mala.m1 19.12.06, 23:41 czy wy tez jestescie szczesliwe w zwiazkach i czujecie ze to wlasnie TO??? bo moja milosc do mojego chlopaka( i odwrotnie) jest niesamowita... nie dam rady tego opisac. szalenczo zakochana i szczeliwa;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: milośc jest piekna 19.12.06, 23:43 Przyszłaś psuć krew nam samotnym? Wynocha ze dwora!;) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: milośc jest piekna 19.12.06, 23:53 niektorzy samotni sa zakochani nieszczesliwie i dobrze wspominaja swoj byly zwiazek z wielka miloscia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: milośc jest piekna 19.12.06, 23:55 a niedlugo bede miec samochod i bede go kochac :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: milośc jest piekna 20.12.06, 00:00 Zamilcz...;) Nienawidzę ludzi,którzy mają to,co i ja chciałbym mieć;) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: milośc jest piekna 19.12.06, 23:58 wlasnie kolejna osoba powiedziala ze mnie nie kocha Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: milośc jest piekna 20.12.06, 00:11 to juz nie wazne :) niedlugo ich nie zlicze :) sam widzisz ze powinnam sie zajac samochodami :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: milośc jest piekna 20.12.06, 00:16 Może potrzebujesz szofera?;) (Niech no tylko zrobię prawo jazdy) Coś musi być w Twoim zachowaniu,że wybierają kogoś innego? Może za bardzo starasz się mieć kogoś na siłę? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: milośc jest piekna 20.12.06, 00:19 bez prawa jazdy nie pozwole Ci go dotknac :) nie staram sie, nie bardziej niz inni :) wole samochod :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: milośc jest piekna 20.12.06, 00:23 (zombi) Peżo...Peżo...Peżo...Peżooo...daj mi Peżooooo...;))) Jak ktoś mógł zostawić kobietę z Peugot 407?;) Wariat jakiś,może lepiej że go już nie ma?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: milośc jest piekna 20.12.06, 00:22 moj byly byl taki super i mnie chcial bede mogla go wspominac przez cale zycie :) dzieki temu nie bede czuc sie samotna :) wszystko bede robic dla niego :P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: milośc jest piekna 20.12.06, 00:25 Brzmi to jak załamanie nerwowe;) Spokojnie,doktor wiarusik już jedzie na swej hulajnodze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: milośc jest piekna 20.12.06, 00:36 Spokojnie-do emerytury jeszcze droga daleka;) Po prostu nie należy odganiać od siebie każdego obiboka,który dybie na Twojego Peżo...Peżo...Peżooo...;)Nie szukaj faceta wyrachowanego z kasą i Maybachem,bo dla niego taki Peugot to Trabant i go nie szanuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: milośc jest piekna 20.12.06, 01:48 facet z pezotem tez mnie nie chcial Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: milośc jest piekna 20.12.06, 02:07 znam dziewczyny ktore nie maja prawa jazdy ani samochodu i maja mezow :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkowska Re: milośc jest piekna 19.12.06, 23:44 witaj w klubie...jeszcze nigdy nie bylam tak szczesliwa!!! i tak bardzo zakochana... Odpowiedz Link Zgłoś
liszu Re: milośc jest piekna 19.12.06, 23:44 tak:) jestem szczesliwa:) kocham i czuje sie bardzo kochana... Odpowiedz Link Zgłoś