Gość: Mrufka IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.02, 22:06 Oglaszam wszem i wobec,ze jestem TOTALNIE i BEZGRANICZNIE zakochana w moim mezczyznie i ze w zwiazku z tym ide sie natychmiast do niego przytulic. HA! Nic mnie nie powstrzyma! :))) Mrufka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marucha Re: OGLOSZENIE IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.02, 22:16 Zrob to koniecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: OGLOSZENIE IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.02, 22:21 Gość portalu: Vika napisał(a): > TAK ZROB!!!!!!!! Nnnoo wla-snie taK, Uh, zRo-bilam, ale sie tera przYkleil jakkk kluska do SCIany i Mnie oooooodciaga od od komputerrra, chce dddac mi mi mi mi bu-zii za BU-zii,:))))))) nnie moGe pisAAc, czEESc Vika :)))))))) MruUUF.....grç/sdqsojdd* ckjdsocsifjrçeuterou Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: OGLOSZENIE IP: *.ewave.at 30.09.02, 22:26 Gość portalu: Mrufka napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > TAK ZROB!!!!!!!! > > Nnnoo wla-snie taK, Uh, zRo-bilam, ale sie tera przYkleil jakkk kluska do > SCIany i Mnie oooooodciaga od od komputerrra, chce dddac mi mi mi mi bu-zii za > BU-zii,:))))))) nnie moGe pisAAc, czEESc Vika :)))))))) > > MruUUF.....grç/sdqsojdd* ckjdsocsifjrçeuterou NO I BARDZO DOBRZE JAK SIE LUDZIE KOCHAJA:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: OGLOSZENIE IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.02, 22:27 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: Mrufka napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > TAK ZROB!!!!!!!! > > > > Nnnoo wla-snie taK, Uh, zRo-bilam, ale sie tera przYkleil jakkk kluska do > > SCIany i Mnie oooooodciaga od od komputerrra, chce dddac mi mi mi mi bu-zi > i > za > > BU-zii,:))))))) nnie moGe pisAAc, czEESc Vika :)))))))) > > > > MruUUF.....grç/sdqsojdd* ckjdsocsifjrçeuterou > NO I BARDZO DOBRZE JAK SIE LUDZIE KOCHAJA:-)))))) POPIERAM W CALEJ ROZCIAGLOSCI!!! Odpowiedz Link Zgłoś