Dodaj do ulubionych

Trudne prosby mojego faceta

IP: 217.8.161.* 07.10.01, 20:56
Sluchajcie mam problem.
Mój facet z którym jestem 3 lata chce ze mną uprawiać seks analny. Boję się tego, bo nigdy tego
nie robiłam. Nie śmiejcie sie ze mnie. Ja go bardzo kocham i chcę żeby mu było dobrze. Tylko nie
wiem czy się na to zgodzić, bo boję się że to boli i nie jest miłe. Wiem, że jak odmówię, to nic nie
zmieni między nami, poprostu chcę żeby on miał jak najlepiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: elle Re: Trudne prosby mojego faceta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 21:04
      Słońce, nikt się z Ciebie nie śmieje! Zapewniam Cię, że to wcale nie musi
      boleć,a wręcz przeciwnie, może być bardzo bardzo przyjemne! Jedyny warunek, to
      twój facet powinien wiedzieć jak się do tego zabrać, tzn. ciebie przygotować do
      tego. Ja też się bałam jak diabli, ale bardzo szybko przestałam, bo miałam do
      czynienia z facetem, który naprawdę wiedział co robi! I nawet prosiłam o
      więcej :-) Jedyna rada: spróbuj, powiedz mu, że masz obawy, wtedy on powinien
      się podstarać, żeby je rozwiać. Jeśli naprawdę nie będziesz mogła tego znieść -
      nie rób tego dalej, nic na siłe, tylko po to, żeby jemu było dobrze! Ale
      spróbować naprawdę warto! :-)
      • Gość: Gocha 25 Re: Trudne prosby mojego faceta IP: 217.8.161.* 07.10.01, 21:18
        Bardzo dziękuję ze radę. Cieszę się, że ktoś rozumie, że nie jest mi łatwo podjąć tą decyzję.
    • Gość: qocur Re: Trudne prosby mojego faceta IP: *.*.*.* 07.10.01, 21:24
      Pewnie jestem zbyt "techniczny" i dosłowny, ale może
      przyda się także męski punkt widzenia.

Przede wszystkim potrzebne są dwie rzeczy w duuużych
      ilościach:
      1. cierpliwość i opanowanie ze strony faceta - żeby
      umiał zaczekać lub nawet "na ten raz" zrezygnować, jeśli
      sprawia przykrość lub ból,
      2. żel - polecam np. KY dostępny w aptece :o)

Dobrze zrobi też coś na rozluźnienie w sensie ogólnym -
      od wszelkich technik relaksacyjnych począwszy, na
      odrobinie alkoholu kończąc.

Pozdrawiam i miłej zabawy :o)
    • Gość: Robi Re: Trudne prosby mojego faceta IP: 217.8.161.* 08.10.01, 22:24
      Głupi list i głupie odpowiedzi
      • Gość: elle Re: Trudne prosby mojego faceta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 03:07
        to samo można powiedzieć o tobie
        • Gość: qq Re: Trudne prosby mojego faceta IP: *.olsza.krakow.pl 09.10.01, 10:55
          On pewnie lubi inny zel.
          A Gosi zycze powodzenia
          i nie ma sie czego bac.
          • Gość: pablo Re: Trudne prosby mojego faceta IP: *.softlab.com.pl 09.10.01, 19:00
            fajny post
    • Gość: Maja Re: Trudne prosby mojego faceta IP: 194.92.194.* 09.10.01, 11:21
      Gosiu, zajrzyj na forum do odpowiedzi dr Depko (seksuolog). Jest tam sporo
      postów dot. tej sprawy. A tak na marginesie, to ja mam podobny "problem". Mój
      maż też ma wielka ochote na ten rodzaj seksu. Ale na razie tylko mi to
      zasygnalizował. Bardzo pomocne byly dla mnie rady udzielone przez seksuologa (o
      którym Ci pisałam). W moim wypadku, nie są to obiekcje natury powiedzmy
      estetycznej co zdrowotnej (mialam problemy z hemoroidami) i obawiam sie czy
      przy takim stosunku nie zrobie sobie krzywdy, nawet jesli zastosuję odpowiednie
      zabezpieczenie (nawilżenie oliwką, czy specjalne żele). Ponadto jak na razie
      przy bardzo delikatnych próbach ze strony mojego męża bardzo mnie tam boli.
      Podobno wymaga to sporej cierpliwości i delikatności ze strony partnera.
      Ustaliliśmy z mężem, że ja będę decydowała o podjęciu tej formy seksu, na razie
      jestem na początku tej drogi (podobno przynoszącej wiele przyjemności zarówno
      kobiecie jak i mężczyźnie). Tak więc poczytaj sobie co na ten temat mówi
      fachowiec no i oczywiście praktycy i wtedy sama podejmiesz decyzję. I jeszcze
      jedno, czasami zdarza się, jesli nie zostana zachowane odpowiednie środki
      ostrożności, że bakterie kałowe mogą przeniknąć do pochwy, a wtedy bardzo
      trudno to wyleczyć. Dlatego nie powinno się, tak mi sie wydaje lączyć sesku
      analnego z tradycyjnym w czasie jednego stosunku. Pozdrawiam Cie Maja
      • Gość: Anna26 Re: Trudne prosby mojego faceta IP: *.loc.gov 09.10.01, 19:39
        A ja sie ciesze, ze mojego meza to nie kreci.
        • Gość: pablo Re: Trudne prosby mojego faceta IP: *.softlab.com.pl 09.10.01, 19:46
          a moze kreci tylko sie wstydzi powiedziec
    • Gość: Gocha 25 Re: Trudne prosby mojego faceta IP: 217.8.161.* 11.10.01, 13:05
      Wszystkim bardzo dziekuje za rade. Juz sie mniej boje. Przeczytalam tez porady lekarza. Jeszcze
      raz dzieki
      • Gość: kraxa Re: Trudne prosby mojego faceta IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 00:17
        jesli kogos interesuja sposoby radzenia sobie z tego typu rozterkami prosze
        przeczytac wtek na sex forum. znajduje sie tam rowniez moj post. nie taki
        diabel straszny- przynajmniej sprobuj.ja tez sie balam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka