Gość: lux IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.02, 09:44 zdażyłem, było wczoraj -3, autko umyłem, a dzis jest -12, a auto świeci sie jak psu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lyche1 Re: Świąteczne mycie 24.12.02, 09:51 A może by tak jeszcze moje autko? Jak już Ci tak wspaniale poszło.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lux Re: Świąteczne mycie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.02, 10:01 W sumie to mi sie pomyliło forum, ale nie ma sprawy, powiedz gdzie? jak do 10 km to moze... Wesolych Świat Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Dzięki za chęci. 24.12.02, 10:07 Ale od kilku lat rezygnuję z mycia samochodu w zimę. Kiedyś pracowałam w salonie samochodowym i po prostu wprowadzało się samochód rano, tajał można go było umyć a on potem nie zamarzał. Mimo wszystko nie zaryzykowałabym mycia samochodu w 15-to stopniowym mrozie. Raz próbowałam umyć okna - nieciekawie to się skończyło. Mój tato ma czysty samochód i jak będzie trzeba się gdzieś dalej wybrać - pojedziemy jego. Mój ukryję w najgłębszym kącie parkingu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slinanajezyku Re: Świąteczne mycie 24.12.02, 10:31 ja sie jeszcze nie umylem i nie wiem, czy warto, bo Wielkanoc nie byla tak dawno to moze na Boze Narodzenie nie musze Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Super 24.12.02, 10:40 Mogę Ci udostępnić kluczyki do mojego Autka. Tylko nie wiem czy nie będzie dla Ciebie za czyste. Myłam go w listopadzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
slinanajezyku Re: Super 25.12.02, 09:06 chyba rozmawiamy o roznych rzeczach; ja o swoim cialku, a Ty o swoim autku (no chyba, ze to Twoje autko to nie autko hi hi hi) lyche1 napisała: > Mogę Ci udostępnić kluczyki do mojego Autka. Tylko nie wiem czy nie będzie dla > Ciebie za czyste. Myłam go w listopadzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_menelek Re: Świąteczne mycie 26.12.02, 22:32 slinanajezyku napisała: > ja sie jeszcze nie umylem > i nie wiem, czy warto, > bo Wielkanoc nie byla tak dawno > to moze na Boze Narodzenie nie musze fuuuuu... nawet przez ekran czuc ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Świąteczne mycie 24.12.02, 10:36 gratuluje! od wczoraj dostaje sie do srodka przez drzwi pasazera (jedyne, ktore nie przymarzly (dobrze, ze nie tylne, od bagaznika:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Świąteczne mycie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.12.02, 08:02 Gość portalu: lux napisał(a): > zdażyłem, było wczoraj -3, autko umyłem, a dzis jest -12, a auto świeci sie > jak psu... nabial??? Odpowiedz Link Zgłoś