Dodaj do ulubionych

Sklepy internetowe

30.01.09, 23:19
Bardzo podoba mi się oferta sklepu z biżuterią i bursztynem
www.bursztyn-akra.pl
Uwielbiam bursztyn. Jest taki ciepły i kojący.
Obserwuj wątek
    • mbus.pl Re: Sklepy internetowe 20.05.09, 00:54
      Tanie bilety mBus.pl 60 Przewoźników
      • haan87 Re: Sklepy internetowe 13.06.09, 01:52
        a ja dorzucę perfumerię e-zapachy.pl - mają spory wybór, częste
        promocje, warto zajrzeć,jeśli nie możecie znaleźć jakiegoś zapachu w
        drogerii:)
        • under-grund Re: Sklepy internetowe 04.07.09, 16:09
          tez czesto kupuje na e-zapachy.pl, maja o wiele wiekszy wybor niz w
          tradycyjnych drogeriach, jak dla mnie najlepsza perfumeria
          internetowa :)
          • paulinamoris Re: Sklepy internetowe 22.02.15, 23:17
            Polecam sklep internetowy z ubraniami www.oojeeej.pl darmowa przesyłka bardzo dobry kontakt ze sprzedawca :)
            • anecz_ka85 Re: Sklepy internetowe 18.03.15, 11:27
              Rabaty, rabaty i jeszcze raz rabaty znajdziecie na www.fairsquare.com/pl/
              Produkty i usługi - wszystko w jednym miejscu. :)
            • summertime921 Re: Sklepy internetowe 27.03.15, 12:42
              ja polecam toproom.pl z czystym sumieniem. Profesjonalne podejście do klienta, ciuchy super :D na pewno na jednym zamówieniu się nie skończy :D
          • kamilakam1 Re: Sklepy internetowe 17.06.15, 13:45
            ja kupuje jedynie na www.sklep.cottonclub.pl
    • alteralter Re: Sklepy internetowe 07.01.10, 15:39
      Kupowałem nowego BlackBerry 9700 w sklepie z palmtopami pod enigmatyczną nazwą:
      www.sklep-palmtopy.pl -a to ci niespodzianka :) Sklep w sumie w porządku,
      przesyłka dosyć szybka. Cieszę się, że nie wplątałem się w jakieś problemy z
      allegro, bo na aukcjach z telefonami to różnie bywa
      • tomeknarzedzia Re: Sklepy internetowe 19.01.10, 09:18
        Polecę swój sklep z narzędziami i elektronarzędziami
        www.1001narzedzi.pl
        • grzeg1968 Re: Sklepy internetowe 28.01.10, 10:51
          każdy chyba ma jakieś ulubione sklepy internetowe, z których fajnie się korzysta
          jak mamy do kupienia konkretną rzecz. Tyle, że moja druga połówka zaczyna
          internet traktować w nieco inny sposób - szuka promocji, rabatów, wyprzedaży, a
          z tym jest już trochę gorzej, bo ciężko się szuka czegoś jeśli trudno nawet
          określić, co to ma być...kocham was kobiety:)
          • grzeg1968 Re: Sklepy internetowe 01.02.10, 11:03
            moja żona znalazła serwis z promocjami i już szaleje...:)
            • wolandlodz Re: Sklepy internetowe 04.02.10, 10:50
              od poniedziałku będziemy mogli zaoszczędzić:)

www.rewolucyjneprzyciaganie.pl
    • zakupowiczka28 Re: Sklepy internetowe 09.02.10, 10:49
      Włoskie buty www.italbut.pl
      • wolandlodz Re: Sklepy internetowe 09.02.10, 12:49
        najlepsze promocje i kupony: www.okazyjni.pl
    • e-nauka Re: Sklepy internetowe 09.05.10, 17:24
      Witam serdecznie.

Bardzo proszę o udział w ankiecie, która będzie częścią pracy magisterskiej, a może akurat dzięki niej natraficie na jakiś ciekawy sklep, o którym nie wiedzieliście :)

Dotyczy oceny 3. wylosowanych sklepów internetowych, trwa około 20-30 minut w zależności od tego jak dobrze czujecie się w "zakupach internetowych"

www.ankieta.samplik.pl/
      Każda opinia ludzi takich jak wy, czyli interesujących się sklepami w internecie jest w tym momencie na wagę złota.

Warunek: Trzeba być pełnoletnim.

