10.11.10, 10:34
Wierna [z małymi skokami w bokwink] Timotei do brązowych włosów skusiłam się na zdradę. Zdrada ma na imię Herbal essences Błyszczę więc jestem.

Na lato Lorys profesional bez soli lub czekoladowy ze Sther'a albo Accent brown dla Rossmanna. Poza tym bardzo rzadko zmieniam szampon na jakiś inny niż w/w.
Obserwuj wątek
    • skiela1 Re: Szampony 11.11.10, 00:28
      Lubie szampony firmy Pantene.
      W sumie wszystkie sa dobre i bardzo wydajne.
    • nadia_m Re: Szampony 11.11.10, 09:04
      lubie elseve

najlepszym szamponem do moich wlosow jest szmpon rumiankowy polleny eva (taka duza butla) niestety mieszkam za granica i nie mam do niego dostepu
      • sfi pollena eva 11.11.10, 19:12
        Oni mają sklep internetowy. Nie wysyłają paczek za granicę?
        www.sklep.pollenaewa.com.pl/
        • skiela1 Re: pollena eva 12.11.10, 01:35
          "5. Koszt dostarczenia przesyłki pokrywa kupujący wpłacając określoną sumę razem z wartością zamówienia na podany numer konta bankowego w pkt. 1, sklep nie wysyła produktów za „pobraniem”, ani poza granice Rzeczypospolitej Polski."
          • nadia_m Re: pollena eva 12.11.10, 09:08
            dzieki wielkie, szczerze mowiac, nie szukalam w internecie

teraz sobie zamowie smile
          • nadia_m Re: pollena eva 12.11.10, 09:09
            eee... doczytalam, ze nie wysylaja, trudno, sie przezyje
            • skiela1 Re: pollena eva 12.11.10, 14:27
              Tez bym chetnie zamowila.
              Przy dzisiejszych ograniczeniach wagowych podczas podrozy to by sie nawet oplacalo.
    • gazeta_mi_placi Re: Szampony 14.11.10, 20:09
      Tylko profesjonalne szampony Loreal Expert.
      Na włosach nie oszczędzam big_grin
      • tehuana Re: Szampony 14.11.10, 23:39
        W Polsce zaden szampon mi nie odpowiadal (im bardziej reklamowany-tym gorszy), skora glowy swedziala-choc moze to wplyw wody. Mieszkam w NY i kupuje odzywki i szampony za 99 centow /butelka. Zadnych klopotow. Te wszystke cuda w szamponach i tak splywaja do sciekow-wiec tracenie na nie kasy nie ma sensu.
        • skiela1 Re: Szampony 15.11.10, 00:18
          Te wszystkie drogie profesjonalne szampony maja w skladzie wiecej chemii.
          Czy to jest dobre dla wlosow?polemizowalabym.
          Chociaz przyznam ,ze wlosy ukladaja sie lepiej.
          • nuova Re: Szampony 15.11.10, 08:43
            Coś w tym jest. Pamiętam, że po Elseve (albo L'Oreal...?) miałam tak poszarpane włosy (kiedyś, jako dziecko, wtedy nosiłam półdługie), że cieżko je było rozczesac po umyciu...
    • sibeliuss Re: Szampony 16.11.10, 13:24
      Cytrynowy Garnier jest ok.
    • emma_euro_emma Re: Szampony 16.11.10, 19:15
      Używam Pantene i Gliss Kur, chociaż nie jestem zachwycona, tylko tak chyba z przyzwyczajenia.
      A do blondu polecam Joannę - taki fioletowy, który sprawia, że włosy nie żółkną.
    • maggi9 Re: Szampony 17.11.10, 12:38
      Niedawno odkryłam Rossmannowy Babydream za całe 2,99.Bez sls-u.Rewelacja
    • agach77 Re: Szampony 24.11.10, 21:45
      Używam szamponów Pantene, ładnie pachną i jak na razie nie zawiodłam się.
      • katarzynka8787 Re: Szampony 26.11.10, 13:57
        ja używam szamponów HairX jestem bardzo zadowolona

szampony oriflame
        • irenka82 Re: Szampony 29.11.10, 18:47
          ja lubię szampon CLEAR, chociaż nie mam kłopotów z łupieżem, ale lubię zapach tego szamponu, i ten mentol dobrze mi robi smile pantene też jest fajny. raz kupiłam rossmanowy (taki po 2.99, jest kilka rodzajów), i niestety - nie pieni się, nie pachnie, ale włosy czyste smile
    • nuova Re: Szampony 09.12.10, 09:10
      Przerzuciłam się na szampon piwny. Włosy są lśniące, miękkie, gładkie. Szampon ten ma aż 7 składników wink
      • sibeliuss Re: Szampony 09.12.10, 09:21
        nuova napisała:

