hholy 24.03.07, 00:15 wszyscy spia,to ja ide na balkon sobie zapalic,a co! raz ise zyje,potem sie juz tylko straszy,ostatnio palilam na poczatku stycznia to jednego chyba moge??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hholy Re: tej wiecie co??? 24.03.07, 00:30 rodzice tysiac kilometrow odemnie wiaruss... ale bylo fajnie,zamknelam oczy i sluchajac jednostajnego cichego szumu pedzacych aut(niedaleko jest autostrada) pozwolilam przemknac przez moja glowe wspomnieniom tych wszystkich fajnych miejsc,gdzie oddawalam sie temu nalogowi ROKEN WERKT ZEER VERSLAWVEND; BEGIN ER NIET MEE wiec lepiej nie palcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: tej wiecie co??? 24.03.07, 00:38 Ja wohl meine Ubersturmbannfuhrer;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: tej wiecie co??? 24.03.07, 00:41 ja nie rozumiem po niemiecku:) tych ostrzezen po holendersku tez nie,ale to jest chyba paleni silnie uzaleznia,lepiej nie zaczynaj Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: tej wiecie co??? 24.03.07, 00:21 też bym sobie zapaliła, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: tej wiecie co??? 24.03.07, 00:23 Ja sie opalam lampa kuchenna:P Tak,wiec milego fajkowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: tej wiecie co??? 24.03.07, 00:23 ja żadnego tytociu niestety pod ręką nie mam, w końcu rzucam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonawe Re: tej wiecie co??? 24.03.07, 00:49 poczestujesz mnie...kurcze, skonczyla sie paczka...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: tej wiecie co??? 24.03.07, 00:52 jasne bierz :) tylko sie nie zaciagaj:) Odpowiedz Link Zgłoś