IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 15:23
Trzeba przyznać Skorpionom, że popęd płciowy mają potężny i w seksie są
niezmordowane. Ale intymne zbliżenia traktują jako rodzaj walki, w której
muszą być górą. Idziesz do łóżka ze Skorpionem - musisz wiedzieć, że już
przegrałeś (przegrałaś) i możesz liczyć tylko na rolę potulnego jeńca, który
spełnia wolę swego pana. Skorpiony pasjami świntuszą, siedząc przy
najwytworniejszym stole, pod stołem będą badać sąsiadów i sąsiadki. Stale im
mało różnych "sztuczek" i to, co obejrzą na filmie "tylko dla dorosłych",
natychmiast będą z kimś wypróbowywać.

hehehehe, dobreee...:)
Jak tam skorpionice? Długi weekend idzie, partnerzy chyba już trzęsą
portkami:)))
Obserwuj wątek
    • oberver Od dziś szukam tylko skorpiona ! 30.04.03, 15:35
      Ja uwielbiam seks, moge byc nawet jeńcem ;-)))
      • Gość: czarna_mandarynka Re: Od dziś szukam tylko skorpiona ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 15:39
        oberver napisała:

> Ja uwielbiam seks, moge byc nawet jeńcem ;-)))
        :)))) Ja jestem Skorpion ale z nikogo jeńca jescze nie zrobiłam:)
        • Gość: nadine Re: Od dziś szukam tylko skorpiona ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 20:37
          taaa? a jak nie chce seksu? (tzn chyba chce ale za nic tego nie pokaze) to jak
          takiego skorpiona usidlic ja sie pytam? co zrobic zeby nie wytzrymal i ruszyl
          do ataku wreszcie? bo szlag mnie trafi jak bede musiala dluzej czekac....no
          skorpiony i skorpionice czekam na pomysly :-) jak mam rozpalic upatrzonego
          skorpionka???
          • Gość: .................. Re: Od dziś szukam tylko skorpiona ! IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 01.05.03, 20:45
            A ja sie tylko zastanawiam co bedzie jak skorpion i
            skorpionica sie zlacza. Czyzby wieczna niewola........?
            • julla Re: Od dziś szukam tylko skorpiona ! 01.05.03, 20:49
              Jako była wieloletnia partnerka pewnego skorpiona stwierdzam, że to znak mocno
              przereklamowany:)

• Gość: negra27 Re: Od dziś szukam tylko skorpiona ! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.03, 21:04

Jako wieloletnia partnerka pewnego skorpiona stwierdzam, że to znak, który ma
                okresy napadu seksu.
                • Gość: scorpionina Re: Od dziś szukam tylko skorpiona ! IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 01.05.03, 22:51
                  Jako osoba spod znaku skorpiona stwierdzam ze mam zawsze ochote na sex
                  • Gość: .................. Re: Od dziś szukam tylko skorpiona ! IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 02.05.03, 00:20
                    A ja nie skorpion i tez zawsze ochote mam. I mam tyle ile chce,
                    ale nie od skorpionicy.
    • Gość: Niunia Re: skorpion IP: *.toya.net.pl 02.05.03, 12:21
      No to ja sie tez wtrace. Wiecie co, musze przyznac ze czasami moj skorpionowy
      charakter mi przeszkadza...to znaczy bezposredniosc. Hej, skorpionice, nie
      macie czasami wrazenia ze faceci sie tego boja??? I to wcale nie jest smieszne:-
      (

buziaki
      • Gość: mandarynka Re: skorpion IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 14:43
        Tiaaa... patrz: mój post pt. "Mezczyźni sie mnie boja":)
    • atlantis75 Prawda :) n/t 05.05.03, 14:38
      Gość portalu: mandarynka napisał(a):

> Trzeba przyznać Skorpionom, że popęd płciowy mają potężny i w seksie są
      > niezmordowane. Ale intymne zbliżenia traktują jako rodzaj walki, w której
      > muszą być górą. Idziesz do łóżka ze Skorpionem - musisz wiedzieć, że już
      > przegrałeś (przegrałaś) i możesz liczyć tylko na rolę potulnego jeńca, który
      > spełnia wolę swego pana. Skorpiony pasjami świntuszą, siedząc przy
      > najwytworniejszym stole, pod stołem będą badać sąsiadów i sąsiadki. Stale im
      > mało różnych "sztuczek" i to, co obejrzą na filmie "tylko dla dorosłych",
      > natychmiast będą z kimś wypróbowywać.
      >
      > hehehehe, dobreee...:)
      > Jak tam skorpionice? Długi weekend idzie, partnerzy chyba już trzęsą
      > portkami:)))
    • matrek Re: skorpion 05.05.03, 14:40
      Ja tam się nie wypowiadam ;-)
    • Gość: mandarynka skorpion C.D. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 14:49
      Nie bez powodu znak ten cieszy się tak złą sławą. Skorpion to krewny pająka,
      tylko bardziej jadowity. Jad zawarty w jego truciźnie jest śmiertelnie
      niebezpieczny dla człowieka. Skorpiona trudno dostrzec, gdyż kryje się w
      różnych dziurach i zakamarkach, z których atakuje.

Człowiek urodzony w tym znaku kocha walkę, ale nie rzuca się w nią otwarcie jak
      Baran. Działa podstępnie, z ukrycia. Jeśli czymś mu się narazisz, potrafi
      latami czekać na odpowiedni moment, aby się odegrać. Jest mściwy, a potrafi być
      okrutny i bezwzględny. Nie wystarczy mu wygrać - musi jeszcze wdeptać
      przeciwnika w błoto. Brak mu wyrozumiałości dla słabości innych. Pokazałeś
      Skorpionowi swoją słabą stronę: bądź pewien, że to wcześnie lub później
      wykorzysta przeciw tobie.

Hyhyhy, o my skorpiony okrrrrutne:)

• Gość: raszefka Re: skorpion C.D. IP: OSET:* / 192.168.0.* 05.05.03, 14:54
        Jakbym o sobie czytała. Aż dziwne, że są jeszcze tacy, którzy spotykają mnie z
        własnej nieprzymuszonej woli }:>
      • atlantis75 Re: skorpion C.D. 05.05.03, 15:00

> Hyhyhy, o my skorpiony okrrrrutne:)

Jako skorpion jestem na pewno pamiętliwa. Jednak moją
        najwiąkszą wadą jest podejrzliwość. Wydaje mi się, że
        wszystko ma jakieś drugie dno, które chętnie bym obnażyła
        :) A co do seksu, to jak pisałam wyżej.... prawda :) Na
        szczęście mam mężczyznę Raka, któremu bardzo odpowiada mój
        temperament.

Pozrowionka z mocnym wymachem skorpioniego kolca.
        • Gość: mandarynka Re: skorpion C.D. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 15:07
          Skad ja to znam... Próbowałam walczyc z podejrzliwością i nic z tego. Teraz po
          prostu nie wypuszczam jej na swiatło dzienne i dusze w sobie. Z drugiej strony
          podejrzliwosć włacza mi sie w róznych momentach i juz kilka razy okazało sie,
          że w słusznych. Cecha dodatkowa: skorpiony mają intuicję. A temperament, coż,
          zawsze myslałam że panowie lubią ogniste kobiety. Niestety okazuje sie, że
          chyba tylko wtedy gdy płaca za sex bo na codzień co za duzo to niezdrowo. Bez
          sensu:( Coż, może jeszce jakiś biznes na tym zrobię:)

• atlantis75 Re: skorpion C.D. 05.05.03, 15:13
            Nie! Twoje skorpionie emocje nie wytrzymają takiego
            biznesu i albo popadniesz w jakieś nałogi, albo staniesz
            się bohaterką remake-u "Milczenia owiec" ;)
            Znajdziesz jeszcze takiego faceta, któremu będzie
            odpowiadać twój temperamet i osobowość :)

Coż, może jeszce jakiś biznes na tym zrobię:)
            >
            • Gość: mandarynka Re: skorpion C.D. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 15:17
              Wierzę. Mam na to, mam nadzieje, jeszcze jakieś 60 lat. A do tego czasu co, mam
              podrywać w pubach facetów na jedną noc? Buuuu...
      • moniorek1 Re: skorpion C.D. 06.05.03, 07:25

> Nie bez powodu znak ten cieszy się tak złą sławą. Skorpion to krewny pająka,
        > tylko bardziej jadowity. Jad zawarty w jego truciźnie jest śmiertelnie
        > niebezpieczny dla człowieka. Skorpiona trudno dostrzec, gdyż kryje się w
        > różnych dziurach i zakamarkach, z których atakuje.
        >
        > Człowiek urodzony w tym znaku kocha walkę, ale nie rzuca się w nią otwarcie
        jak
        >
        > Baran. Działa podstępnie, z ukrycia. Jeśli czymś mu się narazisz, potrafi
        > latami czekać na odpowiedni moment, aby się odegrać. Jest mściwy, a potrafi
        być
        >
        > okrutny i bezwzględny. Nie wystarczy mu wygrać - musi jeszcze wdeptać
        > przeciwnika w błoto. Brak mu wyrozumiałości dla słabości innych. Pokazałeś
        > Skorpionowi swoją słabą stronę: bądź pewien, że to wcześnie lub później
        > wykorzysta przeciw tobie.
        >
        > Hyhyhy, o my skorpiony okrrrrutne:)

> Czemu opisujesz tylko zle strony skorpiona? Nie wspomnialas nic o tym jakie
        sa w przyjazni.Moja przyjaciolka to rasowa skorpionica ,ale jaki z niej
        przyjaciel ze swieca takiego szukac :)) Babki skorpiony to przynajmniej "baby
        z jajami" a ja takie lubie hahahha.Z panem skorpionem nigdy niestety nie
        mialam przyjemnosci ale astrologowie bardzo odradzaja taki zwiazek,moglibysmy
        sie pozabijac :))) Pozdrawiam wszystkie skorpionice.
    • Gość: mandarynka Re: skorpion IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 14:57
      Nie wierzę w horoskopy. Ale jeśli chodzi o cechy przypisywane skorpionowi to...
      coż, nie ma się czym chwalic gdyż zołza to straszna, ale niemal wszystkie
      posiadam. A to o seksie i jeńcach to fragment "czarnego horoskopu" wiec troche
      przesadzone. Ale tylko trochę.
    • anahella Skorpion Skorpionowi nierowny 05.05.03, 21:33
      Sloneczny znak podzielic zawsze nalezy przez znak Ascendentu, a kobiety
      dodatkowo znak Ksiezyca. Najbardziej skorpioniaste Skorpiony sa wtedy, gdy
      urodzily sie o wschodzie Slonca, bo maja ten znak na Ascendencie.

Jak ktos chce zobaczyc jaki znak ma na Ascendencie (to taki wazny punkt w
      horoskopie, wyliczany matematycznie) to polecam stronke www.astro.com. Mozna
      tam po angielsku, francusku i niemiecku przeczytac swoja charatkerystyke. Po
      zalogowaniu trzeba podac oprocz dokladnej daty godzine i miejsce urodzenia
      (polskie miasta sa w bazie).

Loguje sie klikajac z prawej strony na gorze w "My astro". Oprocz
      charakterystyk jest horoskop na najblizszy czas, mozna wpisac dane swojego
      mezczyzny i porownac. Teksty tam sa o tyle fajne, ze klikajac w nazwe ukladu
      cial niebieskich jest interpretacja pisana przez naprawde dobrych astrologow
      Amerykanskich.

Oczywiscie cos takiego to jeszcze nie profesjonalny horoskop, ale na pewno o
      wiele bardziej dokladny niz to, co czytamy w gazetach. MIlej zabawy.

Ostrzegam! Zeby sobie otworzyc tam konto trzeba podac adres mejlowy, wiec
      dobrze wpisac taki "smieciowy", bo czasem przysylaja spam.
      • hal9000 Re: Skorpion Skorpionowi nierowny 05.05.03, 22:55
        anahella napisała:

> Oczywiscie cos takiego to jeszcze nie profesjonalny horoskop, ale na pewno o
        > wiele bardziej dokladny niz to, co czytamy w gazetach. MIlej zabawy.

A co byłoby w profesjonalnym horoskopie?

> Ostrzegam! Zeby sobie otworzyc tam konto trzeba podac adres mejlowy, wiec
        > dobrze wpisac taki "smieciowy", bo czasem przysylaja spam.

Jest tam też opcja zrobienia sobie horoskopu bez logowania.
        Ja tak zrobiłem i dostałem taką charakterystykę...

Słońce w Koziorożcu
        Księżyc w Lwie
        Ascendent w Wadze
        Wenus w trzecim domu
        Słońce w czwartm domu
        Saturn w czwartym domu
        Księżyc w jedenastym domu

Jak poczytałem sobie opisy, to mi wyszło, że mam ciężkie życie... :(((((
        Ale za to podobno mam być uczuciowy, co nie współgra z moją naturą...
        W sumie to te fragmenty opisów do poszczególnych elementów są przeciwstawne...
        I jak to rozumieć?
        Dobra Wróżko, rozumiesz coś z tego?

Pozdrawiam serdecznie,
    • martyna14 Re: skorpion 05.05.03, 22:01

> Trzeba przyznać Skorpionom, że popęd płciowy mają potężny i w seksie są
      > niezmordowane. Ale intymne zbliżenia traktują jako rodzaj walki, w której
      > muszą być górą. Idziesz do łóżka ze Skorpionem - musisz wiedzieć, że już
      > przegrałeś (przegrałaś) i możesz liczyć tylko na rolę potulnego jeńca, który
      > spełnia wolę swego pana. Skorpiony pasjami świntuszą, siedząc przy
      > najwytworniejszym stole, pod stołem będą badać sąsiadów i sąsiadki. Stale im
      > mało różnych "sztuczek" i to, co obejrzą na filmie "tylko dla dorosłych",
      > natychmiast będą z kimś wypróbowywać.
      >
      > hehehehe, dobreee...:)
      > Jak tam skorpionice? Długi weekend idzie, partnerzy chyba już trzęsą
      > portkami:)))

Nie chce generalizowac ale moj Skorpion to by sie kochal tylko namietnie.
      Namietnosc jest swietna ale wszytko moze sie znudzic.
      Ja lubie zmiany a sama namietnie z pasja tez moze stac sie monotonne. Ja lubie
      czasami drapieznie i czasami czule, romantycznie i zwierzeco, spontanicznie i
      seks zaplanowany, zmyslowy i nie zmyslowy , ostro i delikatnie.

