Dodaj do ulubionych

Czy pozwoliłbyś, by Twoja żona oddawała się innym mężczyznom?

IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 10.04.01, 23:59
No właśnie! Mnie to bardzo podnieca. Moja żona kochała się już z kilkoma
naszymi kolegami. Ona mówi, że to cudowne czuć w sobie nowego członka. Mamy
fantastyczny seks. Bardzo mnie podnieca świadomość, że moją żonę miało już
dziewięciu facetów. Czy to normalne?
Obserwuj wątek
    • Gość: hybryda Re: Czy pozwoliłbyś, by Twoja żona oddawała się innym mężczyznom? IP: *.bostma.adsl.bellatlantic.net 11.04.01, 00:48
      Gość portalu: Zenek napisał(a):

&#62 No właśnie! Mnie to bardzo podnieca. Moja żona kochała się już z kilkoma
      &#62 naszymi kolegami. Ona mówi, że to cudowne czuć w sobie nowego członka. Mamy
      &#62 fantastyczny seks. Bardzo mnie podnieca świadomość, że moją żonę miało już
      &#62 dziewięciu facetów. Czy to normalne?

Nie.....nienormalne
    • Gość: Mars Re: Czy pozwoliłbyś, by Twoja żona oddawała się innym mężczyznom? IP: 195.136.25.* 11.04.01, 06:11
      To nie małżeństwo - to KUREWSTWO !!! Po jaką cholerę składaliście sobie
      przysięgę ?
    • Gość: gal Re: Czy pozwoliłby?, by Twoja żona oddawała się innym mężczyznom? IP: 149.156.40.* 11.04.01, 11:32
      A myslales o wizycie u dobrego specjalisty?
      • Gość: bobek Re: Czy pozwoliłby?, by Twoja żona oddawała się innym mężczyznom? IP: 170.76.51.* 15.04.01, 21:02
        A probowales jednoczesnie z drugim facetem np. w cipke i w tylek?
        Moja dziewczyna chcialaby w ten sposob ale ja nie moge sie zdecydowac.
    • Gość: sophie Re: Czy pozwoliłbyś, by Twoja żona oddawała się innym mężczyznom? IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 15.04.01, 21:19
      Nie wiem, czy to normalne, ale zazdroszczę Twojej żonie fajnego męża. I w ogóle
      wam obojgu dobrych układów, otwartych.
      • Gość: Zenek Sophie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.01, 21:56
        Dziękuję Ci, Sophie. Prawdę mówiąc, pytanie miało charakter raczej
        prowokacyjny, co wyjaśniam w wątku DO WSZYSTKICH. Dzięki Tobie wiem, że są
        jeszcze ludzie niezakompleksieni, otwarcie myślący. Pozdrawiam serdecznie.
      • Gość: aro Re: Czy pozwoliłbyś, by Twoja żona oddawała się innym mężczyznom? IP: 157.25.92.* 15.05.01, 12:43
        Gość portalu: sophie napisał(a):

&#62 Nie wiem, czy to normalne, ale zazdroszczę Twojej żonie fajnego męża. I w ogóle
        &#62
        &#62 wam obojgu dobrych układów, otwartych.

Ja tez sam zaaranzowalem zonie sex ze mna i moim kolega, miala zajebiste orgazmy,
        kiedy bylismy w niej dwaj jednoczesnie :)
        Jesli chcesz mozesz rowniez sie do nas przylaczyc.
    • Gość: Peter Re: Czy pozwoliłbyś, by Twoja żona oddawała się innym mężczyznom? IP: 202.92.82.* 16.04.01, 13:18
      Hej kolego...jak stosunki twojej zony tak cie podniecaja to podeslij mi swoj
      adres...wpadne na numerek.
      • Gość: Zenek do petra IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.01, 20:14
        nie bądź taki sprytny :-))) nie na tym to polega, bracie. Przeczytaj uważnie
        wątek "Do wszystkich", post 1. Pozdrawiam Cię.
        • Gość: Stach Re: do Zenka IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.01, 23:28
          hi Zenek
          twoja stara to chyb jest Krystyna. O ile wiem to cala zaloga HUty warszawa juz
          ja miala a niety tylko 9, ona cie oklamuje.
          • Gość: goahead Re: do Zenka IP: 212.244.163.* 25.04.01, 12:41
            To jest normalne, to bardzo powszechna praktyka w nowoczesnym i otwartym małżeństwie, jednak pod
            warunkiem, że jest się z Tworek.
            • Gość: stach Re: do Zenka IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.01, 17:22
              wyobraz sobie lezysz z zona w lózku i opowiadacie
              sobie przygody seksualne. Nie jest to podniecajace?
              To stwarza uczucie jeszcze wiekszej przynaleznosci do
              siebie.
    • Gość: ula Re: Czy pozwoliłbyś, by Twoja żona oddawała się innym mężczyznom? IP: *.hartford-11-12rs.ct.dial-access.att.net 10.05.01, 04:09
      Gość portalu: Zenek napisał(a):

&#62 No właśnie! Mnie to bardzo podnieca. Moja żona kochała się już z kilkoma
      &#62 naszymi kolegami. Ona mówi, że to cudowne czuć w sobie nowego członka. Mamy
      &#62 fantastyczny seks. Bardzo mnie podnieca świadomość, że moją żonę miało już
      &#62 dziewięciu facetów. Czy to normalne?

mam nadzieje ze sie pewnego dnia nie obudzisz i z przerazeniem nie stwierdzisz ze
      zalapales jakies seksualne swinstwo w postaci herpesu, syfilisu, chlamydii, aids,
      itp itd a twoja zona, ktora tak podziwiasz i kochasz, nie dostanie w przyszlosci
      raka macicy, co jak wiadomo jest prawie zawsze zwiazane z wystepowaniem pewnej
      odmiany wirusa HPV przenoszonego droga kontaktow seksualnych ...zenek wy chyba na
      glowe upadliscie skoro jestescie tacy bezmyslni... jesli naprawde kochasz swoja
      zone nie narazaj jej na utrate zycia...
      zycze zdrowia

• Gość: macio Re: Czy pozwoliłbyś, by Twoja żona oddawała się innym mężczyznom? IP: 212.2.96.* 10.05.01, 08:49
        a może mały układzik

Twoja żona niech pracuje (jako ?) a Ty zostań jej ochroniarzem - wtedy będzie
        podwójny zysk bo trochę na tym zarobicie a i na oglądasz się trochę a żona
        będzie miała cały czas nowego członka - to jest to

współczuję Wam
        • Gość: Cynio Re: Czy pozwoliłbyś, by Twoja żona oddawała się innym mężczyznom? IP: 213.195.132.* 10.05.01, 09:53
          Czytam, czytam i nie dziwię sie takim opiniom. jedynie
          sophia jest w porzo no i zenek, a reszta.... jesteście
          pojebanym katolickim ciemnogrodem, pieprzycie coś o
          przysięgach, wierności....nawet ksieża sie za
          przeproszeniem p....ą, a wy niby tacy święci jak
          babcie z kółka różańcowego, to skąd jest tyle rozwodów?
          Jeżeli zenkowi taki układ pasuje i jego żonie to ok. i
          chuj wam do tego, a rady o syfie,aidsie to sprzedajcie
          swoim dzieciom albo młodszym braciom i siostrom.
          • Gość: Mars Re: Czy pozwoliłbyś, by Twoja żona oddawała się innym mężczyznom? IP: 195.136.25.* 10.05.01, 10:12
            Gość portalu: Cynio napisał(a):

&#62 Czytam, czytam i nie dziwię sie takim opiniom. jedynie
            &#62 sophia jest w porzo no i zenek, a reszta.... jesteście
            &#62 pojebanym katolickim ciemnogrodem, pieprzycie coś o
            &#62 przysięgach, wierności....nawet ksieża sie za
            &#62 przeproszeniem p....ą, a wy niby tacy święci jak
            &#62 babcie z kółka różańcowego, to skąd jest tyle rozwodów?
            &#62 Jeżeli zenkowi taki układ pasuje i jego żonie to ok. i
            &#62 chuj wam do tego, a rady o syfie,aidsie to sprzedajcie
            &#62 swoim dzieciom albo młodszym braciom i siostrom.

No i mamy też głos kulturalnego, nowoczesnego i tolerancyjnego gościa. Zyczę ci
            Cynio, żeby twoja żona (dziewczyna) pie...ła się z kim popadnie. Może wtedy
            zmienisz zdanie...
            • Gość: mesco Re: Czy pozwoliłbyś, by Twoja żona oddawała się innym mężczyznom? IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.01, 14:26
              nie widze nic zdroznego w kochaniu sie zony czy tze meza z innymi partnerami.
              Jest inny sposob zeby nauczyc sie czegos nowego? Jak zbierac doswiadczenie?
              • Gość: hollow Re: Czy pozwoliłbyś, by Twoja żona oddawała się innym mężczyznom? IP: 130.225.157.* 15.05.01, 13:06
                Gość portalu: mesco napisał(a):

&#62 nie widze nic zdroznego w kochaniu sie zony czy tze meza z innymi partnerami.
                &#62 Jest inny sposob zeby nauczyc sie czegos nowego? Jak zbierac doswiadczenie?

doswiadczenie mesco, to zdobywa sie przed slubem a jesli chce sie to robic dalej
                to po co w ogole sie zenic?? zeby sasiedzi i rodzina mysleli ze wszystko jest
                grzecznie i ladnie?

• Gość: jo Re: Czy pozwoliłbyś, by Twoja żona oddawała się innym mężczyznom? IP: 192.168.12.* / 194.121.255.* 17.05.01, 11:13
              Gość portalu: Mars napisał(a):

&#62 Gość portalu: Cynio napisał(a):
              &#62
              &#62 &#62 Czytam, czytam i nie dziwię sie takim opiniom. jedynie
              &#62 &#62 sophia jest w porzo no i zenek, a reszta.... jesteście
              &#62 &#62 pojebanym katolickim ciemnogrodem, pieprzycie coś o
              &#62 &#62 przysięgach, wierności....nawet ksieża sie za
              &#62 &#62 przeproszeniem p....ą, a wy niby tacy święci jak
              &#62 &#62 babcie z kółka różańcowego, to skąd jest tyle rozwodów?
              &#62 &#62 Jeżeli zenkowi taki układ pasuje i jego żonie to ok. i
              &#62 &#62 chuj wam do tego, a rady o syfie,aidsie to sprzedajcie
              &#62 &#62 swoim dzieciom albo młodszym braciom i siostrom.
              &#62
              &#62
              &#62 No i mamy też głos kulturalnego, nowoczesnego i tolerancyjnego gościa. Zyczę ci
              &#62
              &#62 Cynio, żeby twoja żona (dziewczyna) pie...ła się z kim popadnie. Może wtedy
              &#62 zmienisz zdanie...

...cynio! ale z ciebie idiota, punkt pierwszy: jestes ordynusem i prostakiem
              (popisales sie slowinctwem)! punkt drugi: zycze ci partnerki ktory zachowuje sie
              jak prawdziwy "kurwiszon"! Napewno bedzie ci bardzo milo, zobaczysz!

• Gość: Cynio Re: Czy pozwoliłbyś, by Twoja żona oddawała się innym mężczyznom? IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 19.05.01, 16:11
                Te święty, a skąd że twoja stara się nie puszcza? a matka? skąd wiesz czyj
                jesteś psi kmiotku, może zaszczekasz, buuuachacha
          • Gość: aro Re: Czy pozwoliłbyś, by Twoja żona oddawała się innym mężczyznom? IP: 157.25.92.* 15.05.01, 12:46
            Gość portalu: Cynio napisał(a):

&#62 Czytam, czytam i nie dziwię sie takim opiniom. jedynie
            &#62 sophia jest w porzo no i zenek, a reszta.... jesteście
            &#62 pojebanym katolickim ciemnogrodem, pieprzycie coś o
            &#62 przysięgach, wierności....nawet ksieża sie za
            &#62 przeproszeniem p....ą, a wy niby tacy święci jak
            &#62 babcie z kółka różańcowego, to skąd jest tyle rozwodów?
            &#62 Jeżeli zenkowi taki układ pasuje i jego żonie to ok. i
            &#62 chuj wam do tego, a rady o syfie,aidsie to sprzedajcie
            &#62 swoim dzieciom albo młodszym braciom i siostrom.

POPIERAM !!!1
            • Gość: mesco Re: Czy pozwoliłbyś, by Twoja żona oddawała się innym mężczyznom? IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.01, 16:29
              tez popeieram.
              jezeli obydowje tego chca, wszystko opiera sie na wzajemnym porozumieniu i
              zaufaniu dlaczego nie.
              Sex z innymi partnerami wprowadza urozmaicenie do zycia , mozna rozmawiac wtedy
              o partnerach ktorych zona miala, i sposobach ktorymi zostala doprowadzona do
              orgazmu. Takze i zona moze sie dowiedziec czego nowego sie maz nauczyl od nowej
              partnerki. Oczywiscie nie powinno sie tego robic co tydzien, tyxlko raz na
              kilka tygodni, to cementuje zwiazek i utrwala prterski stosunek oparty na
              rownouprawnieniu.

• Gość: goj Re: Czy pozwoliłbyś, by Twoja żona oddawała się innym mężczyznom? IP: *.motorola.com 15.05.01, 16:47
                Tobie tez sie od walenia konia popieprzylo w glowie.
              • Gość: FK Re: Czy pozwoliłbyś, by Twoja żona oddawała się innym mężczyznom? IP: *.pgnig.com.pl 17.05.01, 11:45
                mesco jesteś super....
                przypał!
                Współczuje tej nieszczęsnej, która nazywasz swoją dziewczyna
                A tak BTW - to wibratory juz jej nie wystarczaja???

Widzę, ze wyobraźnia działa u Ciebie na coraz wiekszych obrotach.
                Czekamy na posty w dziale "Czworonożni Ulubieńcy"
                No bo w koncu nic tak nie cementuje zwiazku jak...
                • Gość: mesco Re: Czy pozwoliłbyś, by Twoja żona oddawała się innym mężczyznom? IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.01, 16:29
                  Gość portalu: FK napisał(a):

&#62 mesco jesteś super....
                  &#62 przypał!
                  &#62 Współczuje tej nieszczęsnej, która nazywasz swoją dziewczyna
                  &#62 A tak BTW - to wibratory juz jej nie wystarczaja???

z ostatnia kobieta kopulowalem w 1990, potem tylko z facetami

&#62 Widzę, ze wyobraźnia działa u Ciebie na coraz wiekszych obrotach.
                  &#62 Czekamy na posty w dziale "Czworonożni Ulubieńcy"
                  &#62 No bo w koncu nic tak nie cementuje zwiazku jak...

Kopulacja z psem to prawdopodobnie twoje marzenia. Nic takiego nie wspominalem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka