Dodaj do ulubionych

Narodziny klona mariopajda po....

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 21:36
............spotkaniu pod kolumną Zygmunta.

Kto się lubi, ten się czubi.
A oni się czubią i w efekcie jak w końcu się dopadną to pierza będą fruwały.
Szkoda, że w tym momencie nie będzie świadka, który by nam to opisał.
Ale przyjście klona można przewidzieć.
Obserwuj wątek
    • Gość: Xanatos Re: Narodziny klona mariopajda po.... IP: *.acn.pl 09.01.03, 21:44
      Lepiej alinko poproś admina, żeby zdjął ten wątek, bo jak pajdeczka Cię jutro
      dopadnie to dopiero pierze będzie leciało :))
      • aankaa Re: Narodziny klona mariopajda po.... 09.01.03, 21:45
        a myślisz, że tylko Pajdeczka może coś na forum pisać ?
        • Gość: Xanatos Re: Narodziny klona mariopajda po.... IP: *.acn.pl 09.01.03, 21:46
          aankaa napisała:

> a myślisz, że tylko Pajdeczka może coś na forum pisać ?

Ja w ogóle niewiele myślę dlatego jestem szczęśliwym człowiekiem :) ja tylko
          ostrzegam alinkę :)
          • aankaa Re: Narodziny klona mariopajda po.... 09.01.03, 21:49
            to pozwól, że i do siebie do ostrzeżenie przyjmę
            boję się Baby jak ognia
            • Gość: Xanatos Re: Narodziny klona mariopajda po.... IP: *.acn.pl 09.01.03, 21:50
              aankaa napisała:

> to pozwól, że i do siebie do ostrzeżenie przyjmę
              > boję się Baby jak ognia

No problemo Hrabino Anno :)
              • aankaa Re: Narodziny klona mariopajda po.... 09.01.03, 21:54
                a cóż dziś tak oficjalnie ?
                • Gość: Xanatos Re: Narodziny klona mariopajda po.... IP: *.acn.pl 09.01.03, 21:56
                  aankaa napisała:

> a cóż dziś tak oficjalnie ?

Tak mi się powiedziało. A może po nazwisku; Anna Lestat :)))
                  • aankaa Re: Narodziny klona mariopajda po.... 09.01.03, 21:58
                    Gość portalu: Xanatos napisał(a):

> A może po nazwisku; Anna Lestat :)))

nie kumam :(
                    • Gość: Xanatos Re: Narodziny klona mariopajda po.... IP: *.acn.pl 09.01.03, 22:01
                      aankaa napisała:

> Gość portalu: Xanatos napisał(a):
                      >
                      > > A może po nazwisku; Anna Lestat :)))
                      >
                      > nie kumam :(

Lestat to jeden z najbardziej znanych wampirów :) Wampir bez sumienia...
                      • aankaa no nie przesadzaj, 09.01.03, 22:07
                        jakieś okruchy sumienia jeszcze się we mnie znajdzie
                        • Gość: Xanatos Re: no nie przesadzaj, IP: *.acn.pl 09.01.03, 22:09
                          aankaa napisała:

> jakieś okruchy sumienia jeszcze się we mnie znajdzie

Ma się rozumieć, że nie wypiłabyś ze mnie całej krwi :)
                          • aankaa Re: no nie przesadzaj, 09.01.03, 22:19
                            na jutro sobie zostawiam (wszak pisałam tydzień temu, że we czwartki poszczę)
                            • Gość: Xanatos Re: no nie przesadzaj, IP: *.acn.pl 09.01.03, 22:23
                              aankaa napisała:

> na jutro sobie zostawiam (wszak pisałam tydzień temu, że we czwartki poszczę)

A nie w piątki :) Ktoś tu ze mnie wyśsie jutro wszystkie soki :) Ja się nie
                              przejmuję... Może być fajnie :)
                              • aankaa szykuj się 09.01.03, 22:26
                                i jeśli możesz - golfa jutro nie zakładaj, mam krwi Ci utoczyć a nie rozbierać
                                • Gość: Xanatos Re: szykuj się IP: *.acn.pl 09.01.03, 22:29
                                  aankaa napisała:

> i jeśli możesz - golfa jutro nie zakładaj, mam krwi Ci utoczyć a nie
                                  rozbierać

Założę tylko bokserki :)
                                  • aankaa hmmm 09.01.03, 22:34
                                    • Gość: Xanatos Re: hmmm IP: *.acn.pl 09.01.03, 22:38
                                      :))) Mogę bez...
                                      • aankaa hmmm, hmmm, hmmm 09.01.03, 22:42
                                        • Gość: Xanatos Re: hmmm, hmmm, hmmm IP: *.acn.pl 09.01.03, 22:46
                                          Czyli jednak bez... :)
                                          • aankaa Re: hmmm, hmmm, hmmm 09.01.03, 22:52
                                            a piątek olbrzymimi krokami się zbliża...
                                            • Gość: Xanatos Re: hmmm, hmmm, hmmm IP: *.acn.pl 09.01.03, 22:57
                                              aankaa napisała:

> a piątek olbrzymimi krokami się zbliża...

Jeszcze tylko godzinka... Już zdejmuję koszulkę :)))
                                              • aankaa Re: hmmm, hmmm, hmmm 09.01.03, 22:57
                                                a przez resztę godziny co będziesz zrzucał ?
                                                czy muzyka też przewidziana :)
                                                • aankaa to lepsze niż 09.01.03, 23:03
                                                  odliczanie w sylwestra przed północą :)
                                                  • Gość: Xanatos Re: to lepsze niż IP: *.acn.pl 09.01.03, 23:06
                                                    aankaa napisała:

> odliczanie w sylwestra przed północą :)

Napewno :) Muzyka ma być romantyczna, czy ostra... :)
                                                  • aankaa Re: to lepsze niż 09.01.03, 23:12
                                                    romantyczna, cichutka
                                                    poproszę jeszcze:
                                                    wygodny fotel
                                                    ogień na kominku (jako jedyne oświetlenie)
                                                    lekkko schłodzonego szampana (biały, wytrawny)
                                                    coś do pogryzania (chrupać będę później)
                                                  • Gość: Xanatos Re: to lepsze niż IP: *.acn.pl 09.01.03, 23:15
                                                    aankaa napisała:

> romantyczna, cichutka
                                                    > poproszę jeszcze:
                                                    > wygodny fotel
                                                    > ogień na kominku (jako jedyne oświetlenie)
                                                    > lekkko schłodzonego szampana (biały, wytrawny)
                                                    > coś do pogryzania (chrupać będę później)

Tak jest hrabino :) Konie już zajechały pod dom :)
                                                  • aankaa to gdzieś dalej 09.01.03, 23:17
                                                    mamy się udać ?
                                                  • Gość: Xanatos Re: to gdzieś dalej IP: *.acn.pl 09.01.03, 23:23
                                                    aankaa napisała:

> mamy się udać ?

Do zamku na wzgórzu. Jest tam wieża, która sięga chmur. Widać z niej całą
                                                    okolicę. Wielkie lasy. Całe ośnieżone o tej porze roku. Jest tam duży kominek,
                                                    a przed nim leży wielka skóra, wielkiego białego niedźwiedzia, który zginął z
                                                    mojej ręki. :)))
                                                  • aankaa i myślisz, że 09.01.03, 23:25
                                                    tak na wieży
                                                    na skórze

coraz bardziej mi się to podoba

a północ za chwilę...
                                                  • Gość: Xanatos Re: i myślisz, że IP: *.acn.pl 09.01.03, 23:27
                                                    aankaa napisała:

> tak na wieży
                                                    > na skórze
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > coraz bardziej mi się to podoba
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > a północ za chwilę...

Mi się też podoba :) Jeszcze tylko 33 minuty :)
                                                  • Gość: Aneczka Re: Ojej!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.01.03, 23:31
                                                    Ojej!!!

Ależ Xanatosek dzisiaj gorący;)

Hihi

Pozdrowionka!!!
                                                  • Gość: Xanatos Re: Ojej!!!! IP: *.acn.pl 09.01.03, 23:33
                                                    Gość portalu: Aneczka napisał(a):

> Ojej!!!
                                                    >
                                                    > Ależ Xanatosek dzisiaj gorący;)
                                                    >
                                                    > Hihi
                                                    >
                                                    > Pozdrowionka!!!

Następny nocny wampir się obudził :)
                                                  • Gość: Aneczka Re: Ojej!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.01.03, 23:36
                                                    Jak już coś to wampirzyca;))

Pozdrowionka!!!

PS. 24
                                                  • aankaa Re: i myślisz, że 09.01.03, 23:31
                                                    30
                                                  • Gość: Aneczka Re: i myślisz, że IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.01.03, 23:34
                                                    26!!!!

;))

Pozdrowionka!!!
                                                  • Gość: Xanatos Re: i myślisz, że IP: *.acn.pl 09.01.03, 23:34
                                                    aankaa napisała:

> 30

Już za chwileczkę, już za momencik... :) Zaczynam dymić, żebym się nie
                                                    przegrzał :)
                                                  • Gość: Xanatos Re: i myślisz, że IP: *.acn.pl 09.01.03, 23:36
                                                    Gość portalu: Xanatos napisał(a):

> aankaa napisała:
                                                    >
                                                    > > 30
                                                    >

Taka długa gra wstępna mnie wykończy :) Jestem tylko facetem :)
                                                  • aankaa cierpliwość 09.01.03, 23:37
                                                    to cnota jakich mało
                                                    23
                                                  • Gość: Xanatos Re: cierpliwość IP: *.acn.pl 09.01.03, 23:39
                                                    aankaa napisała:

> to cnota jakich mało
                                                    > 23

A nie mogłabyś wpaść wcześniej? Przepisy wam tego zabraniają czy co... :)
                                                  • aankaa Re: cierpliwość 09.01.03, 23:41
                                                    to nie przepisy
                                                    niewiasty (nawet wampirzyce) dłuższej gry wstępnej potrzebują

20 !!
                                                  • Gość: Xanatos Re: cierpliwość IP: *.acn.pl 09.01.03, 23:42
                                                    aankaa napisała:

> to nie przepisy
                                                    > niewiasty (nawet wampirzyce) dłuższej gry wstępnej potrzebują
                                                    >
                                                    > 20 !!

Eee tam, przesądy. Zupełnie jak z tym czosnkiem i krzyżem :)
                                                  • Gość: Aneczka Re: Dobra wiadomość!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.01.03, 23:40
                                                    Pozostało 20!!

Pozdrowionka!!!
                                                  • aankaa Re: Dobra wiadomość!! 09.01.03, 23:42
                                                    popraw futro, ktoś je stłamsił

19
                                                  • Gość: Xanatos Re: Dobra wiadomość!! IP: *.acn.pl 09.01.03, 23:43
                                                    aankaa napisała:

> popraw futro, ktoś je stłamsił
                                                    >
                                                    > 19

Te na mojej piersi :)
                                                  • aankaa Re: Dobra wiadomość!! 09.01.03, 23:45
                                                    niedźwiedzie !!!!!!!!!!!!!!

16
                                                  • Gość: Xanatos Re: Dobra wiadomość!! IP: *.acn.pl 09.01.03, 23:46
                                                    aankaa napisała:

> niedźwiedzie !!!!!!!!!!!!!!
                                                    >
                                                    > 16

Lubię jak mówisz do mnie "misiu" :)
                                                  • aankaa Re: Dobra wiadomość!! 09.01.03, 23:48
                                                    misiu ??? :(
                                                    coś bardziej drapieżnego

13
                                                  • Gość: Aneczka Re: Dobra wiadomość!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.01.03, 23:44
                                                    Taka wampirzyca jak ja futra nie potzrbuje - byłoby mi stanowczo za gorąco;)))

15!!!