Z góry dziękuję wszystkim, którzy pomogą
      Na zakończenie ankiety wyświetla się mail, przez który można się ze mną kontaktować.
      • biogaleria_pl Re: Sklepy internetowe 08.04.11, 23:56
        Aj kurcze a myslalam ze sobie wypelnie ;p
    • moda-agne Re: Sklepy internetowe 17.08.11, 18:32
      Ja często kupuję na salonsens.pl
    • 16milka Re: Sklepy internetowe 01.08.12, 00:12
      JA polecam sklep z damską biżuterią topcharms.pl/ modne dodatki, tania biżuteria i na każda okazję.
      • sylwia3030 Re: Sklepy internetowe 08.09.12, 10:29
        Ja uwielbiam srebrną biżuterię, często kupuję w www.753.pl/ mają duży wybór i niewygórowane ceny. Szybka wysyłka bez żadnej ściemy.
    • bawigo Re: Sklepy internetowe 15.12.12, 19:32
      bawigo.pl/
      www.facebook.com/BawigoSklepDzieciecy
      Zapraszam Państwa serdecznie do wyżej wymienionego sklepu z zabawkami.
      Sklep w najbliższym czasie będzie oferował zabawki wyłącznie uznanych na rynku producentów zabawek. W chwili obecnej czekamy na zawarcie odpowiednich kontraktów z dostawcami.

Zachęcam gorąco do komentowania oraz wszelkich uwag i spostrzeżeń co do wyglądu strony bądź prezentowanego asortymentu.
      Jesteśmy dla Państwa, więc wszystkie uwagi będą mile widziane abyśmy mogli wyjść Państwu
      naprzeciw oraz poprawić jakoś.
    • bawigo Re: Sklepy internetowe 02.01.13, 22:55
      SKLEP Z ZABAWKAMI - Bawigo
      ZABAWKI
    • dlapozycjonera.pl Re: hit-zabawki.pl 06.01.13, 15:43
      To my zapraszamy właścicieli sklepów internetowych i oczywiście innych stron;)
      • yotato Re: hit-zabawki.pl 23.02.13, 22:20
        Chciałem wam polecić nowy sklep www.metalica.com.pl/ z szafami aktowe BHP. Zajmujemy się produkcją specjalistycznych produktów BHP, które na pewno przydadzą się w każdej firmie i zapewnią komfort pracownikom.
    • wybre-dna Re: Sklepy internetowe 15.02.14, 17:35
      Odkryłam niedawno bardzo ciekawy sklep z walizkami, torbami podróżnymi i akcesoriami (teczki, portfele, pokrowce). Polecam wszystkim planującym wakacje i poszukującym oryginalnych włoskich walizek Roncato: www.esklep-roncato.pl/
      • tunia49 Re: Sklepy internetowe 19.07.15, 17:30
        Ostatnio dostałam taki portfel zeskory.com.pl/pl/p/Stylowy-damski-portfel-na-zamek-Niebieski/1664. Mają tam ładne produkty.
    • polodonka Re: Sklepy internetowe 10.04.15, 22:43
      POLECAM www.liwia.sklep.pl Nowy sklep naprawdę fajne cichy.
      • alyys1 Re: Sklepy internetowe 05.05.15, 19:36
        zapraszam do nowego outletu internetowego. Polecam świetne obuwie (sandały, baleriny) ze stron ZALANDO, buty House, C&A, Yessica, Peckott, ubrania S.Olivier, Zara Kids i inne. Wciąż poszerzamy ofertę, organizujemy promocje
        my-outlet.pl
    • uklejko Re: Sklepy internetowe 20.05.15, 11:07
      Coraz częsciej musze zauważyć, że zdarza mi sie robić zakupy w sklepach internetowych, co prawda u mnie wyglada to tak, że najpierw idę do sklepu stacjonarnego, wybieram, analizuje daną rzecz i dopiero wtedy zamawiam przez internet. Zawsze szukam najtańszej wersji ale też w sprawdzonym sklepie, ostatnio kupowałam: www.redcoon.pl/ no i nie mogę się właściwie doczepić:) Zwracam tez uwage bardzo na opcję zwrotów towaru czy tez reklamacji...nie chcę miec później problemów.
    • alkapask Re: Sklepy internetowe 06.07.15, 19:15
      polecam sklep www.alkapask.pl miła obsługa, duży wybór i bardzo dobra jakość produktu, a co najważniejsze paczka dotarła do mnie bardzo szybko
      • sliwencjusz Re: Sklepy internetowe 13.07.15, 19:47
        polecam sklep www.dekoracje-upominki.eu mają przedmioty do wnętrz i upominki na każdą okazje .
        Bardzo miła obsługa i szybka realizacja zmówionego towaru
    • swinkamorska123 Re: Sklepy internetowe 16.07.15, 23:19
      Finiszuje z budowa domu. Teraz kompletuje liste zakupów w sklepie lazienkaplus.pl Wszystko w jednym miejscu :-)))))) stelaze, baterie, umywalki, drzwi prysznicowe. Cale szczęście, że nie musze tego robic biegajac po miescie.
    • matyldzik35 Re: Sklepy internetowe 20.07.15, 16:54
      ja bardzo lubię sklep z damską odzieża Quiosque ( quiosque.pl/ ) . Mają ładne, dobre gatunkowo ubrania, wysyłka szybka, nie ma kłopotu z zamawianiem . W kilka chwil zamawiam ubranie z dostawa do domu, co może byc prostrzego
      • lechko2 Re: Sklepy internetowe 17.08.15, 14:23
        Mnie coraz częściej zdarza sie kupować przez internet. Bardzo często jest taniej niż w sklepie tradycyjnym a jak dla mnie wygodniej. wiele zakupów mogę zrobić będąc w pracy a już nie muszę marnować swojego czasu na chodzenie po galeriach. Najczęściej wybieram sklepy internetowe, które mają też swój odpowiednik w rzeczywistości, np: www.rossnet.pl/Produkt/Oral-B-Vitality-szczoteczka-akumulatorowa-3D-White-1-szt,96532,1751,292 jakoś bardziej takim opcją ufam!
        • pol-o56 Re: Sklepy internetowe 17.08.15, 21:50
          Też popieram pogląd, że zakupy w internecie oszczędzają czas.
          • lechko2 Re: Sklepy internetowe 20.08.15, 08:34
            Owszem oszczędza to czas i pieniądze.
        • pol-o56 Re: Sklepy internetowe 19.08.15, 15:16
          Też coraz częściej kupuję w sieci.
    • aniela_asnyk Re: Sklepy internetowe 27.08.15, 17:39
      ja odkryłam nowy sklep- no dla mnie już nie tai nowy bo zamawiałam kosmetyki dwa razy - istyl.pl . mają niskie ceny i wszystko jest ok, kosmetyki to nie żadne podróbki tylko normalne oryginalne jak w drogeriach :D
    • agusska3 Re: Sklepy internetowe 03.09.15, 09:48
      www.sklep-biustonosze.pl/
      • mkasiczek Re: Sklepy internetowe 05.09.15, 14:14
        Ja polecam sklep naamory.pl Pani, która tam pracuje jest bardzo miła, ostatnio wymieniałam 2 rzeczy, bo źle dobrałam rozmiar i doradziła mi co innego wybrać, ja się upierałam na większym, ale przekonała mnie do mniejszego... na całe szczęście:)
    • agusska3 Re: Sklepy internetowe 03.09.15, 09:49
      ja bielizne kupuje tutaj www.sklep-biustonosze.pl/
    • rybcias1 Re: Sklepy internetowe 06.04.16, 10:39
      Ja polecam ootdstore.pl/sklep/ mają na prawdę tanio. Ubrania nowe i używane znanych marek a do tego darmowa wysyłka już od 50zł...
    • prawidlowylogin Re: Sklepy internetowe 23.05.16, 15:45
      Polecam thecovershop.pl/ jakość super i ciekawy styl!
    • balladyna888 Re: Sklepy internetowe 28.10.16, 00:02
      Ja wszystkie zakupy robię w sklepie www.alledinge.com
      Fajne jest to, że można negocjować ceny po zakupie drogą mailową przed zapłatą - zawsze tak robię i dostaję fajne rabaty :-)
      Polecam. Próbujcie :-) mnie się udaje
    • 4piotrio Re: Sklepy internetowe 17.12.16, 07:29
      zobacz lepiej tutaj: ankabizuteria.pl/search?orderby=position&orderway=desc&search_query=burszty
    • monfro Re: Sklepy internetowe 20.02.19, 21:44
      polecam sklepy internetowe łódź
    • aamina Re: Sklepy internetowe 21.08.19, 13:32
      I also love shopping at the online stores. Just chooseing someething great and buying the required collection from the store like Jumia grab the best discount on everything. They have the best collection of everything in discounts, i found here bit.ly/2HgaPdI

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka