Dodaj do ulubionych

Młode Samotne Mamy jak Ja ...

03.02.12, 01:05
Witam. Mam na imię Klaudia i wychowuję sama ośmiomiesięcznego synka. Nie chcę zbyt wiele o sobie pisać na forum, wolałabym w prywatnych wiadomościach. Mieszkam w domu rodzinnym z mamą(która od pewnego czasu ma problem z alkoholem , ale dla niej to nie problem, a jaśniej to problemu tego nie zauważa), tato jest natomiast za granica... Z ojcem dziecka niby jestem w zwiazku, chociaz zwiazkiem bym tego nie nazwala. Mieszka 100km od nas, zadko nas odwiedza , na malego za duzo nie daje, klamie, oszukuje, pije i nadal nie znalazl pracy. Ostatnio czuję się bardziej samotna niż zwykle, nie mam wsparcia emocjonalnego od nikogo:( Znajomi mają swoje życie, kiedyś miałam ich wielu , od kąd mały się urodził żadko kto mnie odwiedza, aż się przykro robi, bo jak to mówią ,,prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie"... Okazało się, że ja prawdziwych nigdy nie miałam. Pogubiłam się ostatnimi czaasy w tym moim zakreconym zyciu... ZA duzo myśli ostatnio mam, nie mogę spać do 3 a nawet 5 rano. A o 7 synek robi pobudkę...

Czy jest jakaś młoda mama która czuje się podobnie i chciała by o tym popisać ?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zagubi-ona123 Re: Młode Samotne Mamy jak Ja ... 18.02.12, 20:50
      Mam podobną sytuację do Twojej.
      zagmatwana1@wp.pl - napisz
    • mamaangelika Re: Młode Samotne Mamy jak Ja ... 13.06.12, 13:13
      witaj masz jakiegos meila chciała bym Ci jakos pomóc
    • mamaangelika pomoc? 13.06.12, 13:15

witaj masz jakiegos meila chciała bym Ci jakos pomóc
    • samamama200 Re: Młode Samotne Mamy jak Ja ... 31.12.12, 00:46
      Hej Klauduska, jestem w nieco innej sytuacji, ale szukam kogos z kim moglabym wymienic swoje bolączki, jestem aktualnie 20 letnia przyszla mama bardzo mi zalezy na odpowiedzi od Ciebie miloby bylo popisac w wiadomosciach e mailowych, pozdawiam
    • oleya Re: Młode Samotne Mamy jak Ja ... 04.02.13, 10:40
      Mam 22 lata ,wychowuje sama córeczkę zaraz bd miała dwa latka.
      Mieszkam z Mama, z ojcem dziecka nie mam konaktu juz pół roku...
      oluniia@wp.pl
    • ewelina1108989 Re: Młode Samotne Mamy jak Ja ... 20.03.13, 22:36
      Witam samotne mamy. Mam do Was ogromną prośbę. Piszę pracę magisterską dotyczącą obrazu samotnego macierzyństwa, dlatego zwracam się do Was o wypełnienie anonimowej ankiety, której wyniki przeznaczone będę jedynie do celów naukowych. Z góry dziękuję

Link do ankiety

www.ankietka.pl/ankieta/109335/wychowywac-dziecko-bez-ojca-obraz-samotnego-macierzynstwa-w-opinii-kobiet.html
    • 3kasia17 Re: Młode Samotne Mamy jak Ja ... 23.04.13, 13:22
      Drogie mamy ;)
      Bardzo proszę o wypelnienie mojej ankiety , dotyczacej problemu samotnego macierzynstwa. Pytania służą celom badawczym mojej pracy dyplomowej ;)
      Z gory dziękuje za udział w ankiecie ;)
      www.ankietka.pl/ankieta/112579/samotne-macierzynstwo.html
    • k.ana Re: Młode Samotne Mamy jak Ja ... 03.06.13, 12:29
      Proszę samotne mamy o wypełnienie ankiety, anonimowa do celów badawczych, praca licencjacka, dziękuję.
      www.ankietka.pl/ankieta/111153/samotna-matka-samotne-macierzynstwo-rodzina-niepelna.html
    • mamma95 Re: Młode Samotne Mamy jak Ja ... 29.08.13, 21:17
      Hej, Jestem Angelika mam rocznego synka ;)
    • malutka63 Re: Młode Samotne Mamy jak Ja ... 29.08.13, 23:03
      Hej jestem Patrycja i mam taką samo sytuację jak koleżanka niżej . . . Mam 2uroczych synów moja matka odwróciła się gdy tylko dowiedziała się o pierwszej mojej ciazy zostałam sama ze wszystkim jakby tego bylo mało moj mąż okazał się katem i sadysto nie stery przy kazdej awanturze jestem notorycznie tluczona nie mam gdzie się podziać dla tego tkwię w tym chorym zwiazku potrzebuje kogoś kto by mi doradził i poproadzil dal troche wsparcia . . .
      • spocony_siusiak Re: Młode Samotne Mamy jak Ja ... 30.08.13, 01:55
        jak nogi rozkładałaś , to nie szukałaś wsparcia , dobrze Ci było ???
        • malutka63 Re: Młode Samotne Mamy jak Ja ... 30.08.13, 08:58
          Weź się wal czlowieku
          • spocony_siusiak Re: Młode Samotne Mamy jak Ja ... 30.08.13, 22:18
            weź się za naukę analfabetko , naucz się najpierw pisać , a potem dopiero dawaj byle komu dupska bez zabezpieczenia

• malutka63 Re: Młode Samotne Mamy jak Ja ... 31.08.13, 11:25
              Idiota tyle na ten temat
    • aniaa_aaa Re: Młode Samotne Mamy jak Ja ... 31.08.13, 23:01
      Witaj Klauduśka. Nawet nie masz pojęcia jak bardzo Cię rozumiem. Napisz do mnie proszę, a może razem znajdziemy jakieś światełko w tym ciemnym tunelu. Oto mój adres : anka1111@o2.pl
      Trzymaj się cieplutko i wierz w to, że przyjdzie dzień i wszystko się odmieni. Ja w to wierzę i chyba tylko dlatego jeszcze daję radę. Pozdrawiam.
    • 2magda_84 Re: Młode Samotne Mamy jak Ja ... 24.10.13, 13:04
      Witaj ja mam 3 letnia coreczke tez jestem sama odezwij sie na arabella@autograf.pl
      • xls1984 Re: Młode Samotne Mamy jak Ja ... 26.10.13, 14:19
        hej.Ja tez jestem samotna mama.Mam 8 letnia corke.Czuje sie strasznie ostatnio.Nie mam z kim porozmawiac.Maz zostawil mnie jak bylam w 6 miesiacu i od tamtej pory sama wychowuje dziecko.Jest mi ciezko.Chcialabym miec z kim pogadac i potulic kogos kto mnie bedzie kochal.Czasami mysle ze juz zawsze bede sama:( moj mail xls1984@interia.pl piszcie jak ktos chce pogadac.Mieszkam w Wawie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka