway=desc&search_query=burszty Odpowiedz Link
aamina Re: Sklepy internetowe 21.08.19, 13:32 I also love shopping at the online stores. Just chooseing someething great and buying the required collection from the store like Jumia grab the best discount on everything. They have the best collection of everything in discounts, i found here bit.ly/2HgaPdI Odpowiedz Link