Dodaj do ulubionych

Kobieta....

07.04.06, 11:49
... krucha, delikatna istotka.....
www.metacafe.com/watch/83263/female_body_builders/
Obserwuj wątek
    • ania.downar Re: Kobieta.... 07.04.06, 13:08
      Wyslalam tego linka mojej instruktorce od step'u, ktora uparcie twierdzi, ze
      mozna powiekszyc biust cwiczac odpowiednie miesnie. No, kurcze, nie ma
      cudow... :-)
      • mathias_sammer Re: Kobieta.... 07.04.06, 13:19
        O kohol wyciela moj wpis nt obwislego biustu, lamal netykiete, ojoj

Co zrobisz kohol? Moze umyjesz mi siusiaka, skoro jestes taka nadgorliwa, a
        moze polecisz na skarge do jabbura podkreslajac po raz kolejny brak zdolnosci
        menadzerskich (wydawanie polecen ludziom tonem nie znoszacym sprzeciwu oraz
        absolutny brak zaakceptowania cudzej odmiennosci, cudzego zdania, a w
        sytuacjach stresogennych, ryzykownych nieumiejetnosc rozwiazania problemu tylko
        ucieczka przed nim)?

A moze wreszcie zrozumiesz, ze nie zycze sobie komentowania swojej osoby na
        innych forach i komentowania (blednego zreszta) moich decyzji. Twoj adorator
        mnie znudzil, a jak mnie wkurzy zbyt duza torba pocztowa kierowana na moja
        skrzynke to przyjde i go znokautuje, a moze on mnie znokautuje, kto wie? Sport
        to jedynie, ostatnio wyjatkowo niewybredny. Nie czepiac sie Ciebie? Nie pisac o
        Tobie ani do Ciebie?

Zastosouj regule do siebie!!!!- a zobaczysz jak zgodny bede. Co za brak zasad
        skupiony w jednym ciele i setkach nickow!!!

Nabierz wreszcie wody w usta na moj temat, a spelni sie Twoje marzenie!

M.S.

Tak mi dopomóż Bóg
        • kohol Re: Kobieta.... 07.04.06, 16:17
          Mathias, co Ty pleciesz? O jakich skargach piszesz? O jakim komentowaniu Ciebie
          na innych forach? Jaki adorator? O czym Ty, człowieku, piszesz? Jakie setki
          nicków?

Może wreszcie zrozumiesz, że sprawy prywatne załatwia się przez e-mail. I o
          przestrzeganie tego bardzo Cię proszę.
      • milis2 Re: Kobieta.... 07.04.06, 16:57
        Cóż..., kobiety bywają różne :-)Zawsze istniały nimfy i amazonki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka