Dodaj do ulubionych

Prezent dla żony

30.01.13, 12:02
Pewien temat na forum podsunął mi dobry pomysł na prezent dla żony. Chodzi mianowicie o biżuterię, a raczej o półfabrykaty. Moja żona lubi składać tego typu rzeczy. Znalazłem na e-bz.pl pokaźną bazę tego typu rzeczy. Myślicie, że będzie zadowolona jak kupię jej sporo materiały "do pracy"? :)
Obserwuj wątek
    • martynika93 Re: Prezent dla żony 31.01.13, 11:33
      Jeśli wiesz, że lubi robić takie rzeczy to na pewno, ale może miłe byłoby również dołożenie jakiegoś ładnego prezentu gotowego, coś co wyrazi Twoje uczucia do żony. Choćby kwiaty :-)
      • Gość: trustek5 Re: Prezent dla żony IP: *.internetia.net.pl 01.03.13, 17:26
        To Ty chcesz żonę do roboty zagonić, czy sprawić jej radość? :))

Większość pań ucieszyłaby pewnie profesjonalna sesja foto + metamorfoza
        prezentokracja.pl/Badz_Piekna_-_Metamorfoza_i_profesjonalna_sesja_foto/produkt.html
        Albo wykaż się odrobiną romantyzmu i zaproś swoją damę na romantyczną kolację na jachcie
        prezentokracja.pl/Rejs_widokowy_z_kolacja_dla_2_osob/produkt.html
      • bianca_j Re: Prezent dla żony 26.05.13, 09:18
        dokładnie, ale coś takiego możesz kupić na co dzień, a na tę okazję coś specjalnego, panowie, nie kupujcie nam pożytecznych prezentów na urodziny, święta itd
    • Gość: grzegorz Re: Prezent dla żony IP: *.free.aero2.net.pl 10.02.13, 17:33
      dziwny jakiś ten prezent:/ średnio mi się podoba jakbym miał być szczery! ja mojej żonie kupiłem lampę do salonu: www.superlights.pl/index.php?products=product&prod_id=5326 sama zrobiła aranżację i do szczęście brakowało jej tego oświetleniowego detalu, więc naprawdę ją uszczęśliwiłem i to jest prezent, a nie jakiś składanie biżuterii
      • monik2312 Re: Prezent dla żony 11.02.13, 19:37
        jezu co z wami jaka lampa jakie robótki to ma byc prezent na walentynki a może pomyśl raczej o jakimś miłym prezencie który będzie przyjemny dla was obojga a rozpali wasze uczucia no i ten kwiatek może być do tego:) pozdrawiam cieplutko:)
    • met-ric Re: Prezent dla żony 14.02.13, 10:40
      Według mnie to dobry pomysł, jeśli Twoja żona interesuje się tym to wydaje mi się, że ucieszy się z takiego prezentu. Ja sama staram się tworzyć własną biżuterię, może nie jestem profesjonalistką w tej dziedzinie, ale ucieszyłabym się jakbym dostała przydatne półfabrykaty. Ewentualnie dokupiłabym na Twoim miejscu jakieś drzewko na biżuterię, na którym Twoja żona mogłaby trzymać stworzoną przez siebie biżuterię, np coś takiego www.smakprostoty.pl/menu-drzewko-na-bizuterie-28-cm
    • dori-999 Re: Prezent dla żony 14.02.13, 13:21
      Szukasz niepowtarzalnego prezentu dla bliskiej Ci osoby, chcesz umieścić jej zdjęcie lub kilka ciepłych słów na poduszce, bluzce, kubku itd. wejdź na niżej podany adres, zaprojektuję co zechcesz. Reszta zostanie wykonana i dostarczona na podany przez Ciebie adres. Wejdź na www.zazzle.co.uk/dorotella*
    • chabry_i_maki Re: Prezent dla żony 02.03.13, 18:54
      mmarku a może gotowa biżuteria? polecam Ci sklep z biżuterią z bursztynu www.ambertic.pl
      • Gość: magda Re: Prezent dla żony IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.07.13, 16:27
        A ja polecam prezenty pochodzące z Tajlandii :) szale z kaszmiru albo tajskiego jedwabiu, orientalne poszewki na poduszki czy obrazy..

allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=9984984
        lub na fb: www.facebook.com/Sklep.Discoverasia
    • Gość: mariuszs Re: Prezent dla żony IP: *.64k.pl 05.03.13, 13:08
      Ja swojej żonie zamówiłem sexowną bieliznę w sklepie tanieciuszki.eu, już się nie mogę doczekać kiedy ją w niej zobaczę :)
    • Gość: ann6776 Re: Prezent dla żony IP: *.LAN3.mega-net.pl 05.03.13, 14:00
      To jest fajny pomysł! Takie pudełko pełne komplementów (365 komplementów na każdy dzień w roku)
      allegro.pl/pudelko-komplementow-dzien-kobiet-prezent-oryginal-i3076974068.html
    • Gość: Marzenka79ckck Re: Prezent dla żony IP: *.play-internet.pl 09.03.13, 18:39
      Super słodki! :)

allegro.pl/gadajacy-chomik-powtarza-wszystko-co-powiesz-hit-i3089301900.html
    • Gość: kobietella Re: Prezent dla żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.13, 19:09
      Widziałam taki zestaw do samodzielnego tworzenia biżuterii na Gruperze. Myślę, że dla kogoś kto lubi tego typu manualne sprawy to świetny pomysł na prezent.
      • kazik143 Re: Prezent dla żony 20.03.13, 22:21
        Również widziałam tą ofertę na gruperze. Myślę, że dla kogoś kto lubi tego typu zajęcia to będzie świetny prezent. Zestaw ma mnóstwo elementów i można kombinować do woli wymyślając coraz to ciekawszą biżuterię.
    • Gość: madzikwroclaw Re: Prezent dla żony IP: *.opera-mini.net 19.03.13, 20:43
      Ja bym była:) A zobacz na www.badanga.pl tam jest kopalnia okazji i pomysłów na prezenty:)
      • Gość: a co z tradycyjnym Re: Prezent dla żony IP: *.internetia.net.pl 20.03.13, 12:38
        A CZEKOLADKI JUŻ nie wystarczaja?
    • Gość: iza Re: Prezent dla żony IP: *.181.116.117.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.03.13, 09:46
      Musisz pamietać, że kobiety uwielbiaja prezenty związane z urodą. Czyli wszystkie zabiegi, masaże, to może byc własnie fajny pomysl na prezent.
      • mt01234 Re: Prezent dla żony 27.03.13, 11:04
        zgadzam się - masaż to bardzo dobry pomysł, ale może warto go wykonać samodzielnie, a zonie pdoarować coś bardziej materialnego, np porządny skórzany portfel lub torebkę? Najlepiej czarną, zawsze będzie pasowaźć
    • Gość: bylyzna:)) Re: Prezent dla żony IP: *.internetia.net.pl 28.03.13, 13:04
      akurat bielizna to fajny pomysł :P
    • Gość: badanguj Re: Prezent dla żony IP: *.ip.netia.com.pl 25.04.13, 11:58
      Ja bym wolała coś takiego od męża... badanga.pl/Okazja/2646/Promocja--Kuferek-na-bi%C5%BCuteri%C4%99-
    • Gość: kobitka Re: Prezent dla żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.13, 14:18
      Proponowałabym kosmetyki. To zawsze się przydaje nam - kobietom. Pomyśl o tym. Dobre kosmetyki, które na pewno zostaną docenione przez żonę pochodzą z firmy L'Occitane. Wejdź na pl.loccitane.com i zobacz.
    • Gość: zigi Re: Prezent dla żony IP: *.play-internet.pl 29.04.13, 08:43
      Kupując określony towar, zawsze ryzykujesz nietrafienie w gust. Ja od lat testuję z powodzeniem kody i nie muszę wymyślać prezentów. Wręczam na przykład kod rabatowy empik, i mam problem z głowy. W ten sposób ogarniam wszystkich w rodzinie, od dzieci po teściową. Po drugie nie mam problemu z niezgodnością towaru z opisem, co niestety miało miejsce przy zakupach online.
    • Gość: Antos Re: Prezent dla żony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.13, 13:50
      OryginalnePrezenty.pl

sklep internetowy z ciekawymi zestawami prezentowymi, polecam!
    • Gość: Moni Re: Prezent dla żony- piąta fala pożądania IP: *.103.udn.pl 04.06.13, 17:46
      taki prezent dla żonki to super sprawa. Ja dostałam tą książkę od męża na urodziny i muszę przyznać , że to chyba był prezent dla mnie i męża;P
      Przeczytałam ją jednym tchem, taka jest wciągająca, jeśli ktoś lubi czytać.
      „Piąta fala pożądania” jest przesiąknięta erotyzmem i pikanterią. Czytałam ją z zapartym tchem, napisana bardzo pieprznym językiem. Ku mojemu zaskoczeniu napisana przez kobietę. Na pewno pobudza zmysły i wyobraźnię poprzez prawdziwe historie erotyczne Polek z różnych warstw społecznych. Naprawdę ciekawa. 100% pozytywnie ją odebrałam. Polecam.
      • Gość: aguś Re: Prezent dla żony- piąta fala pożądania IP: *.pawluk.org 08.06.13, 16:25
        Muszę się zgodzić z "Moni", książkę również dostałam w prezencie, tylko od koleżanek z pracy - miał to być żart :-) Ale któregoś dnia przy sprzątaniu wpadła mi w ręce i zaczęłam ją czytać, nie mogłam się od niej oderwać. Emocje opisane w niej dało się odczuć na własnej skórze. Myślę, że to dobra lektura dla kobiet spragnionych namiętności, a przygody zawarte w książce można bez problemu przenieść do własnej sypialni :-)
    • Gość: miko Re: Prezent dla żony IP: *.146.213.49.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.13, 09:32
      fajny pomysł, bo ja też uwielbiam takie robótki, ale to dość tanie, więc może się obrazić z powodu ceny. A nie lepiej kupić coś bardziej że tak powiem...bajeranckiego? Ja bym bardzo chciała, żeby mój chłopak znalazł sobie jakąś taką firmę jak ta www.reflect.pl i nie obraziłabym się za nową koszulkę na siłownię z napisem "boska". Byłoby mi bardzo miło.
      www.reflect.pl/koszulki_na_silownie_z_nadrukiem.html
    • Gość: K. Re: Prezent dla żony IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.06.13, 20:42
      Jak czytam te propozycje prezentów to wiele rzeczy z tych wymienionych bym przygarnęła:) ale tak najbardziej to marzy mi się naszyjnik z pereł, taki jak nosi Anja Rubik w reklamie Apartu.
    • Gość: fortelek Re: Prezent dla żony IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.06.13, 06:36
      Jacek, a może taką statuetkę 3D?
      Ja taką kupowałem dziewczynie na urodziny i dodałem do tego własną dedykację. Jej bardzo się podobało. Wydaje mi się, że kobiety lubią takie rzeczy :P
      • Gość: eemilkaaa Re: Prezent dla żony IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.13, 11:48
        ojj lubią to prawda :P szczególnie jeszcze jak dedykacja będzie prosto z serca :>
    • pipi84 Re: Prezent dla żony 10.07.13, 12:43
      Hej,
      jestem kobietą i z doświadczenia wiem, że najlepsze prezenty to te niecodzienne, tzn. każda kobieta chciałaby mieć, ale zawsze szkoda kasy, np. perfumy, biżuteria lub kwiaty. Zwłaszcza kwiaty wysłane kurierem są świetnym prezentem i na pewno niespodziewanym :) Mąż na Walentynki zamówił mi kwiaty w www.rozanyexpress.pl (mają piękne i niedrogie róże) i byłam zachwycona, bo zawsze marzyłam o takim prezencie :)
      Pozdrawiam,
      pipi
    • fionek9 Re: Prezent dla żony 15.07.13, 11:39
      a może tutaj się coś znajdzie ? www.pomyslnaprezent.info/
    • crazypiraty Re: Prezent dla żony 19.07.13, 09:23
      Kup swojej żonie kremy na powiększenie penisa - ona się ucieszy, że będziesz ją bardziej zadowalał, a Tobie będzie dobrze jak ona będzie Ci codziennie ptaszka nasmarowywać tym kremem. Dwie pieczenie na jednym ogniu! :)
      • Gość: adik Re: Prezent dla żony IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.14, 23:42
        Rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie sprawdz naszą metodę link.mil.pl/drpenis/
    • Gość: Martnka09 Re: Prezent dla żony IP: *.208-117-11.static.steadfastdns.net 20.07.13, 17:06
      jeżeli Twoja żona lubi taką "dłubaninkę"- to czemu nie. Większość kobiet jednak bardziej byłaby zadowolona z gotowej biżuterii, bukietu róż bądź butelki dobrego wina.

-----------------------
      www.domwina.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka