izabellaz1 14.02.07, 22:04 :) Oj jakoś wesoło mi się zaczyna robić i się rozluźniam ;-) Może komuś nalać pycha winka:)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e1982 Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 14.02.07, 22:04 kurcze, a ja dziś do kumpeli mówiłam, że bym sobie grzane wypiła :-D podziel się ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 14.02.07, 22:09 e1982 napisała: > kurcze, a ja dziś do kumpeli mówiłam, że bym sobie grzane wypiła :-D > podziel się ;-P Spoko. Mam dużo i jest pycha:D Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 14.02.07, 22:05 se nalalam, cos stalo jeszcze w barku:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 14.02.07, 22:09 maretina napisała: > se nalalam, cos stalo jeszcze w barku:) no to ZDRÓWKO maretina :D Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 14.02.07, 22:06 Ja bym chciała, a nie mogę, bo antybiotyki biorę. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 14.02.07, 22:11 his_girl napisała: > Ja bym chciała, a nie mogę, bo antybiotyki biorę. :((( Biedactwo:( Odpowiedz Link Zgłoś
madze.faka Mala dygresja. 14.02.07, 22:11 Osobiscie jak zarazy unikam kobiet ktore pija winko i kawusie, jedza sniadanko z bulunia i smaruja chlebek maselkiem. I maja jedyne okreslenia na smak wina - pycha. Moze nawet o seksie mowia - seksiunio. Mam o nich swoja zdecydowana opinie. Moge ja wyrazic na zyczenie :). Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:14 madze.faka napisała: > Osobiscie jak zarazy unikam kobiet ktore pija winko i kawusie, > jedza sniadanko z bulunia i smaruja chlebek maselkiem. I maja jedyne > okreslenia na smak wina - pycha. Moze nawet o seksie mowia - seksiunio. > Mam o nich swoja zdecydowana opinie. Moge ja wyrazic na zyczenie :). Nie pijam kawusi, nie jem śniadanek, nie smaruję chleba masełkiem i nie uprawiam seksiunia:P Pije tylko pycha winko:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:19 madze.faka napisała: > Winko pepsynowe? Na apetycik? Nie. Piję wspaniałe hiszpańskie Torres, San Valentin, Garnacha:P Nie na żaden "apetycik":P Odpowiedz Link Zgłoś
madze.faka Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:23 Znam. To dobre wino. Nie ma wspanialych winek. Sa doskonale wina :). Jezeli nie wbogacisz swojego winnego nazewnictwa to byc moze za dobre wina pijesz :)? Widzisz roznice miedzy lodem a lodzikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:30 madze.faka napisała: > Znam. To dobre wino. Nie ma wspanialych winek. Sa doskonale wina :). > Jezeli nie wbogacisz swojego winnego nazewnictwa to byc moze za dobre > wina pijesz :)? > > Widzisz roznice miedzy lodem a lodzikiem? Zasadniczą ale wybacz mi nazewnictwo bo tak się rozsmakowałam, że trochę mi już w głowie szumi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
madze.faka Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:33 Jezeli widzisz to moze ewentualnie nie jestes taka infantylna jak z Twoich postow wynika :). Uwazaj jednak aby przy ubieganiu sie o prace nie napisac pracunia :). Za pracunie to tylko pieniazki :). Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:36 madze.faka napisała: > Jezeli widzisz to moze ewentualnie nie jestes taka infantylna jak > z Twoich postow wynika :). No wiesz? Naprawdę rzadko używam zdrobnień:) Uwazaj jednak aby przy ubieganiu sie > o prace nie napisac pracunia :). Za pracunie to tylko pieniazki :). No nie:) Ja zdecydowanie PRACUJĘ nie "pracusiam":D Odpowiedz Link Zgłoś
madze.faka Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:42 Do zobaczenia wiec w pracy :). Nie pije winka a tym bardziej winusia slodkiego jak miod. A takie towarzystwo zaczynasz gromadzic wokol winka. Zeby tylko ten "pieszczenie" nie przeszlo wam na zyciatko plciowe seksuniem zwane :). Z calym szacunkiem "pieszczace sie" kobiety pijace winko to nie moj typ. Ciao, mf. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:44 madze.faka napisała: > Do zobaczenia wiec w pracy :). Nie pije winka a tym bardziej winusia > slodkiego jak miod. A takie towarzystwo zaczynasz gromadzic wokol winka. > Zeby tylko ten "pieszczenie" nie przeszlo wam na zyciatko plciowe > seksuniem zwane :). Z calym szacunkiem "pieszczace sie" kobiety pijace > winko to nie moj typ. > Ciao, > mf. > Ciao:) Miło było:) Odpowiedz Link Zgłoś
