palola3 24.07.06, 12:19 Ha! A ja mam 180/181 cm! I mam 14 lat! Fantastycznie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karelka Re: mała (młoda) "kobietka" dołącza do mafii 24.07.06, 12:33 Hehe! ;) I pewnie jeszcze rośniesz? Mnie już pobiłaś, a jeszzce nas wszystkie pozostawisz w tyle...a raczej w dole ;P Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
palola3 Re: mała (młoda) "kobietka" dołącza do mafii 24.07.06, 12:37 o nie! wszyscy tak mówią! a ja od września ani centymetr nie podrosłam! Brat-193 (17l) siostra- 186(25l). a ja będę najniższa:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: mała (młoda) "kobietka" dołącza do mafii 24.07.06, 13:22 oj nie badz taka pewna:)) wszystko przed Toba:))) Witaj w gronie wysokich:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: mała (młoda) "kobietka" dołącza do mafii 24.07.06, 13:35 Ale czadzik! Witaj:)) Wyczuwam w Twoim poście wiele optymizmu i bardzo dobrze:) W Twoim pokoleniu średnia wzrostu jeż wyższa niż wśród np. 30 latków, więc nie masz najmniejszych powodów do tego by czuć się 'za dużą'. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ladnapanna Re: mała (młoda) "kobietka" dołącza do mafii 24.07.06, 13:56 ale masz fajną wysoką rodzinkę:) az z ciekawości zapytam ile rodzice mają wzrostu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
misioczat Re: mała (młoda) "kobietka" dołącza do mafii 24.07.06, 14:35 Ale fajna osobka z Ciebie, Palola :))) Mozliwe, ze juz nie urosniesz - ja przestalam rosnac wlasnie w wieku 14 lat ;) Swoja droga, moja siostrzenica za 2 miesiace konczy 14 lat i marzy, by urosnac, bo ma tylko 152cm (jej rodzice po 175, dorosly brat 180). Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: mała (młoda) "kobietka" dołącza do mafii 24.07.06, 15:48 Hej Witamy cię w naszym gronie.Ja również dołączam się do pytania, ile mają twoi rodzice wzrostu.Ja w twoim wieku chyba miałam z 178, i pamietam ze to był rok kiedy gigantycznie urosłam, bo jakies 15 cm w ciągu całego roku.No a teraz staneło (chyba na dobre) na 186 cm.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
troleska Re: mała (młoda) "kobietka" dołącza do mafii 24.07.06, 18:37 witamy!!! zyczę ci Paolko zebyś juz więcej nie urosła bo pewnie masz wiekszość niższych znajomych ale nie przejmuj się- masz nas:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palola3 Re: rodzice 24.07.06, 19:25 a powiem szczerze, że jak tu jestem to aż rosnąć się chce! hoho:) Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: rodzice 24.07.06, 19:47 W sumie może i nie ma się czym przejmować-twoi równieśnicy z pewnością tez będą wyżsi od rodziców.No i może przy tak wysokiej młodzieży przestanie w końcu być problemów:duże buty, długie spodnie itp. P.s.az wole nie mysleć o wzroście mojego potomka w brzuszku,przy naszym(moim i męza) wzroście po 186 cm... Odpowiedz Link Zgłoś
eirien Re: rodzice 24.07.06, 20:06 > P.s.az wole nie mysleć o wzroście mojego potomka w brzuszku,przy naszym(moim > i męza) wzroście po 186 cm... mój potomek jak do tej pory nosi rozmiary odpowiednie do wieku - w tej chwili r.92 (18-24mies) we wrzesniu kończy dwa lata a rękawy i nogawki trochę są jeszcze za długie. Może później zacznie 'nadrabiać' ;) Też mamy oboje po 186 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia03 Re: rodzice 24.07.06, 20:10 Doma, a już wiesz czy to chłopiec czy dziewczynka? My mamy córeczkę, która w sobotę skonczy 3 miesiące. Oboje mamy po ok. 185 cm wzrostu i też się zastanawiam jak wysoko ona wyrośnie. Torchę się boję że nas przerośnie... A jak miałam 14 lat mierzyłam 178 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: rodzice 24.07.06, 20:25 No w końcu udało mi się dorwać ciebie Ulciu na forum.Widze ze kariera naszego wzrostu wyglądałą podobnie hiihi. Szczerze to chciałabym mieć chłopca, i tak mi wszyscy wróżą,bo to niby super wygladam, dobrze się czuję,nie mam dolegliowści-wiec na pewno musi być chlopak.Płci narazie nie znam,ide w czwartek na kolejną kontrolę do lekarza, moze coś wyluka między tymi nóżkami,a jak nie to w sierpniu mam usg połówkowe, a ze mój lekarz ma extra sprzęt to mam nadzieje ze wtedy się upewnię co do płci.W każdym bądż razie dziewczyny będę was informowac na bieżąco Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: rodzice 24.07.06, 21:54 Ha, super! Bedziemy wszystkie oczekiwały na wieści:) Pamietam, że jak bylam w ciąży to juz od półmetka lekarz mówił mi, że dziecko ma długie kończyny dolne i że będzie całe 'długie'. W sumie przez tą jego 'długość' nie dał rady odwrócić się główką w dół i musialam mieć CC ale nie ma tego złego...urodził się z długością 65 cm i był oddziałowym rekordzistą w tym wzgledzie:) Dziś mając niespełna 18 mies. wygląda na 2 latka... Odpowiedz Link Zgłoś
eirien Re: rodzice 24.07.06, 22:12 Jak ja byłam na ostatnim usg to lekarzowi nie udało się zmierzyć bodajże kości udowej ;) 'miarka' mu sie skończyła ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: rodzice 24.07.06, 22:15 Eirien, teraz dopiero obejrzalam Kubusia na fotkach. Fajny brzdąc i z tego co widać też lubi 'pomajstrowac' jak moj Michał:0) Odpowiedz Link Zgłoś