Gość: Ania IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.04.03, 20:10 Czy kochałyście sie z kolega , przyjacielem ,którego dobrze znacie od wielu lat? Bez zobowiązan ani obietnic na przyszłość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: sex bez miłości 29.04.03, 20:19 Nie, ale chetnie bym sprobowala. Czemuz by nie ? ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: sex bez miłości 29.04.03, 20:32 reniatoja napisała: > Nie, ale chetnie bym sprobowala. Czemuz by nie ? ;))))))) Zagadka - skąd ten cytat... :))))) "Boze jakie wy baby jestescie puste" :))))) Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: sex bez miłości 29.04.03, 20:34 a przepraaszam Hal, co ma piernik do wiatraka? Pytanie bylo o kolege i lozko, to odpowiadam, Lepiej sie ustosunkuj do tematu wątku, a nie jakies cytaty wyciagasz :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: sex bez miłości 29.04.03, 20:37 reniatoja napisała: > a przepraaszam Hal, co ma piernik do wiatraka? Pytanie bylo o kolege i lozko, > to odpowiadam, :))))) > Lepiej sie ustosunkuj do tematu wątku, a nie jakies cytaty wyciagasz :))))) Ustosunkuj? Czy to propozycja? :))))) Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: sex bez miłości 29.04.03, 20:48 hal9000 napisał: > ) > > Ustosunkuj? Czy to propozycja? :))))) A czy jestes ktoryms z moich kolegow (i to jednym z tych przystojniejszych, bo z innymi nie mialabym ochoty sie ustosunkowywac :))))))))))) ? > > Pozdrawiam serdecznie, Ja nie inaczej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: sex bez miłości 29.04.03, 20:52 reniatoja napisała: > A czy jestes ktoryms z moich kolegow (i to jednym z tych przystojniejszych, > bo z innymi nie mialabym ochoty sie ustosunkowywac :))))))))))) ? Jeszcze nie... :)))))) Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamred Re: sex bez miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 20:33 hej, co za pytanko? A odpowiedź jeszcze lepsza. Czyżby nastał czas rozwiązłości sexualnej? Ale jako druga zainteresowana strona jestem za. Sex bez zobowiązań z zaufanym przyjacielem to może być wciągające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydraulik zainteresowana osoba szuka "zaufanego" przyjaciela IP: *.gen.twtelecom.net 29.04.03, 20:42 co to znaczy "zaufany" - religijny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydraulik sex z osobą nielubianą i odpychającą! IP: *.gen.twtelecom.net 29.04.03, 20:35 oto jest prawdziwe wyzwanie! h.y.d.r.a.u.l.i.k. sp. akcyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamred Re: sex z osobą nielubianą i odpychającą! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 20:37 sex jest najlepszy, kiedy jest spontaniczny. Ci co rozdrabniają temat na atomy nie wiedzą co to prawdziwy sex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydraulik wiem - dlatego napisałeś "zaufanym przyjacielem" IP: 209.234.157.* 29.04.03, 20:39 Gość portalu: adamred napisał(a): > sex jest najlepszy, kiedy jest spontaniczny. Ci co rozdrabniają temat na atomy > nie wiedzą co to prawdziwy sex. coś dodaj Odpowiedz Link Zgłoś
graeme Re: wiem - dlatego napisa?es´ 'zaufanym przyjaciel 29.04.03, 20:47 sex i milosc to dwie rozne rzeczy. jako facet moge powiedziec, ze spotykajac fajna dziewczyne czesciej mam na mysli sex niz milosc. to drugie jest dlugim i zlozonym procesem. pierwsze...hmm, zalezy od sytuacji... i moze trwac 5min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydraulik no to co to ta "fajna"? IP: 209.234.157.* 29.04.03, 20:50 graeme napisał: > sex i milosc to dwie rozne rzeczy. > jako facet moge powiedziec, ze spotykajac fajna dziewczyne czesciej mam na > mysli sex niz milosc. to drugie jest dlugim i zlozonym procesem. > pierwsze...hmm, zalezy od sytuacji... i moze trwac 5min. a z nie "fajną"? 2,5 minuty? Odpowiedz Link Zgłoś
graeme Re: no to co to ta 'fajna'? 29.04.03, 20:57 "nie fajna" zostawiam tobie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydraulik intelektualny brak wody? IP: 209.234.166.* 29.04.03, 21:01 graeme napisał: > :)))) nawet niepotrafisz powiedzieć co Ciebie podnieca? Odpowiedz Link Zgłoś
graeme Re: intelektualny brak wody? 29.04.03, 21:16 Gos´c´ portalu: hydraulik napisa?(a): > graeme napisa?: > > > :)))) > > nawet niepotrafisz powiedziec´ co Ciebie podnieca? a ktos o to pytal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamred Re: wiem - dlatego napisałeś 'zaufanym przyjaciel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 21:13 Gość portalu: hydraulik napisał(a): > Gość portalu: adamred napisał(a): > > > sex jest najlepszy, kiedy jest spontaniczny. Ci co > rozdrabniają temat na atomy > > nie wiedzą co to prawdziwy sex. > > coś dodaj bo pytała kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydraulik a może "sex" to odruch zakodowany w mózgu? IP: *.gen.twtelecom.net 29.04.03, 20:59 który powstał dzięki fanatykom religijnym? pytanie: komu "staje" klucz kiedy wita się dotykając ręki? czy ktoś zastanawiał się dlaczego "nie staje"? gdzie jest problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamred Re: sex bez miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 21:10 Gość portalu: Ania napisał(a): > Czy kochałyście sie z kolega , przyjacielem ,którego dobrze znacie od wielu > lat? Bez zobowiązan ani obietnic na przyszłość? Ania rozpoczęłaś ciekawy wątek. Wnioskuję, że twoje pytanie wiąże się z dylematem czy powiedzieć tak czy nie jakiemuś przyjacielowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydraulik a ten znów... skąd ten "przyjaciel"?:) IP: 130.94.107.* 29.04.03, 21:13 Gość portalu: adamred napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Czy kochałyście sie z kolega , przyjacielem ,którego dobrze znacie od wiel > u > > lat? Bez zobowiązan ani obietnic na przyszłość? > Ania rozpoczęłaś ciekawy wątek. Wnioskuję, że twoje pytanie wiąże się z > dylematem czy powiedzieć tak czy nie jakiemuś przyjacielowi? a czemu nie lump? przecież tu mowa o mechanice :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamred Re: a ten znów... skąd ten 'przyjaciel'?:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 21:15 Gość portalu: hydraulik napisał(a): > Gość portalu: adamred napisał(a): > > > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > > > Czy kochałyście sie z kolega , przyjacielem ,którego > dobrze znacie od wiel > > u > > > lat? Bez zobowiązan ani obietnic na przyszłość? > > Ania rozpoczęłaś ciekawy wątek. Wnioskuję, że twoje > pytanie wiąże się z > > dylematem czy powiedzieć tak czy nie jakiemuś > przyjacielowi? > > a czemu nie lump? przecież tu mowa o mechanice : a co według ciebie ma wspólnego mechanika z sexem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydraulik raz dwa trzy cztery IP: 209.234.166.* 29.04.03, 21:20 Gość portalu: adamred napisał(a): > a co według ciebie ma wspólnego mechanika z sexem? to że masz te "jakieś" odruchy w swoim mózgu? zadam Ci pytanie: co to jest "sex"? i dlaczego jedne czynności mechaniczne Ciebie "podniecają" a inne nie? pitecantropus hydraulicus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamred Re: raz dwa trzy cztery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 21:24 Gość portalu: hydraulik napisał(a): > Gość portalu: adamred napisał(a): > > > a co według ciebie ma wspólnego mechanika z sexem? > > to że masz te "jakieś" odruchy w swoim mózgu? to chyba chemia, bo w mózgu nie ma trybików > > zadam Ci pytanie: co to jest "sex"? i dlaczego jedne > czynności mechaniczne Ciebie "podniecają" a inne nie? a kogo podniecają czynności mechaniczne? Tobie staje dopiero jak poczujesz dotyk na? > > > > pitecantropus hydraulicus > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydraulik Re: raz dwa trzy cztery IP: 209.234.157.* 29.04.03, 21:29 Gość portalu: adamred napisał(a): > to chyba chemia, bo w mózgu nie ma trybików ale ja cały czas mam na myśli materie a nie jakieś "fantazje" siedze w klatce z elektrodami w mózgu i trenuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamred Re: raz dwa trzy cztery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 21:32 no i niech tak pozostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydraulik raz dwa trzy cztery! IP: 209.234.166.* 29.04.03, 21:39 Gość portalu: adamred napisał(a): > no i niech tak pozostanie :) dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: sex bez miłości IP: *.lunar.com.pl 29.04.03, 21:21 Gość portalu: Ania napisał(a): > Czy kochałyście sie z kolega , przyjacielem ,którego dobrze znacie od wielu > lat? Bez zobowiązan ani obietnic na przyszłość? zabierajac glos w sprawie chcialbym zaznaczyc ze o wiele wiecej jest do stracenia niz do ugrania - (jak wskazuje moje hm... pewne doswiadczenie w tej kwestii) co tu duzo kryc , nawet "szybki numerek" ma na tyle dużą siłę rażenia, że przyjaźń/znajomość czy jakkolwiek to nazwiesz zupełnie zmienia panujące dotychczas, z braku lepszego słowa, stosunki. Pytanie brzmi: (jeśli chodzi o blians ) czy bardziej zależy Ci na Przyjacielu, czy też na Nim jako facecie. Bo zachybotać znajomość dla paru chwil zapomnienia.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamred Re: sex bez miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 21:27 a jeśli ona nie jest w związku i taki jednorazowy numerek przerodzi się w coś głębszego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: sex bez miłości IP: *.lunar.com.pl 29.04.03, 21:40 Gość portalu: adamred napisał(a): > a jeśli ona nie jest w związku i taki jednorazowy numerek przerodzi się w coś > głębszego? What would I do with the brain if I had one? ale ma znajomość z kolesiem z którym chce ... "strzelisty akt miłośći" pisałem o tym że pozostawia to ślady i przyjaźń może bum bum. ale niestety ja zawsze zakładam gorszy scenariusz - jakby co można się przygotować. What would you do with the brain if you had one? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamred Re: sex bez miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 21:42 Prawda. A może jednak będzie happy end? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: sex bez miłości IP: *.lunar.com.pl 29.04.03, 21:52 Gość portalu: adamred napisał(a): > Prawda. A może jednak będzie happy end? jasssne.... czy już zdążyłem nadmienić że niestety nie znam się na kobietach? Mama mi często powtarzała że żaden facet kobiety nie zrozumie bo nigdy nie poczuje co to jest urodzić dziecko, i co to znaczy okres. przez moment próbowałem (okres buntu młodzieńczego), a teraz jestem przyjacielem moich przyjaciółek (taki najlepszy bo nie rozumie subtelności) z góry zaznaczam że nie wchodzę akcje i interakcje o które pyta się Ania (?) w pierwszym poście - szkoda przyjaźni, bo i tych mam niewiele pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamred czasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 21:55 ale wiesz, czasy się zmieniają i być może to co mówiła mama to nie jest już aktualne? A co do przyjaźni to zgadzam się z Tobą w 100 %, jak będzie sex to po przyjaźni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: czasy IP: *.lunar.com.pl 29.04.03, 21:59 Gość portalu: adamred napisał(a): > ale wiesz, czasy się zmieniają i być może to co mówiła mama to nie jest już > aktualne? A co do przyjaźni to zgadzam się z Tobą w 100 %, jak będzie sex to po > > przyjaźni. > Pozdrawiam wiesz, niektóre przyjaciólki lub siostry twierdzą że rozumiem jak nikt. Ja przez wrodzoną grzeczność nie zaprzeczam, po czym odstawiaja jakiś numer... takie czasy tak czy inaczej miłego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamred Re: czasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 22:02 bądź sobą a życie dopisze scenariusz (oczywiście jeśli chodzi o związek z kobietą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: sex bez miłości IP: 194.9.223.* 30.04.03, 16:14 Gość portalu: adamred napisał(a): > a jeśli ona nie jest w związku i taki jednorazowy numerek przerodzi się w coś > głębszego? I tu mamy przyklad wielokrotnie poruszamy na tym forum, ze kobieta zawsze chce wiecej niz sex. Od razu chcialaby sie z nim spotykac gdyby byl fajny itd. Wiem, ze mozna uprawiac sex z dobrym kolega i rownoczesnie nie psuc tej znajomosci. Mozna potem spotykac sie z nim i jego kolejnymi dziewczynami, ktore nie maja o niczym pojecia. Oczywiscie nie mowimy o zadnym zdradzaniu tylko sexie bez zobowiazan i bez ofiar(zdradzony partnerow - partnerek). Do tej pory lubie tego kolege i moj stosunek do niego absolutnie sie nie zmienil. Nie chcialabym jednak miec go na stale jako faceta, zupelnie nie pasowal do mnie. Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: sex bez miłości 03.05.03, 11:36 Gość portalu: gosia napisał(a): > I tu mamy przyklad wielokrotnie poruszamy na tym forum, ze kobieta zawsze > chce wiecej niz sex. Od razu chcialaby sie z nim spotykac gdyby byl fajny itd. > Wiem, ze mozna uprawiac sex z dobrym kolega i rownoczesnie nie psuc tej > znajomosci. Mozna potem spotykac sie z nim i jego kolejnymi dziewczynami, > ktore nie maja o niczym pojecia. Oczywiscie nie mowimy o zadnym zdradzaniu > tylko sexie bez zobowiazan i bez ofiar(zdradzony partnerow - partnerek). > Do tej pory lubie tego kolege i moj stosunek do niego absolutnie sie nie > zmienil. Nie chcialabym jednak miec go na stale jako faceta, zupelnie nie > pasowal do mnie. Zawsze chciałem mieć taką koleżankę, jak ty droga Gosiu... :))) Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: sex bez miłości IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.04.03, 21:29 Przyjaznimy sie od 7 lat nigdy nie przpuszczałambym ,ze kiedys pójdziemy do łóżka. Wiemy o sobie niemal wszystko, a to co sie stało nie moge w to uwierzyć jakby to był sen. Było naprawde super a teraz nie mam sie komu o tym zwierzyć ,bo to jemu zawsze zwierzam sie ze swoich grzeszków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydraulik przepraszam lokatorke A. IP: 209.234.166.* 29.04.03, 21:31 chciałbym poznać Pani defnicje "miłości". wspaniały fajny i owszem ... hydraulik Wario! Odpowiedz Link Zgłoś
graeme Re: sex bez mi?os´ci 29.04.03, 21:32 dlaczego nie mozesz jemu powiedziec, ze bylo super? to nie musi brzmiec jak zwierzenie tylko komentarz. mozesz jeszcze spytac co robi jutro wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydraulik ależ doktorze Graemee... IP: 209.234.157.* 29.04.03, 21:35 graeme napisał: > dlaczego nie mozesz jemu powiedziec, ze bylo super? ha ha ha! > to nie musi brzmiec jak zwierzenie tylko komentarz. > mozesz jeszcze spytac co robi jutro wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamred Re: opozycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 21:37 Gość portalu: hydraulik napisał(a): > graeme napisał: > > > dlaczego nie mozesz jemu powiedziec, ze bylo super? > > ha ha ha! hydraulik w opozycji do wszystkich :) > > > to nie musi brzmiec jak zwierzenie tylko komentarz. > > mozesz jeszcze spytac co robi jutro wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydraulik bład IP: 209.234.157.* 29.04.03, 21:41 Gość portalu: adamred napisał(a): > Gość portalu: hydraulik napisał(a): > > > graeme napisał: > > > > > dlaczego nie mozesz jemu powiedziec, ze bylo super? > > > > ha ha ha! > hydraulik w opozycji do wszystkich :) > > > > > to nie musi brzmiec jak zwierzenie tylko komentarz. > > > mozesz jeszcze spytac co robi jutro wieczorem. tu chodzi tylko o wode :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamred Re: bład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 21:42 i niech tak pozostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
graeme Re: alez˙ doktorze Graemee... 29.04.03, 21:42 Gos´c´ portalu: hydraulik napisa?(a): > graeme napisa?: > > > dlaczego nie mozesz jemu powiedziec, ze bylo super? > > ha ha ha! > > > > to nie musi brzmiec jak zwierzenie tylko komentarz. > > mozesz jeszcze spytac co robi jutro wieczorem. nawet niepotrafisz powiedziec´ co Ciebie podnieca? h ha ha haaaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamred Re: alez˙ doktorze Graemee... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 21:43 napisał, że mechanika i jakieś elektrody. Odpowiedz Link Zgłoś
graeme Re: alez˙ doktorze Graemee... 29.04.03, 21:56 Gos´c´ portalu: adamred napisa?(a): > napisa?, z˙e mechanika i jakies´ elektrody. to forum nazywa sie KOBIETA widac, ze woda zalala mu przewody w glowce, bo jest i gluchy i slepy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamred hydraulik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 21:58 wiesz, ja nie jestem kobietą. Dla tego wiem, że hydraulik ma wodę w krzyżu bo dawno nie spuszczał i dla tego jest taki ostry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamred Re: hydraulik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 22:00 ostry znaczy nastroszony :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamred Re: sex bez miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 21:34 jeśli tak to róbcie to przez kolejne 7 lat. Czemu odmawiać sobie przyjemności? Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: sex bez miłości 29.04.03, 21:36 Gość portalu: Ania napisał(a): > Przyjaznimy sie od 7 lat nigdy nie przpuszczałambym ,ze kiedys pójdziemy do > łóżka. Wiemy o sobie niemal wszystko, a to co sie stało nie moge w to > uwierzyć jakby to był sen. Było naprawde super a teraz nie mam sie komu o tym > zwierzyć ,bo to jemu zawsze zwierzam sie ze swoich grzeszków... Jeszcze jeden przykład na to, że przyjaźń między kobietą i mężczyzną bez erotyki nie istnieje... :)))) Aniu, dlaczego bez miłości? Może wasza przyjaźń już się inaczej nazywa?... :-) Podrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydraulik Komputerze! a po co te głupie pytanie? IP: 209.234.157.* 29.04.03, 21:44 hal9000 napisał: > Aniu, dlaczego bez miłości? Może wasza przyjaźń już się inaczej nazywa?... :-) e czysta reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamred Re: Komputerze! a po co te głupie pytanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 21:45 hydraulik w opozycji :) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Lepiej dokręć rurę, bo kapie... :))) 29.04.03, 21:51 A jak nie to cię będzie trzeba zezłomować, co spotyka każdy autonomiczny robot naprawczy, który się rozprogramował... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Lepiej dokręć rurę, bo kapie... :))) IP: *.chello.pl 30.04.03, 15:25 hal, a czytales "cyberiade" Lema - opowiadania dla robotów?! wiem, ze Lema wiele ludzi nie trawi, ale te opowiadania sa b.smieszne, :-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Lepiej dokręć rurę, bo kapie... :))) 01.05.03, 22:27 Gość portalu: anE napisał(a): > hal, a czytales "cyberiade" Lema - opowiadania dla robotów?! wiem, ze Lema > wiele ludzi nie trawi, ale te opowiadania sa b.smieszne, :-) pozdr. Jasne, że czytałem. "Bajki robotów" też. Kapitalny humor, ale fakt, nie każdy jest miłośnikiem takiego humoru... Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: sex bez miłości IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.04.03, 21:49 Po pierwsze on ma dziewczyne, a po drugie za dobrze znam jego zle strony ,zeby sie z nim wiązać. Troche mi szkoda jego dziewczyny, ale pewnie sama go rzuci jak zmądrzeje, chociaż nie chcę byc powodem ich rozstania. To wyszło od niego, co nie znaczy ,ze sie opierałam. Boje sie tylko ,ze nie jest ze mną do konca szczery i ,ze od dawna ukrywał co naprawde czuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamred a co czuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 21:53 no właśnie a co czuje? Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: sex bez miłości 29.04.03, 21:56 Gość portalu: Ania napisał(a): > ...a po drugie za dobrze znam jego zle strony ,zeby sie z nim wiązać. Wolisz związać się z kimś, kogo złych stron nie znasz? :-) > Boje sie tylko ,ze nie jest ze mną do konca szczery i ,ze od dawna ukrywał > co naprawde czuje A co czuje? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: sex bez miłości IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.04.03, 22:10 Jak na razie to na pewno pożądanie, ale to mogło sie wydarzyć duzo wczesniej. Setki razy widział mnie tylko w bielznie , przesiadywał ze mną do pozna w nocy sam na sam i nic . Jak zapytał czy może mnie pocałować to zaczęłam sie śmiać. Mam nadzieje,wole ,zeby pozostał moim przyjacielem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamred Re: sex bez miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 22:15 jako mężczyzna powiem Ci, że jeśli bywałaś przy nim w bieliźnie sam na sam to musiało się tak zakończyć. Sorry ale taka sytuacja to zaproszenie do sexu. Ale to nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: sex bez miłości 29.04.03, 22:17 Gość portalu: Ania napisał(a): > Jak na razie to na pewno pożądanie, ale to mogło sie wydarzyć duzo wczesniej. > Setki razy widział mnie tylko w bielznie , przesiadywał ze mną do pozna w > nocy sam na sam i nic . Jak zapytał czy może mnie pocałować to zaczęłam sie > śmiać. No to mogę się założyć, że on o tym myślał już od dawna... > Mam nadzieje,wole ,zeby pozostał moim przyjacielem To już raczej niemożliwe... :-) A zresztą może on chce czegoś więcej niż tylko przyjaźni... :o) Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: sex bez miłości IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.04.03, 22:41 Podobno kobiety kochają tych przez których płaczą a nie tych z którymi sie śmieją. Ja tak chyba mam...zresztą nie możemy byc razem , bo jak sie z kims jest to sie oczekuje wierności a my oboje o sobie wiemy ,ze jej nie dotrzymujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: sex bez miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 22:46 jako mężczyzna zapytam czy ten związek ma być dla sexu czy dla miłości? Nie wiem jak kobieta, ale dla faceta sex może być bez miłości. Zadałaś na wstępie pytanie ale nie próbujesz na nie odpowiedzieć. Zapytaj siebie czy kochasz tego faceta czy tylko ciebie pociąga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: sex bez miłości IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.04.03, 22:58 Jeśli P. oczekuje czegoś na stałe to niestety mu odmowie, a tego z pewnością nasza przyjazn nie przetrwa. Ja nie mam żadnej przyjaciółki, dziewczyny zawsze mi czegoś zazdroszczą, figury, chłopaka itp. ,to P. jest moim powiernikiem i dlatego nie chce go stracić Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mandarynka Re: sex bez miłości 30.04.03, 10:25 Jeśli jest sex, nie ma przyjaźni, jeśli jest przyjaźń, nie ma sexu. Jedynym lepiszczem, które może to połaczyć jest miłość. jeśli wolisz sex bez zobowiązań zamiast przyjaźni - twój wybór. jeśli wyżej cenisz przyjaźń - również twój wybór. Z doświadczenia wiem, że "związek" dla samego sexu nie daje satysfakcji. Jest przyjemnie ale po niedługim czasie zaczynasz sie zastanawiać po co to. Chyba lepiej kupić wibrator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: sex bez miłości IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 13:39 nie Odpowiedz Link Zgłoś
olivvka Re: Po to.... 30.04.03, 14:40 pajdeczka napisała: > Choćby po to, by zaspokoić własne potrzeby seksualne w sposób inny niż masturbacja. pozdrawiam olivvka Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: sex bez miłości 30.04.03, 14:14 > Czy kochałyście sie z kolega , przyjacielem ,którego dobrze znacie od wielu > lat? Bez zobowiązan ani obietnic na przyszłość? tak i polecam kolege tez moge polecic, skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dkenka Re: sex bez miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.03, 14:17 Ania jak mogłaś:), zwłaszcza, że jego dziewczyna musiała zaakceptować Cię....ech. potem nie dziwne, że kobiety (i mężczyźnie pewnie też) nie wierzą a przyjaciółki swoich chłopaków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mahtab re: sex bez milosci IP: *.gl.digi.pl 03.05.03, 02:59 Gość portalu: Ania napisał(a): > Czy kochałyście sie z kolega , przyjacielem ,którego dobrze znacie od wielu > lat? Bez zobowiązan ani obietnic na przyszłość? Nie kochalam sie z przyjacielem, choc bardzo tego pragne, bo sie w nim zakochalam, a wiem, ze on nie czuje tego samego. Natomiast conieco miedzy nami bylo i to plus moje uczucie mocno nadwyrezylo nasza przyjazn:( Odpowiedz Link Zgłoś