polcia85 Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:45 Jaki jest Twój typ? Ostre feministki rzucające k...wami na prawo i lewo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:47 madze.faka napisała: > Do zobaczenia wiec w pracy :). Nie pije winka a tym bardziej winusia > slodkiego jak miod. A takie towarzystwo zaczynasz gromadzic wokol winka. > Zeby tylko ten "pieszczenie" nie przeszlo wam na zyciatko plciowe > seksuniem zwane :). Z calym szacunkiem "pieszczace sie" kobiety pijace > winko to nie moj typ. > Ciao, > mf. > Jaka pani!! :))) Uśmiechnij się, masz walentynkę ode mnie o:) Dobrej nocy (nie nocuni) haha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:37 Chyba użyłaś słowa "ewentualnie" w angielskim znaczeniu? I wrzuć na luz, łyknij wina, daj Izabelli spokój, fajna z niej babka. (tylko mnie nie zlinczuj za słowo "fajna") Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:38 his_girl napisała: > Chyba użyłaś słowa "ewentualnie" w angielskim znaczeniu? > > I wrzuć na luz, łyknij wina, daj Izabelli spokój, fajna z niej babka. > (tylko mnie nie zlinczuj za słowo "fajna") Dzięki:) Twoje zdrowie:D Odpowiedz Link Zgłoś
madze.faka Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:46 Niewykluczone :). Jestem glownie angielskojezyczna. "Fajnie" jest ubogie ale obleci (z trudem :). Izabelunia niech sobie pije winko na zdrowko :). Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:51 madze.faka napisała: > Niewykluczone :). Jestem glownie angielskojezyczna. > "Fajnie" jest ubogie ale obleci (z trudem :). > Izabelunia niech sobie pije winko na zdrowko :). Izabellunia:P Jestem przez dwa "l";-) Dobrej nocy nie daj spokój:) Sama na codzień nie przepadam za zdrobnieniami choć czasem je lubię:) Odpowiedz Link Zgłoś
madze.faka Dobranoc Izabelluniu :). 14.02.07, 22:57 Poprawke przyjelam. Bede pamietala. Kobiece "pieszczenie sie" jest do doopci :(. Milo mi bylo, dobranoc, mf. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:16 Ja bym się napisła, ale słodkiego jak mniód Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:17 Nie...ja bym wolała takie lekko cierpkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:20 Ale nie ma komu ugotować :(( buuuu! I jeszcze na dobitkę tęsknię za mężem i córeczką. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:21 his_girl napisała: > Ale nie ma komu ugotować :(( buuuu! > I jeszcze na dobitkę tęsknię za mężem i córeczką. :(( To gdzie się podziewają??? Zrobili kwarantannę żeby się nie zarazić ;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:24 Mąż na wyjeździe służbowym do piątku, a córeczka u dziadków ze względu na kwarantannę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:29 his_girl napisała: > Mąż na wyjeździe służbowym do piątku, a córeczka u dziadków ze względu na > kwarantannę. :) No to faktycznie nie ciekawie (albo razem;)) No to szkoda, że jesteś sama i musisz te leki łykać echhh Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:30 Pierwszego dnia było nieźle - trochę samotności, ciszy, książki, ale powoli zaczynam wariować i brakuje mi naszego rodzinnego cyrku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:40 his_girl napisała: > Pierwszego dnia było nieźle - trochę samotności, ciszy, książki, ale powoli > zaczynam wariować i brakuje mi naszego rodzinnego cyrku. :) No rozumiem Cię:) Uwielbiam ten codzienny "cyrk":) Życzę Tobie szybkiego powrotu do zdrowia:) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:41 Dzięki. :) A teraz zmywam się do łóżeczka. ;) Dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:46 his_girl napisała: > Dzięki. :) > A teraz zmywam się do łóżeczka. ;) > Dobrej nocy. Wzajemnie:) Do jutra:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:20 polla4 napisała: > Ja bym się napisła, ale słodkiego jak mniód Moje jest wytrawne ale jak dobre wytrawne to nie gorzkie ani nie cierpkie. Ps. Ale w barku mam półtoraka. Mogę Ci polać:D Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:21 Się zaopatrzyłas jak widać :) Dzis wypiję wszystko, dawaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mala dygresja. 14.02.07, 22:22 polla4 napisała: > Się zaopatrzyłas jak widać :) Dzis wypiję wszystko, dawaj :) Nie ma sprawy:) No to lecę po następny kieliszek :D Odpowiedz Link Zgłoś
annna84 Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 14.02.07, 22:07 Ja chcę winka:( Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 14.02.07, 22:10 annna84 napisała: > Ja chcę winka:( Sie robi...lecę po kieliszek :D Odpowiedz Link Zgłoś
annna84 Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 14.02.07, 22:15 :)))) dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
pointe_du_diable Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 14.02.07, 22:18 mi się już skończyło. można prosić trochę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 14.02.07, 22:21 pointe_du_diable napisała: > mi się już skończyło. można prosić trochę? :) Nie ma sprawy:) Ju łelkom;-) Dobrze, że mam jeszcze jedno:) Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 14.02.07, 22:33 fe nie cierpie wina - na sam zapach jest mi niedobrze :) nie rozumiem jak mozna lubic winko - ja tam juz wolalabym jakis soczek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 14.02.07, 22:34 W winie się trzeba rozsmakować. :) To przychodzi z wiekiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 14.02.07, 22:37 his_girl napisała: > W winie się trzeba rozsmakować. :) To przychodzi z wiekiem. :) buuuuuuuu cholera to aż taka stara jestem:D? Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 14.02.07, 22:39 No powiedzmy na pocieszenie, że jak się wcześnie zaczęło, to już ok. 23-25 roku życia można umieć się nim rozkoszować. :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 14.02.07, 22:41 his_girl napisała: > No powiedzmy na pocieszenie, że jak się wcześnie zaczęło, to już ok. 23-25 roku > > życia można umieć się nim rozkoszować. :) Mam 26:D Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 14.02.07, 22:35 Bo trzeba być smakoszem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi_sia Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 14.02.07, 22:34 W takim razie ja też poproszę lampeczkę. Może być wytrawne, czerwone...mmmm Zdrówko na łódce... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 14.02.07, 22:43 mala_mi_sia napisała: > W takim razie ja też poproszę lampeczkę. Może być wytrawne, czerwone...mmmm > Zdrówko na łódce... Jest wytrawne, czerwone i baaardzo smaczne:) Lecę po kolejny kieliszek...ufff to już trzeci...schudnę bardziej niż bym chciała;-) Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 15.02.07, 00:10 Haaaaaa, ja tez pije winko, chyba troche za pozno :) ale, ale :) jest pyyyyyysznie :) nastepnym razem musimy sie umówic razem :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 15.02.07, 00:42 Ja tam nie wymiękam:D Wprawdzie wino już się skończyło ale jest tyyyle innych ciekawych czynności do "wykonania"...:D mmmmmmmmm miłych snów;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 15.02.07, 00:47 czyli jakich np?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 15.02.07, 00:48 Ja z chęcią... polej... tylko szybko, bo musze zapić te swoje smutki :((( Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 15.02.07, 01:01 Jak masz co, to polej :) ja chetny, bo jakos malo bylo, a jeszcze bym chetnie cos wlał w siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 15.02.07, 01:03 nie mam własnie :(((( nawet wina brak :((( Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 15.02.07, 02:20 Oj niedobrze :) ja sie dzisiaj lepiej przygotuje na wieczór, to ja poleje, jak przystalo na gentelmena :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Piję pycha winko - ktoś się przyłączy :D? 15.02.07, 08:52 scandia napisał: > Oj niedobrze :) ja sie dzisiaj lepiej przygotuje na wieczór, to ja poleje, jak > przystalo na gentelmena :D Przygotuj sie, przygotuj:D JA wczoraj polewałam swoje to dzisiaj Twoja kolej;-) Odpowiedz Link Zgłoś