sloggi 28.06.06, 20:21 Robię zmianę z Blendamedu na Colgate. A Wy czym szorujecie szczęki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
speer Re: Pasta do zębów... 28.06.06, 20:56 wszystkim co mi wpada w rece. Lubie zmiany i nowinki, wiec rozne pasty w zelu i pasty zagramaniczne mi przypasuja z regoly. Lubie tez pasty marki wlasne z Lidla itd. Czasami kupuje paste bardzo droga czasami najtansze. Nie ma regoly. Teraz mam cztery rozne pasty do zebow. Odpowiedz Link
sloggi Re: Pasta do zębów... 28.06.06, 23:25 Kiedyś też często zmianiałem, ale po tym jak z serii Blend.. wyszły owocowe - zostałem przy nich. Teraz czas na zmianę. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Pasta do zębów... 28.06.06, 22:56 Tylko Crest. Teraz wyszla nowa Crest tylko na noc /musi zawierac cos wybielajacego/ Odpowiedz Link
alumarak Re: Pasta do zębów... 29.06.06, 13:03 Czym szczotkuję..? Obojętne, byle miętowe. Nie odpowiada mi? Następnym razem kupuję coś lepszego. Nie zawsze pasty z wyższej półki są dobre. Po jakiejś firmy Colgate miałam dziwną wysypkę w jamie ustnej. Odpowiedz Link
zeberkaa Re: Pasta do zębów... 30.06.06, 20:37 Jakimś takim koncentratem szwabskim w malutkiej tubce z małym otworkiem. Zdaje się że to produkt apteczny, ja kupuję na bazarku bo taniej niż w aptece. Jej zaleta to możliwość dozowania zupełnie minimalnych ilości, co przy elektrycznej szczoteczce jest nie bez znaczenia. Odpowiedz Link
blondynka_wieczorowa_pora Re: Pasta do zębów... 01.07.06, 13:48 Ja rowniez lubie zmieniac i zwykle staram sie kupic jakas "novinke", ktora to ma mi niby jeszcze lepiej wybielic zeby...z efektami jest roznie Mnie ta Blendamed z soda bardzo wysuszyla jame ustna i wogole jakos dziasla mi krwawily wiec juz nie uzywam nawet za cene bialych zebow Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Pasta do zębów... 02.07.06, 17:50 sensodyne. Nie jest tania, ale na tym nie oszczedzam Odpowiedz Link
skiela1 Re: Pasta do zębów... 03.07.06, 00:41 akurat ta jest dobra do zebow bardzo wrazliwych. A co za tym idzie..mniej silne wybielacze mniej chemii.. nie zalezy mi..lubie biale zeby. Odpowiedz Link
jakema1984 Re: Pasta do zębów... 19.07.06, 10:31 Elmex zielony. Fajna, ale niestety drozsza od innuch. Odpowiedz Link
pminko Re: Pasta do zębów... 19.07.06, 14:27 Colodent Zresztą i tak to ta sama firma co Colgate a kosztuje dużo mniej Odpowiedz Link
rokitt1 Re: Pasta do zębów... 19.07.06, 16:58 ELMEX zielony - rewelacyjna, szczególnie jak ktoś cierpi na nadwrażliwość i problemy z dziąsłami. przechodzi..... niestety kosztuje... Odpowiedz Link
babcia.vveatherwax A ja gdzieś czytałam, że 22.08.06, 13:32 najważniejsza jest dobra szczoteczka i starannne czyszczenie (szczoteczką, ale i nitkami, tarką do języka etc.) - pasta to rzecz drugorzędna, nie różnią się one bowiem między sobą aż tak bardzo. Różnice w cenie to przede wszystkim koszty budowania marki... Odpowiedz Link
aluniaaa Re: Pasta do zębów... 22.08.06, 14:11 Colodent, signal,zalezy co bylo w promocji Odpowiedz Link
michaelandro Re: Pasta do zębów... 22.08.06, 15:34 elmex, ale zapas na dluugo kupuję zawsze kiedy jestem za granicą. Tam kosztuje ok. 1,5 euro. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Pasta do zębów... 19.04.13, 00:42 > A Wy czym szorujecie szczęki? Ziaja bez fluoru i brazowa Neem z cynamonem. Odpowiedz Link
anirat Re: Pasta do zębów... 22.04.13, 21:07 Adent, niestety niedostępna w drogeriach i aptekach bardzo dobra jakość za śmieszna cene. Nie jest mocno mietowa, na poczatku mi to przeszkadzało, ale teraz jestem juz zadowolona. Odpowiedz Link
efiori_pl Re: Pasta do zębów... 11.06.13, 09:12 > A Wy czym szorujecie szczęki? Blanxem - w zależności od kondycji zębów, Blanx Classic lub Anty Osad, gdy pojawiają się problemu to Blanx Biorepair Odpowiedz Link
bozenka533 Re: Pasta do zębów... 13.06.13, 22:29 od lat wielu tylko sensodyne i raz w miesiącu soda Odpowiedz Link