> Szampon ten ma aż 7 składników wink

Sama natura tongue_out
        • nuova Re: Szampony 18.01.11, 12:13
          sibeliuss napisał:

> nuova napisała:
          >
          > > Szampon ten ma aż 7 składników wink
          >
          > Sama natura tongue_out

Całkiem możliwe, ale producent nazmyślał na opakowaniu i w inci, więc stracił klientkę!
    • nuova Re: Szampony 18.01.11, 12:20
      Obecnie testuję Ziaję figową. Zapach ok, ilość inci też do przyjęcia. Osobiście wolę coś, co nadaję głębię koloru moim włosom, ale Ziaja jest do przyjęcia.
      Poprubuję jeszcze inne rodzaje tej firmy.
    • nuova Re: Szampony 25.08.11, 10:30

A Timotei pogorszył się - wodnisty i kosztuje fortunę jak na obecną jakość...
    • skiela1 Re: Szampony 26.08.11, 02:03
      Ostatnio ten
      Garnier Fructis Fortifying
      Bardzo dobry.
      • sibeliuss Re: Szampony 30.08.11, 08:16
        Ostatnio Mrs Potter - szampon z dziegciem.
    • mii.krogulska Re: Szampony 02.09.11, 22:37
      Do jasnej farby i siwych polecam szampon polskiej firmy Joanna, niebieski za około 8 zł - rewelacja, nie zmywa farby. Joanna ma też wspaniałe peelingi do ciała (truskawka, kiwi, gruszka i inne) za około 4 zł, bardzo dobre.
    • maria10344 Re: Szampony 05.09.11, 13:45
      Ja od jakiegoś czasu używam szamponów Biały Jeleń.Są świetne,bez paskudnych "polepszaczy".Po prostu myją włosy i głowę i już.Używam też ich płynów do prania i płukania,mydeł,płynów do kąpieli.Są hipoalergiczne i rewelacyjne no i tanie.
    • sibeliuss Re: Szampony 17.05.12, 13:36
      Kupiłem Dziegciowy Mrs. Potters - rewelacja.
      • nuova Re: Szampony 17.05.12, 19:13
        sibeliuss napisał:

> Kupiłem Dziegciowy Mrs. Potters - rewelacja.

Tzw pani w kapeluszu. Kiedyś lubiłam.
        Obecnie Elseve cytrus i perła.
    • nuova Re: Szampony 27.08.12, 10:43
      Elseve Nutri gloss Cristal - szampon po którym moje włosy przepięknie lśnią.
      Mogłabym występować w reklamie szamponów do włosów, na prawdę smile
    • nuova Re: Szampony 02.10.12, 08:26
      Używam Garnier "Siła 5 roślin" i jestem bardzo zadowolona. Włosy mam miękkie i miłe w dotyku, nawet po suszarce. Zdaję sobie sprawę, że w butelce na pewno nie ma 100% natury, ale wybór szamponu jest bdb.
    • nuova Re: Szampony 30.09.14, 10:59
      teraz taki (Cien z Lidla) na przemiennie z Pollenowskim familijnym w niebieskiej butli (chyba jest już kultowy, a dla mnie na pewno jest kultowy, haha)
    • nuova Re: Szampony 29.07.16, 17:42
      Kofeinowy z mentolem z Aldi; Jantar do włosów zniszczonych; p/łupieżowy Cien z Lidla; szampon upiększający Elseve Nutri gloss Cristal i Pollena Familijny. Na przemian każdy z w/w.
      • k1234561 Re: Szampony 30.07.16, 11:47
        Kerasstase,Loreal profesionel.Niestety "zwykłe" szampony z Rossmana robiły z moich włosów splątane,szorstkie sznurki.Dlatego wolę zainwestować w te bardziej profesjonalne kosmetyki i mieć na głowie włosy a nie mopa.
    • jablkowa75 Re: Szampony 04.08.16, 13:21
      bardzo fajny jest szampon dove nourishing oil care, pięknie pachnie i włoski są po nim nieziemsko jedwabiste!
      • nuova Re: Szampony 05.08.16, 17:25
        jablkowa75 napisał(a):

> bardzo fajny jest szampon dove nourishing oil care, pięknie pachnie i włoski są
        > po nim nieziemsko jedwabiste!
        >
        A jaki rodzaj włosów masz?
    • wellness11 Re: Szampony 14.09.16, 10:17
      U mnie na zmianę Elseve total repair, Garnier goodbye damage i head&shoulders. Przy częstych zmianach dostaje po prostu łupieżu uncertain

100club.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka