Dodaj do ulubionych

Poradzcie mi!

IP: 212.244.106.* 31.10.01, 10:36
On jest bardzo elegancki , na wysokim stanowisku , 34 lata. W następnym
tygodniu mam z nim randkę. W co mam sie ubrać? Nie przepadam za klasyką,wole
młodzieżowe ciuchy z Zary na przykład ale taki facet i restauracja w Sheratonie
chyba zobowiązują ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mina Re: Poradzcie mi! IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 11:39
      nie wiem co to sa ciuchy z Zary. a gdzie ta randka bedzie, wiesz chociaz?
    • Gość: żona? Re: Poradzcie mi! IP: *.punkt.pl 31.10.01, 11:43
      Niech Cię ręka boska broni przed założeniem kostiumu,garniturku ,garsonki i tym
      podbnyych oficjalnych ciuchów,błe! mała czarna z dekoldzikiem ...ale ale
      poczekaj a w jaki dzień i o której? no bo jak radzić skoro nic nie wiemy...a no
      i gratulacje!
      a może tak -spódniczka za kolanko,lekka zwiewna i urocza z rodzaju tych co to
      nastapiły nam wiosną jakos, kolorek-brązik, czerń, bordo, głeboki szary jak
      podpowiada mi tutaj moja koleżanka, która mnie też na randkę nie jedną ubrała,
      a co?! bluzka- rękaw 3/4 ,czarna raczej ,dekoldzik w w szpic do połowy piersi
      ale nie pokazuj mu ich zbyt szybko ! a bielizna to sama wiesz jaka>:)))))
      Rany ale masz szczęście,ja też chcę w Sheratonie ...tym bardziej że mąż mnie
      przecież zostawił...A powiesz nam jak się ubrałaś i jak było???
      • Gość: Michał Re: Poradzcie mi! IP: 213.241.35.* 31.10.01, 12:07
        ..zapraszam jeżeli Tak bardzo chcesz..
        • Gość: żona? Re: Poradzcie mi! IP: *.punkt.pl 05.11.01, 14:36
          Gość portalu: Michał napisał(a):

> ..zapraszam jeżeli Tak bardzo chcesz..

chcę,chcę ,chcę i piszczę ...:)

• Gość: Michał Re: Poradzcie mi! IP: 213.241.35.* 05.11.01, 15:43
            ..a więc słowo... zapraszam do Sheratona powiec kiedy Ci odpowiada
      • Gość: Dallas Re: Poradzcie mi! IP: 212.244.106.* 02.11.01, 09:04
        DZięki za wszystkie podpowiedzi.Decyzja podjęta- biała bluzka z falbanką ( z
        Zary oczywiście)plus ciemnowiśniowe spodnie plus lakierowane wiśniowe botki na
        wysokich obcasach plus skórzany płaszczyk.
        A randkę mam 7 o 18 i oczywiście napisze jak było.
    • suzume Re: Poradzcie mi! 31.10.01, 12:05
      Krój dowolny i na niebiesko, bo faceci odróżniają dwa kolory: niebieski i
      nieniebieski...
      • Gość: Mina Re: Poradzcie mi! IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 12:07
        najlepiej to chyba miec chlopa - daltoniste
        • evag Re: Poradzcie mi! 01.11.01, 00:25
          Wiesz sexy ale z klasa: nic zbyt obcislego, czy krotkiego. Bo taki ubior
          wiesz co sugeruje. Jezeli raczej powazniej o nim myslisz, to raczej sie za
          bardzo nie eksponuj. Subtelnie
          • Gość: paul Re: Poradzcie mi! IP: *.tucson1.az.home.com 01.11.01, 00:42
            Na pierwszej randce pozostalabym soba.Tzn.nawet zalozylabym cos Zary.Oni maja
            takie sliczne ciuszki!A jak jemu sie nie podoba - to wara od ..Zary i juz.W
            koncu spotyka sie z Toba, a nie z Twoja garderoba.A jesli tak, to szydlo samo
            wyjdzie z worka i bedziesz miala odpowiedz, czy gra jest warta swieczki....
            • muzaaa Re: Poradzcie mi! 02.11.01, 05:52
              Naprawde rada bycia soba jest chyba najlepsza jaka mozna dac:). Nie powinnas
              podniecac sie za mocno miejscem gdzie masz randke, to tylko elegancki hotel:)
              Facet chce Ci zaimponowac, miej nadzieje ze ma tez cos innego do zaoferowania
              oprocz radzenia sobie z rachunkami w drogich restauracjach. Wiesz ze wszystko i
              tak pojdzie w koszty firmy, a moze nie:))?. Pamietaj tez, ze nie powinnas czuc
              sie zobowiazana do czegokolwiek, baw sie dobrze i to jest najwazniejsze:).
          • bukowski27 "taki ubiór wiesz co sugeruje" 05.11.01, 15:56
            hm. ciekawe co sugeruje kolacja w sheratonie... nie znam i nie oceniam, ale
            jakbym zapraszał kobiete do szeratona, to byłbym ukierunkowany jednoznacznie...
            • Gość: Dallas Re: bukowski IP: 212.244.106.* 05.11.01, 16:23
              Proszę Cie , nie strsuj mnie - zresztą to nie jest chyba aż tak oczywiste.
              • bukowski27 dallas 05.11.01, 16:35
                ja cie absolutnie nie chce stresowac i zycze ci jak najlepiej. naprawde... w
                sumie to moze sie rozpedziłem... ale (chociaz warszawy nie znam) jest pewnie
                wiele restauracji co najmniej tak samo jezeli nie bardziej eleganckich w
                miescie... nie. pewnie przesadzam. powodzenia zycze. ostatecznie zawsze mozesz
                wyjsc... zrestza ja osobiscie nie uwazam tego za cos złego... tylko dobrze
                jezeli wszytsko jest jasne z góry...
            • Gość: Sławek Re: IP: 213.186.93.* 05.11.01, 16:37
              Gdybym ja zaprosił kobietę na kolację do Sheratona to sugerowałoby to tylko
              jedno: że wziąłem kredyt który będę spłacał przez najbliższy rok.

Pozdrawiam
            • suzume bukowski! 05.11.01, 16:38
              ty tu koleżanki nie strasz i nie stresuj, bo sobie pomyśli, że... zresztą
              nieważne. ważne, że sobie pomyśli i już.
              podesłałbyś jej flakonik z wiesz czym, a nie - tylko straszysz...

su
              • bukowski27 su 05.11.01, 16:59
                włąsnie ze wazne co sobie pomysli. albowiem istotnym to jest... i nie bede
                rozpijał młodziezy... na odległosc... zadnych flakoników zadnych...
                • suzume bukowski 06.11.01, 08:34
                  jakie rozpijanie? fero-wiesz-czym??? raczej promocja...
                  a najważniejsze, że wogóle sobie pomyśli i humor jej się popsuje, ło!
        • Gość: deska Re: Poradzcie mi! IP: *.acn.waw.pl 08.11.01, 11:24
          Gość portalu: Mina napisał(a):

> najlepiej to chyba miec chlopa - daltoniste

ja wiem, czy tak najlepiej?
          może nie wtrąca się do moich strojów, ale ja muszę z nim zawsze biegac na zakupy
          i podpowiadać, czy krawat pasuje do koszuli i co to za kolor, który pani w
          sklepie określa jako "oliwkowy"..ale jest baaardzo śmiesznie,
          pozdrowionka
    • ambassador Re: Poradzcie mi! 05.11.01, 16:56
      Prosze Pani,

Jesli pisze Pani, ze ow jegomosc jest mezczyzna bardzo eleganckim, to chyba jest
      oczywiste, ze na kolacje w Sheratonie nie zalozy flanelowej koszuli. Dlatego tez
      polecam jednak jakis klasyczny stroj, np. zakiet, ale nie sukienke bo moze Pani
      przesadzic albo z prostota albo z elegancja. Jelsi chodzi o zamierzony przez
      niego cel spotkania, to wcale nie musi sie on wiazac z tym, co czesc
      wypowiadajacych sie tu osob miala na mysli. Byc moze ten pan wie, ze dobrze tam
      karmia, a i chce zrobic wrazenie. To chyba dobry znak, nawet jesli beda mu
      pszychodzily do glowy jakies psie mysli.

Z szacunkiem,

Gość portalu: Dallas napisał(a):

> On jest bardzo elegancki , na wysokim stanowisku , 34 lata. W następnym
      > tygodniu mam z nim randkę. W co mam sie ubrać? Nie przepadam za klasyką,wole
      > młodzieżowe ciuchy z Zary na przykład ale taki facet i restauracja w Sheratonie
      >
      > chyba zobowiązują ?

• Gość: Dallas Re: Poradzcie mi! IP: 212.244.106.* 08.11.01, 11:05
      Obiecałam podzielić sie wrażeniami , prawda? Po pierwsze - ubrałam sie
      absolutnie odpowiednio, usłyszałam tysiąc wyszukanych komplementów i jakze
      ważna dla mnie informację że G.lubi jak dziewczyna ubrana jest kobieco - bab w
      mundurkach ma dosyć w pracy.
      Oczywiście cuda serwowane w Sheratonie zrujnowały całkowice moją dietę ale było
      warto. Tak boskiego łososia dawno nie jadłam.
      Facet mało że jest przystojny nieludzko wręcz , to jest jeszcze inteligentny ,
      ma jasne poglądy, spercyzowany plan na życie, pasjonują go cyferki ( jak to
      mozliwe?)ale oprócz pracy kino , muzyka, windsurfing, podróze.
      W sobotę mam randke ....
      • mag_nolia Re: Poradzcie mi! 08.11.01, 11:39
        rewelacja!
        To jakiś książę z bajki?
        gdzie Ty go znalazłaś???
        • Gość: żona? Re: Poradzcie mi! IP: *.punkt.pl 08.11.01, 13:43
          i cudownie!!!!
          a wiecie co,też znalazłam takiego z bajki -CUDOWNY, ale niestety podchodze do
          tego bardzo zachowawczo -męża mam i nie mam bo mnie zostawił jakiś czas temu i
          jakoś pozwu nie widac...a zatem ,wysłuchuję komplementów (babeczka próżna jest
          i basta) , doznaję ciepła i troski...a co ja się będe tu chwalić to Dallas ma
          czym!!!a w sobotę to co planujecie?
    • lachatte Re: Poradzcie mi! 09.11.01, 03:19
      A jezeli moge zapytac ( to tylko zwykla ciekawosc) ile masz lat i tez jestes
      piekna?). Oczywiscie "piekna" w pojeciu spoleczensta dzisiejszego, bo kazdy to
      cos ma.
      • Gość: Dallas Re: Poradzcie mi! IP: 212.244.106.* 13.11.01, 16:03
        Lat mam 26 i - jak słyszałam - jestem wystraczajaco sexowna aby podnieśc
        męzczyżnie ciśnienie do niebezpiecznych granic nie robiąc absolutnie nic. A
        powaznie jestem młoda ,atrakcyjna, samodzielna , już prawie magister.
        I w sobotę była druga randka. W czwartek będzie trzecia.
        • Gość: Emi Re: Poradzcie mi! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 16:15
          To wciągająca historia. Mam nadzieję, że się dobrze skończy. Opowiedz, jak
          było...
          Pozdrawiam,
          Emi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka