negra28 07.05.03, 19:53 czy jestem mono- czy polinickowcem? Bardzo gorąco wszystkich pozdrawiam, Negra :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melinek Re: Zagadka dla inteligentnych 07.05.03, 21:29 Nie wazne Negro, ile masz nickow i tak kazdy nick jest traktowany jako inna osoba. Jesli juz zajelas sie tematem wielonickowcow, oznacza to, ze zagadnienie nie jest ci obce. Twoim pytaniem sama sugerujesz, ze masz wiecej niz jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydlaku... Re: Zagadka dla inteligentnych IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 07.05.03, 22:13 negra28 napisała: > czy jestem mono- czy polinickowcem? > Bardzo gorąco wszystkich pozdrawiam, POLI jesteś*) ----------- *) jesteś POLIO tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Zagadka dla inteligentnych IP: *.athens.access.acn.gr 07.05.03, 22:16 Stawiam na minimum trzy nicki. Prawdopodobnie na jednym z nich jestes bardzo lubiana tutaj osoba uchodzaca za wzor cnot i rownowagi emocjonalnej. Tak mi sie cos wydaje. I wymyslilas negre z nudy, ot co, a potem to sie juz idzie za ciosem. Wiem co mowie. R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydlaku... Re: Zagadka dla WYBITNIE YNTELYGIEENTNYCH IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 07.05.03, 22:17 negra28 napisała: > czy jestem mono- czy polinickowcem? > Bardzo gorąco wszystkich pozdrawiam, > Negra No przcież mówię, że POLIO, a ty wciąż pytasz i pytasz. SIOooooo!! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Zagadka dla inteligentnych 08.05.03, 11:55 negra28 napisała: > czy jestem mono- czy polinickowcem? > Bardzo gorąco wszystkich pozdrawiam, jak dla mnie to zadna roznica Pozdrawiam, na wszelki wypadek sprawdzajac rozniez swoje IQ Losiu PS oj cieniutko, cieniutko mi wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dkenka Re: Zagadka dla inteligentnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 12:02 inteligentne pytanie, inteligentnej osoby;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: Zagadka dla inteligentnych IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 12:03 Tylko oligo Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 Re: Zagadka dla inteligentnych 08.05.03, 12:06 Pokaz swoja fotke i innych twoich nikow to porownam i odpowiem czy to ta sama ososba Odpowiedz Link Zgłoś
wujek.dobra_rada Re: Zagadka dla inteligentnych 08.05.03, 12:43 Czyżby Negra cierpiała na rozdwojenie jaźni, zapomniała którego nicka i teraz biedna prosi o to by jej go przypomnieć? Odpowiedz Link Zgłoś