miszel242 01.05.07, 23:40 spotkalam sie ze swoim wykladowcom, w pon. mam z nim zajecia i nie wiem co zrobic,jak sie zachowac? powiem tylko,ze byla to randka krotka ale tresciwa, jak sie zacohwywac co robic? pliss pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: co mam zrobic:/? 01.05.07, 23:44 miszel242 napisała: > juz ja mam. to po co się z nim umawiałaś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: co mam zrobic:/? 01.05.07, 23:43 przygotuj sie do odpowiedzi oralnej...tfu!... ustnej znaczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
miszel242 Re: co mam zrobic:/? 01.05.07, 23:44 juz mam ocene;) a o seksie duzo gadalismy.. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: co mam zrobic:/? 01.05.07, 23:43 Nie zakładaj majtek i podczas wykładu unoś spódniczkę! Siedząc w pierwszej ławce ofkors. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co mam zrobic:/? 01.05.07, 23:44 qw994 napisał: > Nie zakładaj majtek i podczas wykładu unoś spódniczkę! Siedząc w pierwszej > ławce ofkors. a na powiekach napisz "kocham cię" i uroczo przymykaj oczy:/ Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: co mam zrobic:/? 02.05.07, 00:14 od razu kocham, może coś bardziej soczystego? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co mam zrobic:/? 02.05.07, 00:16 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > od razu kocham, może coś bardziej soczystego? :-) wyhebluj mnie?;D Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: co mam zrobic:/? 02.05.07, 00:19 jeśli to zajęcia dajmy na to z rzeźby to może być, na matmie mogła by mieć scałkuj mnie choć chyba najładniejszy teskty możnaby wymyślić na zajęcia z ornitologii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co mam zrobic:/? 02.05.07, 00:20 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > jeśli to zajęcia dajmy na to z rzeźby to może być, na matmie mogła by mieć > scałkuj mnie choć chyba najładniejszy teskty możnaby wymyślić na zajęcia z > ornitologii :-) chłe:D masz rację poza tym "wyhebluj" może się nie zmieścić na powiece Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: co mam zrobic:/? 02.05.07, 00:25 no fakt, tym bardziej 'scałkuj mnie przez częsci" a to by była taka ładna zachęta do miłosnych igraszek... Moze zatem nie na powiekach a na wewnetrznej czesci nagich rozchylonych ud? Jak dziewczyna ma warunki to i jej się cały poemat tam zmieści :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: co mam zrobic:/? 01.05.07, 23:45 a najlepiej to schyl sie po krede;) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: co mam zrobic:/? 01.05.07, 23:47 Powinnaś przyjść ubrana w gumowy strój ochronny i maskę przeciwgazową. W ręce powinnaś mieć wykrywacz metali i słoik dżemu. Po wejściu na salę wykładową powiedz "dzień dobry" w sześciu językach i zaśpiewać "spoza gór i rzek..." Myślę, że wtedy nikt się nie połapie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co mam zrobic:/? 01.05.07, 23:49 dzem oczywiście pownien być z owoców pestkowych Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: co mam zrobic:/? 01.05.07, 23:51 A jakie są niepestkowe? :) Przepraszam, późna godzina i lekko otumaniona jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: co mam zrobic:/? 01.05.07, 23:52 nie no zdechne ze smiechu zaraz......:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: co mam zrobic:/? 01.05.07, 23:53 Ty nie zdychaj, tylko się zlituj i powiedz, jakie są niepestkowe, bo nie usnę przez to dzisiaj! :) Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: co mam zrobic:/? 01.05.07, 23:55 niepestkowe to sa takie z ktorych wydlubiesz pestki. ale to trzeba umiejetnie zrobic dlutem rzezbiarskim. bo inaczej sie nie uda i bedzie brzydko. Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: co mam zrobic:/? 02.05.07, 00:01 w zadnym wypadku. to moze zmarnowac Ci zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: co mam zrobic:/? 01.05.07, 23:52 musz byc pestkowe, inaczej inni moga podejrzewac ze cos nie gra;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co mam zrobic:/? 01.05.07, 23:58 qw994 napisał: > A jakie są niepestkowe? :) > Przepraszam, późna godzina i lekko otumaniona jestem :) marchewka?:D Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: co mam zrobic:/? 02.05.07, 00:00 kartofel to tez owoc podobnie jak kasztan i jarzebina;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co mam zrobic:/? 02.05.07, 00:07 qw994 napisał: > A to owoc jest? :) Kartofel też? :) ignorantki! to wy nie wiecie że w UE marchkowka została oficjalnie owocem???:D Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: co mam zrobic:/? 02.05.07, 00:10 Wolę truskawki! :) Truskawki są pestkowe? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co mam zrobic:/? 02.05.07, 00:12 qw994 napisał: > Wolę truskawki! :) Truskawki są pestkowe? :) mają takie małe ziolone coś - to pestki chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: co mam zrobic:/? 01.05.07, 23:54 Załóż szkolny mundurek z krawatem albo strój pielęgniarki. Koniecznie po lekcji pójdźcie do pokoju nauczycielskiego - zaoferuj mu, że np. poniesiesz mu dziennik - a tam na jego nauczycielskim biurku ściągnij granatową spódniczkę lub fartuszek pielęgniarki. Smiało wygnij ciałko. Reszta sama przyjdzie :D. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: co mam zrobic:/? 02.05.07, 00:17 cholera, no dlaczego jak chodziłam do szkoły nie czytałam forum (choć nie wiem czy w moich szkolnych czasach forum wogole istniało), moje życie napewno inczej by się potoczyło gdybym zacziła się w ten sposób na pana od wf-u... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: co mam zrobic:/? 02.05.07, 00:39 Oj...u mnie też był niezły oan od wf-u. Bardzo niezły nawet.;) Co za czasy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: co mam zrobic:/? 02.05.07, 00:51 A u mnie była niezła Pani od geografii :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: co mam zrobic:/? 02.05.07, 10:37 i co, zaniosłeś jej kiedyś dziennik? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: co mam zrobic:/? 02.05.07, 00:57 miszel242 napisała: > spotkalam sie ze swoim wykladowcom Mam nadzieję, że nie studiujesz polonistyki... Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: co mam zrobic:/? 02.05.07, 10:41 hihihi Ojeju, nic nie rób specjalnego, bądź sobą A podobała Ci się ta randka wogóle? Bo jak tak to ładnie się usmiechaj i bądź pewna siebie, co za problem że się spotkałaś z wykładowcą? A jak nie podobało Ci się to unikaj kontaktu wzrokowego i zachowuj się jakby nigdy nic, bo jescze sie przyczepi do Ciebie i będzie się mścił na ocenach... Odpowiedz Link Zgłoś