grogreg 07.04.06, 11:49 ... krucha, delikatna istotka..... www.metacafe.com/watch/83263/female_body_builders/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.downar Re: Kobieta.... 07.04.06, 13:08 Wyslalam tego linka mojej instruktorce od step'u, ktora uparcie twierdzi, ze mozna powiekszyc biust cwiczac odpowiednie miesnie. No, kurcze, nie ma cudow... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Kobieta.... 07.04.06, 13:19 O kohol wyciela moj wpis nt obwislego biustu, lamal netykiete, ojoj Co zrobisz kohol? Moze umyjesz mi siusiaka, skoro jestes taka nadgorliwa, a moze polecisz na skarge do jabbura podkreslajac po raz kolejny brak zdolnosci menadzerskich (wydawanie polecen ludziom tonem nie znoszacym sprzeciwu oraz absolutny brak zaakceptowania cudzej odmiennosci, cudzego zdania, a w sytuacjach stresogennych, ryzykownych nieumiejetnosc rozwiazania problemu tylko ucieczka przed nim)? A moze wreszcie zrozumiesz, ze nie zycze sobie komentowania swojej osoby na innych forach i komentowania (blednego zreszta) moich decyzji. Twoj adorator mnie znudzil, a jak mnie wkurzy zbyt duza torba pocztowa kierowana na moja skrzynke to przyjde i go znokautuje, a moze on mnie znokautuje, kto wie? Sport to jedynie, ostatnio wyjatkowo niewybredny. Nie czepiac sie Ciebie? Nie pisac o Tobie ani do Ciebie? Zastosouj regule do siebie!!!!- a zobaczysz jak zgodny bede. Co za brak zasad skupiony w jednym ciele i setkach nickow!!! Nabierz wreszcie wody w usta na moj temat, a spelni sie Twoje marzenie! M.S. Tak mi dopomóż Bóg Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Kobieta.... 07.04.06, 16:17 Mathias, co Ty pleciesz? O jakich skargach piszesz? O jakim komentowaniu Ciebie na innych forach? Jaki adorator? O czym Ty, człowieku, piszesz? Jakie setki nicków? Może wreszcie zrozumiesz, że sprawy prywatne załatwia się przez e-mail. I o przestrzeganie tego bardzo Cię proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
milis2 Re: Kobieta.... 07.04.06, 16:57 Cóż..., kobiety bywają różne :-)Zawsze istniały nimfy i amazonki. Odpowiedz Link Zgłoś