efektmotyla1 28.03.07, 20:45 www.fotka.pl/profil/krolowalez/ Czy uważacie, ze ta dziewczyna jest piękna? Tak sie natknęłam. Mnie sie bardzo podoba. Mysle, ze nie ma nic zlego w tym , że je pokaże w końcu dała je na fotke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Dziewczyna 28.03.07, 20:48 Ładna jest, ale jak dla mnie ma niestety tandetny styl. Rysy twarzy ma bardzo ładne, ale cała otoczka mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaartura Re: Dziewczyna 28.03.07, 20:49 powiedz od razu ze to ty:)) po co te podchody.jakos nigdy nie wierze w bezinteresownosc rzekoma "wrzucaczy fotek":)) a na temat-klon dody Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Dziewczyna 28.03.07, 20:50 A taka sobie. Cudem piekosci nie jest, ale z tych ladniejszych jest. Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Dziewczyna 28.03.07, 20:50 Wedlug mnie jest atrakcyjna. Daje jej 8/10...ja raczej gudtuje w szatynkach i rudych type Mylene Farmer:P Odpowiedz Link Zgłoś
efektmotyla1 Re: Dziewczyna 28.03.07, 20:56 www.fotka.pl/profil/effelineczka87/ tutaj ma inne zdjecia moze bardziej widac to jaka jest sliczna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anglistkaa Re: Dziewczyna 28.03.07, 21:07 Jest zrobiona i wystylizowana,ale nie powiedziałabym że jest oszałamiająco piękna,taka lalka.Mnie się osobiście podobają brunetki jako kobiety np Ania Przybylska. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarrka1 Re: Dziewczyna 28.03.07, 21:11 Wygląda "staro" jak na swój wiek, jestem mniej więcej w jej wieku i wyglądam trochę delikatniej , młodziej. Choć jest dość ładna, to ma stytl tzw. blachary, powinna wykorzystać urodę i ubierać się w bardziej eleganckim stylu, no ale skoro lubi taki styl, to jej sprawa, gusty są różne. Myślę podobnie jak ktoś napisał ,że to napewno jesteś Ty hihi, no bo skąd niby masz jej kolejne zdjęcia z innego profilu, nie wierzę w takie przypadki:)... Odpowiedz Link Zgłoś
efektmotyla1 Re: Dziewczyna 28.03.07, 21:19 Nie to nie ja. skad mam jej inne zdjecia? sama podala w opisie, ze ma jeszcze jedno konto;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziarrka1 Re: Dziewczyna 28.03.07, 21:21 aha, rozumiem:), w takim razie przepraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Dziewczyna 28.03.07, 21:09 Ma swietna figure!,jest sexy,ale po co pytasz sie nas jak wygladasz:P Nik tego nie robi na forum bezinteresownie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Dziewczyna 28.03.07, 21:26 I jak tu facteowi dogodzic:P ?pytam? I tak nie dobrze i tak zle:),zawsze jakies...ale...:P Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Dziewczyna 29.03.07, 09:12 Trzy laski na fotce, o ktora chodzi? Brzydkie nie sa, tylko dlaczego ta na pierwszym planie robi sobie taka straszliwa krzywde tym wstretnym bełtem na glowie? Litosci! Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Dziewczyna 29.03.07, 09:27 laska jak laska:)taka tandeta troche mi na mysl przychodzi...a ten fryc na piewszym zdjeciu to rzeczywiscie bełt hehe Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg O! Ta jest ladna 29.03.07, 11:05 www.fotka.pl/profil/Aneta9898/?z=2224780 Odpowiedz Link Zgłoś
sandr.ucha666 Re: O! Ta jest ladna 29.03.07, 11:32 o matko ona ma 17 lat, ja w jej wieku wyglądałam dużo młodziej, mało tego teraz wyglądam młodziej , a jestem tylko trochę starsza od niej... No ładna jest to jest fakt, ale wygląda na conajmniej 25 lat jak nie więcej, teraz to może nie jest takie ważne, ale za to póżniej to będzie nie za dobre, bo szybko będzie wyglądać starzej niż dziewczyny, które wyglądają od niej obecnie młodziej. Wiele dziewczyn w jej wieku wygląda bardziej dziewczęco niż ona, ona to już wygląda na taką poważną kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: O! Ta jest ladna 29.03.07, 11:51 Ladna, nie oznacza - wygladajaca jak dzieciak. Odpowiedz Link Zgłoś
sandr.ucha666 Re: O! Ta jest ladna 29.03.07, 12:11 eee nie tam zaraz dzieciak, ale dziewczęco znaczy słodko, nie dziewczynka mała, tylko delikatna młoda kobietka:), wyglądanie na wiele więcej lat niż się ma w młodym wieku, dobre nie jest, szybciej widać oznaki starzenia potem... Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: O! Ta jest ladna 29.03.07, 12:14 Jakos na zdjeciu oznak starzenia nie zauwazylem. A to zdjecie bedzie ladne, dzis i jutro, i pojutrze, i za dwadziescia lat. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Dziewczyna 29.03.07, 12:16 yyyyyy ja wiem, że jestem dzisiaj śpiąca i nie moje funkcje poznawcze w dniu dzisiejszym kuleją ale o którą dziewczynę Wam chodzi bo na tej dużej fotce są trzy. Z kolei na tych obok nie rozróżniam tych dwóch blondynek. Która to? Tak w środku czy ta z prawej:DDD? Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: Dziewczyna 29.03.07, 13:59 średnia , nie powala.. w drugim profilu widac ze jest zrobiona , ma profesjonalny makijaz i takie tez zdjęcia.. 90% dziewczyn przy pomocy takiego makijazu i profesjonalisty fotografa wyglądała by slicznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: Dziewczyna 29.03.07, 14:38 bardzo przeciętnie ładna blondynka (ktos zrozumial? :P) Odpowiedz Link Zgłoś