znowuwzyciuminiewyszlo Re: Test na płeć mózgu:) 06.02.07, 01:30 40, chociaz napisalam ze szukam innego miejsca do parkowania... Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 polecam fajna stronke nawiazujac do tematu...;> 06.02.07, 02:24 psphome.dhtml.pl/sprawdziany.htmlwarto! Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: polecam fajna stronke nawiazujac do tematu... 06.02.07, 04:19 Poprawnie: psphome.dhtml.pl/sprawdziany.html Odpowiedz Link Zgłoś
elemka5 Re: Test na płeć mózgu:) 06.02.07, 07:30 Ja mam 70 !!! Prawie facet jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
in_situ_02468 wow! 10 ;-) 06.02.07, 11:52 ale "babochłopem nie jestem"...;] czuję sie kobietą, mimo zupełnie nie-kobiecego myslenia cieszę się, mam mocno męski mózg ach życie jest wspaniałe z takim mózgiem:))) od zawsze to podejrzewałam..no cóż mam nietypowe zainteresowania (informatyka i inne ścisłości), świetnie radzę sobie z autem, szybko sie uczę trudniejszych rzeczy, choć o dziwo z ortografii i gramatyki byłam dobra w szkoloe, ale z wypracowaniami gorzej:))) potrafię zachować zimną krew, nie przejmuję sie zbytnio porażkami itd. skutek uboczny: jestem "deczko" zboczona;) a w ogóle to ze mnie kwietniowa babka, a barany tak mają... no nieźle.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek A ja mam 100 i jestem z tego dumna 06.02.07, 13:14 in_situ_02468 napisała: > ale "babochłopem nie jestem"...;] czuję sie kobietą, mimo zupełnie nie- kobiecego myslenia > cieszę się, mam mocno męski mózg > ach życie jest wspaniałe z takim mózgiem:))) To jedna z najsmutniejszych rzeczy, jaką "przeczytałam od kobiety". :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: A ja mam 100 i jestem z tego dumna 06.02.07, 13:20 I dodam jeszcze, że troche dziwnie mi wyszło, bo mam świetna orientację w terenie, z samochodem lepiej sobie radzę niż mój mąż i zawsze byłam świetna z przedmiotów ścisłych. Nie wiem, jakich kryteriów użyto w tym teście. Ale tak czy inaczej, z bycia 100% kobietą jestem dumna i lubię siebie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: Test na płeć mózgu:) 06.02.07, 12:03 Kiedys (jakies 10 lat temu) chyba robilem ten test. Teraz wyszlo mi -15, wtedy jakos podobnie. Niezle jak na faceta wychowywanego tylko przez kobiete. Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: Test na płeć mózgu:) 06.02.07, 12:37 60 punktów. mimo że jestem blondynką i nie wiem gdzie północ :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka ten test jest chory!! 06.02.07, 13:33 poprzednio wyszło mi 60, teraz jak na początku zaznaczyłam, że jestem męzczyzną, wyszło mi 40.. nic nie rozumiem. może odejmują punkty za kolejne rozwiązywanie testu?!?!?!?! ja chcę być kobietą!! Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: ten test jest chory!! 06.02.07, 13:39 test te same odpowiedzi punktuje inaczej dla faceta inaczej dla babki, jak dla mnie to oczywiste,że odpowiadając tak samo na pytania udzyskasz dwa różne wyniki w zależnosci od tego czy odpowiadasz jako facet czy jako babka... testujesz płeć mózgu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Test na płeć mózgu:) 06.02.07, 13:45 ja już się nie dziwię mojemu wynikowi, w teście na intuicję wyszło mi, że w 83% kieruje się w życiu przeczuciami i intuicją i tylko w 17% zdroworozsądkowym myśleniem;) Co oznacza ponoć, że dobrze bym się odnalazła w pracy wiążącej się z dużym ryzykiem, bo mam zadatki na hazardzistę;) Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: Test na płeć mózgu:) 06.02.07, 13:49 Wiecie co? przed chwilą zrobiłam eksperyment i dałam ten test do rozwiązania mojej mamie. Ona jest przedszkolanką, podczas mycia naczyń podśpiewuje sobie cos o zielonej choince, płacze na dobranockach i gubi sie nawet w sklepie - i wyszło jej 90!!! Ten test jest jakiś... niemiarodajny. Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: Test na płeć mózgu:) 06.02.07, 13:53 > Ten test jest jakiś... niemiarodajny. Pewnie układała go kobieta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Test na płeć mózgu:) 06.02.07, 18:22 90 to przecież jak najbardziej kobiecy wynik, powyżej 100 oznaczało by raczej skrajną kobiecość, a to, że ktoś jest ciepły, opiekuńczy i wrażliwy nie świadczy o tym, że ma problem ze zrozumieniem przeciwnej płci Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss tylko 20 :( 06.02.07, 20:12 ale czuje sie 100% kobieta i ciesze się,ze urodziłam sie kobietą:) to chyba przez moja skleroze taki wynik:( Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Test na płeć mózgu:) 09.02.07, 10:02 mnie wyszlo 45 czyli babochlop, brzydka gruba i feministka? Odpowiedz Link Zgłoś
liszu Re: Test na płeć mózgu:) 09.02.07, 18:31 a mnie wyszło 30... faktycznie mam pare meskich cech;) Odpowiedz Link Zgłoś