Pozdrowionka!!!
                                                  • aankaa zła wiadomość!! 09.01.03, 23:46
                                                    zegarki się rozregulowały
                                                    jak tak dalej pójdzie, to będzie problem z pierwszym wbiciem

14
                                                  • Gość: Xanatos Re: Dobra wiadomość!! IP: *.acn.pl 09.01.03, 23:47

> Taka wampirzyca jak ja futra nie potzrbuje - byłoby mi stanowczo za
                                                    gorąco;)))
                                                    >
                                                    > 15!!!
                                                    >
                                                    > Pozdrowionka!!!

Dwie wampirzyce na kolacji. Chyba nie starczy jedzenia :)))
                                                  • aankaa Re: Dobra wiadomość!! 09.01.03, 23:48
                                                    mówi się "wystarczy"

12
                                                  • aankaa jeszcze gorsza wiadomość!! 09.01.03, 23:51
                                                    kto przestawił główny zegar - przyznać się !!
                                                    (u mnie pokazuje 23.02)
                                                    takiej gry to nawet ja nie wytrzymam

10
                                                  • Gość: Xanatos Re: jeszcze gorsza wiadomość!! IP: *.acn.pl 09.01.03, 23:53
                                                    aankaa napisała:

> kto przestawił główny zegar - przyznać się !!
                                                    > (u mnie pokazuje 23.02)
                                                    > takiej gry to nawet ja nie wytrzymam
                                                    >
                                                    > 10

Dla mnie to wyzwanie... :)
                                                  • Gość: Xanatos Re: Dobra wiadomość!! IP: *.acn.pl 09.01.03, 23:52
                                                    aankaa napisała:

> mówi się "wystarczy"
                                                    >
                                                    > 12

Jeśli nie wystarczy, mogę skoczyć do pobliskiej wioski (nazywa się Londyn) i
                                                    przynieść żywego wołu :)
                                                  • aankaa biegnij zatem prędziutko 09.01.03, 23:54
                                                    bo czasu niewiele zostało

7 !!!!!!!!!!!!

i szampana dokup, bo się kończy
                                                  • Gość: Xanatos Re: biegnij zatem prędziutko IP: *.acn.pl 09.01.03, 23:56
                                                    aankaa napisała:

> bo czasu niewiele zostało
                                                    >
                                                    > 7 !!!!!!!!!!!!
                                                    >
                                                    > i szampana dokup, bo się kończy

Kiedyś w ogrodzie wykopałem dziurę, teraz ta dziura nazywa się Londyn i
                                                    sprzedają tam niezłe woły :)
                                                  • Gość: Aneczka Re: Dobra wiadomość!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.01.03, 23:50
                                                    Mniam mniam mniam

Zaczynam się robić głodna;))

A tu pozostało jeszcze 10

Pozdrowionka!!!
                                                  • aankaa Moja droga Aneczko 09.01.03, 23:52
                                                    odnoszę wrażenie, że na gotowe wpadasz :)

8
                                                  • Gość: Xanatos Re: Moja droga Aneczko IP: *.acn.pl 09.01.03, 23:54
                                                    aankaa napisała:

> odnoszę wrażenie, że na gotowe wpadasz :)
                                                    >
                                                    > 8

Moje panie, moje panie, spokojnie. Proponuję zapasy w błocie... :)
                                                  • aankaa no nie!!!!!!!!!! 09.01.03, 23:56
                                                    od godziny nad atmosferą pracuję a Ty tu zapasy, w błocie ?!?
                                                    fe !

5
                                                  • Gość: Xanatos Re: no nie!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 09.01.03, 23:57
                                                    aankaa napisała:

> od godziny nad atmosferą pracuję a Ty tu zapasy, w błocie ?!?
                                                    > fe !
                                                    >
                                                    > 5

Facet to umie wszystko zepsuć. No nie :)
                                                  • Gość: Aneczka Re: W błocie? IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.01.03, 23:56
                                                    Ja myślałam raczej o kisielku;))

4

Pozdrowionka!!!

PS. Lepiej późno niż wcale:))
                                                  • aankaa to może ja główne danie 09.01.03, 23:58
                                                    a Ty dopiero na wety się przyłączysz

3
                                                  • Gość: Xanatos Re: to może ja główne danie IP: *.acn.pl 09.01.03, 23:59
                                                    aankaa napisała:

> a Ty dopiero na wety się przyłączysz
                                                    >
                                                    > 3

Czyli Aneczkę wypijemy najpierw na wzmocnienie, a potem siebie na wzajem. Nie
                                                    ma sprawy :))
                                                  • Gość: Xanatos Re: W błocie? IP: *.acn.pl 09.01.03, 23:58

> Ja myślałam raczej o kisielku;))
                                                    >
                                                    > 4
                                                    >
                                                    > Pozdrowionka!!!
                                                    >
                                                    > PS. Lepiej późno niż wcale:))

Nic nie wiem o żadnym kisielku :))))
                                                  • aankaa gdzie tego szampana stawiasz ?? 10.01.03, 00:00
                                                    nie widzisz, że to się może wywrócić
                                                    i czym później poprawić ??
                                                    skaranie boskie z tymi chłopami
                                                    rozum tracą tuż przed

1 !!!!!!!!
                                                  • Gość: Xanatos Re: gdzie tego szampana stawiasz ?? IP: *.acn.pl 10.01.03, 00:00
                                                    aankaa napisała:

> nie widzisz, że to się może wywrócić
                                                    > i czym później poprawić ??
                                                    > skaranie boskie z tymi chłopami
                                                    > rozum tracą tuż przed
                                                    >
                                                    > 1 !!!!!!!!

Na szczęście tylko rozum... :)))
                                                  • Gość: Aneczka Re: No dobra!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.01.03, 00:03
                                                    To Ty bądź schaboszczakiem;))

Ja pozostanę na deserek!!!
                                                    Mniam mniam mniam
                                                    PYCHA

Pozdrowionka!!!

Już 2 po!!!!!
    • Gość: mario2 Re: Narodziny klona mariopajda po.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 23:22
      przeciez Pajda nie pije, to po co bede sie z nia spotykal?
    • Gość: Aneczka Re: Witam !!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.01.03, 23:28
      Witam wszystkich!!
      Co tam ciekawego słychać u was?
      Popiszczie jakieś ciekawe rzeczy;))

Pozdrowionka!!!
      • Gość: mario2 Re: Witam !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 23:30
        hę?
        • Gość: Aneczka Re: HĘ??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.01.03, 23:33
          "Hę" za wiele mi nie mówi.
          Mógłbyś jaśniej? :)

Pozdrowionka!!!
          • mario2 Re: HĘ??? 10.01.03, 08:20
            uhmmm :o)))
    • aankaa no to już po Tobie 10.01.03, 00:00
      to było mniam
      • aankaa Re: no to już po Tobie 10.01.03, 00:05
        > Na szczęście tylko rozum... :)))

noooooooooooooo
        (ślinotoku można dostać)
        • Gość: Xanatos Re: no to już po Tobie IP: *.acn.pl 10.01.03, 00:06
          aankaa napisała:

> > Na szczęście tylko rozum... :)))
          >
          > noooooooooooooo
          > (ślinotoku można dostać)

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Boże, aleś Ty piękna... :))))))))
          • Gość: Aneczka A ja?? IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.01.03, 00:07
            • aankaa a Ty poczekaj 10.01.03, 00:08
              do deseru :)
            • Gość: Aneczka Re: A ja?? IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.01.03, 00:09
              Mnie już nikt nie kocha?

uuuuuuuuu
              jaka szkoda!
              A taka fajna wampirzyca ze mnie;))

Pozdrowionka!!!
            • Gość: Xanatos Re: A ja?? IP: *.acn.pl 10.01.03, 00:10
              Nie jestem akrobatą :))
              • Gość: Aneczka Re: A ja?? IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.01.03, 00:11
                A czy ktoś tu wspominał o cyrku Zwierzaku? ;))

Pozdrowionka!!!
                • Gość: Xanatos Re: A ja?? IP: *.acn.pl 10.01.03, 00:13

> A czy ktoś tu wspominał o cyrku Zwierzaku? ;))
                  >
                  > Pozdrowionka!!!

Ja jestem jak cyrk. Jak przychodzę gdzieś to mówią "zobaczcie cyrk zajechał do
                  miasta"
          • aankaa cicho 10.01.03, 00:07
            bo pobudzisz ludzi
            • Gość: Xanatos Re: cicho IP: *.acn.pl 10.01.03, 00:08
              aankaa napisała:

> bo pobudzisz ludzi

Ale ja muszę (tu wstawia błagalny wyraz twarzy) :)))
              • aankaa Re: cicho 10.01.03, 00:10
                co musisz ?
                paluszkami można ciszej przebierać
                • Gość: Xanatos Re: cicho IP: *.acn.pl 10.01.03, 00:12
                  aankaa napisała:

> co musisz ?
                  > paluszkami można ciszej przebierać

To nie takie proste jak się wydaje :))
    • aankaa chyba siły nadwerężyłam 10.01.03, 00:13
      i pora na spoczynek
      dobrej zabawy (jutro sobie poczytam :))
      • Gość: Xanatos Re: chyba siły nadwerężyłam IP: *.acn.pl 10.01.03, 00:14
        aankaa napisała:

> i pora na spoczynek
        > dobrej zabawy (jutro sobie poczytam :))

Śpij dobrze :)
        • Gość: Aneczka Re: AAA kotki dwa:)) IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.01.03, 00:19
          Miłej nocki - kolorowych snów ;)))

Pozdrowionka!!!
          • Gość: Xanatos Re: AAA kotki dwa:)) IP: *.acn.pl 10.01.03, 00:21

> Miłej nocki - kolorowych snów ;)))
            >
            > Pozdrowionka!!!

To zostaliśmy sami. Mam jeszcze trochę siły na ideały ;))
            • Gość: Aneczka Re: AAA kotki dwa:)) IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.01.03, 00:25
              Ideały powiadasz?

A co mam przez to rozumieć? ;)
              Danie główna nie wystarczyło?:)))

Pozdrowionka!!!
              • Gość: Xanatos Re: AAA kotki dwa:)) IP: *.acn.pl 10.01.03, 00:30

> Ideały powiadasz?
                >
                > A co mam przez to rozumieć? ;)
                > Danie główna nie wystarczyło?:)))
                >
                > Pozdrowionka!!!

Ideały z Lubina :)
                • Gość: Aneczka Re: AAA kotki dwa:)) IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.01.03, 00:34
                  To najpierw wylegujesz się z aanką, a teraz o idałach mi mówisz?;))
                  Hmmm
                  Więc jak to jest z tą z Lubina?

POzdrowionka!!!
                  • Gość: Xanatos Re: AAA kotki dwa:)) IP: *.acn.pl 10.01.03, 00:38

> To najpierw wylegujesz się z aanką, a teraz o idałach mi mówisz?;))
                    > Hmmm
                    > Więc jak to jest z tą z Lubina?
                    >
                    > POzdrowionka!!!

Nie zaczynaj, bo dzisiaj nie zaśniemy :)
                    • Gość: Aneczka Re: AAA kotki dwa:)) IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.01.03, 00:41
                      A co? Wolisz przespać większość życia, a później tego żałować?;))

Pozdrowionka!!
                  • Gość: Aneczka Re: AAA kotki dwa:)) IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.01.03, 00:39
                    Ona dalej jest tą idalną kobitą?

Powiedz coś więcej o niej - świat nie jest taki duży jak nam się wydaje;))

Pozdrowionka!!!

PS Góra z górą się nie zejdzie ale człowiek z człowielkiem może:)))
                    • Gość: Xanatos Re: AAA kotki dwa:)) IP: *.acn.pl 10.01.03, 00:47

> Ona dalej jest tą idalną kobitą?
                      >
                      > Powiedz coś więcej o niej - świat nie jest taki duży jak nam się wydaje;))
                      >
                      > Pozdrowionka!!!
                      >
                      > PS Góra z górą się nie zejdzie ale człowiek z człowielkiem może:)))

Człowiek z człowiekiem napewno.
                      • Gość: Aneczka Re: AAA kotki dwa:)) IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.01.03, 00:52
                        No właśnie:)
                        Człowiek z człowiekiem napewno się zejdzie - więc może ją znam? a może ktoś z
                        moich znajomych ją zna?;)))

Pozdrowionka!!!
                        • Gość: Xanatos Re: AAA kotki dwa:)) IP: *.acn.pl 10.01.03, 00:56

> No właśnie:)
                          > Człowiek z człowiekiem napewno się zejdzie - więc może ją znam? a może ktoś
                          z
                          > moich znajomych ją zna?;)))
                          >
                          > Pozdrowionka!!!

Nie zaczynaj... IDĘ SPAĆ!!! :) Całuję Twoje idealne usta i idę spać... :)
                          • Gość: Aneczka Re: AAA kotki dwa:)) IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.01.03, 00:59
                            CMOK CMOK CMOK :*

Śnij o samych idełach (np o mich idealnych usteczkach;)))

Papapa

Słodziutkich snów:))

Pozdrowionka!!!
      • Gość: Aneczka Re: DOBRANOC!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.01.03, 00:24
        Dobranoc wszystkim!!!

Czas już chyba na mnie;))
        Trzeba porządnie się wyspać - jutro piątek - tygodnia koniec i początek;)

Pozdrowionka!!!
        • Gość: Xanatos Re: DOBRANOC!!! IP: *.acn.pl 10.01.03, 00:25

> Dobranoc wszystkim!!!
          >
          > Czas już chyba na mnie;))
          > Trzeba porządnie się wyspać - jutro piątek - tygodnia koniec i początek;)
          >
          > Pozdrowionka!!!

Śpij równie dobrze jak druga Aneczka :)
          • Gość: Aneczka Re: DOBRANOC!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.01.03, 00:27
            A Ty co?
            Nie idziesz chrapciać?;))

Pozrowionka!!!
            • Gość: Xanatos Re: DOBRANOC!!! IP: *.acn.pl 10.01.03, 00:29

> A Ty co?
              > Nie idziesz chrapciać?;))
              >
              > Pozrowionka!!!

Idę :)
              • Gość: Aneczka Re: DOBRANOC!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.01.03, 00:31
                No to PAPAPA

Śnij o wampirzycach całego świata;)))

Pozdrowionka!!!
                • Gość: Xanatos Re: DOBRANOC!!! IP: *.acn.pl 10.01.03, 00:33

> No to PAPAPA
                  >
                  > Śnij o wampirzycach całego świata;)))
                  >
                  > Pozdrowionka!!!

Śpij, śpij, śpij, teraz jesteś w mojej mocy :)))
                  • Gość: Aneczka Re: DOBRANOC!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.01.03, 00:35
                    Taaak?

A skąd ta pewność Xanatosku?;))

Pozdrowionka!!!
                    • Gość: Xanatos Re: DOBRANOC!!! IP: *.acn.pl 10.01.03, 00:38

> Taaak?
                      >
                      > A skąd ta pewność Xanatosku?;))
                      >
                      > Pozdrowionka!!!

Czuję to :)) Idę spać Aneczko. Idę spać. Dobranoc.
                      • Gość: Aneczka Re: DOBRANOC!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.01.03, 00:43
                        Dobranoc, pchły na noc
                        Karaluchy pod poduchy;)))

Pozdrowionka!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka