luciii 14.10.06, 14:51 witajcie znów i wybaczcie masakrycznie długaśnią nieobecność :)))))) buziole dla wsiech :)*** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawa_mielona Re: powrót żyrafki marnotrawnej ;DDDD 14.10.06, 20:41 A niech mnie!!!! Luciii!!! Lepiej późno niż wcale :) Czy wybaczymy masakrycznie długaśną nieobeność? Dziewczyny jak myslicie? Ja sądze, że jak nam tu dokładnie napiszesz co się działo u Ciebie przez te lata świetlne niebytności i jak się dzieci chowają i ogólnie jak się miewasz to to od razu wybaczymy :)) Witaj ponownie wsród swoich, całusy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: powrót żyrafki marnotrawnej ;DDDD 16.10.06, 08:16 Otóż to! Czekamy z niecerpliwością na opowieści:) Ja już parzę kawusię do słuchania:):) Odpowiedz Link Zgłoś
ladnapanna Re: powrót żyrafki marnotrawnej ;DDDD 16.10.06, 08:44 witamy witamy i o zdrówko pytamy..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
drugi.taki Re: powrót żyrafki marnotrawnej ;DDDD 16.10.06, 12:22 też jestem ciekaw co z Toba? Odpowiedz Link Zgłoś