Poza tym Skorpiony sa zlosliwe a ja nie radze rozzloszczac zrelaksowanych
      przewaznie Bykow bo wojna domowa z ostra walka do upadlego.

• anahella Re: skorpion 05.05.03, 22:18
        martyna14 napisała:

> Poza tym Skorpiony sa zlosliwe a ja nie radze rozzloszczac zrelaksowanych
        > przewaznie Bykow bo wojna domowa z ostra walka do upadlego.

Toz to znaki opozycyjne! W takim ukladzie zawsze bedzie "co mnie odciaga to
        mnie przyciaga";)
        • Gość: Martyna Re: skorpion IP: *.proxy.aol.com 05.05.03, 22:51
          anahella napisała:

> martyna14 napisała:
          >
          > > Poza tym Skorpiony sa zlosliwe a ja nie radze rozzloszczac zrelaksowanych
          >
          > > przewaznie Bykow bo wojna domowa z ostra walka do upadlego.
          >
          > Toz to znaki opozycyjne! W takim ukladzie zawsze bedzie "co mnie odciaga to
          > mnie przyciaga";)
          >
          A mozesz wiecej o tym napisac bo ja mam wrazenie, ze teraz jakos wszystko
          odciaga.
          • anahella Re: skorpion 05.05.03, 22:59
            Gość portalu: Martyna napisał(a):

> A mozesz wiecej o tym napisac bo ja mam wrazenie, ze teraz jakos wszystko
            > odciaga.

Wiesz, ja nie jestem zwolenniczka pisania rzeczy typu "pani Byk, pan Skorpion".
            Bo kazdy uklad miedzyludzki jest unikatowy tak samo jak kazdy czlowiek taki
            jest. Zajrzyj sobie na stronke, ktora podalam w poscie "Skorpion Skorpionowi
            nierowny", i wpisz swoje dane i chlopaka - moze to troche rozjasnic.
            • Gość: Martyna Re: dp anahelWlasnie IP: *.proxy.aol.com 06.05.03, 03:42
              anahella napisała:

> Gość portalu: Martyna napisał(a):
              >
              > > A mozesz wiecej o tym napisac bo ja mam wrazenie, ze teraz jakos wszystko
              >
              > > odciaga.
              >
              > Wiesz, ja nie jestem zwolenniczka pisania rzeczy typu "pani Byk, pan
              Skorpion".
              >
              > Bo kazdy uklad miedzyludzki jest unikatowy tak samo jak kazdy czlowiek taki
              > jest. Zajrzyj sobie na stronke, ktora podalam w poscie "Skorpion Skorpionowi
              > nierowny", i wpisz swoje dane i chlopaka - moze to troche rozjasnic.
              >

Wlasnie bylam na rej stronie i zastanawiam sie czy nie ma tam jakiego bledu
              bo okazuje sie , ze facetami z moich dwoch waznych zwiazkow 1 - 5 lat 2 -3
              lata mialam identyczne uklady partnerskie ( uklad planet, domy doslownie
              wszystko). Watpie, ze to tylko zbieg okolicznosci bo zwiazku byly ekstremalnie
              rozne.
              • mojito Praktyczna interpretacja horoskopow. 06.05.03, 04:57
                Witajcie,
                Horoskop czytam uwaznie. Jezeli pomyslny - wierze gleboko.
                Jezeli niepomyslny - uwazam, ze horoskopy to same bzdury.
                W ten sposob zawsze w dobrym nastroju zaczynam dzien. Sprobujcie.
                Pozdrowionka,
                mojito.
              • anahella Re: dp anahelWlasnie 06.05.03, 09:43
                Gość portalu: Martyna napisał(a):

> Wlasnie bylam na rej stronie i zastanawiam sie czy nie ma tam jakiego
                bledu
                > bo okazuje sie , ze facetami z moich dwoch waznych zwiazkow 1 - 5 lat 2 -3
                > lata mialam identyczne uklady partnerskie ( uklad planet, domy doslownie
                > wszystko). Watpie, ze to tylko zbieg okolicznosci bo zwiazku byly
                ekstremalnie
                > rozne.

A urodzili sie tego samego dnia o tej samej godzinie w tym samym miejscu?
                Zobacz, moze jakis blad w datach zrobilas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka