Gość: ESCETA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 22:23 I tylko takie tu zapraszam i normalnych mężczyzn (MĘŻCZYZN - chłopczyki słyszeli ?), takich lubiących kobiety i zadających głupich pytań na temat ich mądrości itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mina Re: ZAKŁADAM FANCLUB PIEKNYCH KOBIET IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 22:28 dziekuje w imieniu swoim i reszty pieknych forumowiczek (my tu wszystkie jestesmy piekne, wiec baranie powienienes jakos zgrabniej zatytulowac ten post) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESCETA Re: ZAKŁADAM FANCLUB PIEKNYCH KOBIET IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 22:33 No ładnie .., taka nagroda mnie spotyka .... To róbta se baby w cholerę z tym watkiem, co chceta :)))))) Tylko potem bez pretensji iżadnych próśb do mnie, jak jakies prawdziwe barany tu wejdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: ZAKŁADAM FANCLUB PIEKNYCH KOBIET IP: *.tucson1.az.home.com 30.10.01, 22:33 I wytlumacz, co znaczy twoj nick, moze chciales byc ESTETA, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: ZAKŁADAM FANCLUB PIEKNYCH KOBIET IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 22:37 on juz jest nawalony, paul, wiec wyszlo szydlo z wora: to mial byc ASCETA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESTETA MINA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 22:42 Bo wysle meila do Twojego Teścia, żeby przyniósł napój winogronowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: ZAKŁADAM FANCLUB PIEKNYCH KOBIET IP: *.tucson1.az.home.com 30.10.01, 22:49 Dzieki.ESTETO, porawiles mi dzisiaj humor, mialam zly, a teraz smieje sie do lez!PS.Jestem piekna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: ZAKŁADAM FANCLUB PIEKNYCH KOBIETdo Miny IP: *.tucson1.az.home.com 30.10.01, 22:39 O rany!Wlasnie mialam to napisac, a Ty mnie uprzedzilas...To MUSI byc chyba ASCETA z..koniecznosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESTETA Re: ZAKŁADAM FANCLUB PIEKNYCH KOBIETdo Miny IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 22:44 Prostuje Paul i nie dziekuje - tak, masz racje nadaje z klasztoru.., tylko cholera pomyliłem furtki, i trafiłem do żeńskiego.:))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESTETA AUTOR: do wszystkich i paula IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 22:41 Przepraszam wszystkich oczy mi sie plączą, faktycznie ESTETA. Dzieki Paul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESTETA NI MA ?????? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 23:34 Qrwa m., NI ma, czy wszystkie piekności już dawno w łózeczkach pod kołderkami .. To ja tez idę lulu. Dobranoc wszystkim pięknym Paniom. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: SĄ 31.10.01, 13:43 Są i ciężko pracują na forum. Stukają swymi ślicznymi paluszkami po klawiaturze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESTETA Re: SĄ IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 13:48 I marszcza swoje sliczne noski, jak sie na nas denerwują ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: SĄ 31.10.01, 13:53 Zaciskają ze złosci przepiękne ust swoich korale, ale nie za mocno, by zmarszczki się nie potworzyły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESTETA Re: SĄ IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 16:50 I na swe śliczne oczęta spuszczają zasłonę z rzęs przeuroczych, gdy coś chcą od nas ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESTETA Re: SĄ (korekta) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 17:36 I na swe śliczne oczęta spuszczają zasłonę z rzęs przeuroczych, gdy chcą coś od nas - tych tym przecudnym zjawiskiem zauroczonych ... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: SĄ (korekta) 02.11.01, 10:36 No pewnie, że przeuroczych, długich, ciemnych, zakręconych rzęsach. I marszczą dodatkowo wydepilowane, jak skrzydła sokoła brwi. Oj Panowie, umierajcie z samej rozkoszy patrzenia na te piękności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESTETA Re: SĄ (korekta) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 14:17 A dlaczego umierać - nie chcecie nas piękności wczesniej wykorzystać, a potem porzucić :)) Od samego patrzenia to co najwyżej oślepniemy - o to Wam chodzi o Sprytne i Śliczne, przeurocze Czorty/diabliczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: SĄ (prawda) 02.11.01, 14:59 Ot i komplemenciarz sie nam narodził! Wali z grubej rury, a nuż która weźmie i się nabierze? Nic to, Baśka! A my, kobietki , to lubimy komplementy. Jeżeli która powie, że nieprawda to kłamie w żywe oczy. I ma rację, bo kłamstwo jest istotą kobiecości. Kobierta, która nie kłamie nie jest godna kobietą być nazwaną. Komplementuj dalej Esteto, tak przyjemnie to czytać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: do czorta IP: 194.181.183.* 02.11.01, 15:10 czorcie jeden, az mnie korci, zeby ci cos napisac o zadufaniu jako i ty napisalas. ale dam ci jeszcze szanse. poza tym, juz w kilku postach reklamowalas jakze skromnie niewatpliwe przymioty twej urody i intelektu. a co bedzie jak kto kiedy to zweryfikuje? pozdrawiam, gucio czort napisał(a): > Ot i komplemenciarz sie nam narodził! Wali z grubej rury, a nuż która weźmie i > się nabierze? > Nic to, Baśka! A my, kobietki , to lubimy komplementy. Jeżeli która powie, że > nieprawda to kłamie w żywe oczy. I ma rację, bo kłamstwo jest istotą > kobiecości. Kobierta, która nie kłamie nie jest godna kobietą być nazwaną. > Komplementuj dalej Esteto, tak przyjemnie to czytać! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: do gucia 02.11.01, 15:22 Gość portalu: gucio napisał(a): > czorcie jeden, > > az mnie korci, zeby ci cos napisac o zadufaniu jako i ty napisalas. ale dam ci > jeszcze szanse. poza tym, juz w kilku postach reklamowalas jakze skromnie > niewatpliwe przymioty twej urody i intelektu. a co bedzie jak kto kiedy to > zweryfikuje? > > pozdrawiam, gucio Guciu, królu złoty, a weryfikuj sobie ile możesz i na ile masz ochotę. No cóż - przymioty intelektu są bezprzecznie do sprawdzenia. pod warunkiem, że sprawdzający nie jest zadufanym w sobie, nieomylnym egocentrykiem i pozwoli na swobodną wymianę poglądów. Co zaś urody się tyczy, to z tym gorzej. Otóż każdy ma swoje kanony piękna i trzyma się ich kurczowo. Z pięknością to będzie trudniej. I samoreklamując sie dalej napiszę, że ja mam piękną duszę. A to powinno wystarczyć za wszystkie kanony piękna. pa, złotko czort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: do czorta IP: 194.181.183.* 02.11.01, 15:38 dzieki pani czorcie za szybka odpowiedz, na ktora oczywiscie liczylem. pize pani: > Guciu, królu złoty, wiec dziekuje, ksiezniczko. > przymioty intelektu są bezprzecznie do sprawdzenia. pod warunkiem, że > sprawdzający nie jest zadufanym w sobie, nieomylnym egocentrykiem i pozwoli na > swobodną wymianę poglądów. gdzie tu logika pani ksziezniczko? dlaczegoz to zadufany w sobie egocentryk mialby nie pozwolic na swobodna wymiane pogladow na tym forum? przeciez poza aministratorem, nikt nie jest w stanie powstrzymac pania od wyrazania pogladow na tym forum. wystarczy tylko stukac w odpowiednie literki na klawiaturze, a potem smignac myszka na "wyslij". prosze przecwiczyc. Co zaś urody się tyczy, to z tym gorzej. Otóż każdy > ma > swoje kanony piękna i trzyma się ich kurczowo. nie kazdy sie trzyma kurczowo i nie kazdy ma kanony, pani kolezakno. ja np. ich nie mam i zawsze mnie wodzi na pokuszenie "to cos". > I samoreklamując sie dalej napiszę, że ja mam piękną duszę. A to powinno > wystarczyć za wszystkie kanony piękna. w czym sie przejawia piekno pani duszy, pani ksziezniczko? moze mnie pani raczy naprowadzic, bo z postow to raczej nie wynika, a chetnie bym sie czegos nauczyl. > pa, złotko > czort pa sreberko, gucio Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: do czorta 05.11.01, 11:46 Gość portalu: gucio napisał(a): > gdzie tu logika pani ksziezniczko? dlaczegoz to zadufany w sobie egocentryk > mialby nie pozwolic na swobodna wymiane pogladow na tym forum? > Może nieodpowiednio to ujęłam w słowa. Otóż moim zdaniem by sprawdzić jakiś tam poziom intelektualny trzeba starać się zrozumieć poglądy, teorie i spostrzeżenia wygłaszane (pisane) przez innych. Niekoniecznie trzeba je akceptować, ale przynajmniej starać się zrozumieć. Największą głupotą ludzi jest to, że rozumiemy teorię względności, rozumiemy rozszczepianie atomu lecz nie pojmujemy, że inny człowiek wyciera inaczej nos niż my. Oczywiście to zdanie powtórzyłam za kimś innym (wstyd, że nie pamiętam za kim) i mogłam cos tam przekręcić, ale myśl chyba została ta sama. Dlatego też napisałam o zadufanym egocentryku, nie przyjmującym do wiadfomości, że ktoś inny może inaczej myśleć niż on. > w czym sie przejawia piekno pani duszy, pani ksziezniczko? moze mnie pani raczy > > naprowadzic, bo z postow to raczej nie wynika, a chetnie bym sie czegos nauczyl Piekno mojej duszy objawia się tym, że kocham ludzi!!!! Wszystki daję na początku ogromny kredyt zaufania, wszystkich lubię, szanuję i doceniam. Jeżeli któreś z tych ludzi zrobi mi bezpodstawnie świństwo, przykrość jakąś - człowiek ten jest szmatą w moich oczach szmatą, a na szmaty nie zwraca się uwagi. Traktuję go potem jak powietrze, które nie ziębi ani nie grzeje, jest nikim. Lubię także zgryźliwość, ale niegroźną, nie przynoszącą krzywdy. Ironię zaź uwielbiam! Może o tym pięknie duszy napisałam na wyrost, ale napisałam i niech tak już zostanie. pozdrawiam, królu złoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: do czorta IP: 194.181.183.* 05.11.01, 13:01 pani czorcie, sorry za zwloke. trzy grosze ponizej. czort napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > gdzie tu logika pani ksziezniczko? dlaczegoz to zadufany w sobie egocentry > k > > mialby nie pozwolic na swobodna wymiane pogladow na tym forum? > > > Może nieodpowiednio to ujęłam w słowa. Otóż moim zdaniem by sprawdzić jakiś tam > > poziom intelektualny trzeba starać się zrozumieć poglądy, teorie i spostrzeżeni > a > wygłaszane (pisane) przez innych. Niekoniecznie trzeba je akceptować, ale > przynajmniej starać się zrozumieć. Największą głupotą ludzi jest to, że rozumie > my > teorię względności, rozumiemy rozszczepianie atomu lecz nie pojmujemy, że inny > człowiek wyciera inaczej nos niż my. Oczywiście to zdanie powtórzyłam za kimś > innym (wstyd, że nie pamiętam za kim) i mogłam cos tam przekręcić, ale myśl chy > ba > została ta sama. > Dlatego też napisałam o zadufanym egocentryku, nie przyjmującym do wiadfomości, > > że ktoś inny może inaczej myśleć niż on. > nic tyko sie podpisac calym sercem. swoja droga, zadziwiajace to stwierdzenia jak na kogos, kto zamiast sie ustosunkowywac do meritum, zarzuca uczestnikom dyskusji egocentryzm, na dodatek nic o nich blizej nie wiedzac. > > w czym sie przejawia piekno pani duszy, pani ksziezniczko? moze mnie pani > raczy > > > > naprowadzic, bo z postow to raczej nie wynika, a chetnie bym sie czegos na > uczyl > > > Piekno mojej duszy objawia się tym, że kocham ludzi!!!! a egocentrykow? > Wszystki daję na początku ogromny kredyt zaufania, wszystkich lubię, szanuję i > doceniam. Jeżeli któreś z tych ludzi zrobi mi bezpodstawnie świństwo, przykrość > > jakąś - człowiek ten jest szmatą w moich oczach szmatą, a na szmaty nie zwraca > się uwagi. Traktuję go potem jak powietrze, które nie ziębi ani nie grzeje, jes > t > nikim. > > Lubię także zgryźliwość, ale niegroźną, nie przynoszącą krzywdy. Ironię zaź > uwielbiam! > > Może o tym pięknie duszy napisałam na wyrost, ale napisałam i niech tak już > zostanie. no to niech juz tak zostanie, tylko nastepnym razem radze wolniej przyciskac klawisze. > pozdrawiam, królu złoty. tez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: do gucia 05.11.01, 14:10 Gość portalu: gucio napisał(a): > nic tyko sie podpisac calym sercem. swoja droga, zadziwiajace to stwierdzenia j > ak > na kogos, kto zamiast sie ustosunkowywac do meritum, zarzuca uczestnikom dyskus > ji > egocentryzm, na dodatek nic o nich blizej nie wiedzac. Ja tego wcale nie zrobiłam, tylko pisałam o weryfikacji inteligencji, i że nie każdy osobnik jest w stanie obiektywnie to sprawdzić. Przecież Ciebie przez to nie oceniałam i na pewno nie mogłabym ocenić. Zrozumiał kolega? Jeślim mimowoli obraziła, to przepraszam. > no to niech juz tak zostanie, tylko nastepnym razem radze wolniej przyciskac > klawisze. > Bedę wolniej przyciskać. pzdr - nienaciskający czort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESTETA Re: do gucia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 18:18 Guciu: Nie jeden pojmie na własnym "pogrzebie", że kąsał innych - a zjadł sam siebie" P.s.: ten cudzysłów to tylko dlatego, że jestes baaaardzo młody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: do estety IP: 194.181.183.* 05.11.01, 12:55 esteto: juz mialem powaznie odpowiedziec na twoj zaczepny post, ale przeczytalem twoje pozostale wypowiedzi i wychodzi, ze nie warto, jako ze aluzje do mlodych chlopcow pojawiaja sie w co drugim napastliwym wtraceniu (jakies sklonnosci?). esteta to brzmi dumnie... wierszokleta? g Gość portalu: ESTETA napisał(a): > Guciu: Nie jeden pojmie na własnym "pogrzebie", > że kąsał innych - a zjadł sam siebie" > > P.s.: ten cudzysłów to tylko dlatego, że jestes baaaardzo młody. > Odpowiedz Link Zgłoś
trin Re: ZAKŁADAM FANCLUB PIEKNYCH KOBIET 02.11.01, 16:14 Nie idziesz przypakiem po linni najmniejszego oporu? Gdzie ambicja? Proponuje fanklub kobiet brzydkich i glupich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESTETA Re: trin IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 18:13 Idź sobie lepiej chłopczyku podyskutować na inne wątki, w pobliżu ich pełno - znajdziesz tam sporo wypowiedzi podobnych do twoich. Wróć.., ale wtedy jak już przestaniesz byc prawiczkiem (bez urazy) :))) cześć Odpowiedz Link Zgłoś
trin Re: trin 06.11.01, 11:36 Gość portalu: ESTETA napisał(a): > Idź sobie lepiej chłopczyku podyskutować na inne wątki, w pobliżu ich pełno - > znajdziesz tam sporo wypowiedzi podobnych do twoich. > > Wróć.., ale wtedy jak już przestaniesz byc prawiczkiem (bez urazy) :))) > > cześć Jak zwykle jestem POWALONA glebia analizy! Pozdrawiam serdecznie i ide topic moje chlopiece smutki w piwku z kolegami pod blokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sir_psycho_sexy Re: ZAKŁADAM FANCLUB PIEKNYCH KOBIET 02.11.01, 16:31 ...moze jeszcze przyjda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESTETA Re: sex+psycho ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 18:03 Ty, sex i psychologia nie idzie w parze, jak Ty to godzisz-jeżeli jesteś małym chłopczykiem, to chyba się domyslam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sir_psycho_sexy Re: sex+psycho ? 02.11.01, 18:46 Gość portalu: ESTETA napisał(a): > Ty, sex i psychologia nie idzie w parze, jak Ty to godzisz-jeżeli jesteś małym > chłopczykiem, to chyba się domyslam :))) psychologia z seksem idzie w parze akurat bardzo czesto (tym niemniej psycho to nie psychologia jeszcze). Poza tym Sir PsychoSexy to postac "literacka" - nie bierz tego tak powaznie. ps. masz kompleks malego chlopczyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESTETA Re: sex+psycho ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 18:55 Nie będę tracić czasu bzdur na pseudodyskusje, ale podobno każdy się jakoś identyfikuje ze swoim podpisem/nickiem ? Nie wiem, jak Ty, ale ja włóżku z kobietą zapominam (ona też) o wszystkim innym, tym bardziej o psychologii !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sir_psycho_sexy Re: sex+psycho ? 02.11.01, 18:59 Gość portalu: ESTETA napisał(a): > Nie będę tracić czasu bzdur na pseudodyskusje, ale podobno każdy się jakoś > identyfikuje ze swoim podpisem/nickiem ? sam zaczales, ja tylko odpowiedzialem > Nie wiem, jak Ty, ale ja włóżku z kobietą zapominam (ona też) o wszystkim > innym, tym bardziej o psychologii !!!! o czym ona zapomina a o czym nie tego nigdy sie nie dowiesz niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESTETA Re: DO Czorta/diabliczki IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 19:20 To mam "walić" dalej, czy nie - po co, jak i tak nie uwierzycie Kobietki ?:) A poza tym powtórzę: NI MA Pięknych kobiet na tym portalu - poza Tobą uroczy Czorcie/diabliczko - widzisz tutaj jeszcze inne ..? Ide se w jakis samotny kąt posmucić się, albo poczytać "mitologir grecką/rzymską ..) Pa (nie wiem, czy wrócę) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Do estety 05.11.01, 11:49 Miło mi, że tak o mnie sądzisz, ale trin też jest kobietą i to wcale niegłupią. Jak tam Grecy i Rzymianie? Mitologia to przecież bajki. Przerzuć się na real. Ostatnio dostałam w prezencie encyklopedię galicyjską pt. "Austriackie gadanie". Jest świetna, polecam!! pa czort Odpowiedz Link Zgłoś